1997. március 14., péntek

' Íme Én újjá alkotok mindent' Jel.21,6. ' egy, az Egyházhoz közel álló személy látomásai napjainkban és egy pap magyarázatai'II

31. Üzenet.
1997. március 13. Szent Judit.
Az Ember:
" Az Istenanya kegyképe előtt két Angyal térdel. Hirtelen megjelenik egy fénykereszt a kegykép előtt. Az Angyalok fölemelik fejüket és a fénykereszten ár jön az Istenanya."
 Az Istenanya?
"Kedvesem, Szeplőtelen Szívem kedves pap fia és te drága gyermekem, Szívem kis prófétája, köszöntelek titeket, és szeretetemet ajándékozom nektek. Az Én Isteni Fiam közöttetek van. Hirtelen jön az idő, amikor ti Őt látni fogjátok, ahogy eljön az égből Szent Angyalaival. Ez az idő közeledik. Ő jön, hogy elhozza Jegyesének a Dicsőség Koronáját. Gyermekeim, nektek az igazságban kell lennetek. Az ellenség a hazugsághoz folyamodik, hogy hiteteket gyengítse. Csak egy Igazság van, az Én Isteni Fiam. Ő az Út, amelyen járnotok kell. Sok szekta hirdeti manapság az Úr második eljövetelét. Legyetek óvatosak, ezek nem az Evangéliumra támaszkodnak, ezért hamisak az ő gondolataik és elvárásaik. A sátán műveli ezt, hogy gyengítse az Egyházat. Az ellenség behatol az Egyházba is.Imádkozzatok a Szentlélekhez, hogy Ő vezessen titeket. A diadal az Új Pünkösddel jön el."