2017. július 5., szerda

Drogos-homoszexuális papok orgiájára csapott le a vatikáni rendőrség

Rendőrök megrohamozták egy bíboros titkárának otthonát a Vatikán mellett, ahol a papok épp drogoztak és homoszexuális orgiát tartottak.
Az Il Fatto Quotidiano olasz napilap beszámolója szerint rendőrök rohamozták meg egy bíboros titkárának otthonát, miután a környék lakói számos bejelentést tettek azzal kapcsolatban, hogy ott gyakran látni furcsán viselkedő személyeket. A rendőrség beszámolójából kiderült, hogy a lakásban tartózkodó férfiak kábítószer hatása alatt álltak és épp csoportos közösülést folytattak, amikor a rendőrök megrohamozták a házat.
Az ingatlan, ahol a homoszexuális orgia zajlott, Ferenc pápa egyik főtanácsadója titkárának otthona. A ház a Hittani Kongregáció tulajdonát képezi, az olasz sajtó szerint jelenlegi használója Francesco Coccopalmerio bíboros titkára. A rajtütés során egy papot kábítószerhasználat miatt őrizetbe vettek.

http://www.hidfo.ru/2017/07/drogos-homoszexualis-papok-orgiajara-csapott-le-a-vatikani-rendorseg/

Bulgáriai prostituáltakat futtató bűnszervezetet számoltak fel

A spanyol rendőrség egy bulgáriai bűnszervezetet számolt fel, ami prostituáltak segítségével rabolta ki az országba érkező turistákat. Spanyolországban 21, Bulgáriában 15 háznál történt összehangolt rajtaütés.
Az összehangolt akció eredményeként a rendőrök 13 nőt szabadítottak fel, akiket korábban prostitúcióra kényszerített a bűnszervezet. Spanyolországban a bűnszervezet 26 tagját fogták el, további nyolcat pedig Bulgáriában. Az Europol közleményében azt írta, hogy “bulgáriai eredetű kiterjedt bűnszervezetet számoltak fel, ami emberkereskedelemben is érintett volt”.
A bűnszervezet által rabszolgaként tartott nőket egy Marbella területén található luxusingatlan- és kaszinó komplexumban őrizték a bűnszervezet női tagjai, akik állandó őrizettel garantálták, hogy az áldozatok ne szökhessenek meg. A jelentésben az áll, hogy a bűnszervezet teljes ellenőrzést akart kiépíteni Marbellában és egy szomszédos városban a prostitúció felett. Az Europol szerint több mint 50000 euró készpénzt és 12 luxusórát is lefoglaltak a rajtaütések során, emellett hat ingatlant és 18 gépjárművet foglaltak le, tucatnyi bankszámlát pedig befagyasztottak.
A nyomozás 2014-ben kezdődött, amikor a spanyol rendőrség információkat szerzett arról, hogy egy bűnszervezet Bulgáriából szervezetten szállít prostituáltakat Spanyolországba. A Bulgáriában toborzott lányokat Románián, Magyarországon, Ausztrián, Olaszországon és Franciaországon keresztül vitték Spanyolországba, eközben minden hatósági ellenőrzést el tudtak kerülni, amiért az EU-tagállamok közt nincsenek határok.
Az Europol közleménye szerint a bűnszervezet főleg anyagilag kiszolgáltatott helyzetben lévő nőket környékezett meg Bulgáriában, akiknek jobb életet ígértek és több esetben konkrét állásajánlattal csalogatták őket külföldre. Spanyolországba érkezve azonban prostitúcióra kényszerítették őket, és a bűnszervezet nem csak a rabszolgasorban tartott nőket fenyegette erőszakkal, de azzal is fenyegették őket, hogy Bulgáriában élő rokonaikon állnak bosszút, ha szökni próbálnak.
A bűnszervezet a prostituáltak futtatása mellett autólopásban is utazott. A fiatal lányokkal “elcsábított” turistákat rendszerint kirabolták, ilyen módon rengeteg készpénzt, bankkártyákat és gépjárműveket is zsákmányoltak gazdag turistáktól.

http://www.hidfo.ru/2017/07/bulgariai-prostitualtakat-futtato-bunszervezetet-szamoltak-fel/

Robert Sarah bíboros: " "Az imádságra van a legnagyobb szüksége a mai világnak. Az imádság marad a világ megreformálásának eszköze. .."

"Az imádságra van a legnagyobb szüksége a mai világnak. Az imádság marad a világ megreformálásának eszköze. Abban a században,amelyben már nem imádkoznak többé, az idő mintegy megszűnik, és az élet őrült futássá átalakul. Ezért az imádság adja meg az embernek önmaga és a láthatatlan világ mércéjét. Szeretném, ha nem felejtenénk el azt az utat, amelyet XVI. Benedek az Egyház számára határozottan kijelölt, amikor lemondott péteri székéről. Egy kizárólagosan az imádságnak, a szemlélődésnek és az Istenre figyelésnek szentelt utat választott. Ez a legfontosabb út, mert ez ragadja meg Isten dicsőségének
értelmét."
Robert Sarah bíboros.

Könnyező Szűz Mária-szobor Magyarországon! Ha sietsz, még odaérsz!

Nemcsak egy, hanem két szobor is könnyezik. Ebben a percben is, hogy ezt olvasod.

Június utolsó vasárnapja óta könnyezik a pásztói Szentlélek Templomban a Rosa Mystica Szűzanya-kegyszobor:




Szintén ugyanebben a templomban június 29. reggele óta a nagy Szűz Mária-kegyszobor szeme is könnyezik. Egészen a szája sarkáig lefolyt már a könnye...

Ma Magyarországon minden második gyermeket megölnek abortusszal. Orvosaink élő gyermekáldozatot mutatunk be a sátánnak minden 3. percben.  Van miért könnyeznie a Szűzanyának...
Egyik szerkesztőnk a helyszínen járt, és megerősítette, hogy emberi elme számára felfoghatatlan dolgok történnek a kisvárosi plébániatemplom falai között. Ha sietsz, még te is megláthatod...
Imádkozzunk, engeszteljünk!
A képek  forrása: Pásztói Plébánia

Idén elmaradhat a homoszexuális felvonulás

A vallásellenes provokációktól hemzsegő rendezvény szervezői mindenféleképpen rendőri védelem nélkül akarnak vonulni. Ha a rendőrség ellátja feladatait, idén elmaradhat a budapesti homoszexuális felvonulás.
„Évek óta kérjük a rendőrséget, hogy ne zárják le hermetikusan a menet teljes útvonalát. Az biztos, hogy ebben az évben nem vonulunk indokolatlanul és aránytalanul teljesen lezárt területen” – mondta a rendezvény szóvivője egy liberális lapnak nyilatkozva.
A szóvivő szerint, mivel a legutóbbi rendezvényen nem történt jelentős atrocitás, idén nem akarják kordonokkal védve megtartani a rendezvényt. Az Index.hu megerősítette, hogy ez azt jelenti, akár a Budapest Pride lemondása is szóba kerülhet.
A szóvivő elmondása szerint a kordonok felállítása “sérti a Pride-on résztvevők gyülekezési jogát, mivel a menethez nem lehet bármikor csatlakozni, a menetet nem lehet bármikor elhagyni”. Emiatt akár az is megtörténhet, hogy mégsem tartják meg a rendezvényt, amiről az utolsó pillanatban értesítik a résztvevőket.
“Kérdésünkre, hogy az is az opciók között szerepel-e, hogy esetleg lefújják a rendezvényt, azt válaszolta, hogy igen, elképzelhető, de kicsit rá az esély. Ebben az utóbbi esetben időben értesíteni fogják a résztvevőket.” – írták.
Napokkal ezelőtt a Hozz Világra Még Egy Magyart Mozgalom petíciót indított, a belügyminisztertől és a miniszterelnöktől kérve a Budapest Pride és a homoszexuális propaganda betiltását. A petíciót mostanra több mint huszonegyezren írták alá.

http://www.hidfo.ru/2017/07/iden-elmaradhat-a-homoszexualis-felvonulas/