2014. január 6., hétfő

Lecsúszott drogos lesz minden második amerikai

Január 1.-jétől Colorado Államban legálisan lehet marihuánához jutni. Ennyi volt a beetetés, mostanra mindenki boldog, a birkák önként mennek a vágóhídra.
A "befektetők" már korábban rátaláltak a lehetőségre, és még a törvény elfogadása előtt országos hálózatot építettek ki a kábítószer terjesztésére. Az üzlet lepapírozása közben orvosi engedélyre árulták a drogot (a kampósorrú doktor is kapjon egy kis részesedést, a "páciensek" tömegével vásárolták feketén az orvosi jóváhagyást), január 1.-től pedig a bolthálózat üzemeltetőjéé az extraprofit.
Meggazdagodott az orvos, az üzemeltető, a részvényesek, Colorado állam pedig extra adóbevételre tesz szert. Mindenki jól jár, mindenkinek megéri, - mondja a média. A canabis termesztéssel foglalkozó cégek részvényeinek ára az egekben, hatalmas üzlet lett a drog, immár legálisan. Mindeközben a liberális zsidó szennymédia örömujjongásban tört ki, arról győzködik az olvasókat, hogy a kábítószer legalizálása hatalmas áttörés és mindenkinek csak előnye származik belőle.

Így örül a liberális zsidó a drognak
A "befektetőknek" biztos. A boltokat üzemeltető MediaSwipe Inc részvényeinek ára 88%-ot, a canabis termesztéssel foglalkozó GreenGro Technologies részvényeié pedig 52%-ot ugrott. A kábítószer-terjesztők szerint jövő évre duplázzák a bevételt, és az ország lakosságának fele potenciális vásárló. Arra is számítanak, hogy a többi állam sorban mind legalizálni fogja a drogkereskedelmet, hogy ott is zsebre vághassák az ebből származó extra adóbevételt. Vagyis  minden második coloradoi állampolgár potenciális függő, a várakozások szerint pedig minden második amerikai kábítószerfüggő lesz.
A "hatalmas üzletnek" van egy másik vonása, amihez nem nagyon nyúlt a fővonalú média. A szövetségi törvény továbbra is tiltja a kábítószer-terjesztést, vagyis a Colorado államban legálisan működő drogdíler nem teheti be a bankba a szövetségi törvény szerint illegálisan szerzett jövedelmet. Vagyis az államnak a gyakorlatban nincs rálátása, mekkora valós forgalma van az árusítóknak, mennyi drogot terítettek, mekkora profitra tettek szert. Gyakorlatilag zöld utat adtak néhány magáncégnek ahhoz, hogy bármiféle különösebb ellenőrzés nélkül lecsúszott kábítószerfüggőt csináljanak az emberekből, és ebből pofátlan módon meggazdagodjanak.

Az eladóknak is láthatóan ködös a tekintete...
Ezzel az ellenőrizhetetlenséggel a kereskedők is tisztában vannak. "Ez az igazi szabadság". Amy Reynolds, két, Colorado Springsben működő bolt tulajdonosa mondta ezt, szerinte a növény "ártalmatlan", és "gyönyörűnek" nevezte, hogy mostantól mindenki vehet kábítószert, aki betöltötte a 21. életévét.
Gyönyörű? Ez a "gyönyörűség" adja meg a nyugati társadalmaknak a kegyelemdöfést. Szabad buzinak, pedofilnak lenni, szabad család helyett karriert csinálni, szabad kurválkodni, mindenki szabadon úgy árt magának, ahogy akar, miközben azzal áltatja magát, hogy ez a szabadság és ennél soha nem lehetne jobb. Valójában sokan most azt hiszik, január 1-től még az eddigieknél is jobb, mert mostantól drogozni nem csak "menő", de szabad is. Onnantól, hogy a társadalmat elkábítják és megszűnik a valóság észlelése, már nincs messze a következő lépés, amikor büntetlenül gyilkolni is "szabad". "Nem lehet elítélni, mert nem volt tudatában annak, amit tett". 
Ne legyenek illúzióink, a drog liberalizálásának nem sok köze van a drogosok követeléseihez vagy bármiféle szabadságjogokhoz. Ezek a férgek ott nyugaton azt remélik, hogy az emberek legális elkábítása majd enyhíteni fogja a társadalmi feszültségeket, - és ha a tömeg módosult tudatállapotban lézeng, nem robban ki faji alapon polgárháború. Rosszul hiszik. A fekete hordák és más aljanépek már eddig is csak minimális önkontrollal rendelkeztek. A legálisan és olcsón vehető fű hatására ez a minimális önkontroll is meg fog szűnni. Akkor pedig utat tör a tömeges erőszak. Felszínre jönnek az elfojtott feszültségek, aminek erkölcs és önkontroll híján már semmi nem szabhat gátat. Ezt jelenti a drogkereskedelem liberalizálása. Ösztönlényt csinálni az emberből úgy, hogy közben a lehető legtöbbet lehessen keresni rajta.
Olyan ez a fűtől kábult nyugati társadalom, mint a sürgősségin fekvő páciens, aki baleset áldozata lett, kezét-lábát amputálták, - de mivel segíteni nem lehet rajta, droggal kábítják a tudatát, hogy halála előtt legalább a fájdalmat ne érezze. A nyugati társadalmon már nem lehet segíteni. Így fog kimúlni a világ első és utolsó szabadkőműves állama.
Fenyvesi Áron


“A legális értékesítés után néhány nappal a kétszeresére nőtt a marihuána kiskereskedelmi ára Coloradóban.” – írja az Oroszország Hangja - Majd így folytatja:

“Egy uncia marihuána ára, amelyet személyes fogyasztásra adnak el az állampolgároknak, átlagosan $400. Összehasonlításképpen az orvosi célú (orvosi ajánlásra felírt) marihuána ára átlagosan $200/uncia.
Feltételezhetően, amint több marihuánát kínáló bolt nyílik meg a piacon, a kábítószer ára csökkenni fog.
Az első olyan boltok, amelyek árulhatnak marihuánát, január 2-án nyíltak meg Coloradóban. Az első napon a legális értékesítésből több mint $1 millió a bevétel.”
A Szabad Riport véleménye:
Ilyen bevételek mellett nyilvánvaló, hogy komoly tőkés csoportok érdekében állt a legalizálás, – s az extra profit volt az egyik céljuk, – melyet el is értek.
Jellegzetes törekvés a minimum kettős-hármas haszonra: 1. A profit, hisz a pénz mindig jól jön. 2. A nép is hülyül, – könnyebb uralkodni rajta. 3. Fizet is, hülyül is, és így nem is lázad, – akkor sem ha a fejére dől minden.
Nem véletlenül akarja bevezetni ugyanezt Magyarországon is, az ultraliberális Negyedik Köztársaság párt.
SzRTI

A valódi hatalmak Barack Obama elnök mögött - A jezsuiták...

www.titanicuniverse.com/wp-content/uploads/2010/01/jesuits.jpg



A valódi hatalmak Barack Obama elnök mögött - A jezsuiták világhatalma
Barack Obama valójában nem az Egyesült Államok elnöke. Egyáltalán nem egy erős ember. Sokkal inkább frontembere sokkal nagyobb hatalmú szervezeteknek, melyek az árnyékban rejtőznek. Barack Obama valójában nem az Egyesült Államok elnöke. Egyáltalán nem egy erős ember. Sokkal inkább frontembere sokkal nagyobb hatalmú szervezeteknek, melyek az árnyékban rejtőznek.
Nem az Egyesült Államok, Oroszország vagy Kína az igazi hatalom a világon. Hanem Róma. A Római Katolikus Egyház (Vatikán) az egyetlen leghatalmasabb erő a világon.
Ugyanakkor a Vatikán a férfiakból álló legnagyobb szerzetesrend, a jezsuiták http://hu.wikiped...as%C3%A1ga irányítása alatt áll. A jezsuita rendet 1534-ben hozták létre, hogy az "ellenreformációt" szolgálják - az Egyház karja, mely segít harcolni a muszlimokkal és a Protestáns Reformátorokkal.
Ők azonban kémkedéssel harcoltak. A jezsuitákat legalább 83 országból és városból űzték ki felforgatás, kémkedés, árulás és más hasonló dolgok miatt. Samuel Morse http://hu.wikiped...muel_Morse mondta, hogy a jezsuiták gyalogos katonák voltak Szent Szövetségben (Európa és a Vatikán) azt tervezve, hogy elpusztítják az Egyesült Államokat (bécsi kongresszus). Lafayette http://hu.wikiped...La_Fayette Márki kijelentette, hogy a jezsuiták álltak a legtöbb európai háború mögött, és ők lennének azok, akik elvennék az Egyesült Államok szabadságát.
A jezsuita rend feje Adolfo Nicolás http://en.wikiped...col%C3%A1s. Az ő rangja a Jezsuiták Legfőbb Generálisa. A "generális" rang használata azért van, mert a jezsuiták a valóságban egy katonai szervezet.
Nicolás, mint jezsuita generális a legerősebb ember a világon. Ő adja ki végül a parancsokat, melyek végrehajtásáról olyan "drónok" gondoskodnak, mint Barack Obama.
A jezsuita generális becenevén a "Fekete Pápa", mert mindig fekete ruhát visel. XIV Benedek pápa tehát a "Fehér Pápa" (volt).
Közvetlenül a jezsuita generális alatt áll James E. Grummer http://www.cathol...assistant/ - egyike azon jezsuita papoknak, akik közvetlenül, mint direkt "asszisztens" szolgálnak a jezsuita generális alatt. Grummer az ő amerikai asszisztense, és ellenőrzi az Amerikai Jezsuita Konferenciát. Ő az irányítója valamennyi amerikai jezsuita egyetemnek, és amerikai jezsuita tartománynak. A New York-i tartománynak van a legtöbb kapcsolata Grummerrel (mint az első tartomány).
Grummer alatt található az Amerikai Jezsuita Konferencia elnöke Thomas H. Smolich http://www.youtub...e=youtu.be, aki a jezsuiták tartományi vezetője volt Kaliforniában Arnold Schwarzenegger kormányzó hivatali ideje alatt. Smolich volt a hatalom Arnold mögött azokban az években. Smolich a kulcsfontosságú hajtóerő a tervezett kínai-szovjet-muszlim invázióban, amelyet a jezsuita rend arra tervezett használni, hogy megdöntsék az Egyesült Államokat. Szintén aktívan részt vett a kínai-mexikói invázió hangszerelésében.
Smolich alatt található David S. Ciancimino http://nysj.org/s...rofile.pdf, New York jezsuita provinciálisa. Ő az első számú jezsuita provinciális az Egyesült Államokban, ahogy New York a fővárosa a jezsuita rend hatalmának (ezért is választották a területet 9/11 megrendezéséhez). Itt Ciancimino (és az alatt álló jezsuiták) ellenőrzik a Wall Streetet http://hu.wikiped...all_Street, és a Federal Reserve Bankot http://hu.wikiped...rve_System(Szövetségi Tartalékbank). Ciancimino irányítja Timothy Dolan érseket, a legerősebb Római Katolikus tisztviselőt az Egyesült Államokban, aki nem jezsuita. Ciancimino egy okkultista csakúgy, mint sok más vezető jezsuita.
Közvetlenül Ciancimino alatt áll Joseph M. McShane http://en.wikiped...M._McShane, aki a Fordham Egyetem http://www.fordha...elnöke - mely New York jezsuita főiskolája, és a jezsuiták katonai erődítménye is. McShane-en keresztül irányítják a jezsuiták (a Ciancimino által vezetett New Yorkban) Timothy Dolan érseket. Ő lett Dolan úgynevezett "toll tartója". Ő egy dekoratív nyakláncot visel, melyen egy egyenlő oldalú háromszög látható, ami a feltámadt Hórusz szabadkőműves szimbóluma.
Ezen hatalmas jezsuiták irányítása alatt állt XVI Benedek pápa, Krisztus helytartója (Hórusz), és az aktuális római pápai cézár. Ő képviseli Oziriszt a misztérium iskola okkult mitológiájában.
XVI Benedek Pápa alatt van Timothy Dolan http://en.wikiped...y_M._Dolan, New York érseke. Dolan az "Amerikai Pápa", és a "Világ Fővárosának az érseke". Ő a vezetője a Máltai Lovagok http://hu.wikiped..._lovagrend amerikai ágának, és Kolumbusz Lovagjainak http://lexikon.ka...vagok.html. Ő valószínűleg egy okkultista, és az Amerikai Szabadkőművesek http://hu.wikiped...ess%C3%A9g, a Külkapcsolatok Tanácsának http://en.wikiped..._Relations, az ADL http://en.wikiped...ion_League (B'nai B'rith http://hu.wikiped...%80%99rith - http://www.bnaibr... a Pentagon http://hu.wikiped...i/Pentagon és a hírszerző közösségek irányítója.
Joseph A. O'Hare http://en.wikiped...._O%27Hare, a Fordham Egyetem nyugalmazott elnöke, és Egan érsek http://www.archny...inal-egan/ (New York korábbi érseke) közvetlen embere volt. Ő egy Máltai Lovag, és Egan kémeként elnökölt a CFR (Külkapcsolatok Tanácsa) ülésein. Ő David Rockefeller http://hu.wikiped...ockefeller (Máltai Lovag), Henry Kissinger http://hu.wikiped..._Kissinger (Máltai Lovag), és Michael Bloomberg http://hu.wikiped..._Bloomberg New Yorki-i polgármester tanácsadója. Ő az a jezsuita, aki közvetlenül irányítja a város polgármesterét. Szintén ő az a jezsuita, aki irányítja a Rockefeller-Kissinger apparátust, amely a CFR egyik legfontosabb része.
O'Hare egy elkötelezett cionista, aki támogatja Izrael államot, melyet 1948-ban az Egyesült Nemzetek Szervezete (ENSZ http://hu.wikiped.../wiki/ENSZ) hozott létre - a New York-i Külkapcsolatok Tanácsa érsekének alkotása. Ez volt Francis Spellman http://kerdem.blo..._moneybags New York-i érsek, aki szavazásra hívott fel az ENSZ-ben Izraelért. Spellman kulcsszerepet játszott Izrael megalapításában. A cionizmus megalapítója Herzl Tivadar http://hu.wikiped...odor_Herzl volt, aki gyakran találkozott a pápával, és egykor azt tervezte, hogy vezetni fogja a Zsidó népet a Római Katolikus hitre történő "tömeges áttérésben". A valódi tervezői, finanszírozói és támogatói a cionizmusnak a Rothschild-ok, akiket a Zsidó Enciklopédia úgy ír le, mint a "pápai kincs őreit". Ez így van - a Rothschildok a pápaság banki ügynökei. Izrael állam Jeruzsálem Latin Királyságának az újjáéledése, és mindez a Vatikán uralma alatt van.


Karen Hudes - A Vatikán a világ ura
(Ismétlés hogy itt is meglegyen)
Karen Hudes, a Világbank volt vezető jogtanácsosa és emberei nyomon követik a pénz útját. Az amerikaiak adója az Egyesült Királyság bankjaihoz kerül, 60%-ot onnan továbbküldenek a Vatikánnak, amely a CIA-t irányítja. Az amerikai kormány drogkereskedelemből tartja el magát. Lincoln és Kennedy bankok nélkül akartak pénzt kibocsátani. Atomrobbantást akadályoztak meg amerikai tábornokok októberben, ezért váltották le őket.http://www.youtub...5g5DK-x9bg
O'Hare alatt John J. DeGioa http://en.wikiped...J._DeGioia, a Georgetown Egyetem elnöke áll. DeGioa szintén egy Máltai Lovag, és a Külkapcsolatok Tanácsának egyik tagja. Ő Izrael állam egyik felvigyázója.
DeGioa alatt találjuk Richard N. Haass-t http://en.wikiped...d_N._Haass, a CFR elnökét. Haass végül is csak Egan érsek alázatos ügynöke. Haass egy Zsidó cionista, aki az Amerikai-Izraeli Közügyek Bizottsága (AIPAC http://en.wikiped..._Committee) felügyelője. Ezek a Zsidó cionisták többnyire csupán a Pápai Bíróság zsidó emberei.
Haass alatt található Zbigniew Brzezinski http://hu.wikiped...Brzezinski, aki tagja volt a CFR-nek, a Bilderberg-csoportnak http://hu.wikiped...rg-csoport és a Trilaterális Bizottságnak http://en.wikiped...Commission. Brzezinski volt a társalapítója a Trilaterális Bizottságnak. Ő egy Máltai Lovag volt, mellette David Rockefeller volt a Trilaterális Bizottság másik alapítója. Brzezinski Lengyel Római Katolikus és a Georgetown Egyetem egyik tanácsadója.
Brzezinski volt Soetoro (Obama) professzora a Columbia Egyetemen, és ő toborozta őt az elnöki feladatra. Most már kezdjük látni a nagyobb képet?
Amint Brzezinski megalkotta az "elnökjelölt" Obamát, a kampányát Soros György http://hu.wikiped...y%C3%B6rgy, a "baloldal" több száz szervezete mögött álló multimilliárdos finanszírozta és támogatta. Soros egy magas rangú CFR tag volt, valamint a Carlyle Group egyik tagja, egy nemzetközi vállalalaté, ami a Vatikán egyik fedőszerve. Soros egy magyar Zsidó, erősen szocialista-kommunista volt (mint Brzezinski). Ahogy Haass, Brzezinski is egy Pápai Bírósági zsidó és cionista volt. Ő is egy szabadkőműves. Rupert Murdoch http://hu.wikiped...rt_Murdoch egyik barátja. Soros a Halliburton egyik fő részvényese.
Murdoch Obama védelmezője, ellenzékének irányítója. Murdoch-ot a pápa 1998-ban ütötte lovaggá, a Római Katolikus Egyházhoz történt nagy hozzájárulásáért. Azt mondta, hogy a vállalata, a News Corp http://hu.wikiped...orporation olyan, "mint a jezsuiták", miközben a Georgetown Egyetemen beszélt. Murdoch tagja a CFR-nek.
Joseph R. Biden http://hu.wikiped...seph_Biden az alelnök, aki közvetlenül a Vatikán ügynökei, Soros és Murdoch alatt áll. Ő Római Katolikus, és két jezsuita egyetem kitüntetettje. Fia jezsuita önkéntes, és lobbistája annak a jezsuita egyetemnek, melyre járt.
Biden vezetése alatt találjuk Barack Obamát http://hu.wikiped...rack_Obama, a 32. Fokozatú Szabadkőművest, akit a Római Katolicizmusban képeztek ki.

Before It's News
http://beforeitsn...61806.html

http://ujvilagtud...sr5ONLuLg4

Idézetek jezsuitákról híres emberektől
http://issuu.com/...krol#embed

Nagyfalui üzenet, 2014. január

2014 -ben FELKÉSZÜLÜNK A SZENTLÉLEK RENDKÍVÜLI AJÁNDÉKAINAK A BEFOGADÁSÁRA - JANUÁR

" Az utolsó napokban szétárasztom minden emberre a Lelkemet, fiaitok, leányaitok, a szolgák és a vének prófétálni fognak, látomásokat látnak és álmokat álmodnak!" (Ap. Cs. 2,17) .

112. havi imatalálkozó Szilágynagyfalu mellett, a Szentháromság hegyén


A Szentírásból: Elmélkedjük át a Szt. Máté evangéliumából a hegyi beszédet (MT. 5,6,7)

Havi mottó: "Elhatároztam ugyanis, hogy nem akarok másról tudni köztetek, csak a megfeszített Jézus Krisztusról!" (1 Kor. 2.2.)

Havi imaszándék: azért imádkozzunk, hogy a polgári új évet mindannyian új szívvel, tiszta lélekkel kezdhessük!
Konkrét feladatunk: "Ne okosabbak, ne gazdagabbak akarjunk lenni ebben az évben, hanem jobbak!" "Legyünk jobbak, sokkal jobbak végre, mindenkinek szerető testvére ez új esztendőben, minden esztendőben"



A Szentlélek tanítása 2014 januárjában

"Szeretett engesztelők! Visszatekintve decemberre és előretekintve az új évre, nagyon fontos, ha jó elhatározásokat hoztok lelki növekedésetek érdekében.
Jó volt hallani Karácsonykor, amikor egyesek elhatározták, úgy akarnak élni, hogy Jézus mindig jól érezze magát a szívükben.
Szent család ünnepén, néhány család elhatározta, mi szent család, szent közösség akarunk lenni a kölcsönös szeretet megélése által.
Szent István diakónus és vértanu ünnepén, egyesek kimondták a szívükben, Jézus iránti szeretetből vállalni akarnak minden áldozatot a lelkek megmentése érdekében.
Szent János apostol ünnepén néhányan elhatározták, hogy Isten ajándékai lesznek szeretteik számára.
Aprószentek ünnepén sokan bocsánatot kértek az abortált lelkektől és elhatározták, hogy ezután nem a halál, hanem az élet pártjára fognak állni.
Szilveszter ünnepén egyesek elhatározták, hogy az óév bűneit nem viszik át az új évbe!
Jó volna, ha elhatároznátok az Új Évben: áldás akarok lenni jó gondolataitokkal, jó szavaitokkal és jó cselekedeteitekkel. Határozzátok el, hogy a rendelkezésre álló időt, a 365 napot csak jóra akarjátok használni. Törekedjetek arra, hogy ez az év az üdvösség éve legyen számotokra és ne a kárhozat éve! Határozzátok el, hogy ezután nem a múltban és nem a jövőben akartok élni, hanem a lehető legjobban élitek meg a jelen pillanatot. Jó hallani egyes buzgó lelkektől, én Jézussal akarom kezdeni, folytatni és befejezni ezt az évet is. Jó, ha kimondjátok Felénk, én minden nap újra akarok kezdeni a Jó Isten segítségével. Törekedjetek arra, hogy a segítségünk által az idén, elsősorban ne okosabbak, ne gazdagabbak, hanem jobbak legyetek. Ez a boldog jövőtöknek a titka.
Engesztelőként határozzátok el újra, hogy az engesztelő közösségbe rendszeresen fogtok járni. Határozzátok el, hogy a legkisebb bűnre is nemet mondtok és a legkisebb jóra is igent akartok mondani Határozzátok el, hogy idén is megakarjátok tanulni Máriától: a tisztaságot, a szeretetet, az engedelmességet, a szolgáló lelkületet... Legyetek annak a tudatában, hogy a közös imáitoknak, áldozatos kilencedeiteknek rendkívüli gyümölcsei lesznek, elsősorban a ti életetekben és azok életében is, akikért felajánljátok azt. Határozzátok el, hogy az idén is lélekben Jézus és Mária kezét megfogva kezditek meg, folytatjátok és fejezitek be, ezt az évet is. Meglátjátok, ha az év elején jó elhatározásokat tesztek és azokat komolyan veszítek, kegyelemmel teljes lesz egész életetek!
Megáldalak titeket a Reánk hagyatkozás lelkületével!"
B-ízd
Ú-jra
É-letedet
K-risztusra!


Házi feladat januárra:
"URAN SEGÍTS, HOGY NE A MÚLTBANN ÉS NE A JÖVŐBEN ÉLJEK, HANEM MINDIG A JELENBEN!!!"


VISSZATEKINTÉS 2013 DECEMBERÉRE
Mire tanítottak az Égiek az engesztelés első napjaiban?
Törekedjetek feléleszteni magatokban a kiengesztelődés szellemét. Gondoljatok azokra a személyekre, akiket megbántottatok és kérjetek bocsánatot tőlük. Gondoljatok azokra a személyekre is, akik titeket bántottak meg és bocsássatok meg nekik teljes szívetekből. Ha ezt megteszitek, akkor helyre áll köztetek a szeretet kapcsolat és a lelki sebek begyógyulnak.
Advent vasárnapjain gyüljetek össze az adventi koszorú körül úgy a családotokban, mint a lelki közösségetekben. A karácsonyi eseményeket olvassátok fel a Szentírásból, imádkozzatok és énekeljetek. Ha ezt megteszitek növekedni fog bennetek a kis Jézus és egymás iránti szeretet. Az adventi koszorú színei által a következő üzeneteket véssétek a szívetekbe. A lila színű gyertya által meghívást kaptok a bűnbánatra. Nagyon jó volna, ha Karácsony előtt elvégeznétek a szentgyónásotokat. A rózsaszínű gyertya által az örömre kapjátok a meghívást. Ha arra törekedtek, hogy a kis Jézus érezze jól magát a tiszta szívetekben és köztetek kölcsönös szeretet által, akkor örülni fogtok az ünnepek előtt, alatt és után is. A gyertyák világítanak. Legyetek a világ világossága a példás életetekkel. A gyertyák csendben, önmagukat feláldozva égnek el. Vállaljátok ti is mindazt, ami nehéz a lelketek és a lelkek üdvössége érdekében. A zöld koszorú által a reményre kapjátok a meghívást. Aki megtanul mindennap az Úr jézussal élni, az az engesztelő nem lehet reménytelen semmilyen körülmények között. Az adventi koszorú kerek, ami az őrőkkévalóságra figyelmeztet titeket. Az Úr Jézus azért jött a Földre, hogy kezeteket megfogva, a Mennyországba vezessen titeket. Ha ezeken a tanításokon elgondolkoztok és megtartjátok kegyelemmel teljes lesz az adventetek, a karácsonyotok és egész életetek.
Szent Miklós püspöknek is üzenete volt számunkra. Örömmel gondoljatok vissza a gyermekkorotokra, amikor szeretteitek megajándékoztak titeket. Legyetek és maradjatok felnőttként is gyermek lelkületűek. Életetek folyamán tanuljatok meg szeretettel adni és alázatosan elfogadni. Mindazokban a személyekben, akik szeretettel adnak, azokban a mennyei Atya lelkülete van, akik alázatosan elfogadnak, azokban a kis Jézus lelkülete van, akik az adást és az elfogadást is jól élik meg, azokban a Szentlélek lelkülete van.
Legyen jelmondatotok: "Minden nap tégy valami jót és veled lesz az Isten!"



Aurel Haneu görög katolikus pap tanúságtétele
1940 szeptember 20-án születtem, Maros megyében. Hat testvérem közül én vagyok a legkisebb. 12 éves koromban a papunk megdicsért azért, mert példásan készültem Húsvét megünneplésére. Középiskolás koromban minden nap bementem a templomba imádkozni. 16 éves koromban, a templomból kijövet édesapám azt tanácsolta nekem: "Bárhol is leszel, az életed során Istenről ne feledkezzél el és soha ne szakadj el Tőle!" 44 éves koromban nősültem meg. A házasságunkból két gyermek született. A kommunizmus bukása után elvégeztem a teológiát. 70 évesen mentem nyugdíjba. Isten kegyelméből még mindig aktív pap vagyok. 2013-ban, egész évben részt vettem az engesztelésen, két gyermekemmel együtt a Szentháromság hegyen. A 2013-as év, számomra a kemény megpróbáltatások éve volt. Szenvedéseimet egyesítettem Krisztus szenvedéseivel. Mindent felajánlottam a bűnösök megtéréséért! Hiszem azt, hogy mindaz, ami a Szentháromság hegyen történik (imák, szentgyónás, szentáldozások, szentmisék, énekek) tetszik a Szentháromságnak. Az életem mottója: "Nihil sine Deo! Semmit nem akarok Isten nélkül tenni, csak Istennel!"
Virgu Mihail, jogi tanácsadó tanúságtétele a Szentháromság Hegyen1963-ban születtem Kolozsváron, egyedüli gyermekként, egy görög katolikus családban. Családom, különösen nagyapám, nagyon sokat szenvedett deportáltként a hite miatt. Nagyapám a szentírást a fronton is magánál hordta a szívénél. Amikor rálöttek, a szentírás a golyót megállította és az nem hatolt a szívébe. Nagymamám vezetett be a hit világába. Házasságunkból, amely 1975-ben kötetett meg, két gyermekünk született. Ahogy nőttem, egyre ritkábban mentem a templomba, rászoktam a cigarettára és az italra. 1989 után feleségemmel együtt újra közeledtünk a jó Istenhez. A próbatételek sorozatán is átmentünk. Leányunk letért Isten útjáról és elhagyott minket. A fiúnk külföldre ment továbbtanulni. A nehézségek közepette elkezdtünk zarándokhelyekre járni (Medjugorje, Szőkefalva, Érsemjén, Nagyfalu) és komolyan vettük az imát, böjtöt, a kilencedeket, a gregórián misék felajánlását. Egy idő után minden jóra fordult, gyermekeink megházasodtak és keresztény családban nevelik gyermekeiket. A nagyfalui engesztelés által megváltozott az életünk, jobb keresztények lettünk. Naponta többet imádkozunk, kis közösségben végezzük az engesztelést. Az évek során sok embert hoztunk a Szentháromság Hegyére. 2012. január 1-jén, a forrás megáldásakor láttam a Nap játékát, éreztem a Szűzanya jelenlétét. Boldogság együtt engesztelni különböző nemzetiségűekkel, vallásúakkal és korúakkal. Az engesztelések során növekedtem: a hitben, reményben, szeretetben és megszünt bennem a félelem a jövő miatt. Jelmondatom: "Ne féljetek, mert én veletek vagyok minden nap a világ végéig!"

Előretekintés 2014. februárra
Februárban 1 -2, 6-7 --én lesznek engesztelések a Szentháromság hegyen, 13 órától.
Egész hónapban a betegek gyógyulásáért fogunk imádkozni!
Akik elvégzik a szentgyónásukat, a 60. életévüket betöltik, felvehetik a betegek kenetét.
Látogassuk meg az ismerős betegeinket.

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - 'The Warning'

Ha csak egy szemernyi büszkeség is van a lélekben, a Szentlélek nem tud oda soha beköltözni