2014. január 6., hétfő

Lecsúszott drogos lesz minden második amerikai

Január 1.-jétől Colorado Államban legálisan lehet marihuánához jutni. Ennyi volt a beetetés, mostanra mindenki boldog, a birkák önként mennek a vágóhídra.
A "befektetők" már korábban rátaláltak a lehetőségre, és még a törvény elfogadása előtt országos hálózatot építettek ki a kábítószer terjesztésére. Az üzlet lepapírozása közben orvosi engedélyre árulták a drogot (a kampósorrú doktor is kapjon egy kis részesedést, a "páciensek" tömegével vásárolták feketén az orvosi jóváhagyást), január 1.-től pedig a bolthálózat üzemeltetőjéé az extraprofit.
Meggazdagodott az orvos, az üzemeltető, a részvényesek, Colorado állam pedig extra adóbevételre tesz szert. Mindenki jól jár, mindenkinek megéri, - mondja a média. A canabis termesztéssel foglalkozó cégek részvényeinek ára az egekben, hatalmas üzlet lett a drog, immár legálisan. Mindeközben a liberális zsidó szennymédia örömujjongásban tört ki, arról győzködik az olvasókat, hogy a kábítószer legalizálása hatalmas áttörés és mindenkinek csak előnye származik belőle.

Így örül a liberális zsidó a drognak
A "befektetőknek" biztos. A boltokat üzemeltető MediaSwipe Inc részvényeinek ára 88%-ot, a canabis termesztéssel foglalkozó GreenGro Technologies részvényeié pedig 52%-ot ugrott. A kábítószer-terjesztők szerint jövő évre duplázzák a bevételt, és az ország lakosságának fele potenciális vásárló. Arra is számítanak, hogy a többi állam sorban mind legalizálni fogja a drogkereskedelmet, hogy ott is zsebre vághassák az ebből származó extra adóbevételt. Vagyis  minden második coloradoi állampolgár potenciális függő, a várakozások szerint pedig minden második amerikai kábítószerfüggő lesz.
A "hatalmas üzletnek" van egy másik vonása, amihez nem nagyon nyúlt a fővonalú média. A szövetségi törvény továbbra is tiltja a kábítószer-terjesztést, vagyis a Colorado államban legálisan működő drogdíler nem teheti be a bankba a szövetségi törvény szerint illegálisan szerzett jövedelmet. Vagyis az államnak a gyakorlatban nincs rálátása, mekkora valós forgalma van az árusítóknak, mennyi drogot terítettek, mekkora profitra tettek szert. Gyakorlatilag zöld utat adtak néhány magáncégnek ahhoz, hogy bármiféle különösebb ellenőrzés nélkül lecsúszott kábítószerfüggőt csináljanak az emberekből, és ebből pofátlan módon meggazdagodjanak.

Az eladóknak is láthatóan ködös a tekintete...
Ezzel az ellenőrizhetetlenséggel a kereskedők is tisztában vannak. "Ez az igazi szabadság". Amy Reynolds, két, Colorado Springsben működő bolt tulajdonosa mondta ezt, szerinte a növény "ártalmatlan", és "gyönyörűnek" nevezte, hogy mostantól mindenki vehet kábítószert, aki betöltötte a 21. életévét.
Gyönyörű? Ez a "gyönyörűség" adja meg a nyugati társadalmaknak a kegyelemdöfést. Szabad buzinak, pedofilnak lenni, szabad család helyett karriert csinálni, szabad kurválkodni, mindenki szabadon úgy árt magának, ahogy akar, miközben azzal áltatja magát, hogy ez a szabadság és ennél soha nem lehetne jobb. Valójában sokan most azt hiszik, január 1-től még az eddigieknél is jobb, mert mostantól drogozni nem csak "menő", de szabad is. Onnantól, hogy a társadalmat elkábítják és megszűnik a valóság észlelése, már nincs messze a következő lépés, amikor büntetlenül gyilkolni is "szabad". "Nem lehet elítélni, mert nem volt tudatában annak, amit tett". 
Ne legyenek illúzióink, a drog liberalizálásának nem sok köze van a drogosok követeléseihez vagy bármiféle szabadságjogokhoz. Ezek a férgek ott nyugaton azt remélik, hogy az emberek legális elkábítása majd enyhíteni fogja a társadalmi feszültségeket, - és ha a tömeg módosult tudatállapotban lézeng, nem robban ki faji alapon polgárháború. Rosszul hiszik. A fekete hordák és más aljanépek már eddig is csak minimális önkontrollal rendelkeztek. A legálisan és olcsón vehető fű hatására ez a minimális önkontroll is meg fog szűnni. Akkor pedig utat tör a tömeges erőszak. Felszínre jönnek az elfojtott feszültségek, aminek erkölcs és önkontroll híján már semmi nem szabhat gátat. Ezt jelenti a drogkereskedelem liberalizálása. Ösztönlényt csinálni az emberből úgy, hogy közben a lehető legtöbbet lehessen keresni rajta.
Olyan ez a fűtől kábult nyugati társadalom, mint a sürgősségin fekvő páciens, aki baleset áldozata lett, kezét-lábát amputálták, - de mivel segíteni nem lehet rajta, droggal kábítják a tudatát, hogy halála előtt legalább a fájdalmat ne érezze. A nyugati társadalmon már nem lehet segíteni. Így fog kimúlni a világ első és utolsó szabadkőműves állama.
Fenyvesi Áron


“A legális értékesítés után néhány nappal a kétszeresére nőtt a marihuána kiskereskedelmi ára Coloradóban.” – írja az Oroszország Hangja - Majd így folytatja:

“Egy uncia marihuána ára, amelyet személyes fogyasztásra adnak el az állampolgároknak, átlagosan $400. Összehasonlításképpen az orvosi célú (orvosi ajánlásra felírt) marihuána ára átlagosan $200/uncia.
Feltételezhetően, amint több marihuánát kínáló bolt nyílik meg a piacon, a kábítószer ára csökkenni fog.
Az első olyan boltok, amelyek árulhatnak marihuánát, január 2-án nyíltak meg Coloradóban. Az első napon a legális értékesítésből több mint $1 millió a bevétel.”
A Szabad Riport véleménye:
Ilyen bevételek mellett nyilvánvaló, hogy komoly tőkés csoportok érdekében állt a legalizálás, – s az extra profit volt az egyik céljuk, – melyet el is értek.
Jellegzetes törekvés a minimum kettős-hármas haszonra: 1. A profit, hisz a pénz mindig jól jön. 2. A nép is hülyül, – könnyebb uralkodni rajta. 3. Fizet is, hülyül is, és így nem is lázad, – akkor sem ha a fejére dől minden.
Nem véletlenül akarja bevezetni ugyanezt Magyarországon is, az ultraliberális Negyedik Köztársaság párt.
SzRTI

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése