2012. október 17., szerda

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - "The Warning"

Ez egy nehéz és magányos idő számos látnok számára, mert mindegyik egyedül dolgozik

2012. október 16. kedd, 16:20
Drága szeretett leányom, amikor azt mondom, hogy prófétákat küldök a világba, akkor ez azt jelenti, hogy mindegyik egy különleges küldetést kapott.
Te leányom, amint azt már mondtam neked, az utolsó próféta vagy. Bárki, aki most kerül a nyilvánosságra, és azt állítja, hogy az Én Szavamat hirdeti, mialatt te üzeneteket kapsz, az nem Tőlem kapja a felhatalmazást.
Sok szegény lélek döntött úgy, hogy magára vonja a figyelmet, és hogy bizonyos esetekben eltereljék a figyelmet ezekről a szent Üzenetekről, melyek segítségül adatnak a lelkek megmentésére.
Azért jövök, hogy kérjem Isten gyermekeit, hallgassák meg, amit el kell mondanom, de nem kényszeríthetem őket, hogy meghallgassanak.
Én sohasem parancsolhatom Isten gyermekeinek, hogy bármit is megtegyenek, mert ez lehetetlen, mivel megkapták a szabad akarat Ajándékát.
Minden, amit tőletek kérek az, hogy nyissátok meg szíveteket és engedjétek, hogy Szeretetem eltöltse lelketeket. Azt akarom, hogy mindnyájan – beleértve azokat is, akik gonosz tetteket követnek el – tudjátok, szeretlek benneteket. Mint ilyen, a ti megváltásotokat előnyben részesítem. Akárhogyan is, a Jelenések Könyvében megjósolt Próféciák megkezdődtek.
Azok, akik hallgatnak utasításaimra és válaszolnak hívásomra, sok lelket tudnak megmenteni.
Az a vágyam, hogy mindegyikőtök Hozzám jöjjön, és részesüljön Új Paradicsomom Királyságában.
Én nem ítélem el a megrögzött bűnösöket, és benneteket sem kérlek, hogy elítéljétek őket, mert ehhez nincs jogotok. Amennyiben másokat elítéltek, nem Isten Nevében beszéltek. Ha arra biztattok másokat, hogy más emberek fölött ítélkezzenek azáltal, hogy elítélik őket, akkor visszautasítotok Engem.
Felszólítalak mindnyájatokat, hogy csak egy hangra hallgassatok. Az Én Hangom az, amire összpontosítanotok kell, ha meg akarjátok menteni magatokat, családotokat, barátaitokat és szomszédjaitokat.  Minden imára szükség van, hogy segítsen nektek és szeretteiteknek felkészülni a „Gyónásomra”, a Nagyfigyelmeztetésre.
Most már közel az idő.
Jézusotok

Neked is van mennyei GPS-ed!!

Sietek mint mindig, és az autó navigációs rendszere finom női hangon mind gyakrabban figyelmeztet, hogy: "túl gyorsan mész!" Megsokallva a kioktatást, egyetlen mozdulattal - mely hatalmas nyugalommal tölt el - kikapcsoltam a készülék hangját. Csendben, a villódzó nyilakkal próbált vezetni a GPS, de siettemben vagy két kanyart később vettem be. Megszeppenve, az elveszettség érzésével hamar hangot adtam kis barátomnak, mely első szavaival nem duzzogva kioktatott, hanem a világ legtermészetesebb hangján csak annyit mondott: "újratervezés!"

Nézem az emberi értelem tenyérnyi gyümölcsét, az autóban villódzó kis készüléket mely képes figyelni az égben keringő szekrénnyi műholdra, hogy engem határozottan célba vezessen, hogy pontos időben elkezdhessem a messzi város templomában a szentmisét.  Csodálattal szemlélem az ember alkotta gépek alázatát, céltudatos pontosságát, kitartó figyelmét, azt a nyugodt, eredményes munkát mellyel szolgálnak mindenféle hiszti, duzzogás, fáradság nélkül bennünket.

Nekem is van egy csodálatos műholdam -a jó Isten, aki lelkiismeretem által hozzám is szól, vezet céltudatosan. Az élő hitünk hullámhosszán kapcsolatba léphetek vele, nála mindig zöld a lámpa.. Jósággal mondja, hogy most jobbra mosolyogj és légy kedves, aztán most balra figyelj mert ott tátong a bűn szakadéka. De ha az útszéli tarka virágoktól vonzva letérünk a helyes útról, Ő onnan fentről látva maréknyi porságunkból fakadó gyengeségünket, szelíd jósággal csak annyit mond: bűnbánat, azaz újratervezés. 

Olyan jó tudni, hogy van mindannyiunknak egy csodálatos mennyei GPS-e. Merjük bekapcsolni!! Merjünk az élő hit útjára lépni!!  Nyugodtak lehetünk, mert nem lehet úgy eltévedni, hogy gondviselő vezetőm azonnal ne tudná megmutatni a következő helyes lépést! Mindig van tovább! Az öreg Nikodémusnak is az evangéliumban, Jézus kapásból felkínálta, hogy: újjá kell születni!! Isten mindig, bárhol is vagy, meg tudja mutatni az utat mely célba vezet, mely által elérheted a legbensőbb, csodás álmaid! Nem tudunk annyira eltévedni, hogy Istenünk megsértődjön ránk, vagy hogy ne tudna onnan is újratervezni mindent, és nem csak neked, nekem, hanem akár népünknek, vagy az egész emberiségnek! Ő nem kötekedik és kicsinyes dührohamokat sem kap, szeret bennünket mert gyermekei vagyunk, szeret és vezet szelíden, kitartó jósággal mindig mellettünk van!

Mi emberek alkottuk ezt a kis gépet mely ott villódzik az autónkban, a saját képünkre, hasonlatosságunkra alkottuk... és csodálatos, működik. Hinnünk kell, hogy a bennünk lévő nagy mennyei GPS is működik! Általa egy új világ nyílhat előtted!!