2022. július 20., szerda

BKP: A vatikáni 20 eurós érmék és a transzgén vakcinálás

 

Megdöbbentő eseménynek vagyunk tanúi. A Vatikán 20 eurós érméket kezdett veretni, amelyek a gyermekek vakcinálását propagálják! Az érme egyik oldalán Ferenc címere található. A másik oldalán két személy és egy fiúgyermek van, aki készen áll az oltásra; mindannyian szájmaszkot viselnek. A háttérben egy kereszt függ, amely azt jelzi, hogy keresztény oltóközpontról van szó. A Vatikánnak az oltáspolitikával való összekapcsolódása megdöbbentő.

 

Ezt a videót megnézheted itt is: https://qual-dio.wistia.com/medias/jo7z0wm0ba
https://rumble.com/v1l78jf-a-vatikni-20-eurs-rmk.html
https://ugetube.com/watch/67tnJdk9CKqqAIS
https://cos.tv/videos/play/39161262571295744
https://www.bitchute.com/video/WUL2r8i3abDo/
https://gloria.tv/post/BDtDBcJAEPb14vPSTBh7Mcic

Letöltés videó: 137.8 MB, 1280×720 / 41.7 MB, 768×432

 

 

Ferenc álpápa a covid-oltások fanatikus pártolója. Az európai állami vezetők közül elsőként vezette be a Vatikán oltatlan alkalmazottainak elbocsátását.

Az érmére egy karikatúra – egy férfi, egy nő és egy fiú – van nyomva, ami a Szent Családra utal. Az álpápa vakcinációs propagandájával most a családokat célozta meg, méghozzá azzal a céllal, hogy mindenki oltassa be gyermekeit! Mária és József beoltatta volna Jézust kísérleti és mérgező szerrel? Soha! Megkockáztatták volna, hogy ezzel megölik Jézust? Ilyen kockázatot semmi esetre sem vállaltak volna!

A gyermekek kötelező oltásának előkészítése bűnös tevékenység, amelyet a Pfizer 2021 januárjában kezdett el.

Nagy-Britannia Nemzeti Statisztikai Hivatala 2021-es adatai bizonyítják, hogy a covid-19 vakcinával kétszer oltott 10-14 év közötti gyermekek halálozási kockázata 51-szer magasabb, mint az oltatlan gyermekeké. És ezt a szörnyű valóságot Ferenc álpápa notorikusan bojkottálja.

Franciaországban, anélkül, hogy ezt a hivatalok közzétették volna, előkészületeket tettek a gyermekek 2022/2023-as tanév kezdetén történő kísérleti oltására, amint ez kiderült Franciaország legfőbb egészségügyi autoritásának – La Haute Autorité de Santé dokumentumából.

Dr. Sucharit Bhakdi mikrobiológus arra figyelmeztet, hogy a hagyományos vakcinákat transzgén oltásokkal akarják kiváltani! Franciaország és más országok is tervbe vették, hogy ezeket a veszélyes szereket felveszik a 3 év alatti gyermekek kötelező oltásai közé! Ez azonban még nagyobb csapás lesz, mint az egykori özönvíz! Egy egész generációnyi genetikailag módosított szervezet jön létre, és kérdés, hogy ennek a generációnak egyáltalán lesznek-e utódai, és ha lesznek, akkor milyenek. És mindez az aposztatikus Vatikán intenciáin belül történik.

A Vatikán bűnös stratégiáját a Big Pharma manipulatív argumentumaira hivatkozva juttatja érvényre. A Vatikán mára már a démonok – a mély egyház – és a világ nagymestereivel kötött titkos megállapodások székhelyévé vált.

Az, hogy a Vatikánba ellentétes erők hatoltak be, a katolikusok előtt világos. Azonban az, hogy a Vatikán már nyíltan befogadja és érvényre juttatja a gonosz jelenlegi sátáni ideológiáját, megrengeti a világot. A Vatikán visszaélt a legfőbb egyházi tekintéllyel a gyermekekkel szemben. A katolikusok most öngyilkos módon viszik majd gyermekeiket az oltóközpontokba, és a figyelmeztetésre balgán ismételgetik majd: „Ne sértegessék a mi Szentatyánkat!“

Dr. Richard Day „A barbárok új rendje“ c. könyvében ezt mondja: Amint a római katolikus egyház elesik, a maradék kereszténység könnyedén kerül sorra … Némelyek azt gondolják majd, hogy az egyház majd mindezzel szembeszáll,, de valójában az egyház a segítségünkre lesz.“

Számos püspök, pap és laikus nem osztja az álpápa véleményét a transzgén injekciókkal kapcsolatban. Nincs kétség afelől, hogy a gyermekek bűnös oltása méginkább megosztja majd a vérző egyházat.

Tényeket idéztünk a tájékoztató cikkből. A Bizánci Katolikus Patriarchátus mindehhez már csak Isten kijelentését fűzheti hozzá. Isten Izajás próféta által figyelmeztet: E nép (az én népem) vezetői tévútra tértek, s akiket vezettek, eltévelyedtek. (Iz 9,15)

 

+ Illés

a Bizánci Katolikus Patriarchátus pátriárkája

+ Metód             + Timóteus

püspök-titkárok

 

2022. 7. 20.

 

Letöltés: BKP: A vatikáni 20 eurós érmék és a transzgén vakcinálás (2022. 7. 20.)

NAGY JELE jelenik meg a mennyben

Szent Mihály arkangyal üzenete – A JELEK A MENNYIBEN LÁTHATÓBBAN VÁLJÁK (Anna Shelley)

Bűnbánó szívvel gyere ki a sötétségből, és lépj be Isten Szeretetének fényébe. Isten népe, imádkozzatok, hogy szüntelen imáitok felemelkedjenek ott, ahol angyalaitok mennyei Atyánknak bemutatják a te nevedben, hogy megelőzd azokat a szerencsétlenségeket, amelyek hamarosan az emberiséget érik. A jelek az égbolton egyre láthatóbbá válnak. A távolodó égbolt meg lesz világítva. Bújj el biztonságos menedékedbe, amelyet Urunk és Megváltónk Szentséges Szívének kell szentelni! A Föld stabilitása ingadozni kezd. Krisztus szerettei, továbbra is bízzatok Urunkban és Megváltónkban a szükségleteitekben, miközben előkészítitek a táplálékotokat és a menedéketeket. Isten népe, továbbra is újítsátok meg elméteket Isten Szent Igéjével. Tápláljátok lelketeket Jézus Krisztus Eucharisztiájával, megkapva mindazt az áldást és irgalmasságot, amelyre szükség van ahhoz, hogy elviseljék ezeket a nyomorúságos napokat. Imádkozzatok Krisztus Szerettei, az óra már késő. Az üldöztetések ideje egyre rosszabb. Ne félj, állj bátran Urunk és Megváltónk Szentséges Szívébe, ahol a győzelem biztosított. Készen állok az angyalok sokaságával együtt megvédeni benneteket az ördög gonoszsága és csapdái ellen, akinek napjai meg vannak számlálva. Szt. Mihály arkangyal.


Jézus üzenete – A jelek a mennyben felerősödnek | Anna Shelley 2022. július 4.

Kedveseim, fogadjátok Szent Szívem Sürgős áldásaimat, áldásaimat, amelyek megerősítik hiteteket, amely nem tud megingatni ezekben a nehézségek napjaiban, amelyekbe most beléptek. Az ellenségeskedésnek ez az időszaka hamarosan eléri a tetőpontját, a sötétség birodalma kitárja a romlottság csápjait. A jelek felerősödnek az égen. A csillagképek megmozdultak, az égbolt távolodik, félelemben élteti az emberek szívét. Nem figyelmeztettelek ezekre a dolgokra? Szeretteim, figyelmeztető szavaim olyanok, mint a mennydörgés, hogy figyelmeztetjenek a közelgő viharra. Szentséges Szívemhez vezetlek titeket hívásomon keresztül, amelyet csak a bűnbánó szívek hallhatnak. Álljatok elém, ajkaitokon megtérve ezen a napon, szíveteket szívemnek szentelve. Gyere vissza hozzám, én vagyok az egyetlen üdvösséged a világot uraló sötét erőktől. Kedvesem, nem hagytalak el. Bízzon bennem az igényeivel kapcsolatban. Állj ki bátran szeretetem erejébe, mely pajzsként vesz körül. Így szól az Úr.


Jézus üzenete – NAGY JELE jelenik meg a mennyben || Anna Shelley 2022. július 19.


Jöjjetek és éljetek bennem, én vagyok a biztonságos menedéketek, fogadjátok az Irgalmasság, Kegyelem és Védelem áldásaimat, melyek mindnyájatokra kiáradtak. Drága gyermekeim, egy nagy jel jelenik meg az égen, és akkor jön el a vég kezdete. Az elhagyatottság utálatossága elmegy a szent helyekre. A bejelentésekre akkor kerül sor, amikor megalakul az Antikrisztus királysága a kényelem és az emberiség jólétéért való törődés leple alatt. Ne tévesszen meg csalásai és hazugságai. Elítélésének jelét mindazoknak bemutatják, akik hisznek a béke hamis ígéreteiben. Jöjjetek most hozzám, és lakozzatok Szentséges Szívemben, mert az óra már késett. Bánd meg a bűneidet. Jöjjetek Irgalmasság Forrásomhoz, amely mindannyiótokért kiárad. Szeretlek, és azt akarom, hogy biztonságban legyél. Így szól az Úr.

A barom (fi/xer)

Forrás: AwakenWithJP @ YouTube
https://youtu.be/Srfcdq8X-no

Az oltás biblikus méretű emberi tragédia

Dr. Russell Blaylock elítélően nyilatkozik, kijelentve, hogy ez elnéptelenítés, hogy nem is léteznek tanulmányok a biztonságosságról, sem a gyermekek, sem a terhes nők, sem a hosszú távú hatások esetében, hogy világszerte milliók halnak meg. Ez egy előre eltervezett, bibliai méretű emberi tragédia.

A sátáni elit célja, az, hogy a gyerekeknek ártson

Lara Logan újságíró elítéli azt, hogy az elit el akarja hitetni velünk, hogy a csata elveszett. A sátánisták azért próbálnak a gyerekeknek ártani, mert ők Isten tükörképei. Azt akarják, hogy megadjuk magunkat, hogy feladjuk a reményt, de nem fognak sikerrel járni.