Európa tisztelt püspökei!

A legnagyobb probléma, amely előtt az egyház áll, a szinodális LMBTQ út. Mit mondott Müller bíboros a német szinodális útról, amelyet szektának nevezett?

 

Ezt a videót megnézheted itt is: https://we-believe.wistia.com/medias/1mgmphnwqx
https://rumble.com/v320ajw-eurpa-pspkei.html
https://ugetube.com/watch/3DBBqwEDsMlfLko
https://cos.tv/videos/play/46049919690642432
https://www.bitchute.com/video/aRob3jhZhk6u/
https://gloria.tv/post/StLSY7fvcCwB4KVFY8veok8rr

 

 

„A német szinodális út szöges ellentétben áll a katolikus hitvallással … odáig juttatja a németországi keresztényeket, hogy felszívódnak. Azt látjuk ott, hogy milliók lépnek ki az egyházból, valamint hogy a katolikusság maradékát elkeresztényietlenítik…“

Olaszország, Spanyolország, Franciaország és más európai országok tisztelt püspökei! Az, hogy a kereszténység felszívódik, a ti nemzetetetekre is vonatkozik, ha nem gyakoroltok bűnbánatot és ha ezekben a történelmi időkben ti mint püspökök nem szegültök szembe a jelenlegi hittani és erkölcsi eretnekségekkel. Ez a német szinodális út precedensként szolgál az összegyházi szinodális út számára. Müller bíboros rámutat a rothadt gyümölcsre és így folytatja: Ezen német katolikus ekkleziológia felállítása hamis és öngyilkos.“

Tudatosítjátok ezeket a szavakat, hogy „hamis és öngyilkos“?

Müller bíboros reagált a prágai kontinentális szinodális találkozóra is: „A szinódus prágai kontinentális szakaszát kihasználták – amint az várható volt – a német alternatív katolicizmus zászlóvivői.“ Ugyanis részt vett ezen a német szinodális út fő propagátora, Bätzing bíboros is. A prágai európai találkozón hallgatólagosan elfogadták a belga dokumentum abszurdumát. Ez 2022. szeptember 20-án jóváhagyta a homoszexuális, leszbikus és a queer párok házasságának megáldását. Idézet a dokumentumból: „Úristen, … add, hogy házasságuk (két szodomitáé, leszbikusé és queeré) szilárd és hűséges legyen… Add, hogy kölcsönös szerelmük örömet és (egyházi) közösségünk szolgálatát teremje.“ Bonny püspök azzal is eldicsekedett, hogy ehhez a lépéshez vatikáni ajánlást kaptak. Az érvénytelen pápa 2022 novemberében tett ad limina látogatása alkalmával azt mondta nekik, hogy: „Bölcsen és egységben folytassátok .“ Bonny hozzáfűzte: „És mi mindig erre törekszünk.“

Tisztelt püspökök! Tudjátok, hogy mik azok a „queer“ párok? Képzeljétek el, hogy a prágai székesegyházba bevezet valaki például egy kecskét és megkéri Graubner érseket, hogy mint queer párnak, áldja meg a házasságát. Nem sokkal ezután valaki más pórázon bevezetne egy disznót vagy egy szamarat. A belga áldásrendben a queer párok részére egyházilag elfogadott az imádság, amely a vatikáni találkozót követően természetesen az egész posztszinodális egyházban kötelező lesz. Ha tehát a kecske elmekegi magát, a házasság megkötöttnek minősül. Ha a disznó felröffen, a házasság érvényes. Ha a szamár elbőgi magát, az álszentség meg van pecsételve. Ha vasárnap ezek a queer párok részt vesznek a prágai katedrálisban az egyházi közösségben, ez öröm lesz ugyan, ahogy a dokumentum mondja, de szokatlan aromás illattal.

Ma a Belga Püspöki Konferencia – amely mögött a Német Püspöki Konferencia is ott áll – dokumentumának megvalósítása az ész elvesztése, a lelkiismeret elvesztése és Isten és az Ő parancsolatainak elárulása.

Mi volt ennek az összes kontinentális találkozónak az értelme? Ravaszul legalizálni az egyházban az erkölcstelenség legdurvább formáját, amely ellentmond az egyház lényegének. A Szentírás óva int ettől a földi és az örök tűz kilátásba helyezésével (2Pt 2,6, Júd 7). Ezzel az Isten ellenes lázadást szorgalmazzák, amit vallási frázisokkal és pozitív fogalmakkal álcáznak. Müller bíboros azokról a püspökökről, akik ezt az erkölcstelenséget szorgalmazzák, ezt mondta: „…ezek Isten Igéjének nem hűséges szolgái, hanem inkább a transzhumanista lobbi képviselői.“

Ezért vonták magukra Isten anatémáját a Gal 1,8-9 szerint és a latae sententiae egyházi kiközösítést. Az, hogy az érintettek nem respektálják a kiközösítésüket, az anatéma valóságán mitsem változtat.

Az alattomos szinodális rendszer az egyház öngyilkosságát elérendő a püspöki konferenciákkal akar visszaélni. Elegendő, ha a konkrét püspöki konferencián belül az elnök mellett akad a szinodális öngyilkosságnak még egy híve, és ők ketten szemtelenül és cinikusan képesek fellépni az összes többi püspök nevében. Krisztus ezen két árulója miatt az egész nemzet elbukik. Azt a püspököt, aki ezzel a kettővel szembeszállna, megfenyegetik a „Szentatya“ iránti engedetlenségért kijáró büntetéssel.

Manapság felütötte fejét a papalatria eretneksége. A szentek tiszteletét dúliának nevezzük, a Szűzanya tiszteletét hiperdúliának, Isten tiszteletét pedig látriának. Jobban tisztelni a pápát mint Istent, sőt Isten ellenében, az a papalatria eretneksége.

A katolikus egyház megbecsüli a pápaság ajándékát, mivel a hit és az erkölcs védelmére adattak, valamint az eretnekségek elleni harcra. Csakhogy a papalátriát az eretnekségek és erkölcstelenségek legalizálására és propagációjára használják. Itt a pápaság degradálásáról van szó, ami önfelszámoláshoz  vezet. Egyúttal a katolicizmus tömegméretű önpusztításának eszközévé válik.

2023. október 4-én a vatikáni szinodális világtalálkozón egyházilag legalizálni akarják az LMBTQ erkölcstelenségeit. A német és a belga konferencia próbaprojektjét összegyházinak akarják nyilvánítani. A helyi szintű megvalósításához a helyi püspöki konferenciát akarják felhasználni.

Európa tisztelt püspökei! Legalább ketten vagy hárman fogjatok össze és végezzetek négyszemközti felvilágosítást azonak a püspököknek az irányában, akik nem estek áldozatul a transzhumanista lobbynak. Legyen a ti célotok az, hogy a ti püspöki konferenciátok ne írja alá a nemzetetek halálos ítéletét. Ha passzívak maradtok, szörnyű felelősség terhel majd benneteket Isten ítélőszéke előtt.

Európa tisztelt püspökei! Tudatosítsátok a szörnyű valóságot! Vagy a hit védelmezőivé lesztek Európában, vagy sírásóivá! Ebben a helyzetben egyetlen püspök sem lehet semleges!

Ma már mindenki számára világos, hogy azok, akik részt vettek a szinodális út prágai találkozóján, Krisztus Titokzatos Testéből, az egyházból való kizárást vonták magukra. Az ilyenekre hullik egyúttal a látható egyházból való exkommunikáció büntetése is. Ez vonatkozik mindazokra is, akik más kontinentális találkozón részt vettek; az, hogy ezt nem respektálják, már más dolog. Azonban szükséges tudni erről a lelki valóságról és számolni vele.

Müller bíboros kommentálta Bätzing 2023. február 8-án mondott előszavát, aki szó szerint azt mondja, hogy Bätzing szörnyű elemzést adott elő. Elárulta a katolikus hitet és más hitet vett fel – álhitet – és más Krisztust fogadott el – az antikrisztust. Bätzing aposztázisát a következő szavakkal nyilvánította ki: „Ez nem az én hitem, ez nem az én Krisztusom, ez nem az én egyházképem.” Müller bíboros hozzátette: „A ’lényeges feszültséget’, amit Bätzing bíboros érez… a katolikus hittannal ellentétes eretnekség hívta életre.“

Tehát Bätzing püspököt az ő új, pszeudoházasságot hirdető egyházképével a prágai találkozón ki kellett volna fütyülni. De ő ennek ellenére a találkozó csillaga lett. Ez azt jelzi, hogy milyen lélek állt az egész európai kontinentális találkozó mögött. Az eretnekség és az erkölcsi deviancia lelke volt ez, ugyanaz, mint amelynek Bätzing eretnek főpap akar érvényt szerezni. 2023. május 22-én Bätzing kijelentette: „A szinodális út halad előre, nincs olyan érzésem, hogy bennünket a Vatikán akadályozna.”

Európa tisztelt püspökei! Az, amit itt elmondtunk, nem vicc s nem túlzó elítélés. Ez a valóság, amelyben álltok. Tudatosítsátok, hogy minden püspök kompetens arra, hogy elutasítsa a szinodális utat, amely lényegét tekintve ellentmond a katolikus hitelvek alapigazságainak! Nagy szükség van azirányú igyekezetetekre, hogy a ti püspöki konferenciátok ne lehessen eszköze a lelki öngyilkosságnak. Ezért mielőbb egyesüljetek a szinodális LMBTQ út ellenében! Ekképpen váltok a nemzeteteken belüli egyház szabadításának eszközeivé. Imádkozzatok, biztassátok egymást, legyetek egyek, lépjetek fel bölcsen és bátran! Isten tekintélyt ruházott rátok ezekben a nehéz időkben, de nem azért, hogy visszaéljetek vele az Ő ellenében, hanem ellenkezőleg, hogy hűek maradjatok az Ő tanításaihoz, az Ő törvényeihez és parancsolataihoz. Hűségetek díja az örök üdvösség lesz. Ellenkező esetben elvesztitek azt.

 

+Illés

a Bizánci Katolikus Patriarchátus pátriárkája

+Metód              +Timóteus

Püspök-titkárok

 

2023. 6. 5.

 

Letöltés: BKP: Európa püspökei, lássátok át és szegüljetek szembe! (2023. 6. 5.)