2021. március 23., kedd

Németország: Itt a második év húsvét nélkül

 

Németország további három héttel meghosszabbította az országos zárlatot, és szinte teljes leállást rendelt el a nagyhét és a húsvéti liturgia idejére.

A kormány a koronavírus fertőzések harmadik hullámáról beszél. A korlátozások a nagyhéten szigorúbbak lesznek. Nagycsütörtök (április 1) és húsvéthétfő (április 5) között minden nyilvános liturgia tilos.

A német püspökök közleményben közölték, hogy "meglepte" őket a döntés. Szerintük megfelelő óvintézkedésekkel meg lehetett volna tartani a misét, ahogyan karácsonykor is történt. Most "tárgyalni" akarnak a kormánnyal a tilalomról.

https://gloria.tv/post/w1eJrM7A1TAw3T6sEdSZ1GJKL

Viganó: A Covid a földi pokol kezdete?

 

Carlo Maria Viganó érsek a Covid-19 oltást "kísérleti genetikai szérumnak" nevezi, amelynek hosszú távú mellékhatásai ismeretlenek lehetnek.

A CatholicFamilyNews.com lapnak (március 22) azt mondta, hogy a Covid egy kezelhető influenza, amely a korábbi influenzás évekhez hasonló számú halálesetet okozott.

Viganó bírálja, hogy ugyanazok az emberek, akik korábban a tudományt a "vallási babonák" szükséges ellenszereként mutatták be, mára "a világjárvány új papjaivá" váltak, akik tagadják a modern orvostudomány alapelveit.

A globalista ideológiának alárendelt elit megpróbálja "az Új Világrend zsarnokságát" bevezetni - véli Viganó, és a helyzetet, beleértve a kötelező maszkokat, a megbízhatatlan vizsgálatokat és a hatástalan oltóanyagokat, az 1930-as évek Németországához hasonlítja, amikor a zsidókat arra kényszerítették, hogy Dávid-csillagot viseljenek.

Ugyanakkor bízik Krisztusban, a történelem Urában, és elmagyarázza, hogy a Sátán szolgái, "az örök vesztes", azt hiszik, hogy a gonosz győzelme most már biztos, míg a valóságban ez csak pillanatnyi.

A jövőre nézve Viganó két forgatókönyvet lát: vagy az úgynevezett világjárvány "kártyavárként omlik össze", amikor az Úr elrendeli, vagy pedig egy gyűlöletes zsarnokság fog létrejönni, és akkor "a Covid őrület csak a földi pokol kezdete lesz".

https://gloria.tv/post/Nj8n2YCiBdUn4Au8vz6LNJQ4g


Üzenetek Énochhoz


Gyermekeim, már a sötétség és a homály idején vagytok, amelyben reggel és este imádkoznotok kell, mert a gonosz erők rátok támadnak!

A Segítő Mária üzenete Énochnak.

2021. március 3. 10:50.


Gyermekeim, béke legyen veletek, oltalmam és anyai segítségem mindig elkísér.
Gyermekeim, még egyszer emlékeztetlek benneteket. Készüljetek fel a Figyelmeztetés eljövetelére, mert az közel van, közelebb van, mint gondolnátok. A Segítő Anyai Szívem szenved, amikor látja, hogy az emberiség túlnyomó többsége nincs felkészülve. Ez a nagy esemény teljesen megváltoztatja sokak elképzelését a spirituális életről és az Egy Igaz Isten, az Egy és Három létezéséről. Az emberiség olyan extázisban lesz, amely a földi idődben tizenöt-húsz percig tart, és amelyben lelked állapotát megmutatják Istennel és testvéreiddel kapcsolatban. Minden halandót meg fognak ítélni, csak az én kicsinyeim lesznek kivételek, akiknek nincs értelmük, még az üres szavaidat is meg fogják ítélni.
Milyen szomorúságot érzek az emberiség Anyjaként, látva, hogy sok lélek nem tér vissza és örökre meghal bűneinek terhe miatt.
Ezért kérem kis gyermekeim, hogy készüljetek fel lelkileg és Isten kegyelmében, hogy ellenállhassatok ennek a próbának. Ez egy teszt, amely megnyitja az örökkévalóság és Isten létezésével kapcsolatos megértésedet és tudásodat, és felkészít téged arra, hogy visszatérésedkor a szabadságodért folytatott utolsó harcba szállhass. Gyermekeim, már sötétség és homály idején vagytok, ahol reggel és este imádkoznotok kell, mert a gonosz erők rátok támadnak. Ha te gyermekem nem taszítod ezeket a támadásokat, fennáll annak a veszélye, hogy ellenfeleim csapdájába és megtévesztéseibe kerülj, akik lelkileg meggyengítenek és elválasztanak Istentől, majd ellopják a lelkedet.  Legyen lelki páncélod mindig imádával megolajozva,  terjeszd ki gyermekeidre és családtagjaidra is, hogy ők is élvezhessék a menny védelmét.

Ellenfelem gyermekeim ,már készen áll a megjelenésre, már csak a Figyelmeztetés és a Csoda múlik el, hogy aztán megismertesse magát az emberiséggel. Szegény  kisgyermekek, akik még mindig vétkeznek és távol állnak Istentől, amikor megjelenik az Antikrisztus, már nem találnak irgalmat. Fiam házai végleg bezárnak, és a napi istentisztelet, a szentmise megszűnik. Mi lesz veletek, lázadó gyermekek? Ha nem ébredsz fel a Figyelmeztetéssel és a Csodával, a lelked örökre elvész. Gyermekeim ellenfelem utolsó uralkodása alatt világszerte üldöztetéstfognak elszenvedni Fiam egyháza ellen. Szegény kis gyermekeimnek menekülniük kell a hegyekbe, és el kell bújniuk barlangokban, katakombákba vagy Máriás menhelyeimen, hogy elmeneküljenek a farkasok elől. Kisgyermekek milliói lesznek mártírok, de az ő vérük a Fiam Vére lesz, amellyel az Új Egyház feltámad. Isten Népe száműzetésben jár és teljesen megtisztul, holnap a túlélők az Isten által választott Népek lesznek, akik Vele, az Új és Mennyei Jeruzsálemben fognak együtt élni.

Ezért készítsétek fel gyermekeimet az eljövendő Figyelmeztetésre, lámpásaitok imádságban világítsanak, hogy amikor az Úr megérinti lelked ajtaját, készen állj. Használd ki a kegyelem utolsó ezredrészeit, amelyek hiányoznak a Figyelmeztetés megérkezésekor,  hogy megbékélhess Istennel és testvéreiddel.

Maradjon benned az én Uram békéje, és az én Szeretetem és a Segítő Anya oltalma, mindig kísérjenek téged.
Anyád, a keresztények segítsége.
Közöld gyermekeimmel az üdvösség üzeneteit az egész emberiséggel.



Ébredj letargiádból nyájam, mert Örökkévaló Pásztorod közeledik. Kopogtatok a lelked ajtaján, hogy az örökkévalóságba vigyelek lelkileg felkészülve és imádsággal megvilágított lámpásaitokkal, hogy Engem fogadhassatok.


2021. március 8. 8:25.
A Jó Pásztor a nyájához.
Üzenet Énochnak.

Szürke juhaim, békességem nektek.
Én nyájam.Gyülekezz Anyám és Angyalaim körül, hogy el tudd viselni a még eljövendő nagy megtisztulás napjait. Ne engedd el Anyám rózsafüzérét, és ne lanyhulj el az imádságban, mert jól tudod, hogy a gonosz erők folyamatosan arra törekszenek, hogy elveszítsenek  még  több lelket. Imádkozz Egyházamért, mert egy eljövendő esemény megrázza. A katolikus világot sokkolni fogják az ilyen szerencsétlen hírek, melyek miatt lelkek milliói veszítik el a hitüket. Nyájam maradj szilárd a hitben, imádságos és éber, mert közel van egyházam számára a nagy próba. Ne felejtsd el, hogy már olyan vagy, mint a juh a farkasok között, ezért imádsággal őrködj. A sötétség elkezdte borítani a földet, és hamarosan megkezdődik a gonoszság utolsó uralma. Pecsételjétek le magatokat, és Véremmel pecsételjétek le családjaitokat és helyeiket, ahol  élnek, valamint azokat az embereket, akikkel minden nap találkoznak ,hogy egyetlen gonosz erő se tudja ellopni a békéjüket.  Ne feledd, a harcot nem hús-vér emberekkel folytatod, hanem a mennyből leszármazott gonosz szellemi erők ellen, amelyeknek parancsolata, tekintélye és uralma van ezen a sötét világon. (Efezus 6, 12) . A gonosz erők és követeik megtámadnak téged, és ezért sok lelket az Istentől való elidegenedésük miatt gonosz szellemek szállnak meg. Arra utasítom a juhaimat, hogy lelkileg erősödjön meg, mert így megvédheti magát ezektől a támadásoktól. Ismét mondom nektek. Ne menj ki a lelki páncélod nélkül, és Vérem pecsétje nélkül, mert a farkasok keresik kit ragadhatnak el. Sok lelket veszítenek, hogy összefogjanak a gonosz erőivel annak érdekében, hogy megalakítsák a sötétség seregét, amely az antikrisztust szolgálja az utolsó uralkodása idején a földön.
Nyájam juhai, nagy szomorúságot érzek, amikor azt látom, hogy letargikus vagy, alszol, miközben a sötétség gyermekei teljes tevékenységet folytatnak. A sötétség gyermekei még mindig okosabbak, mint a fény gyermekei. A Figyelmeztetésem minden egyes nappal egyre közelebb kerül, és a nyájam még mindig nem ébred fel. Fáj és elszomorít látni ezt a valóságot. Míg a gonosz követei mesterének megjelenésére készülnek, nyájam még alszik nem ébred , és nem készül fel Figyelmeztetésem érkezésére, még kevésbé, hogy megnyíljon a következő eljövetelem előtt.  Ébredj letargiádból nyájam, mert Örökkévaló Pásztorod közeledik. Kopogtatok a lelked ajtaján, hogy az örökkévalóságba vigyelek lelkileg felkészülve és imádsággal megvilágított lámpásaitokkal, hogy Engem fogadhassatok.

Békét hagyok rátok, az Én békességemet adom nektek.
Tarts bűnbánatot és térj meg, mert közel van Isten  Királysága.
Mestered Jézus, a Jó Pásztor.
Ismertesd az üdvösség üzeneteit az egész emberiséggel.


Ajánlás az elhagyott gyermekek számára. Ne folytasd a Szentáldozat kiosztását a kézbe. Legyen gondod  Fiam nyájának vezetésére és gondozására, aki elvész és szétszóródik, mert sokan közületek inkább az embereknek engedelmeskednek, mint  az Istennek !

Megszentelő Mária felhívása szeretett gyermekeihez.
Üzenet Énochnak.
2021. március 17.10:54.

Szeretett kis gyermekeim, Uram békéje legyen mindannyiótokkal és Anyai Védelmem, mindig kísérjen  el benneteket.

Szeretteim, nagy szomorúságot érzek amikor látom, hogy közületek hányan játszanak a gonosz követeivel. Fáj és elszomorít, amikor látom, hogy Atyám házait sok helyen bezárják, elpusztítják vagy múzeumokká alakítják. Fiam nyája összezavarodik és elterelődik, úgy vándorol, mint a pásztor nélküli juhok, mert sok pásztoruk jobban aggódik nem a nyáj pásztorolása miatt, sokkal inkább egy olyan járvány jegyzőkönyveinek követésével, amely inkább fiam egyháza elleni összeesküvésnek tűnik. Isten ellenségei szerint csak a templomokban és a szent helyeken áll fenn a szennyeződés veszélye.

Ó, milyen nagy megtévesztést okoztak gyermekeimnek és  Fiam nyájának! Hogyan gondolhatod, hogy csak Isten házában van kockázat a megfertőződésre? Isten Lelke ott lakik, és Isten nem szennyez be. A szentmise meggyógyítja és kiszabadítja  Fiam nyáját. Ne higgy az egyház ellenségeinek megtévesztésében és cselekményeiben. Nyissátok meg Isten házainak ajtait, szeretett gyermekek! Ne legyetek cinkosokká ebben a nagy megtévesztésben, mert amire a gonosz követei törekednek, az az, hogy véget vessenek Isten népe hitének. Sokan közületek segítenek, akik elfelejtették, hogy inkább Istennek kell engedelmeskedniük, mint az embereknek. (ApCsel 5:29) Kedves gyermekek, ne legyetek bűnösök, hogy holnap ne kelljen megbánnotok, amikor eléritek az örökkévalóságot.
 
Avernóban kisgyermekek, sok megszentelt lélek van, akik egykor papok voltak, de akik elfeledkeztek arról, hogy Istent szolgálják ebben a világban azzal, hogy magukra vigyáznak és elhanyagolják a rájuk bízott nyájat. Ébreszd fel szeretett gyermekeidet, és vedd ki a szemükből a megtévesztés kötelékét, mert Fiam nyája pásztorok hiányában sok helyen szétszóródott és elveszett! Arra hívtak, hogy szolgáld Istent, hogy vezesd az ő nyáját és őrizd azt, amit sokan közületek elmulasztottak, nem Isten, hanem az emberek akaratát! Megkérdezem tőletek, hűtlen pásztorok, mit válaszoltok a Fiamnak holnap, amikor eléritek az örökkévalóságot?
Mit tettél a nyájjal, amelyet gondozásodba adtam, amikor megítélnek és Isten hangja szól? Ne feledd, hogy ha sokat kapnak, akkor sokat kérnek tőletek. Ne légy olyan, mint a haszontalan szolga, aki gondatlanságból és félelemből megtartotta tehetségét, és semmi hasznot nem adott az urának. (Máté 25, 14, 30)
 
Ismétlem nektek, szeretett gyermekeim. Fiam Testét és Vérét, szájba, lehetőleg térdre kell adnod őket, tiszteletben tartva Istenségét. A nyáj bűncselekménye sértés a Fiam számára. Sok, az undorító gyakorlatnak szentelt házigazdát a sötétség gyermekei arra használnak, hogy sátáni szertartásokat és kultuszokat végezzenek velük. Naponta több millió részecske hullik a földre, és sokan, gyermekeim eltapossák őket amikor osztogatjátok. Gondoljátok át a kedves gyermekeim, és ne terjeszd tovább a közösséget a kézben.
Aggódj a Fiam nyájának irányításáért és pásztorolásáért, aki elveszett és szétszóródott ,akik inkább engedelmeskednek embereknek, mint Istennek. Nincs több zárt templom, nincs több közösség a kézben. Teljes szívemből könyörgöm, kedves gyermekeim! Maradjatok Uram békéjében, szeretett kedves gyermekeim .

Anyád, a Megszentelő Mária .

Hirdesd az üdvösség üzeneteit az egész emberiségnek, és főleg a kedveseimnek.


Csak a figyelmeztetés megérkezése és a Csoda rövid ideje hiányzik, mert elszabadulnak azok a nagy megpróbáltatások, amelyek megtisztítják a nyájat. Az egyházam szakadása, a háború és a gazdaság bukása olyan események, amelyekre még nem kerül sor. A fenevad bélyege, a mikrochip már úton van, a Nanochip oltások, amelyek az emberiség túlnyomó többségét megjelölik, már készen állnak. A járványok ürügye sok lelket, egyeseket félelemből, másokat tudatlanságból, túlnyomó többséget pedig az elidegenedés és az Istenbe vetett hit hiánya miatt, oltani fog, anélkül, hogy tudná, hogy ezzel elveszíti a a szellem...


Ellenfelem utolsó uralkodása alatt, amikor azt mondják, hogy be kell oltani a luciferáz nevű biometrikus oltással, tartózkodjon ettől; mert abban a fenevad jele el fog jönni. Az új technológiának, amelyet 5G-nek hív, és műholdas segítséggel, ezt az oltást, miután beadta, a benne lévő nanochipet műholdon keresztül mozgatja, hogy a jobb kezére vagy a homlokára helyezze; Így teljesül az, amit Igém mond: minden kicsiket és nagyokat, gazdagokat és szegényeket, szabadokat és rabszolgákat tett, jeleket tett jobb kezükre vagy homlokukra. És senki sem fog tudni vásárolni vagy eladni, ha nincs meg a vadállat védjegye, neve vagy neve. (Jelenések 13. 16, 17)

Nyájam, előre figyelmeztetlek, hogy ne essen ebbe a megtévesztésbe; figyelj az üdvös üzeneteimre, mert azok végigvezetik a megtisztulás sivatagán át vezető utadon, és biztonságosan elvezetnek Új Teremtésem kapujához. Tudd meg, hogy mindazok, akiket a vadállat jelével jelölnek, megszűnnek juhaim lenni az én nyájamból. Mindazok, akiket a fenevad jelével jelölnek, rosszindulatú és fájdalmas sebeket kapnak. (Jelenések 16. 2)

Az összeesküvések és a megtévesztések ideje az Új Világrenddel kezdődött, az emberiség soha nem tér vissza a normális kerékvágásba; amikor egy pandémiát felszámolnak, eljön egy másik és mások; mindezt annak érdekében, hogy az emberiség korlátozott és visszafogott maradjon, felkészüljön az Antikrisztus megjelenésére, akit mindenképpen a várható messiássá nyilvánítanak, aki békét hoz a világba és megoldja az emberiség összes problémáját. . Figyelmeztetnek téged, az én nyájom, hogy semmi ne érjen meglepetéssel; maradj éber és éber, imádkozz mindig, mert a napok, melyeket élsz, már sötétségben vannak. Békét hagyok veled, békességemet adom neked. Térj meg bűnbánatot és térj meg, mert közel van Isten Királysága. Mestered, Jézus, a jó pásztor