2013. december 16., hétfő

Belgium szenátusa jóváhagyta a gyermekek eutanáziájáról szóló törvényt

Брюссель Бельгия Парламент

Belgium parlamentjének felsőháza az eutanáziáról szóló törvény kiszélesítése mellett szavazott, kiterjesztve a gyógyíthatatlan betegségben szenvedő gyerekekre is.

A törvénytervezet szerint, a gyerekek most már megkérhetik az orvosokat, hogy fosszák meg őket az életüktől, ha a betegségük gyógyíthatatlan, erős fájdalmakat élnek meg és szenvedésüket képtelenség enyhíteni.
A dokumentumot most visszaküldik az alsóháznak, ahol a legnagyobb valószínűség szerint is jóváhagyják.
Ha a törvényt elfogadják, Belgium lesz a világ első olyan országa, ami visszautasította az életkor bármiféle szabályozását az eutanázia alkalmazásakor.
Amint az várható, minden évben az új törvény alapján 10-15 gyermek lesz kitéve eutanáziának.

http://www.uzenetek.eu/news/belgium-szenatusa-jovahagyta-a-gyermekek-eutanaziajarol-szolo-torvenyt/

„Marana Tha” – Jöjj el, Uram Jézus! - Roráte caéli désuper, et núbes plúant jústum


Advent szombatjain mondott hajnali Rorate misék himnusza


Roráte caéli désuper, et núbes plúant jústum. Ne irascáris Dómine,
ne ultra memíneris iniquitátis:
ecce cívitas Sáncti fácta est desérta:
Síon desérta fácta est: Jerúsalem desoláta est:
dómus sanctificatiónis túa et glória túa,
ubi laudavérunt te pátres nóstri.

Roráte ...
Peccávimus, et fácti súmus tamquam immúndi nos,
et cecídimus quasi fólium univérsi:
et iniquitátes nóstra quasi véntus abstulérunt nos:
abscondísti faciem túam a nóbis,
et allisísti nos in mánu iniquitátis nóstra.

Roráte ...
Víde Dómine afflictiónem pópuli túi,
et mítte quem missúrus es:
emítte Agnum dominatórem térra,
de Pétra desérti ad móntem fília Síon:
ut áuferat ípse júgum captivitátis nóstra.

Roráte ...
Consolámini, consolámini, pópule méus:
cito véniet sálus túa:
quare maróre consúmeris, quia innovávit te dólor?
Salvábo te, nóli timére,
égo enim sum Dóminus Déus túus,
Sánctus Israël, Redémptor túus.

Roráte caéli désuper, et núbes plúant jústum.
Harmatozzatok magasságos egek, s a felhők hozzák az Igazat. Ne haragudj ránk Urunk,
és ne emlékezzél többé gonoszságunkra;
íme elhagyottá lőn a Szentnek városa,
pusztasággá Sion és árván maradt Jeruzsálem,
a te szentségednek és dicsőségednek lakóháza,
ahol atyáink téged dicsőítettek.

Harmatozzatok …
Vétkeztünk, s mint tisztátalanok olyanná lettünk,
s mint a falevelek, földre hulltunk.
Íme gonoszságaink, mint a szélvész elsodornak minket;
elrejtetted előlünk arcodat,
és önnön gonoszságunk markába adtál minket.

Harmatozzatok …
Lásd meg, Urunk, a te népednek nyomorúságát,
és küldd el az Eljövendőt.
Küldd el a Bárányt, a földkerekség Urát,
küldd el a kősivatagból Sion leányának hegyéhez,
hogy elvegye rólunk fogságunk igáját.

Harmatozzatok …
Vigasztalódjál, vigasztalódjál én népem!
Hamar eljő üdvösséged.
Miért merülsz a gyászba? Miért fog el ismét a fájdalom?
Ne félj már! Megmentelek téged,
mivel én vagyok a te Urad Istened,
Izrael Szentje, a te Megváltód.

Harmatozzatok magasságos egek, s a felhők hozzák az igazat.



Ó antifónák Az Ó-antifónákat a katolikus Egyházban az esti imában, a Vesperásban imádkozzák december 17-től december 23-ig. E rövid versek jól kifejezik a Messiásra való várakozás napról napra való erősödését. A himnuszok a Jöjj el, jöjj el, Emmanuel (= Veni Emmanuel) kezdetű himnusznak a lírikus parafrázisai.
Mindegyik antifóna Jézus nevének egyik jelzőjére vonatkozik. Mindegyik cím Izajás jövendölésére utal, melyek az eljövendő Messiásról szólnak.
     December 17: O Sapientia (Ó bölcsesség)
     December 18: O Adonai (Ó Uram)
     December 19: O Radix Jesse (Ó Jessze vesszeje/gyökere)
     December 20: O Clavis David (Ó Dávid kulcsa)
     December 21: O Oriens (Ó napkelet/felkelő Nap)
     December 22: O Rex Gentium (Ó népek királya)
     December 23: O Emmanuel (Ó Emmanuel – jelentése velünk van az Isten)
Az Ó antifónák már az ősidőkben ismertek voltak, mert több helyen találhatók rájuk utalás. A Fleury bencés apátságban (ma Saint-Benoît-sur-Loire) ezeket az antifónákat az apát recitálta, ezt a jogot idővel tovább adták a hozzájuk kapcsolódott apátságoknak, azok pedig a közösség tagjainak. A 8. században már feltűntek a római liturgiában is, de használatuk a kolostorokra korlátozódott.
     Ha visszafelé összeolvassuk a Krisztus nevéhez fűzött jelzők első betűit: Emmanuel, Rex, Oriens, Clavis, Radix, Adonai, Sapientia, az így kapott „ero cras” szót kapjuk, aminek jelentése „Holnap érkezem”. Erre az érkező Jézusra való előkészületként szolgál az egész Advent, és erre utal a hét messiási cím is. Tehát az antifónák ennek a készületnek a zenei adaptációját adják.
Következzenek az Ó antifonák latin és német szövegei. Mivel nem találtam meg az autentikus magyar fordítást, a magyar szöveg a német szabad – laikus – fordítása, és ezért szögletes zárójelben áll.
December 17.: O Sapientia – Ó, bölcsesség!
O Sapientia, quae ex ore Altissimi prodiisti, attingens a fine usque ad finem, fortiter suaviterque disponens omnia: veni ad docendum nos viam prudentiae.
Németül: O Weisheit, Du bist aus dem Munde des Allerhöchsten hervorgegangen, umfassest alles von einem Ende zum andern und ordnest es machtvoll und sanft. Komm, uns den Weg der Klugheit zu lehren.
[Ó, Bölcsesség, aki a Legmagasabb szájából sarjadtál, egyik végétől a másikig mindent felölelsz és erővel és szelíden elrendezel. Jöjj, tanítsd meg nekünk az okosság útját.]
December 18.: O Adonai – Ó, Uram!
O Adonai, et Dux domus Israel, qui Moysi in igne flammae rubi apparuisti, et ei in Sina legem dedisti: veni ad redimendum nos in bracchio extento.
Németül: O Herr und Fürst des Hauses Israel, Du bist dem Moses in den Flammen des brennenden Dornbusches erschienen und hast ihm auf Sinai das Gesetz gegeben. Komm, strecke Deinen Arm aus, uns zu erlösen.
[Ó, Uram és Izrael Fejedelme, Te megjelentél Mózesnek az égő csipkebokor tüzében és Sinai hegyén törvényt adtál neki. Jöjj, nyújtsd ki karodat, hogy megválts bennünket.]
December 19.: O Radix Jesse – Ó Jessze gyökere!
O radix Jesse, qui stas in signum populorum, super quem continebunt reges os suum, quem gentes deprecabuntur; veni ad liberandum nos, iam noli tardare.
Németül: O Wurzel Jesse, gesetzt zum Zeichen für die Völker. Vor dir verstummen die Mächtigen, zu dir rufen die Völker. Komm, o Herr, und erlöse uns, zögere nicht länger.
[Ó, Jessze vesszeje (gyökere), aki a népeknek adatott jelül. Előtted elnémulnak a hatalmasok, hozzád kiáltanak a népek. Jöjj, ó Uram, és válts meg bennünket, ne késlekedj tovább.]
December 20.: O Clavis David – Ó, Dávid kulcsa!
O Clavis David, et sceptrum domus Israel; qui aperis, et nemo claudit; claudis, et nemo aperit: veni, et educ vinctum de domo carceris, sedentem in tenebris, et umbra mortis.
Németül: O Schlüssel Davids und Zepter des Hauses Israel, du öffnest und niemand schließt, du schließest und niemand öffnet. Komm, o Herr, und befreie aus dem Kerker den Gefangenen, der da sitzt in Finsternis und im Schatten des Todes.
[Ó, Dávid kulcsa és Izrael házának jogara, te kinyitsz és azt senki be nem zárja, te bezársz és azt senki ki nem nyitja. Jöjj, ó Uram, és szabadítsd meg a tömlöcből a rabot, aki ott ül a sötétben és a halál árnyékában.]
December 21.: O Oriens – Ó, felkelő Nap!
O Oriens, splendor lucis aeternae, et sol justitiae: veni, et illumina sedentes in tenebris, et umbra mortis.
Németül: O Aufgang, Glanz des ewigen Lichtes, du Sonne der Gerechtigkeit, komm, o Herr, und erleuchte uns, die wir sitzen in Finsternis und im Schatten des Todes.
[Ó, felkelő Nap, az örök élet ragyogása. Az igazságosság napja. Jöjj, ó, Uram, és világosíts meg bennünket, akik itt ülünk a sötétségben és a halál árnyékában.]
December 22.: O Rex Gentium – Ó népek királya!
O Rex gentium, et desideratus earum, lapisque angularis, qui facis utraque unum: veni, et salva hominem, quem de limo formasti.
Németül: O König der Völker, den sie alle ersehnen. Du Eckstein, der das Getrennte eint. Komm, o Herr, und befreie den Menschen, den du aus Erde erschaffen hast.
[Ó, népek Királya, aki után mindenki vágyakozik. Te szegletkő, aki egyesíti a szétválasztottat. Jöjj, ó, Uram, és szabadíts meg az embert, akit te a földből alkottál.]
December 23.: O Emmanuel – Ó Emmanuel (Isten velünk)!
O Emmanuel, Rex et legifer noster, exspectatio gentium, et Salvator earum: veni ad salvandum nos, Domine, Deus noster.
Németül: O Emmanuel, Gott mit uns. Du König und Lehrer, du Sehnsucht der Völker und ihr Heiland. Komm, o Herr, und erlöse uns, Herr, unser Gott.
[Ó, Emmanuel, Isten velünk. Te király és tanító, te a népek reménye és üdvözítője. Jöjj, ó, Uram, és szabadíts meg bennünket, Uram, Istenem.]



http://www.katolikus-honlap.hu/1302/rorate.htm

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenetei

2013. december 3. Szentségimádáson Jézus…

„Drága gyermekeim! Nagyon, nagyon szomorú az Én Lelkem! Magam előtt látom mindazokat, akiket sikerült rászedni a sátánnak, akik leborulnak előtte, és imádni fogják a kígyót, a fenevadat és az antikrisztust. Kérve kérlek benneteket, ti ne kövessétek példájukat! Lelkemben újra meg újra meghalok minden elveszett lélek miatt. De nem tudok rajtuk segíteni. Értelmük és szabad akaratuk van. Ők döntenek örök sorsuk felett. Én megadtam nekik az időt és az alkalmakat a megtérésre. Akinek hiábavaló volt kegyelmem, és nagy irgalmasságom, azok maguk választják a poklot, a végleges elszakítottságot Tőlem, Megváltó Uruktól, Aki a végtelen szeretet vagyok. 
Gyermekeim, Véremen megváltott kicsinyeim! Kérve kérlek benneteket, jöjjetek Hozzám még ma, még most, mert lehet, hogy holnap már késő lesz. Ma még hívlak, de holnap már megítéllek benneteket. Fogadjátok meg szavam, és engedjétek, hogy megmentsem a lelketeket. Megáldalak benneteket Szívem túlcsorduló szeretetével az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. 
Ezt üzenem X-nek: Tartson ki mindhalálig! Nemsokára az életét fogja adni Értem. Vegye nagy kitüntetésnek, hogy szólok hozzá, és vértanú szentjeim között foglal majd helyet. Csak a mennyben fogja meglátni, mennyi lelket mentek meg áldozatai és imái által. Egy sem vész el azok közül, akikért imádkozik. Vegye nagy kegyelemnek a Tőlem kapott időt és az alkalmakat, amikor még Szentmisére járhat! Y személlyel ne foglalkozzon! Imádkozzon érte! Nemsokára bezárják templomaimat, és eltörlik a Szentmisét. Még addig jöjjön Hozzám, ameddig megteheti. Megáldom őt Szívem túlcsorduló szeretetével az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

2013. december 4. itthon a kegyelem órájában az Úr Jézus…

„Drága gyermekeim, Szívemnek kedves választottai! Most hozzátok szólok, aki hűségesek vagytok követésemben, elolvassátok, és tettekre váltjátok üzeneteimet. Készüljetek! Soha nem látott csapást zúdít ellenfelem Egyházamra és rátok, kicsi gyermekeim, akik hűségesek maradtok Hozzám! Újra mondom, ne féljetek azoktól, akik fenyegetőzve minden rosszat fognak rátok! Ti továbbra is higgyetek üzeneteimben! Újra mondom, ne fenyegetőiteknek higgyetek, hanem Nekem, drága és igaz Megváltótoknak, Aki a Véremet ontottam ki értetek a keresztfán! Ne hódoljatok azok előtt, akik megmásítják keresztemet, mert ezek ellenfelemet, a fenevadat állítják a Helyembe! Ezek közönséges sátánimádók. Ne a címüket és a rangjukat nézzétek, hanem a tetteiket! Ha azok nincsenek összhangban tanításommal, akkor nem jöhetnek Tőlem, hanem ellenfelemet szolgálják, és az örök tűz, a kárhozat vár rájuk. 
Kicsinyeim! Én a kereszten haltam meg értetek. Legfájdalmasabb haláltusámat és kínhalálomat szenvedtem el rajta irántatok való szeretetből. A kereszten a halott Krisztust, Engem tiszteljetek és imádjatok! Kiterjesztett karokkal, lehajtott fővel vagyok a keresztfán, élettelenül. A legsértőbb és a legmerészebb gúnyt követik el Ellenem, a második Isteni Személy, drága Szent Megváltótok ellen, akik megmásítják keresztemet. Mondom nektek: ezek a sátán szolgái, akik mindörökre elvesznek, mert nem tisztelnek, nem imádnak Engem, Megváltó Istenüket. Gúnyt űznek Belőlem, mint egykor hóhéraim, akik leköpdöstek, arcul vertek, tövissel koronáztak. Most ugyanezt teszik Velem, amikor Engem eltávolítanak a keresztről, és ráhelyezik a kárhozatos undokságot, a kígyót, a fenevadat, ami tévútra vezette az egész világot. Mindezt azért teszik, hogy a keresztények előtte hódoljanak, Helyettem őt imádják. Újra mondom: ne tegyétek, ne kövessétek példájukat, mert ez az örök kárhozatba vezet. Minden bűnnek következménye van. Ne vállaljatok velük közösséget! Tartsatok ki Mellettem mindhalálig! Erre áldalak meg benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. 
A Szentírás erre a helyre nyílt ki: Jelenések 12, 10-11. „Ekkor harsány hangot hallottam az égben: „Eljött Istenünk üdvössége, ereje és országa, és az Ő Fölkentjének uralma, mert letaszították testvéreink vádlóját, aki éjjel-nappal vádolta őket Istenünk színe előtt. De legyőzték a Bárány Vérével és tanúságuk szavával, s nem kímélték életüket mindhalálig.” 
Jézus: „Hamarosan eljövök dicsőségemben, és megszabadítom népemet a sátántól. Az ördögöt megbilincselem, és a pokol mélyére vetem. Szenvedésetek ideje rövid lesz. Tartsatok ki Mellettem mindhalálig, és Én a fejetekre teszem az igazság győzelmi koszorúját. Megáldalak benneteket Szívem minden értelmet meghaladó, csodálatos, végtelen szeretetével, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”


2013. december 12. Szentségimádáson Jézus: „Drága gyermekeim! Az idő itt van. Elérkezett. Most fogja megmutatni magát az antikrisztus. Sokan be fognak hódolni neki. Ti ne menjetek utána! Nektek csak egy Istenetek legyen, a legszentebb Szentháromság, csak egy Krisztusotok legyen, Én, Aki meghaltam a ti üdvösségetekért a keresztfán, Aki megváltottalak benneteket, és elsőnek feltámadtam a halottak közül. Feltámadásom után még negyven napig megjelentem az apostoloknak. Velük ettem. Tamás, a hitetlen megérinthette Szent Sebeimet, és hitt.

Drága gyermekeim! Az ég felhőin fogok visszajönni a földre, dicsőségben. Úgy, ahogy felmentem Atyámhoz. Szent Sebeimet, amelyeket értetek szenvedtem el, Magamon viselem mindörökre. Sebeim, mint tündöklő drága kövek, mint gyémántok fénysugarakként díszítik feltámadott, megdicsőült, fényárban úszó Testemet. Erről ismertek fel Engem. Bárki jön az Én nevemben, nem nézhet úgy ki, mint Én. Ezek mind hamis próféták, antikrisztusok. Még csodákat is tehetnek a sátán segítségével, mégse higgyetek nekik! Ne kérjetek tőlük segítséget, mert ha szóba álltok velük, már eladtátok a lelketeket a sátánnak, aki az örök kárhozatba taszít. Egyedül Nekem higgyetek, csak Engem imádjatok, Aki még veletek vagyok a legméltóságosabb Oltáriszentségben. Ti, akik olvassátok üzeneteimet, vegyétek nagy kegyelemnek, hogy szólok hozzátok! Fogadjátok meg szavamat, és váltsátok tettekre figyelmeztetéseimet! Ha engedelmeskedtek Nekem, megmentitek a lelketeket. Ha nem, becsap titeket ellenfelem, és a pokolba taszít.

Gyermekeim! Szívemnek kedves választottai! Nagy harc folyik értetek ezen a földön. A bukott angyalok légiói támadnak benneteket, hogy elbuktassanak, bűnre csábítsanak, hogy aztán örök veszteteket okozzák. Csak úgy tudjátok megmenteni a lelketeket, ha szüntelen imádkoztok, vagyis állandó Jelenlétemben éltek. Kéritek magatokra értetek kiontott drága Szent Vérem védelmét, hogy Véremmel borítsalak be titeket, hozzátartozóitokat, és mindazt, ami a létfenntartásotokhoz szükséges. Házatokat, járműveteket, stb. Így nem tud közel férkőzni hozzátok a sátán. Ő fél az Én Szent Véremtől, mert Vérem kiontásával győztem le. Tudja, hogy Vérem a legnagyobb védelmetek akár úgy, hogy magatokhoz vesztek a Szentáldozásban, vagy úgy, hogy kértek Engem, hogy borítsalak be titeket drága Szent Véremmel.

Édes gyermekeim! Szent Vérem a ti legnagyobb kincsetek. Feltámadott Testem és Vérem a ti örök életetek, ha tiszta lélekkel fogadtok magatokhoz a Szentáldozásban. A legnagyobbat, Magát az élő Istent birtokolhattok, ha megtartjátok törvényeimet, és így szerettek Engem, Aki meghaltam értetek. Ennél nagyobbat és többet senki sem adhat nektek, még Én sem, mert saját Magammal mindent nektek adtam. A mennyországot, az örök életet és az örök boldogságot. Mert Én vagyok a menny, a ti örök életetek. Én vagyok a kapu. Csak Rajtam keresztül léphettek be Atyám gyönyörűséges országába, amelyet azoknak készített, akik szeretik Őt. Olvassátok figyelmesen üzeneteimet, amelyek elvezetnek az örök életre! Felnyitják szemeteket, megadják a bölcsességet, hogy meg tudjátok különböztetni az igazat a hamistól, a jót a rossztól. Mindezekre nagy szükségetek van, mert ellenfelem mindent összezavar, és csatlósai színes mázosak, látszólag nagyon kedvesek, de valójában a lelketek üdvössége ellen munkálkodnak. Tévtanításokat hirdetnek, gyógyítanak, a sátán erejével még csodákat is tesznek. Újra mondom: ne higgyetek nekik, és ne álljatok velük szóba! Ti egyedül csak Tőlem kérjetek segítséget! Aki Bennem bízik, meg nem szégyenül.

Gyermekeim! Most nagyon nehéz időket éltek. De ha megfogadjátok figyelmeztetéseimet, nem árthat nektek a gonosz. Veletek vagyok szüntelen. Csak a súlyos, halálos bűn tud Engem elválasztani tőletek. Ezért nyomatékosan kérlek benneteket: ne kövessetek el bűnt! A jelszavatok ez legyen: inkább meghalni, mint vétkezni! Mert a test halála után, ha bűn nélkül éltetek, elnyeritek az örök életet. De ha súlyos bűnben talál a halál, örökre elvesztek. Ne higgyetek a tévtanítóknak, akik ezt hangoztatják: Isten igazságossága a könyörület. Nem, ez így nem igaz. Az apák is megfenyítik fiaikat, ha rosszat tesznek. Ha nem így cselekednének, akkor a gyermekek nem tudnák megkülönböztetni a jót a rossztól. Minden bűn elnyeri méltó büntetését, mert ez a következménye, és minden jó tett jutalmat érdemel. Igazságosságom ugyanolyan tökéletes, mint irgalmam. Rajtatok múlik, hogy melyiket választjátok. Ha megbánjátok bűneiteket, és szakítotok vele, elnyeritek megbocsátó irgalmamat. De ha konokul kitartotok súlyos, halálos bűneitekben, nem lesz számotokra bocsánat. Meg nem bánt bűneitek következménye az örök kárhozat. Ez az Isteni igazságosság. Mert Én megfizetek kinek-kinek cselekedetei szerint. Ehhez tartsátok magatokat! Előre figyelmeztettelek benneteket. Ez az Evangélium tanítása. Megáldalak benneteket megerősítő áldásommal az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”



2013. december 13. Szentségimádáson Jézus…

Most nagyon sokan meg fognak halni. Kérd mindnyájukra a jó halál kegyelmét! Így imádkozz! Jézusom, Királyom! Te vagy az élet és a halál Ura. A Te értünk kiontott drága Szent Véredre kérlek, irgalmazz minden bűnösnek! Add meg nekik az igaz bűnbánat kegyelmét, még mielőtt lelkük kiröppenne testükből. Kérlek, mentsd meg őket a pokol rettenetes tüzétől! A tisztítótűz jótékony lángjai által égess ki belőlük minden tökéletlenséget, hogy megtisztult lélekkel léphessenek be Isten országába. Ámen.“ 
A Szentírás ide nyílt ki: 2 Tesszaloniki 2, 1. 3-12. „Krisztus eljövetelének előzményei. …előbb be kell következnie az elpártolásnak, és meg kell mutatkoznia a bűn emberének, a kárhozat fiának, az ellenségnek, aki mindenek fölé emelkedik, amit Istennek és szentnek neveznek. Sőt, Isten templomában foglal majd helyet, és istennek akar látszani. A gonoszság titka már munkálkodik… Akkor majd megjelenik a gonosz, de Urunk, Jézus elsöpri szája leheletével, és megsemmisíti jövetelének tündöklésével. Megjelenését a sátán erejéből mindenféle feltűnő tett, jel és hamis csoda kíséri, meg mindenféle gonosz csábítás is, azok vesztére, akik elkárhoznak, mert nem voltak fogékonyak az igazság szeretetére, ami üdvösségükre szolgált volna. Azért szolgáltatja ki őket az Isten a kísértés hatalmának, hogy higgyenek a hazugságnak. Így azok, akik nem hittek az igazságban, hanem a gonoszságban telt kedvük, mind ítéletet vonnak magukra.” 
Jézus: „Most ezeket az időket élitek. Most fogok visszajönni dicsőségben, hogy szám leheletével elsöpörjem, és megsemmisítsem a gonoszt, az antikrisztust, aki ha lehetne, még a választottakat is eltántorítaná az igaz hittől és Tőlem.” 
A Szentlélek így imádkozott bennem: „Drága Jézusom, imádott egyetlen Királyom! A szívem telve van az Irántad való lángoló tűz szeretettel. Mérhetetlenül vágyom Szent Színed látására! Már-már haldoklom, a lelkem minduntalan kikívánkozik halandó porsátor testemből, hogy végre színről színre lásson Téged, Megváltó Istenét, és a Szívedre omoljon! Jézusom mikor? Mikor jelenhetek meg végre Isteni Színed előtt? Jobban vágyom Szent Színed látására, mint kitikkadt szarvas a hűs patak vizére! Csak a könnyeimet iszom éjjel és nappal, és fájdalmamban Hozzád kiáltozom: Jézusom, vegyél Magadhoz! Szabadíts meg ettől a testtől! Elemészt a vágy, hogy Hozzád mehessek! De Nálad nélkül semmit sem tehetek – ezt Te mondtad. Ezért szüntelen így imádkozom: Jézusom, legyen nekem a Te akaratod szerint! Bár mérhetetlenül vágyom Szent Színed látására, de egy pillanattal sem kérem előbb vagy később, mint ahogy Te akarod. Kérem a Te erődet és a Te kegyelmedet, hogy maradéktalanul teljesítsem rám vonatkozó örök szent tervedet. Erre kérem Tőled megerősítő áldásodat az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.”

2013. december 15. Szentségimádáson Jézus…

„Drága gyermekeim! Az idő rövid. Készüljetek! Készítsétek a lelketeket a Velem való nagy találkozásra, mert hamarosan visszajövök dicsőségemben, és mindnyájatoknak meg kell állni ítélőszékem előtt. Mindenekelőtt tartsatok bűnbánatot! Járuljatok a szentségekhez! Gyónjatok, áldozzatok! A lelketeket tartsátok mindig patyolat tisztán! Így várjatok Engem, Üdvözítő Uratokat, és mindig így fogadjatok a szívetekbe a Szentáldozásban. Akkor nincs mitől félnetek, mert nem estek ítélet alá. Ha így éltek, akkor már átmentetek az ítéleten, amikor megbántátok, és meggyóntátok vétkeiteket, és feloldozást nyertetek. Így tartalmas az életetek. Ne a testetekkel foglalkozzatok, mert az a halál után feloszlik. A lelketekkel törődjetek, mert a lelketek halhatatlan, mivel Maga Isten lehelte belétek. Mindaz, aki lélek szerint él, az Énbennem él, és elnyeri az örök életet. De akik test szerint élnek, azok bűnben élnek, mert a test alá van vetve a léleknek. Ezért tusakodik ellene. Erre mondtam: „Aki követni akar, tagadja meg magát, vegye fel naponta keresztjét, úgy kövessen Engem.
Gyermekeim! Ne kövessetek el bűnt, mert az eltávolít titeket Tőlem, és kiszolgáltatjátok magatokat a sátánnak. De ha életszentségben éltek, akkor nagyon boldogok lesztek, mert a nevetek fel van írva az Élet Könyvében. Tudjátok, mi a lelki béke titka? Ne foglalkozzatok a problémákkal, és ne ti akarjátok azokat megoldani. Ezt mondtam: „Nálam nélkül semmit sem tehettek.” Semmi jót, csak rosszat. Azért adjátok át Nekem gondjaitokat, és határtalanul bízzatok Bennem! Aki Bennem bízik, meg nem szégyenül. Ne szomorkodjatok, ha valaki megsért, vagy megaláz benneteket, és ne legyetek büszkék magatokra, ha megdicsérnek! Legyetek közömbösek gyalázásra és dicséretre egyaránt! Mert minden ember olyan, amilyennek Isten látja. Előttem pedig valamennyien porszemek vagytok, mert minden az Én kegyelmem. Ezért, ha megdicsérnek, magasztaljátok az Én Nevemet érte. Ha megaláznak, akkor gondoljatok Rám, Aki töviskoronával a fejemen függök a keresztfán. Nincs az a gyalázat és kínszenvedés, amit Én el ne szenvedtem volna a ti bűneitekért ártatlanul. Ezért adjatok hálát Nekem, ha ártatlanul gyaláznak, hogy méltóknak találtalak benneteket, hogy sorsomban osztozzatok. Mondom nektek, ha így viszonyultok az emberek véleményéhez, rendíthetetlen lelki békét fogtok élvezni, és szüntelenül dicsőíteni fogjátok az Én Nevemet. Csak egy bölcsesség van, az Istené, amit mindazoknak megad a Szentlélek, akik kérik Tőle. Ezért ne a világ dolgaival foglalkozzatok, mert ez a világ elmúlik, de aki Isten törvényét megteszi, örökké élni fog. Ezért azt kérem tőletek, hogy minden szabad időtöket arra fordítsátok, hogy megismerjétek a Szentírást. Az Evangéliummal kezdjétek, és váltsátok tettekre a benne foglaltakat! Imádkozzatok érte, mert csak Isten segítségével tudjátok megvalósítani! Én vagyok az út, az igazság és az élet. Ezért mielőbb ismerjétek meg tanításomat, az Evangéliumot, mert így nyeritek el az örök életet. Erre áldalak meg benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.
Drága gyermekeim, Szívemnek kedves választottai! Készüljetek, és már előre örvendezzetek, mert hamarosan meg fogtok látni Engem színről színre. Akkor olyan boldogok lesztek, mintha a mennyben lennétek. Visszajövök az ég felhőin dicsőségben a földre. Minden szem meglát Engem. Ti, akik szerettek, és vágyva vágytok Szent Színem látására, ugyanazt a boldogságot fogjátok megtapasztalni, amit apostolaim a Tábor hegyén, amikor megláttak Engem dicsőségben Mózessel és Illéssel beszélgetni. Péter akkor ezt mondta: „Uram, jó nekünk itt lenni. Csinálunk három sátrat. Neked egyet, Mózesnek egyet és Illésnek egyet. Ti is, amikor megláttok Engem, nagyon-nagyon fogtok Nekem örülni, és szeretnétek mindig Velem együtt lenni, amit meg is kaptok Tőlem a mennyben. Imádkozzatok, hogy szüntelen készenlétben várjátok dicsőséges visszajövetelemet a földre, és mondogassátok gyakran, mint az első tanítványok és apostolaim: Marana Tha! Jöjj el Uram Jézus! Megáldalak benneteket, hogy szüntelen készenlétben várjátok dicsőséges visszajövetelemet, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.
Drága gyermekeim! Nagyon szeretlek benneteket. Én mindnyájatokat megváltottalak. Az Evangélium mindnyájatokhoz szól. Kérlek titeket, hogy ha még nem ismeritek, szerezzétek be, olvassátok el, és váltsátok tettekre! Csak így ismertek meg Engem, Aki meghaltam értetek a keresztfán. Csak így tudtok követni, ha ismertek. Kérlek titeket, fordítsatok Rám időt mielőbb, mert nem tudjátok, mikor ér véget az életetek, és akkor már késő. Fogadjátok meg szavam, és váltsátok tettekre üzeneteimet! Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”
Ima a Szentlélek által a betegekért:
„Jézusom, Te minden betegséget meggyógyítottál. De előbb a lelket gyógyítottad, csak utána a testet. Te ugyanaz vagy tegnap, ma és mindörökké. Amikor meggyógyítottál egy beteget, ezt mondtad: „Legyen neked a te hited szerint!” Názáretben csak néhány beteget tudtál meggyógyítani, mert nem hittek Benned.
Jézusom! Kérjük Tőled a hit kegyelmét! Kérlek, adj nekünk hegyeket mozgató, erős hitet! Hisszük, hogy Te Mindenható vagy, Aki lecsillapítottad a tengert, jártál a vízen, megszaporítottad a kenyeret és a halat, halottakat támasztottál fel, és kiűzted az ördögöket. Hisszük, hogy ezt ma is meg tudod tenni. Ezzel az erős hittel kérünk, hogy gyógyítsd meg betegeinket. Gyógyítsd meg a lelküket, hogy hitre térjenek, és mindenekfölött szeressenek Téged, és aztán, ha akarod, gyógyítsd meg a testüket is, hogy szolgáljanak Téged felebarátaikban. De ha elérkezettnek találod az időt, hogy kiszólítsd őket ebből a világból, kérlek, add meg nekik a végső állhatatosság és a jó halál kegyelmét. Mert nem az a fontos, hogy itt meddig élünk, hanem az, hogy elnyerjük az örök életet. Te mindenkit akkor szólítasz ki ebből az árnyékvilágból, amikor a legalkalmasabbnak tartod arra, hogy üdvözítsed. Ezért kérlek, add meg a békét minden elhunyt hozzátartozójának. Ámen.”

Csodálatos Abby – Abigail Smith utolsó üzenete

Abigail Smith hivatásos fotós volt, akinél 2012-ben a rák egyik ritka fajtáját diagnosztizálták.
2012. decemberében kiderült, hogy a rák a tüdejébe is átterjedt és orvosilag már semmit nem lehet tenni a megállítására.
Amikor orvosa közölte vele a hírt így válaszolt:
„Nem mi döntjük el, hogy milyen kártyákat kapunk az életben, de mi döntjük el, hogy hogyan játsszuk ki őket. Eldönthetjük, hogy hálásak vagy keserűek leszünk.”
Abby a hálát választotta.

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - 'The Warning'

A büszkeség egy veszélyes tulajdonság, mert arról győzi meg az embert, hogy ő nagyobb, mint Isten

2013. december 15. vasárnap, 16:45
Drága szeretett leányom, az emberiség nem ismeri az Isteni Törvényeket és Atyám Isteni Akaratát. Az ember Isten teremtménye, és mint olyan, sok titokkal kapcsolatban, melyet csak a Mennyország angyalai és szentjei ismernek, nem kapta meg a Tudás Ajándékát. Ezért tehát egy ember sem mondhatja, hogy ismeri az okát annak, hogy Atyám miért engedi meg bizonyos esemény megtörténését a világban, miközben mások azt állítják, hogy ismerik a világegyetem keletkezésének titkát. Az ember egyszerűen Isten szolgája, de Isten, mivel az Ő Saját tökéletes Képmására akarta az embert megteremteni, számos ajándékkal és tehetséggel ruházta őt fel. Ő sohasem adta meg az embernek az Élet Fájának a Tudását, és ennek oka volt: Az ember tönkretette tekintélyét Isten Szemében, amikor Ádám és Éva a büszkeség bűne miatt elszakadt Istentől. A büszkeség bűne napjainkban is folytatja útját, és oka az Istentől való nagy elpártolásnak. A büszkeség veszélyes tulajdonság, mert arról győzi meg az embert, hogy ő nagyobb, mint Isten. A büszkeség arra csábítja az embert, hogy összeütközésbe kerüljön az Isteni Törvényekkel. Ez magába foglalja azt a meggyőződést is, hogy az embernek joga van eldönteni: ki kaphatja meg az Élet Ajándékát, és kinek van joga arra, hogy azt elvegye.
A büszkeség arról is meggyőzi az embert, hogy ő tudja, miként jött létre a világegyetem, valójában ő tudatlan az ilyen csodákkal szemben. Egyedül csak Istennek van hatalma bármit is létrehozni. Egyedül Isten az, aki eldönti, hogy milyen mértékben engedi meg az embernek, hogy Alkotását feltárja, vagy pedig azt megváltoztassa. Mégis az ember azt hiszi, hogy ő minden kérdésre tudja a megfelelő választ. Ha az ember azt hiszi, hogy saját vagy mások sorsát irányíthatja, súlyos hibát követ el, mert ha utánozza Lucifer bűnét, félre lesz dobva. Ha az ember nem hajlandó válaszolni a Teremtőjének, akkor az utolsó napon Ő sem lesz ott, hogy megvigasztalja az embert.
Nem szabad soha megengednetek a büszkeségnek, hogy arról győzzön meg benneteket, hogy ti már minden dolgot ismertek ebből a világból, sőt azon túl is – mert ez lehetetlen. Ehelyett oda kellene figyelnetek, és el kellene fogadnotok a Szent Evangéliumokban meghatározott utasításokat, hogy békében és Atyám Akaratának megfelelően élhessetek. Mert ha Színe előtt megalázzátok magatokat, Ő nagy dicsőséget fog mutatni nektek, s aztán az utolsó napon meg fogjátok érteni Dicsőséges Királyságának nagy misztériumát.
Jézusotok