2013. március 23., szombat

Római Riport - 2013. március 23.

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - 'The Warning'

Azt szeretném, hogy minden Követőm tartson egy böjti időszakot a következő hétfőtől Nagypéntek 15:30 – ig

Drága szeretett leányom, azt szeretném, hogy minden Követőm tartson egy böjti időszakot a következő hétfőtől egészen Nagypénteken 15:30 – ig.
A böjtnek akár egy kis jelképes formája is betekintést fog engedni nektek Tervemben, az Üdvösség Tervébe és abba, hogy hogyan segíthettek Nekem az összes bűnöst megmenteni.
A böjt által fogtok újra meggyógyulni. A testetek megtisztítása által a lelketek megújul. Szeretném azt is, ha a Gyónás Szentségéhez járulnátok vagy a kiengesztelődés azon formájában részesülnétek, mely a rendelkezésetekre áll. Kérlek benneteket: ha nincs módotokban (lehetetlen számotokra) Szentgyónáshoz járulni, akkor fogadjátok el azt az Ajándékomat, amelyet egy bizonyos idővel ezelőtt a Teljes bűnbocsánat elnyerése érdekében adtam. (2012. január 31. kedd, 21:30)
Nekik, hét egymást követő napon, a következő imát kell majd imádkozniuk és így megkapják majd a teljes bűnbocsánat nagy ajándékát és a Szentlélek erejét.
(24) – Ima a megbánt bűnök után járó büntetés teljes elengedésének nagy ajándékáért
Ó, Jézusom, Te vagy a világosság a Földön, Te vagy a láng, mely minden lelket megérint.
Kereszthalálod áldozatára mi nem vagyunk méltók. Irgalmad és szereteted nem ismer határt. Tudjuk azonban, hogy a Te szereteted irántunk nagyobb, mint amelyet mi tanúsítunk Irántad.
Ó Urunk, add nekünk az alázat ajándékát, hogy ez által kiérdemelhessük Új Királyságodat.
Tölts el minket Szentlelkeddel, hogy előbbre juthassunk és vezethessük hadseregedet, hogy hirdetni tudjuk Szent Szavad Igazságát, és felkészíthessük testvéreinket Második Eljöveteled dicsőségére.
Tisztelünk Téged.
Áldunk Téged.
Felajánljuk Neked önmagunkat, bánatunkat, szenvedéseinket ajándékként a lelkek megmentésére.
Szeretünk Téged, Jézus.
Légy irgalmas minden gyermekedhez, bárhol is lennének. Ámen.
Aztán azt szeretném, hogy lélekben egyesüljetek Velem, mintha az Utolsó Vacsorán lennétek jelen, Apostolaimmal együtt. Ti meg fogjátok osztani Velem a kovásztalan kenyeret és az Asztalomnál együtt esztek majd Velem. Ti Követőim, szabad akaratotok által, megoszthatjátok Velem a Szenvedés Kelyhét, amennyiben elfogadjátok Ajánlatomat.
Ha elfogadjátok azt engesztelésül a halandó ember bűneiért, milliók lelkét mentitek meg. Én a legelvetemültebb bűnösöket is Irgalmasságomban fogom részesíteni, cserébe szenvedésetek ajándékáért.
Íme, a Keresztes Imahadjárat imája, ha meg szeretnétek osztani Velem Szenvedésem Kelyhét. Ezt mondjátok el háromszor, ha tehetitek, de bármikor elmondhatjátok a böjt időszakában.
A Keresztes Imahadjárat 103. imája: Hogy megosszuk a Szenvedés Kelyhét Krisztussal.
Leborulok Eléd drága Jézus, a Lábaid elé, hogy azt tégy velem, amit csak akarsz, hogy az mindenki javát szolgálja.
Engedd, hogy megosszam Veled Szenvedésed Kelyhét.
Vedd ezt az ajándékot tőlem, hogy így megmenthesd azokat a szegény lelkeket, akik elvesztek és reményvesztettek.
Végy engem testestől, hogy így meg tudjam osztani Fájdalmadat.
Tartsd szívemet a Te Szent Kezeidben és egyesítsd Veled a lelkemet.
Szenvedésem ajándékán keresztül lehetővé teszem Isteni Jelenlétednek, hogy átölelje lelkemet úgy, hogy minden bűnöst meg tudjál váltani, és hogy Isten minden gyermekét egyesíteni tudjad, örökön-örökké. Ámen.
Ez a Nekem, Jézus Krisztusnak, az egész emberiség Megváltójának bemutatott áldozat lehetővé teszi Számomra, hogy kiárasszam Nagy Irgalmasságomat az egész világra.
Ennél is fontosabb, hogy még azokat is megmentsem, akik gyűlölnek Engem. A ti imáitok és áldozataitok az egyetlen üdvözítő kegyelem, mert e nélkül a gonosz elpusztítaná őket.
Ha szeretnétek elviselni ezt a szenvedést, nagy áldásokban foglak részesíteni benneteket, és arra kérlek benneteket, hogy folytassátok a Velem való utazást, hogy felébresszük a világot szendergéséből, és hogy levehessem a megtévesztés fátylát, mely betakarja azt.
Jézusotok