2013. szeptember 1., vasárnap

A hamis proféta visszavonta a mentelmi jogokat

A Szentatya, Ferenc pápa 2013. július 11-én kelt, szeptember 1-től érvényes apostoli levelével lényegében eltávolította a védettséget (a mentelmi jogot) minden, a Kúria alá tartozó bíróról, ügyvédről és kormányképviselőről. (Megjegyzés: a kereskedelm/admiralitási/vatikáni jog szerint minden cég – és minden kormány, és valamennyi, alá tartozó intézmény VÁLLALAT – amely a Kúria alá tartozik.)
Ezeket a személyeket immár teljes szigorral felelősségre lehet vonni háborús bűnökért, az emberiség ellen elkövetett bűnökért, és a szabad szellem jogainak mindennemű törvénytelen korlátozásáért.
Feltételezhetően nem csak egy névleges gesztusról van szó. A Szentatya vagy tud készülő vizsgálatokról – és nem akar akadályt gördíteni az igazságszolgáltatás elé –, vagy maga rendeli el azokat.
Kérdés, melyik érintett fogja előbb felvenni a nyúlcipőt, amíg, és ahogy lehet…
És lám:
Ben Bernanke, a FED vezére valahogy éppen 2013. szeptember elsejétől távozik a posztjáról, sietve.
A FED egy másik vezetője szintén ráér aznap, és vele tart.
Janet Napolitano (a Homeland Security-től) egész véletlenül ugyanebben az időpontban távozik.
Gondoljuk, az időzítések tekintetében nincs összefüggés, nyilván csak egy taxit hívhattak, így olcsóbb.
De van egy gyanúnk, nem ők lesznek az utolsók...
„Ha három pontban leírhatnám a legfontosabb dolgokat, akkor ezek volnának:
  1. NINCS olyan, hogy kormány. A „kormányok” csupán vállalatok. Az, amit az emberek kormánynak hívnak, de facto egy vállalat.
  2. Pénz, mint olyan, NEM létezik. Csupán hitel és adósság van. Hitelünk nekünk van, adósságuk meg csak nekik. Amikor azt mondják, a „lakosság adóssága”, az alatt azt értsd: az, amivel ők tartoznak a lakosságnak, nekünk.
  3. A pápa apostoli levele… Mivel ezek a csalók tényleg elfogadják, hogy a Pápa a legfőbb főnökük, ha valaki mondjuk engem zargatna a pénzemért, küldenék egy levelet ennek az illetőnek/cégnek/’személynek’, javasolva, hogy álljon le, és persze mellé csatolnám Ferenc pápa 2013. július 11-i levelét is.
Tehát szeptember elsejétől minden adóhatóság, bíróság, bank, kormány, végrehajtó szerv, adóhatóság, végrehajtó cég VALAMENNYI ALKALMAZOTTJA számonkérhető lesz az emberiség elleni bűnökért, így a törvénytelen követelésekért is.”

http://mkh.valosag.net/index.php/temakoeroek/hatterhatalom/politikai-hirek/2734-ferenc-papa-visszavonta-a-mentelmi-jogokat

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése