2021. szeptember 1., szerda

Schneider püspök felszólította mindazokat, akik az egészség ürügyén elutasítják a globalista zsarnokságot, hogy szervezzenek alternatív megoldásokat

 

A Réinformation TV -nek Jeanne Smitsnek adott interjújában Schneider püspök felszólította mindazokat, akik az egészség ürügyén elutasítják a globalista zsarnokságot, hogy szervezzenek alternatív megoldásokat:
Úgy gondolom, fel kell készülnünk arra, hogy kirekesztjük magunkat. Talán alternatív rendszereket hozhatunk létre: például azok, akik ellenzik az oltást, talán új kereskedelmi csatornát köthetnek, a termékek magáncseréjét szerényebb módon, olyan kis üzletekkel, amelyekre nem vonatkozik a bérlet, vagy nyílt vagy a termékcsere magáncsatornáin keresztül. Szerintem ezt meg lehet állapítani. Franciaországban nagy tiltakozások vannak a kényszeroltás ellen: úgy gondolom, hogy ezek a tiltakozások új kölcsönös rendszerhez vezethetnek az emberek számára szükséges termékek vételével és eladásával kapcsolatban, mert sokan részt vesznek ezekben. Remélem, hogy ilyen termékértékesítési rendszereket más helyeken, más országokban is létre lehet hozni.
Alternatívákat kell találnunk, ez nagyon fontos, beleértve a termékek vételét és eladását. Ha kizárunk a tömegközlekedésből, például vonatok, autóbuszok stb., Létrehozhatunk egy rendszert személygépkocsikkal való utazáshoz. Most minden gyakorlati lehetőséget meg kell keresnünk, hogy elkerüljük ezt az új testünkre és szabadságunkra kényszerített diktatúrát. Ha nem tesszük, akkor totalitárius lesz, ami teljes lesz, és ez lesz az egész emberi társadalom vége.
Még a nem hívőkhöz is szólok, minden jóakaratú emberhez: kezdjen el alternatív rendszereket fejleszteni a közlekedésben, termékek vásárlására és értékesítésére, esetleg tanulásra is, magán tanulmányi központok létrehozásával. Legalább elméletileg, majd gyakorlatilag is fejlesztenünk kell őket, mindezekkel a jó emberekkel demonstrálva: elő kell készítenünk egy túlélési rendszert.

https://www.medias-presse.info/face-a-la-dictature-sanitaire-mgr-schneider-plaide-pour-lorganisation-de-systemes-alternatifs-pour-lachat-et-la-vente-de-produits-ainsi-que-pour-les-transports/146140/?fbclid=IwAR3FlRYK0UibTmEPZHKQMneJr8cn6loyUEhwnB-YBimWrRMzkVJ6IGlfoQE

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése