Inna Shevchenko ukrán pornó aktivista meghívót kapott a szocialista Emmanuel Macron francia elnöktől, hogy vegyen részt a G7-es csúcstalálkozón Biarritzban "tanácsadóként" (augusztus 24-26).

Shevchenko az úgynevezett "Nemi egyenlőségi tanácsot" képviseli.

2012-ben félmeztelenül jelent meg Kiev közepén, majd elpusztított egy fa feszületet egy láncfűrésszel. A bűntény elítélése elől elmenekült, méghozzá úgy, hogy a francia rezsim "politikai menedéket" adott neki.

2013 tavaszán, egy nappal XVI. Benedek lemondása után a félmeztelen Shevchenko belépett a párizsi Notre Dame székesegyházba, a felsőtestére az volt írva, hogy "Pope no more" (Többé nem pápa). Megrongált egy nagy arany harangot, viszont a korrupt francia igazságszolgáltatási rendszer felmentette.

2013 júliusában a szocialista Hollande francia elnök Shevchenko portréját választotta sablonnak egy "Marianne" bélyeghez, ami a forradalom és dekadencia allegóriája Franciaországban.

A Civitas-institut.com megkérdezte augusztus 26-án a nagy kérdést: "Ha Shevchenko valami hasonlót tett volna egy zsinagógában, továbbra is Emmanuel Macron asztalánál ülne a G7-es csúcstalálkozón?".

https://gloria.tv/article/4aWAnP3adXhm2B64hS1NJByPn