A maradék egyház közelgő egyesülése és felkészülés a figyelmeztetésre
John Martinez által
May 26, 2024


"Kérlek, imádkozzatok és vegyétek figyelembe mindazt, amit megosztok. Ezt a cikket és az üzeneteket tanításként használjuk, és főleg azoknak, akiknek újak a különböző események, amelyek a mi életünkben fognak bekövetkezni." -John

Ti pedig erőt kaptok, amikor a Szentlélek eljön rátok, és tanúim lesztek Jeruzsálemben, egész Júdeában és Samáriában, és a föld végső határáig. ApCsel 1:1-8

Isten, az Atya: Fiam, az én népem a tudás hiánya miatt pusztul el. Sokan elfordultak tőlem, és átölelik új istenüket, Lucifert. Azt akarom, hogy népem tisztában legyen a Haraggal, amely az egész emberiség előtt áll. Azt kívánom, hogy írd meg a Figyelmeztetés és a Nyomorúság eseményeit, amelyek minden élőlényre várnak. Sok felkent apostolom eléri az egész teremtést, de hangjukat elhallgattatja népem makacssága. Nem hajlandók meghallani és nem hallgatnak a szavaikra. Én szerető és irgalmas Isten vagyok, és nem akarom, hogy gyermekeim örök kárhozatot szenvedjenek. Én a Szeretet, az Irgalom és az Igazságosság Istene vagyok.

Ahogy halljátok szavaimat, nem tudom elfordítani Arcomat a szenvedéstől, amelyet Fiam, Jézus szenvedett el keresztre feszítésekor és szenvedésekor. Fiam még mindig a kereszten szenved és könyörög, hogy bocsássatok meg mindazoknak, akik ezt a zűrzavart és káoszt okozták a Földön.

Nem tudom többé visszatartani az Igazságosságomat. Igazságos Angyalaim várják Szavamat, hogy előremenjenek és elpusztítsák teremtésemet. A bűnt még Jézus második eljövetele előtt ki kell irtani. Maradék Egyházam a Boldogságos Anya és a Szentlélek vezetésével összejön. Egyházam omladozik és szentségtörést követ el; tiszteletlenség zajlik az egész világon. A sátán tudja, hogy vesztes csatát vív. A szentség és a tisztelet helyreállítása visszatér Egyházamba. A laikusok és sok szent püspök, pap és szerzetesnővér lesz bátor harcosaim mellett. Maradék Egyházam helyreállítja és visszahozza Egyházamat, ahogyan Fiam megalapította azt az Ő szolgálatának kezdetén. Minden ostobaságnak és gyalázkodásnak, ami most zajlik, véget fogunk vetni.

Pünkösdkor a Szentlélek felkent több millió szolgámat, akik elkötelezték magukat Nekem, és a kegyelem állapotában voltak. Sok szellemi szent ajándékot kaptak, hogy gyermekeimet szolgálják. Fiamnak a mennybemenetelkor mondott szavai valóra váltak és beteljesedtek.

"Erőt fogtok kapni, amikor a Szentlélek eljön rátok; és tanúim lesztek Jeruzsálemben, egész Júdeában és Samáriában, és a föld végső határáig. ApCsel 1:1-8"

Szolgáimat és apostolaimat felkenték, és szellemi hatalmat kaptak a gonosz, a betegség és a halál felett.

Olyan változások történtek szent Egyházamban, amelyektől nem vagyok BOLDOG: a hazugságok gyártása a legmagasabb szintről, a magas rangú szabadkőműves társaságban való részvétel, a férfiak és nők, akik meggyengítették Egyházamat és nagyobb figyelmet szenteltek a világnak és a gonosznak. Megpróbálják megváltoztatni a szentmiseáldozatot és eltávolítani a Szent Eucharisztiát. Különleges helyük lesz a pokolban.

Azt akarom, hogy készítsétek fel szolgáimat az elkövetkező harcokra gyermekeim üdvösségéért. Ne féljetek, mert én veletek vagyok. Biden és a körülötte lévő csatlósai és az abortusz támogatói sötétséget és gonoszságot hoztak erre az országra és a világra. A gonoszság ezen szolgái kivontak engem Amerika szívéből. Kanada már Lucifer irányítása alatt áll. A sátánnak ezek a szolgái a jót a gonosszal helyettesítették. Mindannyian szenvedni fognak a saját bűneikért és meg lesznek büntetve. Szörnyű halált és nyomorúságot fognak szenvedni.

Biden és a sátán szolgái nagy hibát követtek el azzal, hogy Kínát és Oroszországot támogatva becsapták az amerikai népet. Azt hiszik, hogy elpusztíthatják Izrael földemet, amelyet Ábrahámnak ígértem. Az elméjüket a gonoszság, a kapzsiság, a hatalom és az emberek feletti ellenőrzés emészti fel. El fogom pusztítani mindazokat, akik támogatják ezt a sötétséget és ezt a gonoszságot. Még néhány zsidó is az Egyesült Államokban és a világ más részein hátat fordított Izraelnek és Nekem. Jaj ezeknek az árulóknak. Pénzük és gazdagságuk porrá fog válni.

Háború közeleg a világra és különösen az Egyesült Államokra. A határon átjött több millió illegális bevándorló közül néhányan támadási terveket szőnek az Egyesült Államokon belül. A terroristák sejtjei már a helyükön vannak és várják a parancsot, hogy amerikai állampolgárokat öljenek és gyilkoljanak. Biden megengedte a terroristáknak, valamint a nők és gyermekek gyilkosainak, hogy átlépjék az Önök határát, és tönkretegyék ezt az országot. Könnyű, egyenes utat teremtett Amerika elpusztításához. Elfelejtik a politikai gonoszságukban, hogy ellenem harcolnak.

Izrael az Én földem, és egyetlen hamis vezető vagy kormány sem fogja elpusztítani vagy meghódítani Izraelt. Ők ellenem harcolnak. Elég volt, elég volt. Harcolnak ellenem. Én vagyok Isten, és ki nagyobb nálam? Senki!

Mexikó megtisztuláson megy keresztül, és a kommunizmushoz hasonlóan az Egyesült Államok számos politikai képviselője is elfogadta a kommunizmust. A média elferdíti az igazságot, és csak kitalált hazugságokat terjeszt. Ők is porrá lesznek változtatva. Mexikó olyan lesz, mint Kuba, Nicaragua, Venezuela, és kommunista országgá válik. Polgárháború közeleg Mexikóban. Ugyanez fog történni az Egyesült Államokkal is, ha nem változnak meg és nem kérik áldásomat és segítségemet.

Az a nő, aki Mexikó elnöki posztjáért indul, "MORENITA"-nak akarja magát nevezni, utalva a Guadalupei Szűzanya barna bőrére. Ő pusztulást fog hozni Mexikóra! Kigúnyolja a Szűzanyát azzal, hogy egy olyan ruhát visel, amely magát Guadalupei Szűzanyával egyetértésben ábrázolja. Kommunista, és kereszténynek adja ki magát. Nem az.

Légy erős fiam, ha egyedül állsz, és az egész világ ellened van, én melletted állok: te vagy többségben.

Szeretlek, fiam.

A sátán a félelem atyja; a Szentháromság az Igazság és a mi Megváltásunk.

Mi fog történni a figyelmeztetés alatt?

A legutóbbi cikkemben és üzeneteimben csak részben fejeztem ki, amit megmutattak nekem, ezért szükséges, hogy teljes egészében megosszam. Most szeretném kiegészíteni és megosztani a többi részét annak, amit megmutattak nekem és amit tanulmányaim során tanultam.

A Szűzanya Garabandalban a Nagy Figyelmeztetésről és a lelkiismeret megvilágosításáról beszél e korszak végén. A négy garabandali látnok (Maria "Conchita" Concepción González, Mari Loli Mazón, Jacinta González, Mari Cruz González) szerint a Boldogságos Anya a Nagy Figyelmeztetésről, vagyis a lelkiismeret megvilágosításáról beszélt nekik, amely nem sokkal e korszak vége előtt fog bekövetkezni. A Szűzanya jelezte, hogy mindenki személyesen fogja megtapasztalni saját bűnösségének tudatosítását. Minden ember egyedül lesz Isten előtt, és egyfajta "ébresztő" lesz minden ember számára. Bár ez ijesztően hangozhat, mindannyiunknak a bűnösségünk tudatában kellene élnünk az életünket, és állandóan törekednünk kellene arra, hogy hibáinkat orvosoljuk.

Felfrissítésképpen: a garabandali jelenések 1961 és 1965 között történtek négy fiatal diáklány számára, és az észak-spanyolországi Cantabria közösségében, a Peña Sagra hegységben található San Sebastián de Garabandal vidéki faluban történtek.

1. Üzenet

Mivel október 18-i üzenetemet nem teljesítették, és mivel nem hozták nyilvánosságra, közlöm veletek, hogy ez az utolsó. Korábban a Kupa/Kehely megtelt, most pedig már teljesen tele. Sok bíboros, püspök és pap követi a kárhozatba vezető utat, és velük együtt még több lelket visznek magukkal. Egyre kevesebb jelentőséget tulajdonítanak a Szent Eucharisztiának. Isten haragját saját erőfeszítéseinkkel kellene elfordítanunk magunktól. Ha őszinte szívvel kérjük a bocsánatát. Ő meg fog bocsátani neked. Én, a ti Édesanyátok, Szent Mihály arkangyal közbenjárására azt kívánom nektek mondani, hogy jóvátegyétek. Most kapjátok az utolsó figyelmeztetést. Nagyon szeretlek benneteket, és nem akarom, hogy elítéljenek benneteket. Kérj Minket őszintén, és Mi teljesítjük kérésedet... Gondolkodjatok/elmélkedjetek Jézus szenvedéséről.

2. üzenet:

Conchita valójában azt írta, hogy "sok bíboros, sok püspök és sok pap követi a kárhozat útját". Többször kérték, hogy igazolja ezt az információt. A fiatal nő többször is kijelentette, hogy Mária a papság fontosságát hangsúlyozta, és a papokra összpontosította a figyelmet másoknál jobban.

A garabandali jelenések szerint II. János Pál lett volna az utolsó uralkodó pápa, és akkor jön az idők vége. ( TEHÁT MÉG KAPTUNK HALADÉKOT ÉS BENEDEK PÁPÁT ISTEN IRGALMASSÁGA MIATT!)

A lelkiismeret megvilágosodása, más néven "a figyelmeztetés" egy prófétai esemény.

Mindenki (a kisgyermekek kivételével) megtapasztalja majd, hogy milyen módon vezettük életünket Isten előtt. Ez a vizsgálat lehetővé teszi az emberek számára, hogy lelkük állapotát és örökkévaló rendeltetését lássák, ha azon a napon meghalnának.

A figyelmeztetés ráébreszti az emberiséget Isten valóságára, a bűnre és a bűnbánat szükségességére. Lehetővé teszi számunkra, hogy Isten előtt döntsünk. A döntésünkkel megadhatjuk a kegyelmet, hogy tájékoztassuk az embereket, hogy forduljanak el a bűntől és térjenek vissza Istenhez. A lelkiismeret megvilágosítása hatással lesz minden emberre a Földön. Túllép a vallási határokon, és nem korlátozódik egyetlen konkrét hitbeli hagyományra sem.
Sokan úgy vélik, hogy ez az esemény felkészíti az emberiséget e korszak utolsó napjaira, ami a szívek nagyobb mértékű megtéréséhez és az Isten felé forduláshoz vezet. Sokan fognak megtérni a kereszténységhez, különösen zsidók, muszlimok, buddhisták, ateisták és sok pogány vallás.

Felkészülés a lelkiismeret megvilágosítására - A figyelmeztetés

Mit tehetünk, hogy felkészítsük magunkat, barátainkat és családtagjainkat erre a mennyei eseményre?

1. Mindannyian arra vagyunk hivatottak, hogy elforduljunk a bűntől és bűnbánatot tartsunk. Nagyon fontos, hogy őszinte bűnbánatot tartsunk Isten előtt.
2. Sokan azt hiszik, hogy olyanok lehetnek, mint egy használtautó-kereskedő, és kibeszélhetik magukat. Meg fognak döbbenni és el fognak hallgatni. Isten mindannyiunkat jobban ismer, mint mi magunkat.
3. Arra hív minket, hogy vizsgáljuk meg lelkiismeretünket, valljuk meg bűneinket, és kérjük a bocsánatot/megbocsátást.
4. Mindannyiunknak el kell fordulnunk bűnös viselkedésünktől, és meg kell próbálnunk igaz életet élni.
5. Mindannyiunknak vissza kell fordulnunk Istenhez, és kérnünk kell az Ő Irgalmát és bocsánatát.
6. Mindannyiunkat arra hívnak, hogy imádkozzunk és keressük Isten vezetését, kegyelmét és védelmét.
7. Ki kell alakítanunk a napi ima rutinját, beleértve a rózsafüzért, az Isteni Irgalmasság rózsafüzérét és más áhítatokat.
8. Jóvátételt kell tennünk Istennek a saját bűneinkért, és jóvátételt kell tennünk azoknak, akiket megbántottunk.
9. Törekednünk kell arra, hogy szívünket Isten szeretetére és irgalmára helyezzük.
10. Mindenkit arra hívunk, hogy rendszeresen részesüljön a szentségekben, különösen a gyónásban (kiengesztelődés) és az Eucharisztiában (szentáldozás). Ezek a szentségek megerősítik az Istennel való kapcsolatunkat és megtisztítják a lelkünket.
11. Mindannyiunknak el kell gondolkodnunk életünkről és cselekedeteinkről. Át kell gondolnunk, hogyan tudunk lelkileg növekedni és életünket Isten akaratához igazítani.
12 .Olvassuk a Szentírást és elmélkedjünk a Szentírásról. A Biblia tartalmazza Isten szavát, és útmutatást ad az igaz élethez.

13. Mindannyian arra vagyunk hivatottak, hogy Krisztushoz hasonlóak legyünk, és gyakoroljuk a szeretet és a szeretet cselekedeteit mások felé.

14. Segítsük a rászorulókat, bocsássunk meg másoknak, és tápláljuk együttérzésünket mindenki iránt, akivel találkozunk.
15. Az Istennel való mélyebb kapcsolat egyik útja a böjt és az önmegtagadás segít elszakadni a világi vágyaktól, és közelebb visz minket Istenhez.
16. Legyen őszinte és igaz a Szívetek.
17. Keressük a szív valódi megtérését. Add át akaratodat Istennek, és engedd, hogy átalakítson téged.
Keress rendszeres találkozást egy lelki vezetővel vagy hasonló gondolkodású barátokkal. Szerezz olyan barátokat, akik ugyanazt érzik, mint te, és segíthetnek neked a lelki utadon. Nyújtsd ki a kezed és oszd meg Jézus és az Ő Szűzanyja iránti szeretetedet.
18. Ne féljetek a lelkiismeret megvilágosodásától. Legyen remény és bizalom, ne félelem.
19. Engedjétek, hogy Jézus Krisztus uralkodjon szívünkben és életünkben.
20. Legyetek mindig boldogok, vidámak és mosolyogjatok mindenkire, akivel találkoztok.

Ne feledjük, hogy Isten célja a Figyelmeztetés elküldésével az, hogy közelebb hozzon minket hozzá és növelje hitünket. Ez az igazságosság és a szeretet cselekedete, amely örök boldogságunkat és üdvösségünket szolgálja. Ez nem Isten büntetése, hanem az Irgalom és a Szeretet cselekedete.

Mit mondtak a szentek közül néhányan a végidőkről?

Jézus Szent Fausztinának: "Írd meg: mielőtt igazságos bíróként eljövök, előbb szélesre tárom irgalmasságom ajtaját. Aki nem hajlandó átmenni irgalmasságom ajtaján, annak át kell mennie igazságosságom ajtaján...".

Svéd Szent Brigitta "Mielőtt az antikrisztus eljönne, a hit kapui megnyílnak a pogányok nagy száma előtt."

Tudjátok, hogy a Mennyország mindig vigyáz rátok, még akkor is, ha nem vagytok rendben Istennel.

A figyelmeztetésre való felkészülést a Szűzanya különböző jelenései és az azokból származó üzenetei adták nekünk az elmúlt kétszáz évben. Ezen kívül Isten más szentekhez és misztikusokhoz is szólt arról, hogy mit kell tennünk és mit nem, hogy felkészüljünk.

A nagy nyomorúság - a figyelmeztetés után

Dániel és a Jelenések könyvei együtt kerülnek tanulmányozásra. A végidőkre vonatkozó próféciáik egyesülnek egymással, és mindkét könyv említést tesz a nyomorúság bizonyos számú napjáról: Dániel 1290 napot és 1335 napot említ; a Jelenések könyve pedig

Dániel 12:11-12 szerint: "Attól kezdve, hogy a mindennapi áldozatot eltörlik, és a kétségbeesést okozó szörnyűséget felállítják, 1290 nap lesz.

A Jelenések 11:3 azt mondja: "És kijelölöm az én két tanúmat, és prófétálnak 1260 napig, zsákruhába öltözve".

A nyomorúság a földön lévő minden gonoszság és bűn megtisztítása. Amikor az Úr beteljesíti tervének e két aspektusát, és helyreállítja a teremtést úgy, ahogyan azt az Atya Isten az egész emberiségnek szánta.

1. Befejezi Izrael földjének megjavítását (Dániel 9:24).
2. Meg fogja ítélni a föld hitetlen, istentelen lakóit (Jelenések 6-18). A nyomorúság hossza hét év.


Az első 3,5 évet a "kezdődő bánat" néven ismerjük.

A második 3,5 év drámai módon fokozódik, és gyakran nevezik őket a

A "nagy nyomorúság" néven emlegetik.

Sok szent és misztikus pl. Svéd Szent Brigitta, Egyházdoktor, Bingeni Szent  Hildegard, Montfort Szent Lajos és sok szent misztikus és Boldogasszony Anyánk jelenései jelezték és megerősítették a Szűzanya ezen eseményeit különböző jóváhagyott helyeken. Ez magában foglalja azt a jövőbeli hétéves időszakot, amikor Isten befejezi Izrael fegyelmezését és a világ hitetlen polgárainak végső ítéletét.

A Biblia szerint a "nyomorúság" egy olyan jövőbeli időszakra utal, amelyet jelentős szenvedés és isteni ítélet jellemez. Elsősorban az Újszövetség tárgyalja, különösen a Jelenések könyve, de az evangéliumok és a levelek is.

Lukács evangéliuma 21. fejezetében Jézus prédikációt tart a világvégéről. A világ végét könnyebb megérteni, ha a körülöttünk lévő világgal tudjuk összehasonlítani. Jézus ezt teszi. Rámutatott olyan dolgokra, amelyeket ismertek, és azt mondta, hogy erősítsétek fel ezt, szorozzátok meg exponenciálisan, és akkor megértitek, mi jön. Alapvetően Jézus egy globális végső holokausztot ír le - nem csupán a zsidók és a keresztények, hanem minden ember számára!

Ebben az üzenetben van valami, ami egyfajta túlélési útmutató a hívők számára, akiknek létezniük kell a végső holokauszt alatt.

A nyomorúság a Bibliában, különösen az Újszövetség Jelenések könyvében leírt súlyos megpróbáltatások és isteni ítélet megjövendölt időszakára utal. Ezt az időszakot katasztrofális események sorozata jellemzi, mint például a kiterjedt háborúk, pusztító természeti katasztrófák, éhínségek és csapások. Úgy tartják, hogy hét évig tart, és két részre oszlik, amelynek második felét fokozott intenzitása miatt "Nagy Nyomorúságnak" nevezik. Ennek az időszaknak a középpontjában az antikrisztus felemelkedése áll, egy megtévesztő globális vezetőé, aki szembeszáll Istennel és üldözi a hívőket.

A nyomorúság többféle isteni célt szolgál:

-a bűnbánatot nem tartók megítélésének ideje,

-a hívők megtisztításának és felkészítésének eszköze,

-valamint Isten üdvtervének kibontakozásának döntő szakasza.

Az időszak Krisztus második eljövetelével tetőzik, aki legyőzi az antikrisztust, és megalapítja ezeréves uralmát a Földön.

A nyomorúság értelmezése a keresztény felekezetek között eltérő, egyesek szó szerint és közelgőnek tekintik ezeket az eseményeket, míg mások szimbolikusnak vagy történelminek.

Ki az antikrisztus?

Az "antikrisztus" név többször is szerepel a Bibliában. Számos versből kiderül, hogy Krisztus első és második eljövetele között sok antikrisztus (hamis tanító) fog megjelenni, de lesz egy nagy antikrisztus, aki az utolsó időkben fog hatalomra jutni. Ő tagadni fogja, hogy Jézus a Krisztus. Tagadni fogja az Atya Istent és a Fiú Istent is. Hazug és csaló lesz.

A végidők szentségtelen szentháromsága

A sátán egyik gyakori taktikája, hogy utánozza vagy meghamisítja Isten dolgait, hogy Istenhez hasonlónak mutassa magát. Amit általában "szentségtelen szentháromságnak" neveznek, és amit a Jelenések 12. és 13. fejezetében szemléletesen leírtak. A Szentháromság az Atya Istenből, a Fiú Jézus Krisztusból és a Szentlélekből áll. A szentségtelen szentháromságban a sátán, az antikrisztus és a hamis próféta a megfelelőik. Míg a Szentháromságot a végtelen igazság, szeretet és jóság jellemzi, addig a szentségtelen szentháromság a csalás, a gyűlölet és a hamisítatlan gonoszság szöges ellentétét mutatja be.

A Sátán ezer évre meg van bilincselve

Jelenések 20: 20-15 "Akkor láttam egy angyalt leszállni a mennyből. A kezében egy feneketlen lyuk kulcsa volt. Egy erős lánc is volt nála. 2 Megragadta a sárkányt, azt a vén kígyót, aki az ördög, vagyis a sátán, és ezer évre láncra verte."

A sátán örökre elpusztult

Amikor az 1000 év letelik, a sátán szabadon elhagyhatja a börtönét. Kimegy és becsapja a nemzeteket, akik az egész világ felett állnak. Ők Góg és Magóg. Össze fogja gyűjteni őket a háborúra. Tűz fog leszállni Istentől a mennyből, és elpusztítja őket. Aztán az ördög, aki becsapta őket, a kénnel égő tűz tavába lesz vetve. A vadállat és a hamis prédikátor már ott van. Mindannyian büntetve lesznek éjjel-nappal örökké.

Az antikrisztus és az egyház hitehagyása

2Thessz 2,3-12

3Semmiképpen meg ne tévesszen valaki titeket, hiszen előbb be kell következnie az elpártolásnak, és meg kell mutatkoznia a bűn emberének, a kárhozat fiának, az ellenségnek, 4aki mindenek fölé emelkedik, amit Istennek és szentnek neveznek. Sőt, Isten templomában foglal majd helyet, és istennek akar látszani. 5Nem emlékeztek, hogy minderről beszéltem nektek, még amikor nálatok voltam? 6Tudjátok azt is, mi késlelteti föllépésének idejét. A gonoszság titka már munkálkodik, 7csak annak kell még az útból eltűnnie, ami még késlelteti. 8Akkor majd megjelenik a gonosz, de Urunk, Jézus elsöpri szája leheletével, és megsemmisíti jövetelének tündöklésével. 9Megjelenését a sátán erejéből mindenféle feltűnő tett, jel és hamis csoda kíséri, meg mindenféle gonosz csábítás is, 10azok vesztére, akik elkárhoznak, mert nem voltak fogékonyak az igazság szeretetére, ami üdvösségükre szolgált volna. 11Azért szolgáltatja ki őket az Isten a kísértés hatalmának, hogy higgyenek a hazugságnak. 12Így azok, akik nem hittek az igazságban, hanem a gonoszságban telt kedvük, mind ítéletet vonnak magukra.

Béke legyen veletek.

"Tamás (más néven Didymus[a]), a tizenkettő egyike, nem volt a tanítványokkal, amikor Jézus eljött. Ezért a többi tanítvány azt mondta neki: "Láttuk az Urat"!

Ő azonban azt mondta nekik: "Hacsak nem látom a kezén a szögek nyomát, és nem teszem az ujjamat oda, ahol a szögek voltak, és nem dugom a kezemet az oldalába, nem hiszek".

Egy héttel később a tanítványai ismét a házban voltak, és Tamás is velük volt. Bár az ajtók zárva voltak, Jézus odament hozzájuk, közéjük állt, és azt mondta: "Békesség néktek!". Aztán így szólt Tamáshoz: "Tedd ide az ujjadat; lásd a kezemet. Nyújtsd ki a kezed, és tedd az oldalamba. Hagyd abba a kételkedést, és higgy!"

Tamás így szólt hozzá: "Én Uram és én Istenem!".

Erre Jézus azt mondta neki: "Mivel láttál engem, hittél; boldogok azok, akik nem láttak és mégis hittek".

Jézus sok más jelet is tett a tanítványai jelenlétében, amelyek nem szerepelnek ebben a könyvben. 31 Ezek azonban azért vannak megírva, hogy higgyétek,[b] hogy Jézus a Messiás, az Isten Fia, és hogy a hit által életetek legyen az ő nevében. "János: 19-31

A menedékhelyek

A több évvel ezelőtt írt cikkemből és üzeneteimből vettem 2014. június 22-én.

A KEZDÉS

1979-ben, hajnali 2 vagy 3 óra körül a feleségem sikoltozva ébresztett fel, hogy egy szerzetesnek öltözött férfi térdel az ágy szélén; imádkozik értem. Rámutatott, de én nem láttam őt. Nem értette, miért nem látom őt, ezért felkapcsolta a villanyt, és tovább mutogatott erre a mellettem imádkozó férfira. Azt hittem, vagy a feleségem őrült meg, vagy valami természetellenes ember (szellem) van mellettem. Néhány hónappal később láttam, hogy a feleségem felém jön, és nagyon megrázottan nézett rám, mintha szellemet látott volna. Elmondta, hogy látta az ágyam mellett az értem imádkozó szerzetes szentképét. Megmutatta nekem a szentképet, és Pio atya volt az.

Lelkipásztorom, Thomas Flanagan atya azt mondta, hogy látogassam meg és vegyek részt egy "Élet a Lélekben" szemináriumon, és a következő reggelen egy olyan esemény történt bennem, amely újabb fordulatot vett lelki életemben. Ez 1982 őszén történt, a texasi Comfort és a Texas Hill Country között. Építési vállalkozó vagyok, és az Élet a Lélekben szemináriumot követő reggelen találkozóm volt a veterán kórházban a texasi Kerrville-ben. Miközben vezettem és dicsőítettem az Urat, hirtelen egy idegen nyelven kezdtem imádkozni és énekelni. Hatalmas békét és szeretetet éreztem magam körül. Úgy tűnt, mintha valaki más vezette volna a teherautómat, és én csak egyedül voltam az úton.

Hallottam egy Erős Szerető Hangot és Hatalmasat. Megdöbbentem és éreztem Isten szent jelenlétét. Ő meglepett engem, és megengedte, hogy ez megtörténjen. Az Atya Isten volt az. Az Úr beszélt és a gyönyörű dombvidék felé mutatott. Látomást mutatott nekem a jövőről, az eljövendő események kinyilatkoztatását. A legtöbbet, amit azon a napon mutatott nekem, nem értettem teljesen. Az Úr azt mondta nekem, hogy a texasi Hill Country a jövő "menedéke" lesz, és hogy fontos szerepet fogok játszani az Ő tervében. Jelezte, hogy a Szűzanya és a Szentlélek az, aki ezeket a menedékhelyeket felkészíti a borzalom és a halál eljövendő idejére.

Azt mondta, hogy sokan jönnek majd keletről, nyugatról, északról és délről. Ez egy olyan hely lenne, ahol nem létezne bűn, és az Ő Szent Jelenléte lenne a mi védelmünk. A terület nagyon nagy volt, és több ezer embert fog vezetni a Szűzanya és a Szentlélek, hogy összegyűljenek ezen a területen, hogy menedéket és védelmet kapjanak. Jelezte, hogy sok menedékhely lesz szerte a földön, hogy megóvják Isten népét a bajtól, és felkészüljenek az Ő Fiának eljövetelére. Részletezte, hogy hét személy lesz, akiket kiválasztott ennek a menedékhelynek az előkészítésére, és ezeket a személyeket maga Isten választja ki és keni fel. Azt mondta nekem, hogy ha keresném ezeket a személyeket, nem találnám meg őket. Az Ő Tervének kibontakozásakor a Lelkükről fogom őket megismerni. Az Úr azt is mondta nekem, hogy a jövőben Texas Hill Countryba fogok költözni, és hogy a Lelki Vezetőimet, P. Enda atyát is oda fogják küldeni. Isteni események sorozatán keresztül valóban Texas Hill Countryba költöztünk, ahogyan Enda atya is.

Még sok mindent megoszthatnék, de azt mondták, hogy ne hozzak nyilvánosságra bizonyos kinyilatkoztatásokat, amíg nem kapok rá engedélyt. Az Úr azt mondta, hogy sok éven át egyedül fogok járni, és hogy olyan kell lennem, mint egy közönséges, de jó testvér a Krisztusban lévő testvéreimnek. Jelezte, hogy az eljövendő idő olyan lesz, mint József ideje, csak sokkal rosszabb.

Miközben a Szentség előtt imádkoztam: Szűzanyánk megjelent nekem egy locatioban. Imádság közben felemeltek az égbe. Úgy tűnt, mintha az űrben lennék, vagy a Hold közelében; a Földet teljesen feketének láttam. Megkérdeztem a Szűzanyát, hogy miért volt a föld teljesen fekete. Ő azt válaszolta, hogy a FEKETE az ember BŰNE, ami a földet beteríti. Ahogy lefelé ereszkedtünk a föld felé, kis fehér fényeket láttam a föld különböző részein. A legnagyobb a texasi dombvidéken volt. Azt mondta nekem, hogy ezek a fehér fények menedékhelyek, amelyeket Ő készített elő, hogy megvédje Isten gyermekeit a gonosztól, amely körülvesz minket. Azt mondta nekem, hogy a fekete területek elpusztulnak, és hogy a világot meg kell tisztítani a Fia eljövetele előtt. A menedékhelyek Isten népének voltak, akiknek be kellett lépniük a Béke Új Korszakába. Megmutatta nekem, és tovább magyarázta, hogy mire van szükség a Menedékekre való felkészüléshez!

A menedékházak belsejében

A Menedék a szentség helye lesz, és Isten szeretete lesz jelen. Sok bűnbánó bűnös lesz ott, de Isten jelenlétében egyetlen bűn sem lesz képes létezni. Több száz embert láttam, akik harmóniában és közösségben dolgoztak. Voltak hölgyek, akik a gyerekekkel dolgoztak, míg a legtöbb férfi a " nehéz munkát" végezte. Az étel bőséges volt. Angyalokat láttam az egész menedékhelyen, akik segítettek és dolgoztak az emberekkel. Az ima folyamatos volt. Láttam szent papokat, akik a közösségnek a szentségeket adták. Láttam, hogy mindenki, beleértve a nem római katolikusokat is, imádkozta a rózsafüzért a Szűzanyával.

Angyalokat láttam, akik Szentélyeket és bazilikákat vittek, és a Menedék belsejében szállították őket. Sok kis otthont, amely Menedék volt, szintén bevittek ebbe a Nagy Menedékbe. Sok embert, akik betegek vagy mozgásképtelenek voltak, bevittek, és azonnal meggyógyultak minden szenvedésükből egy pillanat alatt. Azok, akik Isten Kegyelmében jártak, elsőként léptek be ebbe a Menedékbe. A Menedék Jézus Szent Szíve és Mária Szeplőtelen Szíve. A Mennyország volt a Menedék. A gyönyörű színek mindenütt felülmúlták képzeletünket, és az egész teremtés harmóniában énekelt Istennek. A fű és a fák imádták Teremtőjüket. A fű oda-vissza hullámzott, mint a bársony, és harmóniában énekelt a fákkal és a széllel.

Láttam, hogy minden kultúrából és felekezetből származó emberek Isten egy közösségeként dolgoznak. Nem volt harag, nem volt gyűlölet, nem volt viszály, csak teljes béke és harmónia. Az Úr hét felkent személyt választott ki, akiknek a vezetése alá tartoznak, és egy vezetőt, akiről feltételeztem, hogy próféta. Láttam fiatal férfiakat, akik kimentek a Menedékből, hogy megmentsék azokat, akiknek segítségre volt szükségük, hogy bejöjjenek. Láttam angyalokat, akik a terület minden részéből embereket hoztak a Menedékbe. Teljes rend és harmónia volt, és senki sem félt vagy aggódott. Láttam magamat, amint kimegyek a Menedékből, és segítek és irányítom a fiatal férfiakat. Az embereket angyalok engedték be, és minden irányból jöttek. Mindannyian tudtuk, hogy a Menedékeken kívül szörnyű harcok és káosz uralkodik.

Sok más kinyilatkoztatás is van, amit megmutattak nekem, de azt mondták, hogy tartsam meg magamnak, amíg azt nem mondják, hogy hozzam nyilvánosságra őket. Amit megosztok veletek, az jelenleg zajlik, vagy gyorsan fejlődik. A családom és én most Texas Hill Country-ban élünk. A lelki vezetőmet, miután 20 évig nem láttuk egymást, elküldték a plébániánkra. A szavak és üzenetek, amelyeket nekem mutattak/mondtak, minden személyes erőfeszítés vagy irányítás nélkül a részemről valóra válnak. Találkoztunk más emberekkel, sőt néhány lelkésszel is, akik ugyanilyen vagy hasonló üzeneteket kaptak, és erre a területre költöztek. Felkértek, hogy különböző helyeken beszéljek Jézusról, és az egész országot bejártam, amikor meghívtak.

Ámen és Isten áldjon meg mindannyiunkat!????

(Forrás: Az Isten és az emberiség, valamint az emberiség és az emberiség közötti kapcsolat