A Béke Királynőjének üzenete, továbbítva: 02/05/2024

Drága gyermekeim, az én Jézusom veletek van, még ha nem is látjátok őt. Bízzatok és reménykedjetek benne, aki szeret benneteket és név szerint ismer benneteket. Örüljetek, mert nevetek már be van írva a Mennybe. Térdeljetek le imádságban, mert csak így érthetitek meg Isten akaratát életetekre vonatkozóan. Vigyázzatok lelki életetekre. Adjátok át magatokat annak, aki az egyetlen út, az igazság és az élet. Amikor érzitek a kereszt súlyát, adjátok nekem a kezeteket, és én gondoskodom rólatok. Nagy megpróbáltatások jövője felé tartotok, de maradjatok szilárdan az általam mutatott úton. Barátaim meg lesznek védve. Mindig emlékezzetek arra, hogy a Mennyország lesz a jutalmatok. Bármi történjék is, ne hátráljatok meg. Szeressétek és védjétek az igazságot, még akkor is, ha elutasítanak és kidobnak benneteket. Én vagyok a ti Fájdalmas Anyátok, és tudom, mi vár az igazakra. Menjetek előre félelem nélkül! Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

A HIT ÁRULÓI SZORGOSKODNAK ... A Béke Királynőjének üzenete, 2024.05.04.

Drága gyermekek, úgy szeretlek benneteket, ahogy vagytok, és azért jöttem a Mennyből, hogy segítsek nektek. Engedelmeskedjetek hívásomnak, és minden jól fog végződni számotokra. Forduljatok el minden gonoszságtól, és szolgáljátok hűségesen az Urat. Ebben az életben, és nem egy másikban kell tanúságot tennetek arról, hogy ti csak az Én Fiam, Jézusé vagytok. Legyen bátorságotok, hitetek és reményetek. Ha elestek, bízzatok Fiamban, Jézusban. Tartsatok bűnbánatot és keressétek az Ő kegyelmét a gyónás szentségén keresztül. Ne dobjátok el Isten kincseit. Hajoljatok térdre imádságban. A kétségek és a bizonytalanság jövője felé tartotok. Nagy lesz a hűtlenek sokasága. Szenvedek azért, ami rátok vár. A hit elárulói megszaporodnak, és az emberek mindenütt keresni fogják az igazságot, de kevés helyen fogják megtalálni. Legyetek bátrak! Maradjatok hűségesek Jézushoz és Egyháza igaz tanítóhivatalához. Menjetek előre! Imádkozni fogok értetek az én Jézusomhoz. Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

AZ ÖRDÖG FÜSTJE ELTERJEDT ... A Béke Királynőjének üzenete, Rómában, Olaszországban, közvetítve: 2024.05.06.

Drága gyermekeim, én vagyok a ti Édesanyátok, és azért jöttem a Mennyből, hogy segítsek nektek. Hallgassatok rám. Az ördög füstje elterjedt ezen a földön, sok megszentelt emberben lelki vakságot okozva. Bábel egyre jobban és jobban növekszik, mindenhol megosztottságot okozva. Íme, eljöttek az általam megjövendölt idők, de ne csüggedjetek. Maradjatok szilárdan az általam mutatott úton, és forduljatok az Úrhoz, aki szeret benneteket és tárt karokkal vár benneteket. A gonoszság magja növekedni fog, de ki lesz vágva. A Jézushoz és Egyháza igaz tanítóhivatalához való hűségetek meg fogja akadályozni az ellenségek előrenyomulását. Legyetek a hit férfiai és asszonyai. Egyesüljetek a bátor reverendás katonákkal, akik hűségesek a küldetéshez, amelyet az én Jézusom rájuk bízott. Nincs győzelem a kereszt nélkül. Imádkozzatok sokat, és ne engedjétek, hogy a hit lángja kialudjon bennetek. Amikor minden elveszettnek tűnik, az Úr angyalai segítségetekre sietnek. Bhaktáimat meg fogják védeni. Ez lesz a pelyva és a búza szétválasztásának ideje. Azok, akik Júdásként viselkednek, elveszítik a kegyelmet, sírni és gyászolni fognak. Ez a megfelelő idő a nagy visszatérésre. Forduljatok meg. Imádkozni fogok értetek az én Jézusomhoz. Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

A Béke Királynőjének üzenete, Trani, Olaszország, közvetítés: 2024.05.07.

Drága gyermekek, szeressétek és védjétek az igazságot. Fiam, Jézus sokat vár tőletek. Legyetek figyelmesek, hogy ne tévesszenek meg benneteket. Istenben nincs féligazság. Szükségem van a ti őszinte és bátor igenetekre. Olyan korban éltek, amely rosszabb, mint az özönvíz idején, és szegény gyermekeim úgy járnak, mint a vakok, akik más vakokat vezetnek. Nyissátok meg szíveteket az igazság fénye előtt, mert csak így tudtok hozzájárulni Szeplőtelen Szívem végleges diadalához. Az emberiség az önpusztítás nagy szakadéka felé tart, amelyet az emberek saját kezükkel készítettek elő. Ne éljetek távol Isten Kegyelmétől. Életetek beszéljen többet az Úrról, mint szavaitok. Imádkozzatok az Én Jézusom Egyházáért. A megszentelt emberek nagy sokaságát az igazság szeretete miatt üldözni fogják, és a hívők számára nagy lesz a fájdalom. Sokan feladják majd az üldöztetéstől való félelem miatt, de azok, akik mindvégig hűségesek maradnak, a mennyországgal lesznek megjutalmazva. Ne hátráljatok meg! Szeretlek benneteket, és mellettetek vagyok, még akkor is, ha nem láthattok engem. Adjátok nekem a kezeteket, és én elvezetlek benneteket Fiamhoz, Jézushoz. Előre! Imádkozni fogok értetek az én Jézusomhoz. Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

A MEGKÖTÖTT MEGÁLLAPODÁSOK CSAK SZENVEDÉST EREDMÉNYEZNEK. A Béke Királynőjének üzenete Nápolyban, Olaszországban, Pedro Regis  által közvetítve: 2024.05.08.

Drága gyermekek, Isten Győzelme meg fog történni, és az igazak örömmel fognak ünnepelni. Még a nyomorúság közepette se veszítsétek el a reményt. Az én Uram mindent irányít. A hívő férfiakat és nőket üldözni fogják az igazság szeretete és védelme miatt. Nemzetetek meg fog botlani, és a megkötendő megállapodásokból szenvedés lesz szegény gyermekeim számára. Jézusom Egyháza nagy hajótörés felé tart. Ti, akik az Úréi vagytok, vessétek ki az igazság hálóit. Segítsetek szegény gyermekeimnek, akiket megfertőzött a hamis tanok mocsara. Én vagyok a ti Fájdalmas Édesanyátok, és azért jöttem a mennyből, hogy segítsek nektek, hogy elvezesselek titeket ahhoz, aki a ti Utatok, Igazságotok és Életetek. Hallgassatok rám, mert a szentségre akarlak vezetni benneteket. Ne csüggedjetek. Aki az Úrral van, az soha nem éli meg a vereséget. Szenvedek azért, ami rátok vár, de veletek leszek. Legyetek bátrak! Ebben a pillanatban kegyelmek rendkívüli záporát küldöm le rátok a mennyből. Menjetek előre az általam mutatott úton! Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket itt. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

TÁMADNAK! A KULCS KÉZRŐL KÉZRE NYITJA AZ AJTÓT AZ ELLENSÉG ELŐTT ... A Béke Királynőjének üzenete, Macerata, Olaszország, közvetítve: 2024.05.09.

Drága gyermekek, én vagyok a ti Fájdalmas Édesanyátok, és azért jöttem a Mennyből, hogy őszinte megtérésre hívjalak benneteket. Ne maradjatok mozdulatlanok. Ez a megfelelő idő a visszatérésetekre. Hirdessétek felhívásomat mindenkinek. Azt akarom, hogy boldogok legyetek itt a földön és később velem együtt a mennyben. Fájdalmas jövő felé tartotok. A farkasok támadni fognak, és a nyáj szétszéled. Jézusom Egyháza a Golgota felé tart. A rossz pásztorok hibájából sok lélek fog elveszni. Imádkozzatok! Az Én Jézusomnak szüksége van az őszinte tanúságtételetekre. Szeressétek és védjétek az igazságot. A kezedben lévő kulcs ki fogja nyitni az ajtót ellenségeid előtt. A konkoly szét fog terjedni Isten házában, de a reverendás bátor katonák révén Isten Győzelme meg fog történni. Az Ő szőlőjében csak az igazság magja lesz. Bátorság! Szeretlek benneteket, és mindig közel leszek hozzátok. Bármi történjék is, ne forduljatok el az igazságtól. Hosszú ideig a sötétség fog uralkodni, de az Úr világossága megmarad az igazak szívében. Tegyetek meg mindent, és a menny megjutalmaz benneteket. Menjetek előre! Imádkozni fogok értetek az én Jézusomhoz. Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

A Béke Királynőjének üzenete, továbbítva: 2024.05.11.

Drága gyermekeim, az ellenségek Isten Projektjeinek elpusztítására fognak cselekedni, de az Úr legyőzi őket. A nagy győzelem a hit férfijainak és asszonyainak jut majd. Bízzatok teljesen Isten Erejében, mert csak így tudtok hozzájárulni az emberiség átalakulásához. A fájdalom idejét éltek, de ne hátráljatok meg. Amikor minden elveszettnek tűnik, az Úr Hatalmas Keze az én híveim javára fog cselekedni. Mondjátok el mindenkinek, hogy Isten siet, és hogy ez a megfelelő idő a nagy visszatérésre. Nyissátok meg szíveteket, és fogadjátok el az Úr akaratát az életetekre vonatkozóan. Még fogtok borzalmakat látni a Földön. Sokan el fogják veszíteni az igaz hitüket, és úgy fognak járni, mint a vakok, akik vezetik a vakokat. Imádkozzatok! Csak az ima ereje által tudjátok elviselni az eljövendő megpróbáltatások súlyát. Adjátok nekem a kezeteket, és én elvezetlek benneteket Fiamhoz, Jézushoz. Ne feledjétek: kezetekben a Szent Rózsafüzér és a Szentírás; szívetekben az igazság szeretete. Előre! Az itt megkezdett Projektek az Úréi, és semmilyen emberi erő nem tudja őket megsemmisíteni. Bátorság! Minden megpróbáltatás után az Úr letörli könnyeiteket, és eljön Szeplőtelen Szívem végleges diadala. Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket itt. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

AZ ELLENSÉGEK CSELEKEDNI FOGNAK! A Béke Királynőjének üzenete, továbbítva: 2024.05.14.

Drága gyermekek, keressetek erőt az Eucharisztiában, mert csak így tudtok legyőzni minden akadályt. Eljön a nap, amikor sok helyen a kenyér csak kenyér lesz. Az ördög nagy zavart fog okozni Isten házában, és sok szegény gyermekem éhezni fog. Jézusom Egyházának nagy és fájdalmas üldözése alatt keresni fogjátok a Drága Ételeket, és kevés helyen fogjátok megtalálni. Ne feledjétek: Testet, Vért, Lelket és Istenséget csak Jézusom egyetlen igaz Egyházában fogtok találni. Mondjátok el mindenkinek, hogy Jézusom teljes igazsága csak a Katolikus Egyházban található meg. Én vagyok a ti Édesanyátok, és szenvedek azért, ami hozzátok kerül. Imádkozzatok! Ne forduljatok el az imától. A kenyértörésben és a kenyérosztásban felismerhetitek a reverendás igaz katonákat. Legyetek figyelmesek. Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

A Béke Királynőjének üzenete, továbbítva: 16/05/2024

Drága gyermekeim, Uram küldött hozzátok, hogy a szentségre hívjon benneteket. Ne zárjátok be szíveteket Hívásom előtt, hanem igyekezzetek megélni Hívásaimat. Tegyetek tanúságot mindenütt Közvetlen jelenlétemről közöttetek. Nyugtassátok meg szíveteket. Ne aggódjatok. Én gondoskodom rólatok, és ha megnyíltok a Szentlélek működésének, át fogtok változni. Tegyetek meg mindent a rátok bízott küldetésben. A lelki sötétség idejét éltek. Az emberiség spirituálisan vak, mert az emberek eltávolodtak a Teremtőtől. Ez a ti visszatérésetek ideje. Legyetek figyelmesek! Uram siet. Ne éljetek távol az igazságtól. Az ellenségek cselekedni fognak, de semmi és senki sem állhat az Úr Tervei ellen. Örüljetek! Akik a végsőkig hűségesek maradnak, azokat az Úr nagylelkűen megjutalmazza. Szeretlek benneteket, és mindig veletek leszek. Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

A Béke Királynőjének üzenete, továbbítva: 18/05/2024

Drága gyermekek, a nagy hajó eltéved a biztonságos kikötőből; nem fog ellenállni a nagy viharnak, és kettétörik. Sokan fognak inni a fájdalom keserű kelyhéből, és sokan fognak elveszni a sárban. Én vagyok a ti Fájdalmas Édesanyátok, és szenvedek azért, ami rátok vár. Térdeljetek le imádságban, és keressetek erőt az én Jézusom evangéliumában és az Eucharisztiában. Ne térjetek el Jézusom Egyháza igaz Tanítóhivatalának tanításától. Bábel mindenütt elterjed, és nagy zűrzavar lesz Isten házában. Tegyetek bizonyságot arról, hogy Jézuséi vagytok. Ne forduljatok vissza. Maradjatok szilárdan azon az úton, amelyet mutattam nektek, és a Mennyország lesz a jutalmatok. Ismerem a szükségleteidet, és imádkozni fogok érted az én Jézusomhoz. Menjetek előre félelem nélkül! Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket itt. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

A Béke Királynőjének üzenete, továbbítva: 21/05/2024

Kedves Gyermekeim, egy fájdalmas jövő felé tartotok, ahol kevesen maradnak meg, szilárdan megmaradnak a hitben. Egy nagy háború fog jönni, és a reverendás katonák ott lesznek. Azok akik a hamis ideológiákat védik, üldözni fogják a hívő férfiakat és nőket és Szegény gyermekeim a fájdalom keserű kelyhét fogják inni. Vegyetek bátorságot! Nincs győzelem a kereszt nélkül. Az én Jézusom megígérte, hogy mindig veletek lesz. Amikor a megpróbáltatások súlyát érzitek, örüljetek és tegyetek bizonyságot arról, hogy még a megpróbáltatások közepette is szenvedés közepette is az Úr tulajdona vagy. Az emberiség vakon jár szellemileg, de ti a világosságban járhattok azáltal, hogy szeretitek és védelmezitek a az igazságot. Imádkozzatok! Keress erőt az evangéliumban és az Eucharisztiában. Azok, akik akik mindvégig hűségesek maradnak, nagy jutalmat kapnak az Úrtól. Előre! Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Szentháromság. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. még egyszer. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

TARTSD ÉGVE A HITED LÁNGJÁT A Béke Királynőjének üzenete, továbbítva: 2024.05.23.

Drága gyermekek Gyermekeim, keressetek erőt és bátorságot az Úrban, aki szeret benneteket és hív benneteket, hogy megtérésre. Forduljatok el a gonoszságtól és legyetek olyanok, mint Jézus mindenben. Ti valójában a világban vagytok, de nem vagytok a világból. Ebben az életben minden elmúlik. Keressétek a a Mennyország kincseit, amelyeket Fiam, Jézus kínál, és amelyek az Ő életében elérhetők. Egyházában. Ne féljetek. Én mindig mellettetek leszek. Bármi legyen is a bármi is történik, maradjatok szilárdan azon az úton, amelyet az évek során mutattam nektek. Ezekben az években. Még sok évnyi kemény próbatétel áll előttetek. Emberiség szembeszállt a Teremtővel, és ezért ki fogja inni a szenvedés keserű poharát. Még fogtok borzalmakat látni a Földön. Imádkozzatok! Csak az ima által érhetitek el a győzelmet. Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy összegyűjtselek benneteket hogy ismét összegyűjtselek titeket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Szentlélek. Ámen. Legyetek békében.

A Béke Királynőjének üzenete, a Szűzanya megkoronázásának ünnepén, közvetítve: 2024.05.25.

Drága gyermekek, én vagyok a ti Édesanyátok és szeretlek benneteket. Arra kérlek benneteket, hogy legyetek az imádság férfiai és asszonyai. Nyissátok meg szíveteket Fiam, Jézus irgalmas szeretete előtt. Ő sokat vár tőletek. Bármit is kell tennetek, ne halogassátok holnapra. Mindegyikőtöket név szerint ismerem, és azért jöttem a mennyből, hogy segítsek nektek. Hallgassatok rám! Szabadságotok van, de a legjobb, ha Fiam, Jézus akaratát teljesítitek. Arra kérlek benneteket, hogy tartsátok égve hitetek lángját. Jöjjetek a gyóntatószékbe, és kérjétek az Úr bocsánatát. Ebben az életben, és nem egy másikban kell tanúságot tennetek hitetekről. Ha elestek, kiáltsatok Jézushoz. Mindig keressétek őt az Eucharisztiában, hogy nagyok legyetek az Úr szemében. Utatok tele van akadályokkal, de nem vagytok egyedül. Veletek járok, még ha nem is láttok engem. Az emberiség meg fogja tapasztalni a halálraítélt gyötrelmeit, de azok, akik mindvégig hűségesek maradnak, meg lesznek védve. Ne féljetek. Imádkozni fogok értetek az én Jézusomhoz. Köszönöm, hogy itt vagy. Ebben a pillanatban kegyelmek rendkívüli záporát zúdítom a mennyből rátok és azokra, akik teljes szívükből itt vannak. Menjetek előre félelem nélkül! Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

A Béke Királynőjének üzenete, továbbítva: 28/05/2024

Drága gyermekeim, én vagyok a ti Fájdalmas Édesanyátok, és azért jöttem a mennyből, hogy megmutassam nektek az üdvösség útját. Forduljatok el minden gonoszságtól és szolgáljátok hűségesen az Urat. Sűrű sötétség borul majd az Egyházra, és sokan úgy fognak járni, mint a vakok, akik vezetik a vakokat. Fogadjátok el az én Jézusom igazságát. Az igazság lesz az a fény, amely a boldog örökkévalóságba vezet benneteket. Fussatok el az újdonságoktól, és maradjatok hűségesek a múlt tanulságaihoz. Ne engedjétek, hogy az ördög megtévesszen benneteket. Istenben nincs féligazság. Legyetek éberek. Keressetek erőt az imában és az én Jézusom evangéliumában. Ne hátráljatok meg. Az én Jézusomnak szüksége van a ti őszinte és bátor tanúságtételetekre. Menjetek ki az igazság védelmében! Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

A Béke Királynőjének üzenete, Úrnapján, közvetítve: 30/05/2024

Drága gyermekek, bízzatok Jézusban. Őbenne van a teljes boldogságotok, és nélküle semmitek sincs és semmit sem tudtok tenni. Az én Jézusom ismeri szükségleteiteket, és ha megnyíltok az Ő Kegyelme előtt, győzelmet fogtok aratni. Tudjátok meg mindannyian, hogy jelenléte az Eucharisztiában nagy ajándék, amelyet felajánl nektek. Ne hátráljatok meg. Mindig keressétek őt, hogy nagyok legyetek a hitben. Nehéz idők jönnek a hit férfijai és női számára. Mondjátok el mindenkinek, hogy az én Jézusom jelenléte az Eucharisztiában nem vitatható igazság. Legyetek bátrak! Bízzatok az én Jézusomban, és minden jóra fog fordulni számotokra. Ez a megfelelő idő a visszatérésetekre. Ne álljatok meg egy helyben. Tegyetek meg mindent, és a mennyországgal jutalmaznak meg benneteket. Menjetek előre az igazság védelmében! Legyetek éberek! Hamis áldások fognak terjedni, de csak az igazán felszenteltek keze által kapjátok meg Jézus jelenlétét a Drága Ételben. Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket itt. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.