2013. január 29., kedd

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - "The Warning"

Hamarosan megszavaznak egy törvényt, amely hatályon kívül helyezi az istenkáromlás jelentését

2013. január 28. hétfő, 21:15
Drága szeretett leányom, mondd meg Tanítványaimnak, hogy Szent Szavam iránti odaadásukat sohasem szabad feladniuk.
Az ateizmus növekedése azt jelenti, hogy már az Isten és az általa előírt törvények puszta említése is felháborodást okoz. Ez odáig fajult már, mintha Isten szerepének említése is istenkáromlás lenne az életetekben.  
Hamarosan megszavaznak egy törvényt, amely hatályon kívül helyezi az istenkáromlás jelentését, annak érdekében, hogy kiirtsanak minden nyilvános Isten iránti hűséget.
Ti, szegény követőim, nehéznek fogjátok találni, hogy felemeljétek a hangotokat az Én Nevemben. Sértegetni fognak benneteket, és szörnyű dolgokat fognak kijelenteni Rólam, mégsem lesztek képesek megvédeni Engem.
Ezeknek a Keresztény országoknak, ahol az emberek tisztelnek Engem, nem lesz megengedve, hogy Kereszténységüket kinyilvánítsák e törvények miatt, melyek ellentmondanak Tanításaimnak.
Oly sokan nem akarnak tudni Rólam. Azokat közületek, akik követnek Engem, üldözni fogják. Ezalatt azt értem, hogy minden alkalommal, amikor megpróbáltok imádkozni Hozzám, visszavonultságotokban félbeszakítanak benneteket. Minden alkalommal, amikor megpróbáljátok magatokhoz venni a Szentségeket, egyre nehezebbé teszik azok elérhetőségét.
Aztán, amikor imacsoportokat hoztok létre, azt fogják mondani nektek, hogy szüntessétek be azokat. A csoportok mindegyike ellenállásra talál majd, de nemcsak bizonyos körökön belül, hanem a csalók még azzal is próbálkozni fognak, hogy beszivárogjanak a csoportokba, azzal a céllal, hogy tönkretegyék azokat a gyümölcsöket, amelyeket eredményként fognak teremni. Olyan ellenállásnak lesztek tanúi, mint eddig még soha az Irántam való odaadásotok, a Keresztes Imahadjárat Csoportjai és az Üzeneteim miatt.
Sok pap és egyházi személy gyorsan válaszol hívásomra, mivel ők ismernek Engem és felismerik a Hangomat. Oly sokan lesznek továbbra is az elhivatottak, mivel válaszolni fognak azon kérésemre, hogy készítsék fel a lelkeket.
De ahogyan növekszik az ő számuk, úgy fognak mások felháborodással és ítélkezéssel felemelkedni nyájuk közül. Ők – akik válaszolni fognak -, az Irántam való szeretetük miatt szenvedni fognak. Ellenségeik azokból állnak majd, akik bár szeretnek Engem, de mások által félre vannak vezetve; azok által, akiknek hűséget esküsznek. Másokat pedig a gonosz szelleme fogja kísérteni, hogy elítéljenek Engem. Ezt azért fogják tenni, hogy megakadályozzák azon Tervemet, hogy teljesítsem Atyám Akaratát: megmenteni a lelkeket, és átölelni Isten minden gyermekét az Ő Új Paradicsomában.
Nektek az ilyen erőfeszítéseknek ellent kell állnotok, de maradjatok mindenkor méltóságteljesek. Imádkozzatok továbbra is azokért a felszentelt szolgáimért, akik, az egyik Arcomat megcsókolják majd – mint ahogyan azt őket megelőzvén Júdás is tette –, miközben a másikkal elárulnak Engem.
Ezen gyötrelmek közepette Én veletek maradok, mert még ti is meg fogtok döbbenni attól a méregtől, amely azok szájából fog rátok ömleni, akik azt állítják, hogy a Tanítványaim lennének.
Jézusotok

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése