2014. október 22., szerda

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – ‘The Warning’

Fogadjátok el a Jelenések Könyvében számotokra adatott Igazságot

2014. október 21. kedd, 23:40
Drága szeretett leányom, amikor a próféciák kezdetben megadattak Isten gyermekeinek, azok félelmet keltettek az emberek szívében. Ennek oka az Istenben nem hívő emberek elméjében jelenlévő kételyek, és a természetes földi környezetből hiányzó vigasz voltak. Könnyebb volt az embernek elfogadnia egy tökéletlen életet, mint hinnie egy természetfölötti létezőben.
Isten nem azért küldte Prófétáit, hogy félelmet keltsen gyermekeiben. Ő azért küldte őket, hogy figyelmeztesse gyermekeit azokra a veszélyekre, amelyek mély szakadékot hoznak létre az ember és Isten között. Amikor ez a szakadék már túl szélessé vált, mivel a lelkek többsége elutasította Istent, akkor Ő mindig közbelépett, hogy megmentse őket. Isten mindig az Ő Prófétái által lépett közbe, és Prófétái segítségével tudta oktatni gyermekeit az Úr útjaira. Isten prófétái nélkül az ember nem kapta volna meg az Igazságot. Amit Isten az írott Ige által ad az embereinek, azt senki se szedje darabokra.
Az ember nem méltó arra, hogy Isten Igéjét megváltoztassa, képessége sincs arra, hogy az Ige jelentésén módosítson, és joga sincs ahhoz, hogy ezt megtegye. Ha egy ember veszi Isten Igéjét, és azt szándékosan félremagyarázza, csakhogy másokat bántson vele, súlyos bűnt követ el. Sokan voltak már, akik megpróbálták megváltoztatni az Ige jelentését, de nem sikerült nekik. Mégis vannak olyanok, akik létrehoztak különböző Ige-változatokat, amelyek eltérnek a teljes Igazságtól, de ettől még az emberek nem lettek okosabbak. Én nem vonom felelősségre ezeket a lelkeket, mert ők csak arra használták az Igét, hogy dicsőítsék Istent.
Amikor eljöttem az Igazságot hirdetni, féltek Tőlem. Valamennyi Előttem fellépő prófétától úgyszintén féltek. Őket, akárcsak Engem, gyűlölték az emberek, mert a kimondott Ige által az Igazságot hozták el az emberiségnek. János Evangélistának a Szentlélek Ereje által adatott Jelenések Könyvét Keresztény Egyházaim figyelmen kívül hagyták. Erről csak ritkán tárgyaltak, és Egyházamban sokan azzal utasították azt el, hogy lényegtelen.
Most eljött az ideje az Igazságnak, hogy végre az ki legyen mondva, és hogy az emberek válasszanak: Vagy elfogadjátok az Igazságot, mely a Jelenések Könyvében adatott számotokra, és felkészültök, hogy minden rendben legyen, és örömteljes Számomra a Nagy Napon, vagy pedig figyelmen kívül hagyjátok az Igét és azon Ígéretemet, hogy újra eljövök. Hát legyetek csak süketek Kérésemre, de ne feledjétek: úgy fogok eljönni, mint tolvaj az éjszakában, és csak azok lesznek az Enyéim, akik örömmel fogadnak Engem, és elfogadják Irgalmamat.
Én csupán azért figyelmeztetlek benneteket, mert szeretlek titeket. Ha ezt nem Szeretetből tenném, már rég a pusztába vetettem volna az emberiséget, annyira hálátlan a lelke.
Jézusotok

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése