LESZÁLL A NAGY HEGY, ÉS SEGÍTSÉGKIÍRÁS LESZ A Béke Királynőjének üzenete, továbbítva: 2024.08.01.

Drága gyermekeim, én vagyok a ti Fájdalmas Édesanyátok, és szenvedek azért, ami rátok vár. Az emberiség az önpusztítás szakadéka felé tart, amelyet az emberek saját kezükkel készítettek elő. Egy nagy hegy fog leereszkedni, és a Föld számos régiójában segélykiáltások fognak hallatszani. Hallgassatok az Úrra és legyetek hűségesek. Ne engedjétek, hogy a világ dolgai a szellemi szakadékba rántsanak benneteket. Tartsatok bűnbánatot és forduljatok Fiamhoz, Jézushoz. Térdre borulva imádkozzatok Jézusom Egyházáért. A viszálykodás az a botrány, amely sokak hitét megrendíti. Maradjatok szilárdan azon az úton, amelyet mutattam nektek. Bármi történjék is, maradjatok hűek a múlt tanulságaihoz. Minden fájdalom után az Úr letörli könnyeiteket, és bőkezűen megjutalmaz benneteket. Menjetek előre félelem nélkül! Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

A Béke Királynőjének üzenete, továbbítva: 2024.08.03.

Drága gyermekek, vegyetek bátorságot! A holnap jobb lesz az igazak számára. Forduljatok el a világtól, és éljetek a mennyei dolgokra összpontosítva. Ne feledjétek: ebben az életben minden elmúlik, de Isten Kegyelme bennetek örökkévaló lesz. Mindegyikőtöket név szerint ismerem, és imádkozni fogok értetek az én Jézusomhoz. Örömmel fogadjátok el Jézusom evangéliumát, és tegyetek tanúságot mindenütt arról, hogy a világban vagytok, de nem vagytok a világból. Az emberiség elvesztette békéjét, mert az emberek letértek a szentség útjáról. Ne éljetek bűnben. Tartsatok bűnbánatot és béküljetek meg Istennel a gyónás szentsége által. Amikor gyengének érzed magad, keress erőt az imában és az Eucharisztiában. Fájdalmas jövő felé tartotok. A föld nagy változásokon fog keresztülmenni, és szegény gyermekeim a szenvedés keserű kelyhét fogják inni. Amit a múltban megjósoltam nektek, valóra fog válni. Szenvedek azért, ami rátok vár. Adjátok nekem a kezeteket, és én gondoskodni fogok rólatok. Menjetek előre az általam mutatott úton! Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

AZ EMBERISÉG SÉRÜLT KÉTSÉGBEESÉST FOG MEGTAPASZTALNI. Mária üzenete. Pedro Regis 2024.08.06.

Drága gyermekek, ti az Úr kiválasztott népe vagytok, és ő szeret benneteket. Hallgassatok az Úrra és ne forduljatok el tőle. Mindig keressétek a Mennybe vezető utat a keskeny ajtón keresztül, mert csak így tudtok hozzájárulni Szeplőtelen Szívem végleges diadalához. Az emberiség meg fogja tapasztalni a halálraítélt gyötrelmeit, mert az emberek letértek a Fiam, Jézus által mutatott útról. Eljön a nap, amikor sokan megbánják majd az életet, amelyet Isten Kegyelme nélkül éltek, de már túl késő lesz. Eljön a nagy nyomorúság, és sokakat váratlanul ér majd. Sírás és jajgatás lesz hallható mindenütt. Ekkor az Úr elválasztja a búzától a pelyvát, és az igazak meglátják Istent. Forduljatok meg! Amit meg kell tenned, ne halaszd holnapra. Menj előre félelem nélkül! Imádkozni fogok az én Jézusomhoz értetek. Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

TEGYEN TANÚSÁGOT SAJÁT ÉLETÉVEL A Béke Királynőjének üzenete, továbbítva: 2024.08.08.

Drága gyermekek, forduljatok ahhoz, aki a ti Egyetlen Igaz Megváltótok. Ne engedjétek, hogy a világ lenyűgöző dolgai elvonjanak benneteket Fiamtól, Jézustól. Tanúsítsátok saját életetekkel, hogy az Úré vagytok. Fájdalmas jövő felé tartotok, és csak azok maradnak szilárdan meg hitükben, akik szeretik az igazságot. Az emberiség úgy jár, mint a vak, aki vakot vezet a vakon, és ki fogja inni a bánat keserű poharát. Tartsatok bűnbánatot és szolgáljátok hűségesen az Urat. Szenteljétek időtök egy részét az imádságra. Keressetek erőt az Evangéliumban és az Eucharisztiában. A hit nagy hajótörésében győzelemre jutnak híveim. Menjetek előre félelem nélkül! Gondotokra fogok viselni. Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket itt. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

"EGY VÉRES JÖVŐ FELÉ HALADSZ" A Béke Királynőjének üzenete, továbbítva 2024. augusztus 10-én

Drága gyermekeim, ti az Úrhoz tartoztok, és egyedül Őt kell követnetek és szolgálnotok. Hallgassatok az Úr Hangjára, aki szívetekhez szól, és fogadjátok el az Ő Akaratát életetekre vonatkozóan. Legyetek szelídek és alázatos szívűek, mert csak így érhetitek el a szentséget. Én vagyok a ti Édesanyátok, és szeretlek benneteket. Mindegyikőtöket név szerint ismerem, és imádkozni fogok értetek az én Jézusomhoz. Az emberiség letért az üdvösség útjáról, amelyet Fiam, Jézus mutatott, és egy nagy szakadék felé tart! Adjátok nekem a kezeteket, és én elvezetlek benneteket Fiamhoz, Jézushoz. Meneküljetek minden gonosztól, és forduljatok ahhoz, aki a ti Nagy Barátotok. Bízzatok Jézusban. Őbenne van az igazi felszabadulásotok és üdvösségetek! Nehéz idők jönnek majd számotokra. Az igazakat megvetik majd, és a gonoszok kerülnek a középpontba. Sűrű szellemi sötétség közeledik, és sokan meg fognak fertőződni. Ne forduljatok el az igazságtól. Amikor minden elveszettnek tűnik, Isten Győzelme eljön hozzátok. Menjetek előre félelem nélkül! Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

AAMIT MÚLTBAN ÍGÉRTEM NEKED, HAMAROSAN VALÓSÁGRA VÁLIK. Mária üzenete. 2024.08.13-án

Kedves Gyermekeim, az én Jézusom sokat vár tőletek. Az emberiség vakon jár lelkileg, mert az emberek eltávolodtak az igazságtól. Legyetek világosság a azoknak, akik sötétségben élnek. Imádkozzatok azokért, akik elzárták magukat minden az Úr minden cselekedete elől. Uram várja azokat, akik távol vannak és nem nem ismerik a vissza vezető utat. Szeressétek az igazságot és hirdessétek az evangéliumot mindenkinek. Vegyetek bátorságot! Amikor minden elveszettnek tűnik, az Úr megmentésetekre siet. Én vagyok a ti Édesanyátok, és azt akarom, hogy boldognak lesztek itt a Földön, és később velem együtt a mennyben. velem a mennyben. Térdre borulva imádkozzatok a világbékéért. Véres jövő felé tartotok, és sokan fogják meginni a fájdalom keserű poharát. a fájdalom. Amit a múltban bejelentettem nektek, valóra fog válni. Imádkozzatok! Imádkozzatok. Imádkozzatok. Ezt az üzenetet adom nektek ma a Legszentebb Szent Isten nevében. Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. még egyszer. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

MUTATTAM AZ UTAT A Béke Királynőjének üzenete, a Szűzanya Nagyboldogasszony ünnepén, közvetítve: 2024.08.15.

Drága gyermekeim, én vagyok a ti Édesanyátok, aki testben és lélekben a mennybe emelkedett. Az én Jézusom a ti Nagy Barátotok. Bízzatok benne, és Ő megjutalmaz benneteket a Mennyországgal. Adjátok nekem a kezeteket, és én elvezetlek benneteket a szentségre. Forduljatok el a világtól és keressétek Isten kincseit. Ne feledjétek: Ebben az életben minden elmúlik, de Isten Kegyelme bennetek örökkévaló lesz. Higgyetek Jézusban. Őbenne van a ti reménységetek. Egyedül Ő az egyetlen Út, az Igazság és az Élet. Imádkozzatok! Gondoskodjatok lelki életetekről, és hagyjátok, hogy a Szentlélek működése vezessen benneteket. Legyetek bátrak! Megmutattam nektek az utat. A döntés, hogy a Mennyország felé tartotok, a tiétek. Ne engedjétek, hogy szabadságotok lelki vakká tegyen benneteket. Célotok mindig a Mennyország kell, hogy legyen. Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket itt. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

AZ EMBERISÉG ERŐS FESZÜLTSÉGEKET TAPASZTAL ÉS AZ... Mária Üzenete felé halad. Pedro Regis (2024. augusztus 17.)

Drága gyermekeim, az én Jézusom az Igazságos Bíró, aki mindenkinek az ebben az életben tanúsított magatartása szerint fog adni. Fogadjátok el az Ő hívását, és éljetek a világtól elkülönülve. Ti az Úré vagytok, és csak Őt kell követnetek és szolgálnotok. Legyen bátorságotok, hitetek és reményetek. A szentséghez vezető út tele van akadályokkal, de én vagyok az Édesanyátok, és mindig veletek leszek, még ha nem is láthattok. Tegyetek meg mindent a rátok bízott küldetésben. Ha elestek, keressetek erőt az imában és az Eucharisztiában. Erősítsétek magatokat az evangélium hallgatásával és megélésével. Az emberiség erős feszültségeket él át, és a szakadék felé tart, amelyet az emberek saját kezükkel készítettek elő. Szenvedek azért, ami rátok vár. Hallgassatok rám. Azt akarom, hogy boldogok legyetek itt a földön és később velem együtt a mennyben. Teljes örömötök Szeplőtelen Szívem Végleges Diadalával fog eljönni. Előre! Aki az Úrral van, az győzni fog. Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

AMIKOR MINDEN ELVESZETTNEK TŰNIK ... AKINEK SOKAT ADTAK, ATTÓL SOKAT FOGNAK KÖVETELNI A Béke Királynője üzenete, 2024.08.20-án

Drága gyermekeim, én vagyok a ti Édesanyátok, és azért jöttem a Mennyből, hogy megtérésre hívjalak benneteket. Ne éljetek távol Fiamtól, Jézustól. Őbenne van az igazi felszabadulásotok és üdvösségetek. Nehéz idők jöttek el a hívő férfiak és nők számára, de ne hátráljatok meg. Nem vagytok egyedül. Bármi történjék is, maradjatok azon az úton, amelyet az évek során mutattam nektek. Fogadjátok örömmel az én Jézusom evangéliumát. Engedjétek, hogy az Ő Szavai behatoljanak szívetekbe, mert csak így tudtok lelkileg növekedni. Az emberiséget megfertőzte a bűn, és gyógyulásra szorul. Győzelmetek a gyónás és az Eucharisztia szentségében rejlik. Keressétek Isten kincseit, amelyek rendelkezésetekre állnak. Ne feledjétek: Akinek sokat adtak, annak sokat fognak visszafizetni. Nagy lelki harcok jövője felé tartotok Isten házában. Legyetek figyelmesek. Hallgassatok rám, és győztesek lesztek. Menjetek előre az igazság védelmében! Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

TESTVÉRNEMZETEK HÁBORÚBAN ÁLLNAK A Béke Királynőjének üzenete, továbbítva: 2024.08.22.

Drága gyermekek, fogadjátok el az Úr hívását. Mindig keressétek Őt az Eucharisztiában, és mindenütt tegyetek tanúságot hitetekről. Vigyázzatok lelki életetekre, és ne engedjétek, hogy a világ dolgai elvonjanak benneteket Fiamtól, Jézustól. Én vagyok a ti Fájdalmas Édesanyátok, és szenvedek azért, ami értetek történik. Az emberiség megissza a szenvedés keserű poharát. Barátságos nemzetek fognak háborúzni, és kevés helyen fognak az emberek békében élni. Az emberek az önpusztítás szakadéka felé tartanak, amelyet saját kezükkel készítettek elő. Imádkozzatok! Csak az ima ereje által tudjátok elviselni az eljövendő kereszt súlyát. Az én Uram hív titeket. Legyetek engedelmesek, és boldogok lesztek itt a földön és később velem a mennyben. Előre! Bármit is kell tennetek, ne halogassátok holnapra. Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket itt. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

A Béke Királynőjének üzenete, közvetítve 24/08/2024

Drága gyermekek, ti fontosak vagytok Isten terveinek megvalósításában. Legyetek engedelmesek és hallgassatok az Úr Hangjára. Művei tökéletesek. Amikor minden elveszettnek látszik, Isten „Legyen meg”, meg fog történni, és látni fogjátok Hatalmas Kezét, amint az igazak javára cselekszik. Az emberiség megissza majd a fájdalom keserű kelyhét, de minden nyomorúság után eljön Isten Győzelme Szeplőtelen Szívem Végleges Diadalával. Bátorság! Kezedben a Szent Rózsafüzér és a Szentírás; szívedben az igazság szeretete. Keressetek erőt az őszinte imában, az Evangéliumban és az Eucharisztiában. Szeretlek benneteket, és imádkozni fogok értetek az én Jézusomhoz. Menjetek előre az általam mutatott úton! Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket itt. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

A Béke Királynőjének üzenete, Goiânia, Goiás, továbbítva: 25/08/2024

Drága gyermekeim, én vagyok a ti Édesanyátok és szeretlek benneteket. Hallgassatok rám. Szükségem van a ti őszinte és bátor igenetekre. Mindannyian tudjátok, hogy bármit is tesztek terveim érdekében, az én Jézusom bőkezűen megjutalmaz benneteket. Legyetek eltelve az Úr szeretetével, és mindenben utánozzátok Jézust. Ebben az életben minden elmúlik, de Isten Kegyelme bennetek örökkévaló lesz. Egy olyan jövő felé tartotok, ahol sokan úgy fognak viselkedni, mint Júdás. Legyetek éberek! Ne engedjétek, hogy az ördög megtévesszen benneteket. Maradjatok Jézussal, és ne felejtsétek el a múlt nagy leckéit. Ne csüggedjetek! Veletek leszek, bár nem fogtok látni engem. Tegyetek meg mindent a rátok bízott küldetésben. Ne feledjétek: győzelmetek az Eucharisztiában van. Menjetek előre az igazság védelmében! Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

A Béke Királynőjének üzenete, továbbítva: 27/08/2024

Drága gyermekek, arra kérlek benneteket, hogy fokozzátok imáitokat a világbékéért. A nagy lelki harc idejét éltek. Imádság nélkül nem győzhetitek le az ellenséget. Nyissátok meg szíveteket az Úr szeretete előtt, és hagyjátok, hogy az igazság átalakítson benneteket. Ti az Úréi vagytok. Ő szeret benneteket, és tárt karokkal vár benneteket. Ne ragadjatok meg a bűnben. Tartsatok bűnbánatot és keressétek az én Jézusom Irgalmát a gyónás szentségében. Ez a kegyelem ideje. Ne dobjátok el Isten kincseit. Én vagyok a ti Édesanyátok, és mindannyiótoknak szüksége van rátok. Hallgassatok rám! Azért jöttem a Mennyből, hogy elhozzam nektek Jézusom áldását. Fogadjátok el örömmel, és nagyok lesztek a hitben. Legyetek bátrak és tegyetek bizonyságot arról, hogy a világban vagytok, de nem vagytok a világból. Eljön a nap, amikor keresni fogjátok az igazságot, és kevés helyen fogjátok megtalálni. Nagy zűrzavar fog még jönni, és sokan el fogják veszíteni az igaz hitet. Azt fogják elfogadni, ami hamis, és az emberek el fogják utasítani az igaz tanítást. Bármi történjék is, maradjatok az általam mutatott úton. Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket itt. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

A Béke Királynőjének üzenete, továbbítva: 31/08/2024

Drága gyermekek, ne féljetek. Az én Jézusom mindent irányít. Ne engedjétek, hogy a hit lángja kialudjon bennetek. Példátokkal és szavaitokkal mutassátok meg a világnak, hogy ti csak az Én Fiam, Jézuséi vagytok. Bátorítsátok magatokat, és tegyetek tanúságot mindenütt az Úr szeretetéről. Ebben az életben, és nem egy másikban kell tanúságot tennetek hitetekről. Olyan jövő felé tartotok, amelyben kevesen fogják megélni Jézus és Egyháza tanításait. Az ördög munkája sok férfit és nőt el fog vezetni az igazságtól. Szenvedek azért, ami rátok vár. Amikor gyengének érzitek magatokat, keressetek erőt az imában és az Eucharisztiában. Vegyetek bátorságot! Az én Jézusomhoz fogok imádkozni értetek. Amikor minden elveszettnek látszik, az Úr cselekszik választottai javára. Menjetek előre örömmel! Célotok mindig a mennyország legyen. Amikor széles ajtókat kínálnak nektek, mindig emlékezzetek arra, amit az én Jézusom tanított nektek: A Mennybe a keskeny ajtón keresztül vezet az út. Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.