A kérdés rendkívül jó,és valószínűleg azok között akik tényleg végig olvastak minden postot az oldalon azokban tényleg felmerülhetett. Többször is kijelentettük és hivatkoztunk Nimród-ra ,Baal-ra, Péterre/ Jupiterre, hogy hogyan is épül fel a háttérhatalmi hitrendszer.

Állítottuk és állítjuk továbbra is hogy az egyház nem más mint a NAPISTEN kultusz legfőbb intézménye.

De a kultúrákon és korokon át vándorló hitrendszert mindig kötötték valakihez aki földi uralkodó volt illetve isten. Ezeket az entitásokat pedig mindig meg kellett hogy szülje valaki!

Korábban volt egy cikkünk itt az oldalon a külső és belső doktrináról ami mindennek az alapja.

lsd.: ismétlés.....

Az úgynevezett "pogány" vallások alapja mindig ugyanaz a szentháromság volt mindenhol a világon csak más neveken!
Pl.:
⦁ Libanon - BAAL (NIMROD) - TAMMUZ - ASHTORETH
⦁ Babylon (babilónia) - BELUS - TAMMUZ - ISHTAR
⦁ Görögország - ZEUS -DYONISUS - APHRODITE
⦁ Róma - JUPITER - ATTIS - CYBELE DIANA
⦁ Egyiptom - RA - OSIRIS HORIS (hórusz) - ISIS HATHOR
⦁ India - VISHNU - KRISHNA - DEVAKI
⦁ Mexikó - TEOTL - QUETZALCOATL - COATTLICUE
⦁ Skandinávia - ODIN - BALDER - FRIGG FREYDA

A belső doktrinák alapja kimondja hogy JUPITER maga Péter és ahol Péter ott az egyház!

Igen ám csak hogy a nő része a az egésznek és minden kultúrában minden ősi kultúrában nagyon nagy becsben tartották az anyaiság fogalmát. Az élő isten a kultúrák és a hit élére nem termett magától azt is világra kellett hoznia valakinek, aki pedig a fény hozóját a világra hozza az csak is a legfőbb szentség lehet. A napisten párja

Fides vagy Fidelity istennő vagy kevésbé ismert nevén LILIT/ Diana később a görögöknél Hera a kánaánita hitvilágban BAAL-az Asszíroknál NIMROD-nak, a görögöknél Zeus-nak vagyis a SÁTÁNNAK (vagy és Lucifernek) a párja!Abert G. Mackey (33 illuminati) mondja róla és a szabadkőművesek enciklopédiájában írja:

Őseink őskori testvéreink imádták Fides istennőt...a nemesség a hűség képviselője.

A Biblia ezzel ellenben kimondja (jelenések könyve 17:4) kategorikusan hogy a paráznaság és megrontás gonosz szimbóluma
(jelenések könyve 17:5) mother of prostitutes vagyis a paráznák anyja :
"én vagyok és nincsen senki több"! ...vagyis nem ismer el senki mást nála feljebb valónak!

A Vatikán falain belül az egyik legrégebbi kongregáció a Hittani kongregáció aminek igazi neve Fides istennő kongregációja lsd.: korábban bemutattuk. Ennek a kongregációnak korábban a legfőbb vezetője és feje az a Joseph Ratzinger volt akit csak a sátánista XI. Benedek néven ismer a világ illetve a vatikán egyik legnagyobb doktrinaíró teológusaként aki jelenleg is vád alatt van gyermekkereskedelem és feláldozási bűntettek miatt.

II. János Pál pápa nem hiába volt az egyik ha nem a legkiemelkedőbb és a vatikánon belül is az egyik legkedveltebb pap. Egyrészt rendkívüli szaktudása volt és ő volt az akinek először az újkori történelemben sikerült megtalálnia a középutat a luciferánus- Fidesi belső és a Krisztusi -Szűz mária külső vonal között.

És ebben az olyanok segítettek neki többek között mint barátja Ratzinger. II. János pál kérésére Ratzinger megírta a Dominus Iesus-t mely egy ősi doktrinára épül,és az évezred fordulóra készült újkori doktrinaként vonult be a globális vallások legfőbb iránymutató irataként!
(Ez volt az első nyílt doktrina mely lerakta az alapjait az új világrendi egy vallásnak illetve annak a lehetőségét és alapját)


Azt tudni kell róla hogy minden ma létező vallás legfőbb vezetője ezt betartja és aláírta!

(Bármit is állítanak)

"..Más egyházak nem minősülnek leánytestvérünknek, mert az egyház anyaszentegyház(a)
ANYJA minden más egyháznak"! - Vagyis mindenki belőle ered, és neki tartozik engedelmességgel!.." .....(2000)

Az anya szent egyháza valójában a napisten a mindenkori napisten párjának az intézménye.

Az ősi doktrinákban és vallástörténelemben mindig volt egy tanulmányozhatatlan halmaz mert azt a Vatikán tartja elzárva. Ezekhez az iratokhoz gyakorlatilag lehetetlen hozzáférni az egyházon belül is csak pár embernek van bejárása azokba a termekbe ahol ezek a könyvek és levelek és iratok vannak.

A tudás nem lehet mindenkié ezért kell a szimbólumrendszereket és a doktrinákat láthatóan és nem láthatóan transzformálni a kor követelményeinek.

Ezért vannak "szűz mária" szobrok ezért használnak glóriát :D ami igazából a napkorongot szimbolizálja !!!!!!! ect.....

Az hogy ki mit hisz mit vett be a luciferánus Hold istennős ősi krisztusi storyzásokból az egy dolog. Az hogy ki miben szeretne hinni az is egy dolog. A valóság meg az hogy a Vatikáni okkultista szervezet Nimródot babilon urát és Ishtart tartja a legfőbb szentségnek és természetesen a gyermeküket a fényhozót.

 

 

 


Bizonyára szemet szúrt egy két embernek hogy akkor a Fides(z) meg a Semjén vezette nem is létező KDNP így már érthetőbb státuszt kap hogy mit miért csinál és kik is irányítanak a háttérből. Igen a Jezsuita rend fedőszervezete és ügynöki politikai szervezete a KDNP a valóságban ilyen mérhető támogatású párt nincsen.

https://nwoinfo.webnode.hu/l/miert-anyaszentegyhaz-a-vatikan-neve/