Mária Üzenete - HAMAROSAN ERŐS FÖLDRENGÉS | Gisella Cardia (Trevignano Romano) 2022.04.03

"Drága gyermekeim, köszönöm, hogy szívetekben válaszoltatok hívásomra. Gyermekeim, köszönöm, hogy térdeteket imára hajtogattátok. Leányom, nézz vérző szívemre, amelyet töviskorona vesz körül. Vérzik a szívem, mert nem mégis megértettem, milyen lesz Isten igazságossága. , rosszabb lesz, mint az egyetemes özönvíz napja. Imádkozzatok gyerekek, térítsétek meg szíveteket, változtassátok meg az életeteket, nehogy elkapják a felkészületlenek. Gyermekeim, hamarosan erős földrengés lesz legyetek az egész földön, hogy felébressze lelkiismereteteket, ne aludjatok, hanem maradjatok ébren.Gyermekeim, minden beteg, az Egyházat el fogják ítélni, mert csak politikai intézménnyé vált és már nem Istenre van bízva.Imádkozzunk az elveszett pásztorokért és imádkozz Franciaországért.Lányom, azt kell mondanod, hogy tölts fel élelmet és vizet, hogy pótold a sötét pillanatokat Gyermekeim, most megáldalak benneteket a Szentháromság, Atya, Fiú és Szentlélek nevében, ámen. A Szűzanya ma örömteli volt, mert sok embert látott egyesülten imádkozni, de szomorú is volt, és vérző szívet tartott a kezében, töviskoronával körülvéve."
Mária üzenete – NEM LESZ MENEDÉK ISTEN ÍTÉLETE ELŐL Gisella Cardia (Trevignano Romano) 2022. április 5.

"Lányom, köszönöm, hogy szívedben válaszoltál hívásomra. Leányom, ez az emberiség ahelyett, hogy imádkozna és Istenre bízna, menedéket keres, hogy megmentse életét. Még egyszer mondom: nem lesz hely, még a legrejtettebb Isten ítélete elől. Imádkozzatok, Szeplőtelen Szívem és Fiam Jézus Szíve lesz a legbiztonságosabb menedék, higgyetek Istenben és gondoljatok többet lelketek üdvösségére. és ennek tanúi lesztek. Szenteljétek magatokat nekem és megvédelek áldott palástom alatt. Most megáldalak az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében, ámen."
Jézus Üzenete – IMÁDJUK A HÁBORÚÉRT ÉS AZ EMBERISÉGÉRT | Gisella Cardia (Trevignano Romano) 2022.04.08

"Testvéreim, köszönöm, hogy itt vagytok a keresztem alatt. Testvéreim, ma megadtam nektek a béke kegyelmét szívemben és lelkemben, de közületek csak egy ember tesz tanúbizonyságot élő jelenlétemről ezen a helyen. Testvéreim, tegyetek bele mindent a sebeimbe, és különösen a szenvedéseitbe, hogy megadjam nektek kegyelmemet és irgalmamat. Testvéreim, imádkozzatok a háborúért és az emberiségért, amely oly sok szörnyűséget él át. Testvéreim, ismerjetek királyotoknak, én hamarosan veletek legyek teljes szeretetemmel. Most megáldalak benneteket az Atya nevében, az én nevemben és a Szentlélek nevében. Ámen."
Mária üzenete "A helyes választás" Gisella Cardia (Trevignano Romano) 12.04.2022

"Én vagyok a Szeplőtelen Szűz, a Szentlélek menyasszonya, Isten alázatos szolgája, Jézus Anyja, akit elárultak, kigúnyoltak és megaláztak. Még ma is átüti Szívemet ez a kard. Gyermekeim, válaszúton álltok, tegyétek a helyes választás, Fiam vár rátok. Megvédem hűséges és alázatos gyermekeimet, akiket bátorság és szeretet jellemez. Gyermekeim, bánjátok meg bűneiteket, ismerjétek el Isteneteket egyedüli Istennek és Megváltónak, és Ő megbocsát nektek Az Ő nagy Irgalmasságában. Most áldalak, szeretett leányom - és köszönöm, hogy befogadtál engem a szívedben - az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen."

MÁRIA ÜZENETE - Gisella Cardia (Trevignano Romano, Olaszország) 2022.04.16. HÚSVÉT 2022

"Drága leányom, köszönöm, hogy meghallgattad hívásomat a szívedben. Én vagyok a Fájdalmas Anya Fiam halála miatt, akit ma is keresztre feszítenek az emberek és a hamis pásztorok. Vigasztald Anyám Szívét. Láttam, hogy az én egyetlenem A fiú keresztre feszítve halt meg, én pedig vele, és a második fájdalom, amikor sírba helyezték, kővel lezárva, és magányosnak éreztem magam, de még mindig emlékszem, hogyan mondta a kereszten: "Asszony, íme a fiad" ott lettem mindnyájatoknak Anyja; Szívemben és csendben őriztem a fájdalmat Most, gyermekeim, vigasztaljatok meg imával, ahogy vigasztallak benneteket, amikor segítségül hívtok. Most pedig rátok hagyom Anyai áldásomat: a nevében az Atyáról, a Fiúról és a Szentlélekről. Ámen."
Mária üzenete – Lecsapnak Rómára? | Gisella Cardia (Trevignano Romano, Olaszország) 2022.04.19.

"Lányom, köszönöm, hogy válaszoltál hívásomra, és letérdeltél imában. Gyermekeim, Jézusom feltámadása mindannyiotok feltámadása lesz; változtasd meg az életedet, keresd a menny dolgait, állj készen, mert a legtöbb hűséges gyermek sok ajándékot kap. Látom néhányotok újjászületését, és ez megvigasztal engem. Fiamat mindenki látja, hívők és hitetlenek, akik hisznek, nagy jutalomban részesülnek. Leányom, a gonoszok készen állnak , csak a parancsra várnak, Rómát sújtják Híveimet sújtják. üldözik, de mondom: ne félj. A démonnak pontos terve van: pusztíts el mindent, ami Isten Házát jelképezi, de a pokol ne győzz.Folytassátok buzgó imát!Gyermekek szívből jövő imáitok a mennyországba jutottak és sok minden megenyhül, de ami meg van írva, az eljön, ne feledjétek a próféciákat; pestis és háború jön Európába. A föld készen áll egy nagy földrengésre, de ne feledd, hogy szeretlek, és angyalaimmal együtt megvédlek. Most anyai áldásommal hagylak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen."

Mária üzenete - "Eljön a pestis" Gisella Cardia (Trevignano Romano, Olaszország) 2022.04.21.

Mária üzenete a trevignano romanói jelenések évfordulóján.

"Gyermekeim, köszönöm, hogy szívetekben válaszoltatok hívásomra. Gyermekeim, ma van a választott látnommal való találkozásom évfordulója, és köszönöm neki és férjének, hogy mindig áldoztak értékes idejüket, hogy folytassák ezt a nagyszerű kegyelmi munkát. Köszönet azoknak is, akik hitetekkel megőrizték mindezt, hisznek jelenlétemben, és elfogadják a mennyei jeleket, azoknak, akik megnyitották szívüket, semmi sem hiányzik, a kegyelem sok lesz, beleértve a legkisebbeket is. amit általában nem vesztek észre. Kicsinyeim, bátor tanúknak hívtalak titeket, és most azért vagyok itt, hogy megkérjem Önöket, segítsetek elvezetni a lelkemet Istenhez. Az ima a mai esemény során sok lelket felszabadít. Egy pestis gyere, imádkozz Fiam földjéért... Most pedig áldalak a Legszentebb Háromság nevében: Atya, Fiú és Szentlélek. Ámen."

Mária üzenete, MIELŐTT KÉSŐ VAN! Gisella Cardia (Trevignano Romano, Olaszország) 2022.04.23.

Drága gyermekeim, köszönöm, hogy szívetekben válaszoltatok hívásomra. Gyermekeim, mennyi szeretetet érzek irántatok! Szeretett gyermekeim, holnap Isten Irgalmának napja van, hamarosan meglátjátok Jézust, amint sugaraival megvilágítja a világot. Fogadd Őt teljes kegyelmével, és térdelj le. Gyermekeim, én, a ti Édesanyátok, csak egyet kérek: térjetek meg, kiáltsatok erről a világnak, amíg nem késő. Gyermekeim, ne gúnyoljátok a próféciákat azzal, hogy elutasítjátok, hanem fogadjátok el; arra fognak szolgálni, hogy éberré és felkészültté tegyenek mindenre, ami történhet, ezért arra kérlek benneteket, hogy sokat imádkozzatok. Gyermekeim, Isten megtisztítja ezt a földet az ellenségtől és a bűztől (bűntől), és learatja a legjobb gyümölcsöt, megvédi azokat, akik nagy szeretetet tanúsítanak iránta. Most anyai áldásommal hagylak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.

Jézus üzenete: EGY NAP EZ A HELY A TE MENEDÉKED LESZ! Gisella Cardia (Trevignano Romano, Olaszország) 2022.04.26.

Gyermekeim, miért nem törődtek eleget a Munkámmal? Olyan helyet adtam neked, ahol biztonságban és áldott leszel. Mondtam neked, hogy egyszer ez a hely olyan lesz, mint az Éden, és te csak a kertedre vigyázol. Testvéreim, úgy viselkedtek, mint apostolaim: amikor azt mondtam nekik, hogy vigyázzanak, elaludtak. Ne légy gondatlan Isten munkáival szemben, és tiszteld szeretettel az Atyám által megáldott helyet, ahová lábamat teszem, és ahol Szent Anyám oktat és felkészít az eljövendő időkre. Egy napon ez lesz a menedéked, ne felejtsd el. Imádkozzatok a pápáért és az Egyházamért, mert ingatagok. A talaj továbbra is remegni fog. Most áldásommal hagylak benneteket: az Atya nevében, az Én szent nevemben és a Szentlélek nevében. Ámen.
Mária üzenete – Nagy lesz a szárazság | Gisella Cardia (Trevignano Romano) 2022.04.30.

Gyermekeim, köszönöm, hogy szívetekben válaszoltatok hívásomra. Drága gyermekeim, ismerem szíveteket, és azt mondom nektek: gyertek ide, erre az áldott helyre, ahol kézen foglak benneteket, hogy felemeljem, ha elestek, letörölöm a könnyeiteket, ha szomorúak vagytok, és megvigasztallak. akkor, amikor kétségbeesett. Én, a leggyengédebb Édesanyád, itt vagyok, hogy segítsek neked, és még mindig itt vagyok tanítóként az utadhoz. Kövessétek a rátok hagyott parancsolatokat, és tápláljátok magatokat a szentségekkel. Gyermekeim, a háború tovább fog haladni. Imádkozzatok, mert nagy lesz a szárazság a kevés víz miatt. Imádkozzunk a papokért és az önmagukat elítélő lelkekért, mert sajnos a gonosz behatolt Isten Házába. Most anyai áldásommal hagylak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.