Miközben azt üzengetik a legnagyobb amerikai internetes szolgáltatók, hogy üldözik az erőszakot és az közönségességet, a durva hangnemet, aközben ők ezt minden gátlás nélkül terjesztik. A YT csatorna is élen jár ezen szellemi rombolásban, elég ha csak a főoldalukon reklámozott anyagokat nézzük. De akik valamilyen téma után kutatnak, azok is lépten-nyomon beleütköznek a szennyes videókba, ahogy ez látható egy júniusi napon, amikor a közéleti videók közé bekeverik a tömény szennyet.




ERŐSZAKOS TUDATFORMÁLÁS MINDEN MENNYISÉGBEN
1-es képen az új szerb miniszterelnöknő, akit a hazai hírekben is emlegettek, hogy vállaltan LESZBIKUS. Mit jelent ez a gyakorlatban? Azt, hogy a diplomáciai közvetlen kapcsolatoknál őrá kell tekintettel lenni, minden tárgyalófélnek, hiszen ő leszbikus és még halvány célzást sem lehet neki tenni a beteges nemi hovatartozásokról. Ez az erőszak alattomos megnyilvánulása. Szerbia ezzel is igyekszik jó pontokat szerezni az EU-ba való belépéshez. Kérdés, hogy Putyin mit szól az ilyen húzásaikhoz?
2-es képen a migráncsok hajója, akik főleg az olaszoknál szoktak kikötni, de most már az olaszoknak is elegük lett az élősködőkből. Legújabb hírek szerint a panaszukat az EU elé vitték. Ami nálunk nagy aljasság az, hogy ezeket a lefizetett bűnözőket, menekülteknek nevezik, holott ezek nem önszántukból szállnak be a csónakokba, Líbia partjainál.
3-4-es képen a nemzetközi lexikon, a Wikipedia magyar változata erőszakos módon kéregeti a pénzt, bezzeg a nyugati nyelvű oldalakon ezt nem merik megtenni. A magyarokat még itt is meg akarják nyúzni.
http://amagyaroldal.hu/hirek/content/%C3%B6mlesztett-mocsok-you-tube