Egy hiteles forrás válaszokat ad számos kérdésre amelyek az igazságtevőket foglalkoztatják. Meg kell maradnia névtelenül, mert a bejelentők meggyilkolják.

Henry Makow PhD

1. A Georgia Guidestones-t a szcientológia alapítója, L. Ron Hubbard építette 1980-ban. Az 500 milliós elnéptelenedési cél az volt, hogy a bolygót a szcientológusok számára tartsák fenn. Hubbard, aki magát "az Antikrisztusnak" tartotta, személyesen felügyelte az építkezést, Robert C. Christian néven. Bill Gates szcientológus volt, aki szívén viselte az elnéptelenedést.

2. JFK-t a limuzin sofőrje, Bill Greer, a Secret Service ügynöke lőtte le. JFK-t azért ölték meg, mert megpróbálta eltörölni a Federal Reserve-t. A titkosszolgálatot a Fed irányítja. Trumpot valószínűleg merénylettel fenyegették meg, ha megtámadja a manipulált választást.

3. Howard Hughes 1976-ban megrendezte a halálát. Egy hasonmást, egy Kevin Rowlands (balra) nevű elmebeteg embert áldoztak fel. Hughes 1991-ben halt meg (86 éves korában), és elhamvasztották. Az 1976-1991 közötti időszakot a kaliforniai Vandenberg légibázisról és a Puerto Ricó-i Roosevelt Roads haditengerészeti állomásról felügyelte birodalmát. Halálát azért színlelte meg, mert az adóhivatal beperelte, mert nem volt hajlandó adót fizetni. Sok kiváló álcája volt, de fényképeket soha nem engedélyezett. A CIA védte, és finanszírozta a titkos projektjeiket és pénzszerzési terveiket. G.H.W. Bush alatt a CIA ügynöke lett. Az állítások, miszerint Hughes feleségül vette Eva McLellandet, és egy lakókocsiban élt hét mérföldre nyugatra Troy AL-től, hamisak. Hughesnak két gyermeke volt, Andrew J. Cipollo egy Jeannette Marie Cipollo nevű pincérnőtől és Ernie Kanzler Katherine Hepburntől. Ernie-t Katherine Hepburn kérésére Mrs. Kanzler, Edsel Ford feleségének nővére fogadta örökbe.

4. A NASA 1969-es holdraszállását Piedmont NM-ben rendezték meg.

5. A Covid 19 vakcinák célja valóban a bolygó elnéptelenedése. Ezek nem vakcinák, hanem "génterápiák", amelyek hatása hat hónapon belül jelentkezik.

 

 

Első megjegyzés YI-től

A Szcientológia párhuzamba állítható az eretnek orosz zsidó Irena Blavatsky által alapított teozófiával, aki inkább az okkultizmushoz fordult, mint Istenhez. Blavatsky közeli barátai voltak Swami Vivekananda (szabadkőműves, vedantista, a varázsló Ramakrishna Paramhans tanítványa, okkultista par excellence és Nikola Tesla okkultista mentora), Sri Aurobindo (okkultista par excellence), Madame David Neel (a tibeti hagyományok legkiválóbb okkultistája), Az Anya (Meira/Myra Alfassa - szefárd zsidó nő, aki Sri Aurobindóval áll kapcsolatban és a legkiválóbb okkultista), Max Theon (eretnek zsidó, a legkiválóbb okkultista, egy lengyel rabbi fia, Alma Theon kiválóságnak számító skót keresztény okkultista férje és Meira Alfassa mentora), Annie Besant (kiválóságnak számító okkultista, aki Olcott püspökkel együtt a 19. század végén az atomok részletes pszichikai vizsgálatát végezte el, olyan megdöbbentő eredményekkel, amelyek a kvantumfizikával, a húrokkal és a kémiával párhuzamosak és messze meghaladják azokat), Olcott püspök (kiválóságnak számító okkultista), Bal Gangadhar Tilak (teozófus), Aleister Crowley (kiválóságnak számító okkultista) stb.

A szcientológia a thetánra/önmagára/atmanra/brahmanra mint a legfőbb teremtőre összpontosít, és hangsúlyozza a visszatérő reinkarnációt, ami a Védánta mellé helyezi.

Valójában mind a szcientológia, mind a teozófia a hindu jógikus hagyományokat képviseli, némi csavarral. A tetején minden nektár, de alatta méreg. A kaliforniai Petalumában működő IONS, Dr. Dean Radin (eretnek zsidó, vezető tudós, a Patandzsali jógaszútrák (aforizmák) rajongója, villamosmérnök és parapszichológus, valamint a CIA Csillagkapu projektjének volt vezetője a távoli látásról) vezetésével kapcsolatban áll velük, és az elme-anyag tudományos kutatásának álcázva az okkultizmusban mesterkedik.

A mi Rockerfellerjeink, Rothschildjaink stb. csupán bábuk vagy fedőszervek a világ legelitebb élő okkultistáinak kezében.

A globalisták tisztelik ezeket a híres okkultistákat (varázslókat). A leghatalmasabb varázslók titokban működnek, és ők a globalisták mögött álló erő. Megdöbbentett, hogy a Rockerfellerek, Rothschildok, Bundyk, Astorok, a kínai Li család és más vezető illuminátus családok meggörnyednek e varázslók/okkultisták előtt, akik mindenről döntenek, és meghatározzák az Illuminátusok által végrehajtandó programokat.

Az Illuminátusok olyan embereket toboroznak, mint Klaus Schwab, politikusok, a média, Bill Gates, Henry Kissinger stb. és többek között technológiai vállalatokat hoznak létre, hogy a terveket végrehajtsák a világban. A globalisták mögött álló csúcsvarázslók viszont magas rangú démoni szellemlényektől kapnak utasításokat, akik szeánszokon keresztül kommunikálnak velük. Tehát a Rockerfellerek, Rothschildok stb. csupán a világ leghatalmasabb varázslócsoportjának a fedőszervei, akik a színfalak mögött dolgoznak...a globalisták rettegnek tőlük.

Yacov

Josh Reeves -- L. Ron Hubbard és a Georgia Guidestones