2010. december 26., vasárnap

Az Utolsó idők rózsafüzére 2009. április 1. Sopron

Prófécia az Úr Jézustól az imaórán
Sopron 2009.április. 01.
Drága Kicsiny Engesztelő Kincseim!
Oly nagyon kedves nekem ez a  rózsafűzér ,  és oly sok kegyelmet adok általa az engesztelőknek. Ajánljátok a haldoklók tizedét külön mindig fel, és sok lélek menekül meg a kárhozattól. Isteni irgalmam kiárad azokra, akik  ezen rózsafűzért és minden tizedét az engesztelés szellemében ajánlják fel, Szívemnek engesztelésül. Megígérem azoknak, akik ezt a rózsafűzért terjesztik, megadom kéréseiknek meghallgatását minden ügyükben. Igen fontos most, amikor a bűn hatalmas  és kevesen  imádkoznak  és még kevesebben engesztelnek, hogy mindenki megismerje a lélekmentő rózsafűzérnek ezt a különleges nagy kegyelmű ajándékát. Isteni Szívem kiárasztja rátok minden kincseit, kegyelmeit, ajándékait. Igen kérem az engesztelőket, fogadják ezt a rózsafűzért a kegyelem eszközéül, a  lélekmentés  ,az engesztelés és a szeretet győzelméért. Kérem minden magyar engesztelő  fogadja ezt a rózsafűzért irgalmas szeretetem jeléül, amelyet az engesztelőknek egy áldozatos, imádságos, lélekmentő,prófétáló,engesztelő, lélekbelátó asszonyon keresztül küldök a világnak. Igen fontos eszköze ez a megmeneküléseteknek, a védelmeteknek, a szeretetben megmaradásotoknak. Isteni Szívem akarata, hogy fogadjátok el,  hogy imádkozzátok, hogy terjesszétek, hogy szeressétek, és Én általa  nagy kegyelmeket árasztok az utolsó időkben az emberiségre.
      Engesztelő rózsafűzér
Keresztre: Hiszekegy…
Nagy szemre: Mi Atyánk…
Kis szemre: Üdvözlégy…/ aki hitünket növelje/
                     Üdvözlégy…/ aki reményünket erősítse/
                     Üdvözlégy…/ aki szeretetünket tökéletesítse/
Nagy szemre: Dicsőség… Mi Atyánk…
1.   Tized
Üdvözlégy rózsafűzér/ aki érettünk vérrel verítékezett/ 10x  Dicsőség…
2.   Tized
Irgalmasság rózsafűzér
Nagy szemre: Örök Atya , felajánlom Neked, a mi Urunk Jézus Krisztusnak Testét és Vérét, Lelkét és Istenségét  engesztelésül bűneinkért és az egész világ bűneiért.
Kis szemre: Jézus fájdalmas szenvedéséért irgalmazz nekünk és az egész világnak. 10x  Dicsőség…
3.Tized
Szent sebek rózsafűzér
Nagy szemre: Örök Atya felajánlom Neked, a mi Urunk Jézus Krisztus Szent Sebeit, hogy lelkünk sebei begyógyuljanak.
Kis szemre: Jézusom! Szent Sebeid érdemei által bocsáss meg nekünk, és könyörülj rajtunk. 10x  Dicsőség…
4.Tized
Szabadító rózsafűzér
Nagy szemre: Jézus! Akit Te megszabadítasz, az valóban szabad lesz.
Kis szemre: Jézus, könyörülj rajtunk! Jézus, gyógyíts meg minket! Jézus, ments meg minket! Jézus, szabadíts meg minket! 10x Dicsőség…
5.Tized
Egység rózsafűzér
Nagy szemre: Mennyei Atyám, a Te Fiad, Jézus Krisztus föláldozott főpapunk igaz prófétánk és Királyunk által áraszd ránk Szentlelked erejét, és nyisd meg a szívünk nagy irgalmasságodban, bocsásd meg bűneinket, gyógyítsd meg gyengeségünket, újítsd meg szívünket, hitben ,békében,szeretetben és országod örömében a boldogságos Szűz Mária a mi Királynőnk anyai közbenjárására, hogy egyek legyünk Benned.
Kis szemre: Nagy irgalmasságodban, bocsásd meg bűneinket, gyógyítsd meg gyengeségünket, újítsd meg szívünket, hogy egyek legyünk Benned. 10x Dicsőség…
6.Tized
Szeretetláng rózsafűzér
Nagy szemre: Szűz Mária Fájdalmas és Szeplőtelen Szent Szíve könyörögj érettünk, kik hozzád menekülünk.
Kis szemre: Szűzanyánk, ments meg minket Szeplőtelen Szent Szíved Szeretetlángja által. 10x Dicsőség…
7. Tized
Könnyező rózsafűzér
Nagy szemre: Megkötözött kezű Jézus ,tekints annak vérző Szent Könnyeire, aki Téged itt a földön, a legjobban szeretett és a legbensőségesebben szeret a mennyben.
Kis szemre: Megkötözött kezű Jézus, Édesanyád  Vérző, Szent Könnyeire kérünk, hallgasd meg könyörgéseinket. 10x Dicsőség…
ZÁRÓIMA
Halld Izrael! Az Úr , a mi Istenünk az egyetlen Isten. Add Urunk, hogy az egész világ megismerjen, tiszteljen és szeressen Téged. Szentséges Szűzanyánk, állj mellettünk, könyörögj érettünk. Szentek, angyalok álljatok mellettünk, könyörögjetek érettünk. Szent Mihály főangyal harcolj érettünk. Szent Szeretet Kiskirálya irgalmazz minékünk.
A Szent Szeretet Kis  Királya  ajándékai  az engesztelőknek és minden imádkozó testvéreknek:
Gyermekeim, ezen rózsafűzér 7 tizedével:
---tisztelitek a teremtés 7 napját
---tisztelitek a 7 Szentséget
---tisztelitek Édesanyám 7 fájdalmát
Ezen rózsafűzérrel:
---engesztelitek Szent Véremet
---engesztelitek Szent Irgalmasságomat
---engesztelitek Szent Sebeimet
---engesztelitek Szent Szabadításomat
---engesztelitek Szent Anyám Irgalmát
---engesztelitek Szent Anyám Szeretetlángját
---engesztelitek Szent Anyám Szentséges Szent Könnyeit
Az Úr Jézus ígéretei:
Mindazok akik az engesztelés szellemében ezen 7 tizedes különlegesen nagy kegyelmű rózsafűzért ezekben az utolsó időkben rendszeresen imádkozzák, minden egyes tizedet  elfogadok teljes egésznek, ha így imádkozzák. Irgalmas Szívem szeretetéből teljes búcsút adok az engesztelőknek, akik ezt imádkozzák haláluk óráján. Fogadjátok szeretetem-e jelét szívetekbe, mert így kiáraszthatom reátok kegyelmeim minden edényét a Ti életetek felé.
Mindazok, akik-e rózsafűzér második tizedét lehetőség szerint naponta felajánlják a haldoklókért, megígérem:
---családjuk és szeretteik üdvösségét
---oltalmat, védelmet adok a gonosz tervei, csapdái és támadásai ellen
--- a tisztítótüzet kikerülik mindezen gyermekeim

1 megjegyzés:

  1. ,,Prófecia az Úr Jézustól az imaórán, Sopron, 2009. április 01.,, ,,ENGESZTELŐ RÓZSAFŰZÉR,, Ezt az imát ez év januárában kaptam, azóta imádkozom mindennap, fogadamat tettem, mert a 42 éves beteg fiamért mindent megteszek, hogy megszabaduljon a gyógyithatatlan-OCD- kényszerbetegségéből, amelytől szenved már 6 éve. A lelkiatyám is ajánlotta, és tanácsolya, hogy kérjek segitséget az imában. Ezt az imát az Úr Jézus adta az engesztelőknek ,,EGY ALÁZATOS, IMÁDSÁGOS,LÉLEKMENTŐ, PRÓFÉTÁLÓ, ENGESZTELŐ, LÉLEKBELÁTÓ ASSZONYON KERESZTŰL KŰLDŐK A VILÁGNAK,,-ezt irta az Úr Jézus. Nagyon szépen kérem, segitsenek nekem megtalálnom ezt az asszonyt, szeretnék egyűtt imádkozni vele....mivel nem sokat tudok az internetten munkálkodni-regisztrálni, bejelentkezni, fiókot nyitni-nem értek hozzá, igy kérem, ha válaszolnak nekem, akkor erre az E-mail cimre irjanak:kapás48jolan@gmail.com Remélem megértenek, szives elnézésűket kérem, és várom a választ,,,Isten áldásával, imával, szeretettel-Kapás Jolán.

    VálaszTörlés