2011. október 22., szombat

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – “The Warning”

Nagyfigyelmeztetés egyfajta globális (világméretű) gyónás

2011. október 21. péntek, 20.30
Drága szeretett leányom, írd ezt. Te most egy nagyfokú szenvedésen mész keresztül annak érdekében, hogy megmentsd azokat a sötétségben levő lelkeket, akik visszautasítanak Engem, és visszautasítják Atyámat.
Olyannyira zártak és megkeményedettek ezek a lelkek, hogy csak a többi lélek imái és az ártatlan lelkek szenvedése által lesz lehetséges megmenteni őket.  Mert ők el fogják utasítani, hogy megváltást keressenek. Az ő makacsságuk meg fogja akadályozni őket abban, hogy olyan mértékben érezzenek bűntudatot, hogy meggyónják bűneiket, és bocsánatért esedezzenek.
A Nagyfigyelmeztetés egyfajta globális (világméretű) gyónás. Ekkor mindenki felé az lesz az elvárás, hogy kérjen bocsánatot bűneiért, vagy szembe kell néznie a visszautasítással. Oly sok sötétségben lévő lélek fogja elutasítani Irgalmas Kezem. Ők el fognak fordulni Tőlem. Te, leányom, minden ájtatos követőmmel együtt tudsz segíteni, megmenteni a lelküket az örök kárhozattól.
Én soha nem erőltetném rá Gyermekeimre, hogy szenvedjenek az Én nevemben. De azok által, akik szenvedésükön keresztül felajánlják segítségüket Nekem, mint ajándékot, Én meg tudom váltani az emberiség nagy részét.
A szenvedés a sátán támadásai által következik be, amikor gyötri a Hozzám közel álló lelkeket, és azokat, akiket Én kijelöltem egy – a lelkek megtéréséért folytatott – szent küldetésnek a vezetésére.  Legyetek tudatában, hogy amikor ezek a támadások jönnek, akkor egységben vagytok Velem.  Ti akkor fogtok megismerni Engem nagyon jól. Ti tudni fogjátok, hogy hogyan érzek Én- az örömöm, a szomorúságom, a bánatom, a fájdalmam, és a rettegést, amikor elveszítek egy lelket a sátán javára.
Ne aggódj(atok)! Már lelkek milliói menekültek meg ezen üzenetek által.
Ájtatos hadseregem imái már mérséklik a globális katasztrófákat, és az Én Szent Helytartóm távozását a Vatikánból. Isteni Irgalmasságom rózsafüzérének engedelmes imádkozása lelkeket ment éppen most.
Leányom, biztosítsd, hogy minden Gyermekem megértse, hogy ezen üzeneteken keresztül Én minden valláshoz és felekezethez szólok. Senkit sem zárok ki. Mert ők mindannyian Isten gyermekei. Csak egy Isten van, és ez az Én Örök Atyám, a Magasságos Isten.
Gyertek Velem együtt gyermekek, és egy emberként dolgozzatok Lelkeim megmentésén, szerte a világban, gyorsan. Csak az ima által tudtok segíteni Nekem a világ megmentésében.
A ti Jézusotok
Az egész Emberiség Megváltója

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése