2011. október 22., szombat

Ézsaiás könyvében pedig egy világrengető földtengely elmozdulásról olvashatunk, ami a világ valamennyi tektonikus lemezét megmozgatja, és óriási pusztítást hoz. A hírekben is megjelent, hogy ennek a földtengely elmozdulásnak az első fázisa már most is észlelhető és a megfigyelések szerint az Északi-sark „Szibéria felé vándorol!”

Máté evangéliumának 24. fejezetében Jézus arra figyelmeztet, hogy az utolsó idők közeledtével a heves földmozgások, globális háborúk és terrorcselekmények, az egész földet sújtó aszályok, éhínségek, járványok és betegségek száma drámai mértékben növekedni fog.
Ézsaiás, Ezékiel és a Jelenések könyve mind egy végső, hatalmas, az egész bolygót megmozgató földrengésről írnak, amelyben a világ valamennyi nagyvárosa és hegysége elpusztul. Számunkra egy ilyen erejű és kiterjedésű, a 2012 című filmben megjelenített pusztításhoz hasonló katasztrófa elképzelhetetlen.
Jeremiás próféta egy hatalmas utolsó hurrikánról beszél (Jeremiás 51), ami szó szerint az egész világon végigsöpör, soha nem látott pusztítást hagyva maga mögött. Jeremiás arról beszél, hogy ebben a katasztrófában annyi ember veszíti életét, hogy a halottakat eltemetni sem lesz módja az életben maradtaknak. Sokan azt sem tudják, hogy a Biblia Ufókról is ír, persze ezek a „lények” nem egészen olyanok és nem onnan érkeznek, mint a legtöbb ember gondolná.
Sokan úgy gondolják, hogy a természeti csapások megnövekedett számának köze lehet a maják naptárában leírt próféciákhoz, ami egyesek szerint a világ 2012 decemberére jósolt végére utal. Megtörténhet ez? A Biblia szerint egyértelmű, hogy a világnak nem lesz vége 2012-ben, hiszen számos prófécia határozottan leírja, hogy jelen történelmünk egy végső 7 éves időszakkal zárul, amely során egy mindenre elszánt, a Bibliában Antikrisztusként említett diktátor uralja majd szinte az egész világot és csak ezt követően jöhet el a vég. (Hozzátennénk, hogy ez a „vég” nem a földnek, mint bolygónak a végét jelenti, hanem a jelenlegi igazságtalan rendszer, vagy ha tetszik történelmi korszak végét.)

John Benjamin könyve alapján

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése