2011. október 22., szombat

Angyali érintés

Ne félj
Monica és Tess részesévé válik egy kisvárosi karácsonyi ünnepségnek, hogy beléphessenek két fiútestvér életébe, akik közül az egyik rokkant.
Wayne szerepében a híres country énekes, Randy Travis.






Csupán Isten kegyelméből
Monica hite megmérettetik, amikor az utcán kell élnie, hogy segítsen egy férfin, aki elvesztette a feleségét, otthonát és az önbecsülését.





A hős
Monica szabadúszó riporternek adja ki magát, hogy segítsen egy apának felismernie, mennyi nyomást helyez a fiára.
James Mackey, a helyi seriff felesége elvesztése után próbál fiának, Matthew-nak mindent megadni, de a nevelést a szigorra építi, túl sokat követel, a fiának is az övéhez hasonló karriert szán, és nem tűri meg a lazítást. Egy banki akcióban a társát is elveszti, emiatt helyi hősnek kiáltják ki, amelyet elfogad, azonban mélyen belül tudja, hogy ez kétes dicsőség, de nem meri senkinek elmondani az igazat. A segítőjeként jelenlévő angyal azonban tudja, hogyan történt valójában, és a kellő pillanatban meg is mutatja neki.



 
Angyalok az éterben 
 Monica színre lép, amikor egy gúnyos rádiós műsorvezetőnő lányáról szóló személyes információkkal próbálja hallgatottságát növelni.



 
Isten nevében
Monica és Tess faji erőszakkal, egy szenvtelen szomszéddal és egy nagy erejű angyallal találkoznak egy AIDS-otthonban, ahol önkénteskednek.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése