A Salemi Sátánikus Templom székházában a sátánisták úgy döntöttek, hogy Boston – 2023. április 28-30. – lesz otthont ad második nemzeti konferenciájának, amelyet „SatanCon 2023” neveznek.
A „történelem legnagyobb sátáni összejövetelének” és „az istenkáromlás és emlékezés hétvégéjének” címkézett SátánCon azt tervezi, hogy sátáni rituálékat, sátáni piacot és még egy sátáni esküvői kápolnát is (ami különösen ironikus, tekintve, hogy a sátán volt az a bomlott angyal, aki először támadta meg a házasságot Ádám elpusztításával és Éva edenikus harmóniája Istennel).
Egy promóciós videón egy rejtélyes latin mondat is látható, amelyen az áll, hogy "Sicut Matribus, Sit Satanas Nobis", ami nagyjából annyit jelent, hogy "Legyen nekünk a sátán, mint anyánk. ”
Úgy tűnik, a sátán templom ügyei jobban foglalkoznak a kereszténység akadályozása miatt, mint a tényleges sátánizmus népszerűsítése miatt. A TST-t inkább keresztényellenes trollkodó csoportként lehetne leírni, mint sátánpárti aktivista csoportként. A TST elhatározta, hogy eltávolít minden Krisztusra való utalást a közterületen, és eltávolítja a keresztény erkölcsöt az amerikai törvény De akár tényleg imádják a tagjai Belzebut, akár nem, nem erő azt mondani, hogy az ördög munkáját végzik.
NEMZETKÖZI ÖRDÖZI EGYESÜLET SZABADÍTÁSA
Kedves Ördögűző Testvérek és minden segédmunkás, csatolva egy nagyon fontos üzenet az angol nyelvű országok koordinátorától, Robert-Joel Cruz atyától a történelemben közelgő első sátáni közgyűléssel kapcsolatban, amely 2023. április 28-tól 30-ig lesz Bostonban.
Mellékelve visszahozzuk Mons levelének eredeti angol szövegét is. Mark O'Connelt, a bostoni érsekség segédpüspökét Sean O'Malley bíboros megbízza, hogy válaszoljon a drámai esemény miatt aggódó hívőkre. Hogyan kerülhetjük el ezt a tényt, eljutottunk oda, ahol a sátánizmus nyíltan lelepleződik, és ez jelzi a jelen óra súlyát.
Erősítsük válaszunkat a kölcsönös áldozásban a napi szentmise megünneplésével, Isten Anyjához imádkozva a Szent rózsafüzéren keresztül, Szent Mihály arkangyal vezetőjéhez és a mennyei milíciák karmesteréhez imádkozva, valamint a napi ördögűzésben, amely a függelékben jelentett ördögűzésben jelentett ördögűzésben - (Ima és ördögűzés) különleges körülmények miatt).
Imádkozzunk mi is, hogy ezek a testvéreink, akik az emberiség ellenségének csapdájába estek, ismerve annak valódi kilétététét, akit most követnek, nyissák meg szívüket a Krisztus Szívéből áradó végtelen szeretet előtt és lemondjanak A Sátán és minden műve és minden csábítására. Isten áldjon mindannyiótokat, és a Szeplőtelen Szűz és Szent Mihály őrizzen meg benneteket védelmük alatt.
A Nemzetközi Ördögűző Szövetség elnöke, Francesco Bamonte atya, icms
MONS LEVÉL TESZT. O'Connell
Ne személyesen tiltakozz, hanem imában". És figyelmet kér a szentáldozás osztásán
„Ne szervezzétek meg, és ne bátorítsátok egyik egyházközségetek tagját sem, hogy tüntetni menjenek el az eseményre. Ez csak azoktól táplálná a gyűlöletet, akik támogatják ezt a kezdeményezést, és képekkel táplálják a médiát. Ahelyett, hogy személyesen tiltakoznánk, reméljük, hogy imával provokáljuk az Égieket”. (Mons írta. Mark O'Connell, a bostoni érsekség segédpüspöke a „SatanCon” konferencián, amely április 28-30 között lesz a Boston Marriott Copley Place-en, amit a szervezők „a történelem legnagyobb sátáni összejövetelének” neveznek).
Az érsekség minden plébániáját különösen ébernek hívják április hónapban a szentáldozás kiosztása során. Helyénvaló lenne diszkrét megfigyelőt megvádolni a misék alatt - mons államok. O'Connell - hogy a szentáldozók azonnal vigyék, nehogy bárki elvegye azt, ami a legdrágább, attól félve, hogy a gyülekezet megpróbálja meggyalázni. Templomainkban is helyénvaló lenne biztosítani a Tabernacleink védelmét, amikor nyitva maradnak”.
világ. O'Connell (kisegítő püspök)
Forrás: agensir.it
SZENT MIHÁLY ARCANGYAL BEVONATKOZÁSA
Mennyei milíciák dicső hercege, Szent Mihály arkangyal, védj meg minket a sötétség minden erejével és lelki rosszindulatával szemben. Jöjjetek segítségünkre, akiket Isten teremtett, és megváltottunk nagy áron az ördög zsarnokságától.
Tisztel téged az Egyház, mint gondnokát és pártfogót, és rád bízta az Úr olyan lelkeket, akik egy napon a mennyei székeket foglalják el. Imádkozzunk tehát a Békesség Istenéhez, hogy a Sátánt a lábunk alatt tartsa, hogy ne érje meg rabszolgává tenni az embereket, és ne ártson az Egyháznak.
Ajándékozzátok meg a Magasságosnak mindenféle imáitokkal, hogy Isteni kegyelmei kemények szálljanak ránk, és láncoljátok a sárkányt, az ősi kígyót, a Sátánt, és láncoljátok vissza a mélységbe, ahol már nem tud lelkeket elcsábítani. Ámen
SZENT MIHÁLY ARKANGYAL SEREGEK VEZÉRE
Dicsőséges Szent Mihály, védd meg a katolikus egyházat a sok ellenséggel szemben, akik minden oldalról háborúznak ellene, és különösen segíts mindazoknak, akik szenvednek és közel vannak ahhoz, hogy elhagyják ezt a világot. Gyere és segíts nekünk minden szükségletünkben, megszabadítva minket a test és a lélek minden veszélyétől.
Jótékonyságod felülmúlja az ő bűneiket, ne engedd, hogy az ő kis erejükkel győzedelmeskedjenek. Ha felizgatnak minket Isten sértésében, kímélj meg a bűntől, ha zendülést vetnek, szolgálj minket egyesülésben; ha összeesküvést és árulást készítenek, bontsátok fel béklyóikat; ha meg akarnak lepni minket, akadályozzátok meg gonoszságukat.
Neked ajánljuk az egész Egyházat, tekints ránk jótékonyan és kedvezően kínjaink között, és adj nekünk enyhülést gondozásod és látogatásaid által. Ámen

(Adnkronos) – Az Ördögűzők Nemzetközi Szövetsége elítéli az április 28-tól Bostonban megrendezésre kerülő sátáni nagygyűlést. „Nagyon szomorú, hogy mindez a húsvéti időszakban játszódik, de nem tűnik véletlennek, hogy a sátánista esemény a Walpurgis-éjszakát és a pogány Beltane-ünnepet bevezető napon ér véget, a naptár szerint a mai sátánizmus ünnepei”, elítéli az Ördögűzők Nemzetközi Szövetségét a „SatanCon” konferenciával kapcsolatban, amelyet április 28. és 30. között tartanak a Boston Marriott Copley Place-ben.

Az IEA angol nyelvű országokért felelős koordinátora, Robert Joel-Cruz atya üzenetében elítéli, hogy a The Satanic Temple of Massachusetts által szervezett konferencia „konferenciákat, kerekasztalokat és szórakoztató pillanatokat tartalmaz aberráns témákról, amelyek célja a társadalom megrontása. megtagadják a keresztény megváltás üzenetét, lealacsonyítják Isten gyermekeinek teremtményi állapotát és lerombolják a keresztény hitet."

https://www-entilocali--online-it.translate.goog/raduno-satanico-a-boston-esorcisti-aberrante/?_x_tr_sl=it&_x_tr_tl=hu&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=sc

https://www-agensir-it.translate.goog/quotidiano/2023/4/20/raduno-satanico-a-boston-associazione-internazionale-esorcisti-tentativo-di-corrompere-la-societa-negare-il-messaggio-cristiano-di-salvezza-e-distruggere-la-fede-cristiana/?_x_tr_sl=it&_x_tr_tl=hu&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=sc