2023. március 31-én fejeződött be a Szinodalitásról szóló zsinat kontinentális szakasza. Ennek az öngyilkos folyamatnak a keretében veszi kezdetét 2023. szeptember 30-án a Vatikánban a világtalálkozó. A Zsinat iniciátora a szodómia és az egyéb erkölcsi devianciák fanatikus propagátora. Bergoglio zsinatának hivatalos dokumentumaiban használatos és teljes mértékben elfogadott az LMBTQ rövidítés. Mindeközben a „Q“ fogalom a legsúlyosabb bűncselekményekkel összefüggő szexuális devianciákat is magában foglalja.

 

Ezt a videót megnézheted itt is: https://schritt.wistia.com/medias/93yp6jlpu7
https://rumble.com/v2muspe-trtnelmi-lps.html
https://ugetube.com/watch/rqnCH2wCJ67O4vt
https://cos.tv/videos/play/44327962863767552
https://www.bitchute.com/video/HswXGT2JU3QE/
https://gloria.tv/post/Jnm9y8fJG1VB26gUXPiYDjtYq

 

 

Minden erkölcsös embert, és főleg azt, aki ismeri Krisztus evangéliumát és tanítását a szív és a cselekedetek tisztaságáról, megdöbbenti a szinodális LMBTQ út programja. Szó szerint sátáni antievangéliumról van szó, amely megnyitja az örök elvettetésre vivő széles utat. A püspöki konferenciák többsége azonban ezt a hívők elől elhallgatja, mintha az LMBTQ propagálásának nem lenne semmi köze az egyházhoz. Ráadásul ezek a konferenciák azt a benyomást keltik, mintha a szinodális út az egyház igaz megújulásának folyamata lenne. Csakhogy ez hatalmas csalás. Azokból a katolikusokból, akik ezt nekik elhiszik, ezek a klerikusok szó szerint bolondot csinálnak. Isten azért engedte meg ezt a mély sötétséget és elvakultságot, mert a katolikus egyház vezetése és tagjai közül egyesek már néhány évtizede elutasítják az igaz kereszténységet és az üdvösség keskeny útját, amely a bűnbánathoz kapcsolódik. Azért vonta meg tőlük Isten kegyelmét és az önismeret és az igazság világosságát, mert az egyház a satanizálás folyamatába került. Ez aztán főként Európa és Amerika katolikus területein jelent meg.

Mi a megoldás? Egyedül a bűnbánat. Mivel kell kezdeni? Először is a hazugságot hazugságnak kell nevezni, az erkölcstelenséget erkölcstelenségnek és a heretikust heretikusnak. Bergoglio beszédben és cselekedetben is a káoszt szorgalmazza. A káoszban lehetetlen megkülönböztetni a jót a gonosztól. Ezért nem tudja senki, hogy mit kell tennie a szabadulásáért. Isten azonban a rend Istene, Ő teremtette a kozmoszt – a harmóniát. Az ördög és szolgái káoszt alakítanak ki.

Hogyan tartson ma bűnbánatot egy püspök?

Isten előtt az igazság mellé kell állnia és kimondani az egyház valódi diagnózisát és krízisének okait. Ebben segítségére lehetnek és támogathatják az igazhitű személyiségek. Ezután nem szabad félnie kimondani az igazságot a heretikusról, aki az egyház legfőbb hivatalát bitorolja. Ebben a helyzetben a püspöknek vagy a Szabadító Krisztus mellett vagy az antikrisztus hamis pápa mellett kell döntenie. Az a püspök, aki képes szembenézni az igazsággal, képes lesz lépéseket tenni a szabadítás irányába, és egyházmegyéjével együtt elhatárolódni Bergoglio Vatikánjának aposztata struktúráitól. Ezzel precedenst teremt a többi egyházmegye számára.

Gyakorlatilag ez azt jelenti, hogy a püspöknek írnia kell egy levelet, amelyben érthető formában bemutatja az egyház állapotát és azt a likvidációs mechanizmust, amely jelenleg az egyházon belül működik. Rá kell mutatnia a legfőbb tekintéllyel való visszaélésre, amely az egyház nagyméretekben történő önpusztítására irányul a legsúlyosabb bűnök legalizációja által. Minden katolikusnak meg kell értenie, hogy Bergoglio szinodális útja a pusztulásba vezet, és hogy a legfőbb egyházi tekintély elárulta Krisztust és az Ő evangéliumát. Ezzel a hívők megértik azt is, hogy az adott helyzetben az egyetlen megoldás a helyi egyház, azaz az egyházmegye megmentése érdekében a Vatikántól való ideiglenes elszakadás, amely aposztázisban van. Egyedül így lehet megőrizni a Krisztus és tanításai iránti hűséget.

Ha ezt a mentő lépést megteszi egy püspök, csatlakozhatnak hozzá a többiek, és az egyházi struktúra ereje az egyház megmenekülését fogja szolgálni. Ezeknek az igazhitű püspököknek aztán lehetőségük nyílik egy igazhitű pápa megválasztására vagy elfogadására. Az egyháztörténelemből tudjuk, hogy 70 évig kettős pápaság állt fenn – a római és az avignoni. Ma nem lehetne szó kettős pápaságról, mert a heretikus nem érvényes pápa, sede vacante állapot van. Ezért az egyházszakadással való ijesztgetés ma nevetséges és az egyház megmentésének akadálya.

Mit tegyenek a papok?

Egyesülniük kell az igazhitű püspökkel az elszakadás lépésében. Támogatniuk és buzdítaniuk kell a püspököt ebben, és a parókiális területükön, ahol szolgálnak, felvilágosítást végezni. Egyúttal buzdítaniuk kell a többi papot is, hogy ők is ugyanígy járjanak el. Nem szabad megfeledkezniük a hívek imádságra és engesztelő áldozatokra való buzdításáról sem, hogy Isten a püspöknek világosságot, felismerést és erőt adjon, mert emberi erővel az egyház és a világ mostani helyzete megoldhatatlan.

Mit tegyenek az igazhitű papok abban a helyzetben, ha a püspök a hamis pápa és egyházi öngyilkos programjának fanatikus híve? Az igazhitű papoknak először is tudatosítaniuk kell, hogy az ilyen püspökök Isten anatémája – átka – alatt vannak, és egyúttal latae sententiae kiközösítés alá esnek. Az igazhitű papnak addig is rejtett és óvatos felvilágosítást kell végeznie, a papokkal és a laikusokkal együtt, akikben megbízik.

Mit tegyenek a hívők?

Először is tudatosítaniuk kell, hogy az egyház megmenekülésének ügye nem csak a püspökök és papok ügye, hanem az övék is. Nem követelhetik a püspököktől és a papoktól, hogy térjenek meg és váljanak szent püspökökké és szent papokká, miközben ők maguk igaz bűnbánat által nem fognak törekedni arra a szentségre, amelyre hívatva vannak. Óriási imapotenciált jelentenek a nyugdíjas asszonyok is! Mennyi időt vesztegetnek el fölöslegesn a televízió, a smartphon előtt és egyéb hiábavalóságokkal. Ehelyett szó szerint foglalkozásszerű kötelességüknek kellene tartaniuk a napi imarend betartását. Ez a megtisztulásukat és a szentségüket szolgálná és hasznára lenne családjuk úgy élő, mint elhúnyt tagjainak is. A nyugdíjas asszonyok imádságai manapság Isten egyházat megmentő kegyelmének kérése. Az imarendjük tartalmazzon napi néhány órás imát. Elsősorban világosságot és erőt kérjenek a papoknak és a püspököknek. Ugyanígy áldozatul fel kellene ajánlaniuk szenvedéseiket és betegségeiket, de a gyermekeik és unokáik féltéséből fakadó lelki fájdalmaikat is. Ha az asszonyok imádkozni fognak, Isten a megtérés lelkét adja nekik, s akkor alázatos imáik az egeken is győzedelmeskednek. Egy mai példa: Az ortodox asszonyok jelenleg Ukrajnában naponta járnak imádkozni a kijevi Pecserszka Lavra-ba, amely az egyház központja. A fősodratú média manipulálja a nyilvánosságot, és hazug módon azt állítja, hogy az ortodox egyház a nemzet ellensége.

Egy fiatal ujságíró képmutató kérdést tett fel egy idős asszonynak: „Ön itt nem ítéli el, hanem támogatja azokat, akik ukrán fiúkat ölnek?“ Az asszony elcsodálkozva nézett rá és őszintén ezt mondta: „Hogyan ítélhetek el én bárkit is? Én vagyok a legnagyobb gyilkos. Én nem ítélhetek el senkit. Én anya vagyok, aki megölte a méhében a saját gyermekét. Nekem senkit sincs jogom elítélni. Én ide imádkozni járok és bűnbánatot gyakorolni, mert a legnagyobb bűntettet én magam követtem el.“ Aztán megkérdezte az ujságírótól: „Hágy éves vagy, fiam?“ Huszonkettő – válaszolta az. Erre könnyek között hozzátette: „Az én fiam ma harminc lenne. Én öltem meg őt. Nincs nálam nagyobb bűnös.“

Ha a katolikus assszonyok a megbánásnak azt a lelkét fogadják be, mint ez az asszony, és sírnak bűneik fölött és Istenhez kiáltanak, Isten nemcsak megbocsátja bűneiket, hanem ők maguk könyörgik ki bűnbánó imáikkal és engesztelő áldozataikkal a szabadulást gyermekeik számára és Isten kegyelmét a püspökök és papok megtéréséhez. Éppen szent Mónika volt az, aki kiimádkozta nekünk Szent Ágoston püspököt.

Hogy mit imádkozzanak a hívők, az nem lényeges, de imádkozhatják a rózsafüzért vagy más imádságokat. Jó, ha kialakítanak egy imarendet, amit minden nap igyekeznek betartani. A parókiális közös imádságot szolgálhatja a 40 órás dicsőítés a templomban havonta egyszer. Tapasztalatot szereztek ebben a redemptoriánusok a 19. században az USA-ban végzett missziójuk során. Ennek másik formája az imaőrségek kialakítása, amikor a hívők a nap 24 óráját fedik le. Itt gyakorlati okokból hasznos 4 imaőrséget kialakítani, 23 x 4, azaz 92 embert. Mindenki egy órát imádkozik, mégpedig minden negyedik héten. Háromhetente váltják egymást a további őrségek. Az imaőrség minden tagjának napi közös imádsága 20-21 óráig tart.

Mivel szükséges az imádkozást azonnal elkezdeni, nem kell várni az imaőrség megszervezésére, és válassza ki mindenki magának azt az órát, amely a leginkább megfelelő a számára. Egész évben imádkozhat ebben az órában. A Szentóra mindenki számára ugyanakkor van.

A szkizma kérdése

Elvettetnek-e az igazhitű keresztények azért, mert nincsenek a pápának alávetve? Nem! Üdvözülnek-e azok a katolikusok, akik befogadják a hamis pápa aposztata lelkét és a bűn legalizálására irányuló programját? Amennyiben ebben a megátalkodottságban maradnak, elvettetnek. Tehát szkizmával ijesztgetni azért, hogy az igazhitűek féljenek elszakadni a hamis pápától, nevetséges.

Tisztelt püspökök és papok, tudatosítsátok, hogy gőgötök miatt kell bűnbánatot tartanotok. Ti ugyanis magatokat szeretitek, az egótokat szeretitek, és nem Krisztust és a halhatatlan lelkeket. Nektek az a fontos, hogy a nyilvánosság, amelyben a világ lelke lakik és ellenséges Krisztussal szemben, benneteket hivatalos egyházi tekintélyként tiszteljen. Ezért áruljátok el Krisztust és maradtok egységben az aposztata Ferenccel. Ezzel akadályozzátok a rátok bízott lelkek üdvösségét és veszélybe sodorjátok a saját lelki üdvösségeteket is. Ismerjétek el, hogy ezt sajnos nem tekintitek szívügyeteknek. Emlékezzetek a szent püspökökre, a hitvalló és vértanú püspökökre! Minden apostol, akik utódainak magatokat tartjátok, Krisztus és az Ő evangéliuma vértanúi voltak, Júdás kivételével. Tomášek cseh bíboros kijelentette: „Előbb tér meg tíz prostituált, mint egy pap vagy egy püspök.”

Mekkora képmutatása az egyes püspöki konferenciáknak az, amikor tudatosan hallgatják el, hogy a szinodális út idevágó dokumentumaivel együtt az LMBTQ legalizációját propagálja! Mekkore bűnt követnek el ezek a klerikusok, hogy olyan közvélekedést alakítanak ki, mintha az LMBTQ szinodális út a lelki megújulás útja lenne! Ezt egyenesen a Szentlélek elleni bűnnek lehet nevezni, amikor a legnagyobb rosszat, azaz az erkölcsi deviációt és sátánizmust, úgy mutatják be mint a megújulás és szabadítás útját. Ennek a hamis légkörnek a fenntartása olyan feltételeket hoz létre, amelyek közepette lehetetlen az egyház megmentése. Ha majd az aposztázis rendszere lelkileg megfojtja vagy eltávolítja az utolsó őszinte püspököt is és mindenhova heretikusokat ültet, már késő lesz. Az egyházat a pokol kapui sem győzhetik le, azonban azon a területen, amelyet a bergogliánus szekta tart majd megszállás alatt, az igazhitű keresztények katakombákba fognak kényszerülni.

Az az elgondolás hogy akkor áll be az egyház reformja, amikor hivatalos módon igazhitű pápát választanak, manapság utópia. A Vatikán aposztatikus struktúrájában az 1. számú Ferencet követi majd egy 2. és egy 3. stb. Ferenc. Itt már az antikrisztus lelke uralkodik. A jelen helyzetben az optimális megoldás az, ha az afrikai és észak- és dél-amerikai püspökök vagy a katolikus lengyelországi pöspökök elszakadnak a bergoglioi struktúrától, még ha ez szkizmának is fog tűnni. Valójában azonban ez nem szkizma, hanem az igaz katolicizmus megmentésének szükséges eszköze és az igazhitű pápa eljövetelének feltétele. Ha az apostolok Krisztus és az Ő üdvözítő evangéliuma miatt nem szakadtak volna el az akkori hivatalos vallási struktúrától, amely szembeszegült Istennel és a Megváltóval, a kereszténység már kezdeteiben megszűnt volna.

Az igazhitű struktúra teszi lehetővé a teljes evangélium hirdetését, az igaz bűnbánat tartását és a missziót. A Vatikán szinodális programjával a katolikus egyházat a sátáni New Age antiegyházba vezeti át.

Bárcsak lenne a világon egy püspök az egyházmegyéjével, aki a többiek számára példaértékű lenne. Az ő hősiessége egyenlő a vértanúság koronájával. Ma a világ őszinte katolikusainak minden imádságát és minden engesztelő áldozatát az egyház megmentésének szolgálatába kell állítani.

 

+Illés

a Bizánci Katolikus Patriarchátus pátriárkája

+ Metód             + Timóteus

Püspök-titkárok

 

2023. 4. 20.

 

Letöltés: BKP: Történelmi lépés az egyház megmentéséért (2023. 4. 20.)