2014. november 18., kedd

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – ‘The Warning’

Üdvösség Anyja: Minél többet imádkoztok, annál erősebb lesz a kapcsolatotok Istennel
2014. november 17. hétfő, 19:20
Drága gyermekeim, az emberek nagytöbbsége számára az imádkozás nem könnyű dolog. A gyenge hitűek számára ez lehet egy nehéz feladat és sokan nem értik az imádkozás jelentőségét, vagy azt, hogy az miért fontos.
Amikor szeretetteljes kapcsolatban vagytok egy másik személlyel, akkor fontos, hogy beszéljetek egymással. Kommunikáció nélkül a kapcsolat bukdácsolni fog, míg végül megszűnik. Ugyanez érvényes az Istennel való kommunikálásra is. Lehet, hogy Őt nem látjátok, nem érinthetitek meg, vagy nem érzitek Őt, de amikor Vele beszéltek, Ő mindig válaszolni fog. Ilyen az Isten Istenségének a misztériuma. Idővel azok, akik Istennel az Ő szeretett Fián, Jézus Krisztuson keresztül beszélnek, egy erős köteléket fognak kovácsolni.
Gyermekek, amikor a saját szavaitokkal hívjátok Fiamat, Ő meghallgat minden szorongó kiáltást és minden Hozzá intézett kérést. Miközben a magatok módján folytatjátok a Fiammal való beszélgetést, egy idő után tudni fogjátok, hogy Ő meghallgat benneteket. Azok a lelkek, akik irgalomért kiáltanak, legyen az a saját lelkük, vagy más lelkek üdvössége érdekében, minden alkalommal különleges Ajándékokat fognak kapni a Mennyből.
Az imádkozás nem bonyolult feladat. Az egy egyszerű dolog, olyan, mint amikor valakit hívtok, akit szerettek. És amikor egymást szeretitek, biztosak lehettek abban, hogy Isten is jelen van, mert Ő maga a Szeretet. Amikor igazán szerettek valakit, akkor ott van mindig a bizalom is a szívetekben. Ha tehát szeretitek Fiamat, bíznotok kell Benne. Ha bíztok Benne, akkor tudjátok, hogy Ő mindig szeretettel és gyengédséggel vár rátok. Örül annak, amikor hívjátok, mert Ő mindent meg fog tenni, hogy elhozza nektek Békéjét és Vigasztalását.
Soha ne vonakodjatok attól, hogy imádkozván beszélgessetek Fiammal. Ő vágyik a társaságotokra, és hamarosan nem lesz kétségetek a Létezése felől. Minél többet imádkoztok, annál erősebb lesz a kapcsolatotok Istennel. Azoknak, akik meg vannak áldva egy ilyen Fiam iránti mély és megingathatatlan szeretettel, egy olyan béke lesz a szívükbe csepegtetve, hogy semmilyen szenvedés sem fogja tudni őket elbizonytalanítani ezen a Földön.
Imádkozzatok minden nap. Beszélgessetek Fiammal a mindennapi házimunkátok közben. Hívjatok engem, hogy vigyelek közelebb benneteket Fiamhoz. És ha még jobban akarjátok szeretni Őt, meg fogom kérni, hogy áldjon meg benneteket. Mély meghittséggel szeretni Istent, egy Ajándék Istentől, mely csak a rendszeres ima által nyerhető el.
Szeretett Édesanyátok,
Az Üdvösség Anyja

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése