Kedves Szerkesztő!


Szeretném, ha felhívná a figyelmét minden tévénézőnek a következő rajzfilmekre, amelyekkel mostanában butítják, illetve próbálják a sátánizmus irányába terelni a Magyarországon élő embereket. Mindkettő a magyar Comedy Central műsorán szerepel: Pokoli Szomszédok (Neighbours from the Hell) és a Furcsa Amcsik (Ugly Americans).
Mindkettőben megpróbálják "humoros formában" az alvilági lényeket megkedveltetni, normálisnak feltüntetni a nézők szemében. Míg az utóbbit csak 18 éven felüliek nézhetik (bővelkedik homoszexualitást népszerűsítő utalásokban is), addig a Pokoli Szomszédokat már a 16 évet betöltött (de még kiskorú) fiatalok is megtekintheti.
Érdemes lenne megtekinteni, és kielemezni mindkét rajzfilmet, hogy azok előtt is világos legyen ezek káros hatása, akiknek nem tűnik fel a sorozatokban rendszeresen felbukkanó sátánista jelképek gazdag felhozatala.

A sorozatok leírása itt található:

http://www.comedycentral.hu/shows/pokoli-szomszedok-elso-evad/
http://www.comedycentral.hu/shows/furcsa-amcsik/#showSummary

Előre is köszönöm!
Üdvözlettel: Egy olvasó


Pokoli Szomszédok

Pokoli szomszédok
Nincs is rosszabb, mint egy pokoli szomszéd… főleg, ha valóban az alvilágból jött. A Comedy Central legújabb animációs sorozata, a Pokoli Szomszédok egy démoni család hétköznapjait mutatja be, akik a következő kedves céllal jöttek a Földre: megakadályozni, hogy az emberek bezavarhassanak a Pokol nyugodt mederben folyó gonosz mindennapjaiba.
A Pokoli Szomszédok című szatirikus hangvételű amerikai animációs sorozatot 2010 júniusában mutatták be a TBS csatornán. A történet szerint a szellemekből álló Hellman család felköltözik az Alvilágból a texasi Houstonba, hogy megállítsanak egy akciót, amelynek célja, hogy leássanak a Föld magjába. A család szembesül azzal, milyen az emberek között élni, és rájönnek, hogy mi is tudunk olyan gonoszak, lenni, mint a démonok, sőt, a Föld valójában alig különbözik a Pokoltól...
Balthazor Hellman, a család feje, egy kicsit naiv, de nagyon jószívű, túlsúlyos szellem, aki a Pokolból erőszeretettel követte nyomon az emberiséget, méghozzá televízión keresztül, és emiatt korábban komoly konfliktusba került a Sátánnal. Felesége a csinos Tina, akinek két szenvedélye az alkohol és a pletyka, és van két gyermekük is, Josh és Mandy. A család különleges manó kutyája Pazazu úgy viselkedik, mintha rendes, evilági eb volna, van azonban egy különleges képessége: meg tudja állítani az időt! Szenvedélyesen rajong a popkultúráért, kedvence Lady Gaga és a Jonas Brothers. A család talán legfurcsább tagja a tudathasadásos Vlaartark Mimlark nagybácsi, akit különös vonzódás fűz a macskákhoz, mármint gasztronómiai értelemben.
Szó mi szó, bizarr egy család, de – mint kiderül – a szomszédjaik és a körülöttük élő emberek szintén nem normálisak. A Pokoli Szomszédok külföldön már osztatlan sikert aratott, várhatóan hamarosan a hazai nézők szívébe is belopja magát.


Furcsa Amcsik


Furcsa Amcsik
Az amerikai animációs sorozat egy alternatív amerikai világba kalauzolja a nézőt, melyben szörnyek és egyéb furcsa lények élnek együtt az emberekkel. A főszereplő, Mark Lilly egy szociális munkás, aki New Yorkban próbál segíteni beilleszkedni az idegeneknek, ám első kézből kell megtapasztalnia a velük való együttélés nehézségeit, amikor kiderül, hogy szobatársa egy emberevő zombi. A sorozat humoros formában próbálja bemutatni, milyen nehézségekkel kell megküzdeniük az életben mindazoknak, akik eltérnek a többségi társadalom normáitól.
(Talán egy olyan ember írta a forgatókönyvet, aki maga is eltér a többségi társadalom normális normáitól?)
http://mkh.valosag.net/index.php/temakoeroek/hatterhatalom/media-befolyasa/1572-karos-rajzfilmek-a-comedy-centralon