2013. október 31., csütörtök

Nem tudtak leszedni egy kisfiút a hamis proféta lábáról – videó

Vatikán, Ferenc pápát öltelte egy gyerek, s nem eresztette el, leple e kezekbe rekedt meg fent, 20131102111
© AFP / Osservatore Romano
Ferenc pápa lábába csimpaszkodott egy kisfiú, és hiába kérlelték, nem akart lemenni a színpadról.
Ellopta a showt-t Ferenc pápától egy sárgapólós kisfiú, amikor az egyházfő lábába csimpaszkodott hétvégi beszéde közben – számolt be a The Washington Times.
A gyereket nem lehetett lecsalogatni a Vatikánban felépített színpadról, hiába kérlelték, és hiába adtak neki cukorkát is. A kisfiú rendíthetetlenül mosolygott, integetett a többezres tömegnek, majd egy kislányt is maga mellé hívott.
Ferenc pápa nem vette rossz néven a történteket, jó kedélyűen kezelte a helyzetet, megsimogatta a kisfiú fejét, és beszélt tovább.
Jézus mondja:
" A Vatikánban, Rómában és bárhol, ahol Ferenc pápa megjelenik, kíséri ellenségem.Nem jelent számára megerőltetést, hogy annak a kicsi fiúnak lelkét, szívét, odatapassza a hamis prófétához. Már amúgy is el van bűvölve a nép, a hamis felebaráti szeretet, az álszerénység bemutatásától. Ezzel  még jobban hangsúlyozza a pápa az ő népszerűségét. A sátánnak nem jelent gondot hogy egy rövid időre megszállja ennek az ártatlan gyermeknek a szívét. Ehhez hozzájárul az ajnározás, amit a felnőttektől lát."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése