2013. október 31., csütörtök

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - 'The Warning'

Amint a Szentlélek eláraszt egy lelket, akkor az felemelkedik, azonnal vonzódni kezd Atyám Akaratához, és teljes önátadásában válaszol





2013. október 30. szerda, 18:00
Drága szeretett leányom, amikor a Szentlélek leszáll egy emberre, számos dolog történik. Az első a zavarodottság és a hitetlenkedés érzése. A második a legyőzöttség érzése, valami olyan erős hatalom által, mely az Atya Szent Akarata iránt teljes alárendeltséget ad az embernek. Véget ér a saját emberi értelem kiválóságába vetett hit, mert az értelemnek többé már nincs érdemi szerepe. Ehelyett a lélek azzal a tudással, bepillantással és megértéssel lesz átitatva, mely túlmutat a saját gyarló emberi értelmezésen.
Amint a Szentlélek eláraszt egy lelket, akkor az felemelkedik, azonnal vonzódni kezd Atyám Akaratához, és teljes önátadásában válaszol.
Amint a kezdeti félelem alábbhagyott, mélységes béke lesz érezhető, és az ember azon félelme, hogy meglátják, amint Isten Igéjét hirdeti, eltűnik. Őket többé már nem fogja érdekelni az emberek véleménye, mert a szájukból az Igazság fog áradni. A lélek személyisége, független attól, hogy maradi, szégyenlős vagy félénk háttérbe kerül és a mód, ahogyan ők Isten Igéjét hirdetik, másodlagossá válik.
Mindazok a lelkek, akik megkapják a Szentlélek Ajándékát – kivétel nélkül –, át fogják adni szabad akaratukat Atyám Akaratának. Mert azoknak a lelkeknek, akik valóban meg vannak áldva a Szentlélek Ajándékával, az lesz a feladatuk, hogy Isten Igéjét terjesszék, és ezért szenvedni fognak. Azonban Isten Szeretetének burka beborítja az ilyen lelkeket, miközben ők félelem nélkül és bátran menetelnek előre, hogy hirdessék az Igazságot. Azok, akik a pogányság ezen idejében Tanításaim Igazságát hirdetik, s mikor Egyházam elszakad az Igaz Hittől, rendkívüli erőt fognak kapni annak biztosítására, hogy a Hangom hallható legyen. Ez az erő Istentől, Szeretett Atyámtól fog jönni. Isten Erejének Hatalma által lesz az, hogy sokan a Sátán hadseregéből meg fognak térni, míg a maradék el lesz pusztítva.
A Szentlélek, lángoló kardokhoz hasonlóan fogja átszelni mindazok szívét, akik hallgatják és elfogadják az Igazságot.
Jézusotok

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése