2013. május 1., szerda

A történelem ismétli önmagát


Igen sokszor hallottuk már ezeket a szavakat, de beszélni könnyű dolog nem kerül sokba és nem kell áldozatot hozni és vállalni a felelősséget döntéseinkért. A kényelmes és viszonylag biztonságos dolog csak a szánkkal hadakozni.
Az emberiség és a kereszténység igen nagy feladat előtt áll, ismét harcban és szenvedésben kell majd bizonyítania hogy érdemes az Isten szeretetére miután elfordult és megvetette az igaz hitet, minden másban keresett boldogságot a sötét oldal könnyű kényelmes életvitelében. Eközben saját magának bizonygatta "nem vagyok bűnös hisz mások is ezt teszik".
Olyan mértékben bűnös már az emberiség, hogy a tisztító tűz ereje borzalmas lesz és hosszú évekig fájó. Ne feledje többet senki, aki az ördöggel alkut köt sosem lesz elfelejtve, és felelnie kell vagy így, vagy úgy.
Háború jön, a fény és a sötétség között!
Senki ne várja ezt igazán hisz az eddig elkövetett összes bűnért fizetni kell, fájó, kínzó,borzalmas és hosszan elhúzódó lesz. Így is örülhetünk, hogy még kapunk egy utolsó esélyt. Isten mindig megbocsájt, de bizonyítani kell hogy kiérdemeljük bocsánatát.
S most egy maroknyi fénynek kell bevilágítani a Föld sötétjét, ezért lesz kemény próbatétel ez hisz a nagyvilág összes bűnéért mi kérünk számon, és a végén ha Isten is úgy akarja letaszítjuk a sátánt oda ahová való. Készüljetek hát hiszen ez a film csak egy jó mozi, nem mutatja meg mi vár ránk.
Dicsértessék a Jézus Krisztus!
Hidvégi Szabolcs

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése