Nem szolgálhatsz jót és rosszat Jézus üzenete 2024. július 5-én

Drága Vérem, Isten, Atyám dicsőségére.

Ebben a nagyon zaklatott időben, amikor az erőszak, a rivalizálás, a gonoszság behatolt az emberek szívébe, legyetek irgalmasak egymáshoz. Ne tegyétek azt, amit nem szeretnétek, hogy mások is megtegyenek veletek. Ma, jobban, mint valaha, a gonosz erői támadnak benneteket, akik el akarnak pusztítani benneteket. Rajtatok múlik, hogy elutasítsátok mindezeket a gondolatokat, mindezeket a dolgokat, amelyek nem tőlem származnak.

A Szentlélek mindent megad nektek [amire szükségetek van], hogy erősek legyetek, és bezárjátok a szíveteket minden kísértés előtt; rajtatok múlik, hogy eldöntsétek, kit akartok szolgálni, kit akartok követni - nem szolgálhattok egyszerre a jót és a rosszat. Nem lehet világosságotok, ha sötétségben vagytok; nem mondhatjátok, hogy szeretitek az Urat, ha ártotok felebarátotoknak.

Imádkozzatok az időben és az időn kívül, hogy a Szentlélek adja meg nektek a szükséges kegyelmeket, hogy a kegyelem állapotában legyetek, mert nem tudjátok a pillanatot, amikor előttetek leszek.

Azért jöttem, hogy elhívjam a bűnösöket, mert meg akarom menteni mindazokat, akiket az Atya rám bízott. Adjátok át Nekem múltatokat és éljétek meg jeleneteket, javítsátok ki viselkedéseteket, mert a pokol jó szándékkal van kikövezve. Elmélkedjetek Szavaimon és térjetek meg most: holnap már lehet, hogy késő lesz.

Legyetek áldottak az Atya nevében + a Fiú nevében + és a Szentlélek nevében +. Ámen! Alleluja!

Amikor a szentmise áldozatát eltörlik... a szívetek sírni fog, és akkor megbánja az elvesztegetett időt.  Szűz Mária, a Béke Királynője üzenete 2024. július 12-én

Emlékezzetek a csodákra, amelyeket az Úr tett. Állíts keresztet magadra és írj, leányom, isteni Fiam, Jézus Krisztus Uram drága Vérével borítva.

Készüljetek, mert közeledik a nap, amikor a Szent Eucharisztia vételére, Isten Igéjének meghallgatására fogtok törekedni. Nem vettétek komolyan szavainkat; azt hittétek, hogy egy másik nemzedék fogja megélni a próféciák beteljesedését.

Hallom, hogy az emberek azt mondják: „Hányszor van az, hogy az ég bejelenti nekünk a dolgokat, és azok nem történnek meg? Így van időnk szórakozni és ünnepelni”. Nem tudjátok, hogy mit beszéltek.

Készüljetek fel és térjetek meg, mielőtt túl késő lenne. Az idő már nem idő - az a kevés idő, ami még hátravan, hogy imádkozzatok és felkészüljetek. Szükségem van az imáitokra, hogy enyhítsem a következményeit annak, ami egyik pillanatról a másikra fog történni.

Imádkozzatok a világ békéjéért, ezt folyamatosan kérem tőletek. A háború nagy szenvedést fog okozni, olyasmit, amit el sem tudtok képzelni. Imádkozzatok, böjtöljetek és áldozzatok.

Amikor mindezek az események megtörténnek, emlékezzetek a csodákra, amelyeket az Úr tett. Amikor a szentmiseáldozatot eltörlik, a szívetek sírni fog, és akkor megbánjátok majd az elvesztegetett időt. Ami megmarad számotokra, az az imádság és az Úr dicsőítése, hogy békében és örömben legyetek. A Szent Rózsafüzér imádkozása lesz az egyetlen dolog, ami megmarad számotokra, és békében lesztek.

Bátorság, gyermekeim, nem lesztek egyedül a szorongás eme időszakában. Emlékezzetek az Úr csodáira, és ne feledkezzetek meg egyetlen jótéteményéről sem.

Legyetek áldottak az Atya nevében + a Fiú nevében + és a Szentlélek nevében. Ámen! Alleluja!

Amikor minden elveszettnek látszik...akkor fogok megjelenni – diadalmasan. Jézus üzenetei

2024. július 23-án:

Béke nektek. Állíts keresztet magadra és írj, leányom, drága Véremmel borítva, Isten, Atyám dicsőségére.

Amikor a keresztre szegeztek, az apostolok annyira megrémültek, hogy azt hitték, mindennek vége. A félelem megbénította őket. Elfelejtették szavaimat, pedig már sokszor elmondtam nekik, hogy az Emberfia harmadnapra feltámad.

Miért mondom ezt nektek? Mert amikor minden megtörténik, amikor minden elveszettnek tűnik, ne feledjétek, hogy akkor lesz, amikor megjelenek - diadalmasan. A jó nem csap zajt. Amikor úgy tűnik, hogy semmi sem történik, akkor cselekszik a Szentlélek a leginkább. Imádkozzatok, higgyetek és reménykedjetek.

Legyetek békében a nehéz időkben. Imádkozzatok, a többit pedig bízzátok rám. Zárjátok el szíveteket minden kísértés elől; ne hagyjátok, hogy bárki vagy bármi megzavarjon, elcsüggedjen, nyugtalanítson benneteket.

Bátorság, gyermekeim. Nem vagytok egyedül. Kérjétek a Szentlelket, hogy minden nap adja meg nektek a kegyelmeket, amelyek szükségesek a gonosz erői elleni küzdelemhez. Menjetek előre békében és örömben.

Legyetek áldottak az Atya nevében + a Fiú nevében + és a Szentlélek nevében +.

Ámen! Alleluja!


2024. július 24-én:

Legyetek békében. Állíts keresztet magadra és írj, leányom, drága Véremmel borítva, Atyám Isten dicsőségére.

Látod, hogy mennyire tele vagyok szeretettel és finomsággal azok iránt, akik félnek Engem, akik mindent Tőlem várnak? Életük minden részletéről gondoskodom, a legnagyobbaktól a legkisebbekig.

Haladjatok tovább a tiszta hitben, abban a hitben, amely hegyeket mozgat meg benneteket. Ha van hitetek, nagyobb tetteket fogtok véghezvinni - higgyétek el, gyermekeim. Ebben az időben sokan már nem hisznek mindenható hatalmamban, abban, hogy én vagyok az Atya Isten Fia, hogy élek, és hogy köztetek vagyok.

A nehéz időkben hívjatok Engem, és Én válaszolok nektek. Érezni fogjátok jelenlétemet, ha békében vagytok.

Ne hagyjátok magatokat nyugtalankodni vagy befolyásolni. Maradjatok közel Hozzám; ne forduljatok el Szentséges Anyámtól és Tőlem. Hívjátok őrangyalaitokat is. Ők ott vannak, hogy segítsenek nektek, hogy vezessenek benneteket, hogy elkísérjenek benneteket ezekben a nehéz órákban, amelyek rátok várnak. Őrizzétek meg békéteket, és ne féljetek. Legyetek erősek, legyetek bátrak.

Legyetek áldottak az Atya nevében + a Fiú nevében + és a Szentlélek nevében +. Ámen! Alleluja!