Szűzanyánk, Béke Királynője Mária, az egyik Medjugorje látnok 2024. június 15-én:

A Szűzanya 6:46 körül jelent meg a medjugorjei látnoknak, Marijának, és a jelenés körülbelül hét-nyolc percig tartott. Marija ezután horvátul, olaszul és angolul elmagyarázta a történteket, és azt mondta, sajnálja, hogy ennyire érzelmes volt. A Szűzanya váratlan és példátlan kérést intézett napi üzenete mellett. 9 napos novénát kért június 16-tól: „A Szűzanya arra kért minket, hogy a következő 11 napon minden este 9:30-kor menjünk fel a Jelenések-hegyre.”

Mariját a tömegből arra kérték, hogy magyarázza el ismét: „A Szűzanya arra kér bennünket, hogy a következő 11 napon (vasárnaptól) minden este 9:30-kor menjünk fel a Jelenések-hegyre?” Marija azt válaszolta: „Igen”, és azt mondta, hogy ezalatt a 9 nap alatt nem lesz szokásos esti jelenése 9:40-kor. Ehelyett a jelenései 11:30-kor lesznek a Jelenések domb tetején. Marija hozzátette, hogy megdöbbent, amikor a Szűzanya ezt mondta.

Imádkozzunk egy extra napi rózsafüzért a Békéért ebben a kilenc napban, ahogy a Szűzanya kérte. A Szűzanya látja, amit nem tudunk, és segíteni akar rajtunk. Ha el tudja imádkozni a rózsafüzért a 11:30-as időzónájában, kérjük, tegye meg. A jelenlegi helyi idő itt: Medjugorje: https://www.timeanddate.com/worldclock/bosnia-herzegovina/medjugorje