Fényes csillag: Amióta a harmadik évtizedben elkezdtünk imádkozni, fény érkezik az előtte lévő feszületről. Ahogy ez történik, a feszület egyre nagyobbra nő. A mennyezet, a falak és minden eltűnt, és a feszület magasan van az égen. És most annyi fény jön a feszületből, hogy fehér keresztté válik. A kereszt közepe kinyílik, olyan, mint egy ajtó.

És az ajtón az arkangyalok most kezdenek bejönni, a kilenc arkangyal, aki általában véd minket, bejött, és lejönnek a kápolna felé. Helyüket a kápolna külső részén foglalják el, körülveszik a kápolnát. Mindegyikükön van a harci egyenruha, és mindegyikükön van a kardjuk, és mindegyikük a magasba van emelve. Az angyalok mögött hatalmasak, sok-sok további angyal jön. Az egész területen elfoglalják a helyüket, mindenféle méretű angyal, mindenféle angyal, a különböző kórusokból, nagyon szépek. Mindannyiuknak fel van kapcsolva a harci felszerelés, mintha várnának, vagy nem csak várnának, hanem éppen most harcolnának a földi gonosz szellemekkel, mert ahogy lejönnek, bizonyos szellemeket elűznek ettől az ingatlantól és a kápolnától. . Nagyon szép, a védelmünkbe jönnek.

És mögöttük a Szentek, akik jönnek. Először a Régi Tizenkét Apostol jön, és ők foglalják el a helyüket a bal oldalon, majd ezek közül a Tizenkét Új Apostol, majd látom, hogy a Tizenkét Hölgy jön le jobbról, és huszonnégy hölgy mögöttük.

Aztán látom, hogy jön a mi Boldogságos Anyánk. Anya nagyon szép ma este. Szeplőtelen Szívű Szűzanyának van öltözve, szíve ki van téve a mellén, és csak lassan jön lefelé, és az összes jelenlévőre néz. Anyának nagyon szép mosolya van, ahogy belép a kápolnába, és köszönti az összes jelenlévő gyermekét.

Anya most, Anya fölött, a kereszt, a kereszt legteteje megnyílt, és az Örökkévaló Atya most jelen van. Ő csak a keble, a kezei, a feje és a mellkasa. Mellkasán egy Szív, amely égő láng. Szíve olyan, mint a tűz. Ezért felajánlom Neki minden imánkat és minden ajándékunkat az Ő tiszteletére és dicsőségére ma, Apák napján. Köszönetet mondunk Neki mindazért, amit ad nekünk, és kérjük, hogy mentse meg gyermekeit mindattól, ami hamarosan megtörténik.

Az Örökkévaló Atya Szívéből lángok jönnek, a Szűzanya és mindazok, akik itt vannak, megfordulnak és szembefordulnak a kereszttel, és mindannyian leborulnak a földre, az Örök Atyához. Sokuknak van, azt hiszem, mindegyiküknek ajándék van a kezében. Még az itt lévőknek is vannak ajándékai, amelyeket az Örök Atyának ajánlanak fel. Ezek a lángok az Ő Szívéből mindenkihez jönnek, és felszívják ezeket az ajándékokat, amelyeket az Örökkévaló Atyának ajánlunk. Ez igazán gyönyörű, és Örökkévaló Atyánk olyan sugárzó, boldog és annyira elégedett, hogy mindezt felajánljuk Neki. Felemeli a kezét, és megáld minket:

ÖRÖK ATYA: Áldalak téged és a világon mindenkit, hogy megóvjalak attól, ami az emberiségre fog esni. + Az Atya és a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.

Fényes Csillag: Az Örökkévaló Atya megáld minket, és akkor olyan, mintha köd jönne, és Örök Atyánk elment volna. Az összes jelenlévő most megfordul, és ismét szembefordul a fronttal. Boldogságos Anyánk, feláll és szembefordul velünk, és felemeli a kezét is.

SZŰZASSZONY: + Az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.

Ma eljövök hozzátok, gyermekeim, nagyon sürgetve , mert a világotok mély szenvedésbe fog kerülni. Köszönöm neked, Isten Szeretetének Fényes Csillaga, hogy eljöttél, hogy átadd szavaimat a világnak. Mert a világ most a pusztulás szélén áll. Ó, gyermekeim, sok éven át jöttem. Imádságért, böjtért, áldozatért könyörögtem, és sokan süket fülekre találtak. Ó, gyermekeim, ha tudnátok, mi következik, igazán imádkoznátok éjjel-nappal. Mert biztosítalak, ha nem imádkozol, nem lesz erőd előre menni.

A gonosz, gyermekeim, most megtámadják mindazokat, akiket Atyánk kiválasztott, hogy továbbmenjenek ezekben a napokban, hogy megmentsék gyermekeinket a gonosztól. Az emberiség nem érti a gonosz hatalmát, hogy le tud téríteni arról az útról, amelyre Isten állított. Azzal, hogy lassan letörsz benneteket, ó, gyermekeim, megengeditek neki, hogy a világ felé fordítson benneteket világi örömökért, mert azt mondjátok, hogy Isten túl sokáig váratott magára. Ó, gyermekeim, ez a gonosz trükkje.

Mert ha nagy hited van a szívedben, akkor nagyon jól megérted mindazt, amit Isten mondott, meg kell történnie. Gyermekeim, ne feledjétek, ezek a dolgok nem talán. Ezek a dolgok igazak. Ezek a dolgok szó szerint teljesülni fognak. Ó, gyermekeim, mennyi szenvedés, annyi szenvedés vár rátok.

Fényes csillag: Anya most az ég felé fordul. Felnéz az égre, és látom, hogy egy üstökös vagy aszteroida repül a levegőben. Anya felém fordítja a tekintetét, és azt mondja:

Szűzanya: Ó, fiam, a szenvedés, amit ez okoz, a világod mély szenvedésbe fog esni. Ez az aszteroida ugyanis sok kárt fog okozni, és ezzel új betegségeket hoz , amelyek elterjednek az egész földeteken, mert az emberiség nem fordult vissza Istenéhez.

A választottaim most fel vannak emelve, hogy teljesítsék elhívásukat. Sokan sok kegyelmet kaptak fogantatásukkor, és most ezeket a kegyelmeket Isten tiszteletére és dicsőségére hozzák. Ha továbbra is, gyermekeim, megadjátok a fiatotokat, az igazi „igenteteket”, felejtsétek el a világ dolgait, mert nincs elég idő aggódni ezek miatt. Itt az ideje, hogy aggódj testvéreidért, és hogy mit tehetsz, hogy megmentsd őket az örök kárhozattól. Sok lélek rossz úton jár. Ó, gyermekeim, azt gondoljátok, hogy ez nem fontos, de nagyon fontos, hogy minden imát, minden lehetséges áldozatot felajánljak. Mert biztosíthatom önöket, egy ima sokakat megmenthet. Egy áldozat sok lélek pusztulását állíthatja meg.

Bízzatok Édesanyátok szavaiban, kicsinyeim, mert az igazat mondom nektek, és biztosítalak benneteket, hogy nem tart sokáig, amíg elkezditek látni Isten Igéjének beteljesedését. Nagyon szeretlek benneteket, gyermekeim, mert tudom, hogy sok mindent felajánlotok Isteneteknek. Bízzatok gyermekeim, hogy jutalmatok nagy lesz. Ne számoljátok a költségeket, gyermekeim, mert sok minden kibontakozik, és Isten csodáit fogjátok látni a szemetek előtt.

Biztosítalak benneteket, gyermekeim, hogy a Béke Angyala hamarosan előjön, és elhozza nektek Isten szeretetét. Ez a szeretet és erő, amit hoz, megújít benned egy nagy győzelmet, hogy legyőzhesd a gonoszt, hogy előre haladhass és tanúskodhass az igazságról. Bízzatok Istenetekben, kicsinyeim, mert az Ő Igéje az igazság, és az Ő szeretete örök. Nagyon megjutalmaz titeket, gyermekeim. Sokat imádkozzatok családotokért. Sokat imádkozzatok azokért, akik nem látnak.

Most arra kérlek, készülj fel . Minden készen van? Mert sok minden fog kibontakozni a világban, és szükséged lesz azokra a dolgokra, amelyeket a közeljövőben kértek összegyűjteni. Békével a szívedben haladj előre, mert ismered Édesanyád nagy szerelmét, aki megígéri, hogy megvéd téged és családodat mindaddig, amíg a fiát adod.

Nagyon szeretlek benneteket, gyermekeim. Minden gyermekemet szeretem. És összetöri Anyád szívét, hogy sokan nem fordulnak vissza. Kérlek, gyermekeim, segítsetek Anyátoknak. Szeretlek és megáldalak + az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.

Fényes csillag: Anya most az Isteni Szeretet Fényes Csillagához megy. Lehajol és homlokon csókolja. Ahogy Ő teszi, rózsaszirmok hullanak le a Szívéről és hatolnak belé. Most a Felsőbbrendűhöz megy, és ugyanezt teszi. Anya azokhoz megy, akik itt vannak. Mindannyian kapnak egy puszit Anyától és rózsaszirmot a Szívétől. Anya most visszamegy a frontra. Ismét felemeli a kezét:

SZŰZASSZONY: + Az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.

Arra kérlek benneteket, gyermekeim, hogy imádkozzatok az Egyesült Államokért . Mert nagy a veszélye annak, hogy sok szenvedés éri őket kormányuk döntései miatt. Imádkozzatok, gyermekeim, hogy Donald Trump bejusson. Mert ha megteszi, az Egyesült Államok szenvedésének nagy része enyhül. Imádkozzátok ezt teljes szívetekből, gyermekeim. Emlékezzetek testvéreitekre, akik annyit fognak szenvedni, ha nem fordulnak vissza Istenükhöz.

Imádkozzatok minden országért, mert mondom nektek, sok földrengés, sok vihar és sok pusztulás áll felétek. Kérem mindazokat, akik a víz közelében élnek, hogy vonuljanak vissza tőlük. Biztosíthatlak benneteket, hogy egy napon nagyon hamarosan bejön a víz, és elborítja az összes földjét . Legyen békében. Halld meg Édesanyád szavait. És ha válaszolsz, megmenekülsz. Szeretlek titeket, gyermekeim.

És áldásomat küldöm lelkészemre , aki oly sokat szenved a gonosztól. Ó, gyermekeim, bízzatok bennem, amikor azt mondom nektek, hogy feltámad, és sokan keserű könnyeket fognak sírni tetteikért. Áldom őt + az Atya és a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.

Légy erős, fiam, mert úton van a segítség, és hamarosan elengednek. Bízz Édesanyád szavaiban, mert Isten terve tökéletes, fiam.

Mindnyájatokat szeretlek, gyermekeim. És köszönöm nektek ezeket az imákat, amelyek megvigasztalják az Örökkévaló Atya Szívét és megvigasztalják Anyátok Szívét. Sokan most nem imádkoznak, mert túl elfoglaltak. Szeretlek benneteket, gyermekeim, és arra kérlek benneteket, hogy folytassátok. Itt maradok az imák végéig.

+ Az Atya és a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.