Tisztelt egyesült államokbeli püspökök!

Amint ismeretes előttetek, Bergoglio tragikomédiát ad elő volt nunciusotok, Carlo Maria Vigano ún. exkommunikálásával. Bergoglio azt a benyomást kelti, mintha Krisztus egyházából zárná ki őt, amelyben azonban Bergoglio nincs is benne, ezért nem is zárhat ki onnan senkit. Ráadásul Vigano érsek soha nem volt Bergoglio szektájában, amelyből őt most Bergoglio abszurd módon kizárja. Az érsek mindig hű volt Krisztus egyházához, amelyből egy aposztatának nincs hatalma őt kizárni, annál kevésbé igazhitűségéért, amint azt most paradox módon Bergoglio műveli. Mindeközben az ún. kizárás fő oka az, hogy az igazhitű püspök, összhangban az egyház tanításával, nem ismeri el Bergogliot, a nyílt heretikust, pápának, mert valójában Bergoglio nem is az.

 

Ezt a videót megnézheted itt is: https://banner-of-christ.wistia.com/medias/bvi4hy9o3b
https://rumble.com/v552xg5-n.-exkommuniklsnak-tragikomdija.html
https://cos.tv/videos/play/53843907726577664
https://youtu.be/CTfzzwDz5Tw

Az álpápa gyakorlatilag mindenkit kizár a szektájából, aki hű Krisztushoz és az Ő tanításához. Komédiázva schizmával vádolja őket, amelyre soha nem kerülhet sor, mert Bergoglio nem pápa! Saját magát zárta ki Krisztus egyházából, amelynek tehát nem tagja, pláne nem a feje. Ez a Szentírás, a szentatyák és az egyház tanítóinak tanítása a heretikus pápára vonatkozóan. Bergoglion sokszoros exkommunikáció és anatéma van a hit alapigazságai elleni tényleges gaztettek miatt. Az, hogy Bergoglio teátrálisan egy hamis exkommunikációt ad ki a Krisztushoz és az Ő tanításához hű igazhitű érsekre vonatkozóan, főleg a ti számotokra, az egyesült államokbeli püspökök számára,elrettentő precedensül kell szolgáljon.

Bergoglio célja, hogy féljetek és félelemből fokozatosan hagyjátok likvidálni általuk saját magatokat és ezzel egyházmegyéiteket is. Ha elfogadjátok ezt a tragikomédiáját az igazhitű püspökök és érsekek ún. kizárására vonatkozóan, és minél inkább gyakoroljátok a hamis engedelmességet, eláruljátok ezzel Krisztust és az egyházat. Vigano érseknek – tőletek eltérően – nincs konkrét egyházmegyéje. Ha lenne, bizonyosan elszakadna a bergogliánus antiegyháztól egyházmegyéjével együtt, precedenst nyújtva ezzel az egész egyháznak. Nektek egyelőre még megvan erre az esélyetek. Ne hagyjátok magatokat a heretikus iránti hamis engedelmesség miatt megfosztatni a saját lelketek és a rátok bízott lelkek szabadulásának lehetőségétől, amit sajnos nemrég Strickland püspök már megtett. Vigano komédiaszámba menő és irreális exkommunikációja jelzés a számotokra, drága USA-beli püspökök, hogy tovább már nem lehet várni. Szakadjatok el az aposztatától, és fogadjátok el a Krisztushoz hű Vigano érseket az egyház legfőbb pásztorául!

A katolikus egyház az ún. Ferenc vezetése alatt, aki 2023. november 1-én bevezette a paradigmaváltás elvét és 2023. december 18-án érvényre juttatta a szodomita antievangéliumot, már nem katolikus egyház! Egyetlen püspök és pap sem tartozik engedelmességgel a nyílt heretikus Bergoglionak. Ő nyilvánosan odaszentelte magát a sátánnak, és nem Krisztus látható helytartója a földön!

Az Úr Krisztus ezt mondta: „Hirdessétek a megtérést a bűnök bocsánatára.“ (Lk 24,47) A szodómia legalizálásával a Fiducia supplicansban tagadva van a bűn létezése. Ebből következik, hogy már nincs szükség bűnbocsánatra. Ha azonban fölösleges a bűnbocsánat, akkor ami Megváltónk fölöslegesen halt meg a kereszten, és a kereszténységnek és a katolicizmusnak nincs semmi értelme az ún. Ferenc Szentatya uralma alatt. Éppen fordítva, akadályozza a lelkek üdvözülését.

Drága USA-beli püspökök! Ha nem teszitek meg az elszakadás lépését, Bergoglio uralma alatt maradtok, és ezzel ti és egész Amerika átok alatt maradtok, amelyet apostázisával levonzott. Ti kötelesek vagytok védelmezni nyájatokat, és a nemzetetekre áldást kérni és nem átkot! Amerika jövőjéről nem is annyira a közelgő választások döntenek majd, hanem az, hogy vajon ti elszakadtok-e az átoktól, vagy alatta maradtok! Isten ma elétekbe adja az életet vagy a halált. Válasszátok az életet! (Dt 30,15) Ha egy bátor püspök elszakad egyházmegyéjével együtt, megmentheti az átoktól és a katasztrófától Amerikát!

Hogyan szól most szívből hozzátok a volt nuncius?

„A személyem elleni vádakat megtisztelőnek tekintem… Elutasítom és elítélem Jorge Maria Bergoglio botrányait, tévedéseit és heréziseit, aki abszolút elnyomó hatalmat gyakorol… Egyetlen katolikus – aki érdemes erre a névre – sem lehet közösségben ezzel a „bergogliánus egyházzal“, mert ez abszolút diszkontinuitásban van és szembemegy a történelem összes pápájával és Krisztus egyházával…Közeleg az idő, amikor el kell számolnom Isten Fia előtt minden tettemmel; szándékomban áll kitartani a jó harcban és nem okozni csalódást a hitbeli bizonyságtételt illetően, amely mindenkitől elvárt, aki püspökként megajándékoztatott a papság teljességével és az apostolok utódainak rendeltetett. Buzdítok minden katolikust, hogy imádkozzanak azért, hogy az Úr az Ő egyháza segítségére siessen és bátorságot adjon azoknak, akik hitük miatt üldöztetést szenvednek.“

A hivők azt kérdezik, hogy mit tegyenek ebben a helyzetben? Lelki mobilizációra szólítunk minden amerikai katolikust! A családok imádkozzanak naponta az ún. szent órában 20,00-21,00 óra között. Imádkozhatják a rózsafüzért vagy más imádságokat azzal a céllal, hogy az amerikai egyház szakadjon el az átoktól, amelyet Bergoglio álpápa vont le, és igazhitű pápát fogadjon el.

 

+ Illés

A Bizánci Katolikus Patriarchátus pátriárkája

+ Metód                + Timóteus

Püspök-titkárok

 

2024. 6. 25.

 

Letöltés: BKP: C. M. Vigano érsek, volt amerikai egyesült államokbeli nuncius, ún. exkommunikálásának tragikomédiája (2024. 6. 25.)