NAGY PUSZTÍTÁS JÖN. Mária üzenete. Pedro Regis. 2024. március 2.

Drága gyermekek, ne csüggedjetek. Az én Jézusom veletek van, és soha nem hagy el benneteket. Bízzatok és reménykedjetek benne, és győzni fogtok. Az emberiség a spirituális szakadék felé tart, és eljött a nagy visszatérés ideje. Fiam szeret benneteket és tárt karokkal vár benneteket. Arra kérlek benneteket, hogy tartsátok égve hitetek lángját. Keressétek először a mennyei dolgokat. Ebben az életben minden elmúlik, de Isten Kegyelme bennetek örökkévaló lesz. Amikor gyengének érzitek magatokat, keressetek erőt az imában és az Eucharisztiában. Ne feledjétek: az ördög győz, ha távol vagytok Fiamtól, Jézustól. Védelmi fegyveretek az igazság iránti szeretet. Legyetek éberek! Istenben nincs féligazság. Az özönvíz idejénél is rosszabb időket éltek. Még mindig fogtok borzalmakat látni a Földön. Nagy pusztítás fog bekövetkezni az emberek keze által. Szenvedek azért, ami rátok vár. Legyetek bátrak! Imádkozni fogok értetek az én Jézusomhoz. Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

SÖTÉTSÉGGEL SZENNYEZETT VILÁG. Mária üzenete. Pedro Regis 2024. március 5.

Drága gyermekek, legyetek kicsik az emberek szemében, hogy nagyok legyetek Isten szemében. Amikor Isten elhív benneteket, többé nem tartoztok a világhoz, és a köpenyt, amelyet ő adott nektek, semmilyen emberi hatalom nem veheti el tőletek. Legyetek az igazság hírnökei. Olyan világban éltek, amelyet az ördög sötétsége szennyezett be. Ti a világosságból vagytok. Legyetek csak az Úréi, és hagyjátok, hogy ő gondoskodjon rólatok. Arra kérlek benneteket, hogy legyetek az imádság férfiai és asszonyai. Csak az ima ereje által győzhetitek le a gonoszt. Legyetek engedelmesek hívásomra, és minden jóra fog fordulni számotokra. Én vagyok az Édesanyátok, és azért jöttem a mennyből, hogy segítsek nektek. Hallgassatok rám. Ebben a pillanatban kegyelmek rendkívüli záporát küldöm le rátok a mennyből. Menjetek előre! Az én Jézusomnak szüksége van rád. Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

SZENVEDÉS ÉS VAKSÁG MINDENHOL A Béke Királynőjének üzenete, 2024. március 7.

Drága gyermekeim, én vagyok a ti Fájdalmas Édesanyátok, és szenvedek azért, ami rátok vár. Nagy megpróbáltatások jövője felé tartotok. Sokan lesznek kénytelenek megtagadni az igaz hitet és elfogadni azt, ami hamis. Az igazak a szenvedés keserű poharát fogják inni, és a lelki vakság mindenütt jelen lesz. Az igazság védelmére kiválasztottakat elhallgattatják, és mindenütt sírás és jajgatás lesz. Hajoljatok térdre imádságban, és keressetek erőt az Eucharisztiában. Jézusban van a ti győzelmetek. Ne hátráljatok meg! Minden nyomorúság után látni fogjátok Isten Hatalmas Keze munkáját, és az igazak boldogok lesznek. Legyetek bátrak! Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

NEM AZ EMBERI ERŐ ÍRTJA ISTEN TERVÉT A Béke Királynőjének üzenete Pedro Regisnek, 2024. március 9-én

Drága gyermekek, forduljatok el mindentől, ami eltávolít benneteket Fiamtól, Jézustól. Ti az Úr tulajdona vagytok, és a világ dolgai nem nektek valók. Ne csüggedjetek. Minden, ami a világból való, el fog múlni, de ami az Úrtól származik, és hit által elfogadott, az örökre megmarad. Egyetlen emberi hatalom sem fogja meghiúsítani Isten terveit. Nyissátok meg szíveteket, és fogadjátok el az Úr akaratát az életetekre vonatkozóan. Ebben a világban, és nem egy másikban kell bizonyságot tennetek arról, hogy Jézuséi vagytok. Az emberiség az önpusztítás ösvényein jár, amelyeket az emberek saját kezükkel készítettek. Sok nemzet megissza majd a bánat keserű poharát, mások pedig eltűnnek. Szenvedek azért, ami rátok vár. Hajoljatok térdre imádságban. Csak az ima ereje által tudjátok elviselni az eljövendő megpróbáltatások súlyát. Adjátok nekem a kezeteket, és én elvezetlek titeket ahhoz, aki az Egyetlen Út, Igazság és Élet. Előre! Mindig veletek leszek. Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

NAGY HITEHAGYÁS A Béke Királynőjének üzenete, továbbítva: 2024. március 12-én

Drága gyermekek, bízzatok Jézusban. Őbenne van az igazi boldogságotok. Tanúsítsátok saját életetekkel, hogy az Úrhoz tartoztok. Egy olyan jövő felé tartotok, amelyben kevesen fognak életükkel tanúságot tenni Jézus Szeretetéről. A hit nagy hidegsége sok szegény gyermekemben lelki vakságot fog okozni. Szenvedek azért, ami rátok vár. Az emberek azt fogják imádni, ami hamis, és Isten Igazságát megvetik. Szeressétek és védjétek az igazságot. Ne féljetek! Azok, akik az Úrral vannak, mindig az Ő gondját viselik. Legyetek bátrak! Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

A Béke Királynőjének üzenete, továbbítva: 14/03/2024

Drága gyermekek Gyermekeim, a katonák nagy sokasága el fog menekülni a háború elől és elhagyja a háborút. egyenruhájukat. Félelemből fognak menekülni, majd bűnbánatukban sírni fognak. A Isten győzelme az igazakhoz fog eljutni. A bátor katonák, azok akik kiállnak az igazság védelmében, elnyerik jutalmukat. A következők felé tartasz a nagy üldöztetés jövője felé. Ami jönni fog, azt még soha nem láttuk Ádám óta. Én szenvedek azért, ami rátok vár. Bármi történjék is, maradjatok hűségesek Jézushoz. A jutalmatok nagy lesz, ha megtartjátok hitetek lángját. Hajoljatok térdre térdeiteket az imádságban. Keress erőt az evangéliumban és az Eucharisztiában. Ez a üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm nektek hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. I megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

A NAGY RABSZOLGASÁG JÖVŐJE  Béke Királynőjének üzenete, továbbítva: 16/03/2024

Drága gyermekeim, mindannyiótokat név szerint ismerlek, és azért jöttem a Mennyből, hogy elmondjam nektek, hogy fontosak vagytok Tervem megvalósítása szempontjából. Hallgassatok rám! Szabadságotok van, de ne engedjétek, hogy szabadságotok elvegyen benneteket Fiamtól, Jézustól. Legyen bátorságotok, hitetek és reményetek. Ne forduljatok el az igazságtól. Fogadjátok el Jézusom evangéliumát, mert csak így tudtok hozzájárulni Szeplőtelen Szívem végleges diadalához. Az emberiség ki fogja inni a szenvedés keserű kelyhét, mert a teremtményt helyezte a Teremtő helyébe. Legyetek éberek, hogy ne tévesszenek meg benneteket. Istenben nincs féligazság. A nagy rabszolgaság jövője felé tartotok. A fájdalom nagy lesz a hívő férfiak és nők számára. Keressetek erőt az imában és az Eucharisztiában. Győzelmetek az Úrban van. Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

ÜLDÖZÖTT LESZEL A Béke Királynőjének üzenete, Macapá, Amapá, Brazília, továbbítva: 2024.03.17.

Drága gyermekeim, én vagyok a ti Édesanyátok, és azért jöttem a Mennyből, hogy elvezesselek benneteket ahhoz, aki a ti Egyetlen Igaz Megváltótok. Adjátok nekem a kezeteket, és én vezetlek benneteket a szentség útján. Forduljatok el a világtól és éljetek a mennyei dolgokra összpontosítva. Hallgassatok rám! Ti a világosságból vagytok, és ha hűségesek maradtok Jézushoz, nem ér titeket semmi rossz. Fordítsd időd egy részét az imádságra. Ne dobjátok el Isten kincseit, amelyek bennetek vannak. A nagy szellemi csata idejét éltek. A fegyverek, amelyeket felajánlok nektek a nagy csatához, a következők: A Szent Rózsafüzér, a Szentírás, a gyónás, az Eucharisztia, a hűség Jézusom Egyházának igaz tanítóhivatalához és a Szeplőtelen Szívemnek való szentelés. Legyetek engedelmesek hívásomra. Ígérem, hogy segítek híveimnek, akik mindvégig hűségesek maradnak. Bármi történjék is, ne hátráljatok meg. Nehéz idők jönnek majd számotokra, de én mellettetek leszek, és megadom nektek a győzelem kegyelmét. Legyetek bátrak! Amikor minden elveszettnek tűnik, hívjátok Jézust. Őbenne van az igazi felszabadulásotok és üdvösségetek. Abban a pillanatban kegyelmek rendkívüli záporát zúdítom rátok a Mennyből. Menjetek előre! Ne hagyjátok, hogy a hamis tanok mocsara eltérítsen benneteket az igazságtól. Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

A Béke Királynőjének üzenete, Szent József ünnepén, közvetítve: 19/03/2024

Kedves gyermekek, arra hívlak benneteket, hogy Józsefet utánozzátok a hit és az Úrba vetett bizalom példájával. Tudjátok meg, hogy az ő hitbeli élete nagyszerű példa az emberiség számára. Uram nemes küldetésre választotta őt, és ő hű maradt ahhoz, amit az Úr rábízott. Szeretettel és szeretettel teli szíve mindenkit vonzott. A csend és az imádság embere. Azért élt, hogy az Urat és felebarátját szolgálja. Amikor Egyiptomban jártunk, és Assziutba érkeztünk, találkoztunk Karimmal és feleségével, Danubiával. Karim József és szüleinek gyermekkori barátja volt. Assiutban Karim árpa, datolya és hagyma termesztésével foglalkozott. Könnyes szemmel Karim átölelte Josét, és hat hónapra befogadott minket az otthonába. Felesége, egy nagy erényű asszony, fél szemére vak volt, és amikor a karjaimban lévő Jézusra nézett, látni kezdett. József elmondta nekik, hogy ott van Jézus, a Megváltó, akit a próféták ígértek és hirdettek. Azok a család számára a mérhetetlen öröm pillanatai voltak. József irányította őt az árpa vetésében, és azt tanácsolta neki, hogy más gyümölcsöt is teremjen. Az a hatalmas völgy a Nílus mellett termékeny föld volt. Ottlétünk alatt József három csónakot épített, hogy segítsen Karimnak a terményeinek szállításában. József segített a fiatalembereknek téglát készíteni, hogy eltartsák magukat. Isten kiválasztotta Józsefet, és rendkívüli ajándékokat bízott rá. József hűséges volt az Úrtól kapott talentumokhoz. Arra kérlek benneteket, hogy József példáját követve legyetek teljesen Istenéi. Ne hagyjátok, hogy a világ dolgai eltérítsenek titeket a szentség útjától. Nyissátok meg szíveteket, és hagyjátok, hogy az Úr átalakítson benneteket. Mindig a mennyország legyen a célotok. Előre! Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

A Béke Királynőjének üzenete, 23/03/2024

Drága gyermekek, bátorítsátok magatokat és tegyetek tanúságot arról, hogy az Úréi vagytok. Forduljatok el a világtól és éljetek a Paradicsom felé fordulva, amelyre egyedül ti lettetek teremtve. Álljatok szilárdan az igazság védelmében. Üldözni és kitaszítani fognak benneteket, de ne hagyjátok, hogy a hit elárulói győzedelmeskedjenek. Én vagyok a ti Fájdalmas Édesanyátok, és szenvedek azért, ami rátok vár. Imádkozzatok! Térdre borulva imádkozzatok a kereszt előtt, mert csak így érthetitek meg Isten terveit életetekkel kapcsolatban. Ne veszítsétek el a reményt. Az én Jézusom nagyon közel van hozzátok. Bármi történjék is, maradjatok szilárdan azon az úton, amelyet az évek során mutattam nektek. Ismerem szükségleteiteket, és imádkozni fogok az én Jézusomhoz értetek. Legyetek bátrak! Minden fájdalom után nagy öröm fog eljönni számotokra. Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket itt. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

A Béke Királynőjének üzenete, továbbítva: 26/03/2024

Drága gyermekek, bízzatok teljesen Isten erejében, és győzni fogtok. Legyetek bátrak! Hagyjátok, hogy az Úr vezesse életeteket. Szabadságotok van, de a legjobb, ha Isten akaratát teljesítitek. Vigyázzatok lelki életetekre. Menjetek el a gyóntatószékbe, és keressétek az én Jézusom Irgalmát. Bűnbánat és gyónás nélkül nem kaphattok Irgalmat. Én vagyok az Édesanyátok és szeretlek benneteket. Adjátok nekem a kezeteket, és én győzelemre vezetlek benneteket. Imádság, bűnbánat és a szeretet cselekedetei: ezek a lépcsőfokok, hogy megnyíljatok a Mennyei Kegyelmek előtt. Előre! Imádkozni fogok értetek az én Jézusomhoz. Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

A Béke Királynőjének üzenete, Nagycsütörtökön, adás: 28/03/2024

Drága gyermekek, a ti győzelmetek az Eucharisztiában van. Közeledjetek az isteni lakomához, és tápláljátok magatokat, hogy lelkileg erősek legyetek. Ne dobjátok el az ajándékokat, amelyeket Jézusom hagyott rátok. Eljönnek majd a napok, amikor keresni fogjátok a Drága Ételeket, és kevés helyen fogjátok megtalálni. Jézusom Egyházának nagy üldözései sok megszentelt embert arra fognak késztetni, hogy titokban ünnepeljen. Szenvedek azért, ami rátok vár. Adjátok nekem a kezeteket, és én elvezetlek benneteket Fiamhoz, Jézushoz. Bármi történjék is, ne forduljatok el az igazságtól. Azok, akik hűségesek maradnak Jézusom Egyházának igaz tanításához, elnyerik az igazak jutalmát. Imádkozzatok az Egyházért, és gondoskodjatok szeretettel papjaitokról. Fogjátok meg a kezüket, és ne engedjétek, hogy abba a szakadékba essenek, amelybe Júdás esett. A felszenteltek számára és számotokra is a Mennyországnak kell a fő célnak lennie. Menjetek előre félelem nélkül! Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

A Béke Királynőjének üzenete, Nagyszombaton, közvetítve: 30/03/2024

Drága gyermekek, nem vagytok egyedül. A Mennyország eljött, hogy találkozzon veletek. Jézusban, szeretett Fiamban, a ti Megváltótokban elérhetitek a boldog örökkévalóságot. Forduljatok el a világtól és forduljatok ahhoz, aki a ti Nagy Barátotok. Ő önmagát adta értetek és üdvösségetekért. Változtassátok meg az életeteket. Ne halogasd holnapra azt, amit ma megtehetsz. Az imádság csendjében hallgasd Jézus Hangját. Ő beszélni akar a szívedhez. Hallgass rá, és gazdag leszel hitben. Ne engedd, hogy bármi vagy bárki eltérítsen téged attól az úttól, amelyet mutattam neked. Még látni fogtok borzalmakat a földön, de azok, akik mindvégig hűségesek maradnak, elnyerik az igazak jutalmát. Menjetek előre az igazság védelmében! Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.