2022. június 22., szerda

Pünkösdvasárnap

 

Üzenet Valentina Sydney Seernek – 2022. június 3

Tiszteld Szent Szívemet ebben a júniusi hónapban

Jézus Urunk megjelent és megnyilvánult, miközben mi a Cenacle Rózsafüzért imádkoztuk. Azt mondta: „Mondd meg az embereknek, hogy tiszteljék Szent Szívemet ebben a júniusi hónapban. Szent Szívem annyira különleges, és annyira szereti az emberiséget, de ma az emberek megtagadnak Engem, és oly sok sértéssel szúrnak át, amelyek a világból jönnek, és egyenesen gyötrelmes Szívemen keresztül haladnak át.”

„Soha az emberiség történetében nem volt olyan szörnyű a bűn, mint most. Az emberek elvesztették a lelkiismeret-furdalásukat. Olyan gondtalanul élnek, mintha minden normális lenne.”

„Beszélj az emberekhez a bűnbánatról, és hirdesd Szent Szavamat.”

Urunk azonnal meggyógyít, ha megtérünk és meggyónunk Neki, és Ő békét ad nekünk. Béke a lelkünkben. Isten minden emberben helyreállítja a békét és a szeretetet a gyónás szentsége által.

Uram, irgalmazz az emberiségnek, és imádkozunk, hogy az emberek megtérjenek és megváltozzanak.

[Lásd a weboldalt: https://valentina-sydneyseer.com.au/3-june-2022/ ]


Üzenet Valentina Sydney Seernek – 2022. június 4

Az egyetemes kereszt a Föld felett

Az imacsoportnál, amikor a Szent Rózsafüzér szomorú titkait mondtuk, és az ötödik misztériumhoz, a keresztre feszítéshez jutottunk, Jézus Urunk felemelte a lelkemet. Magasan az imacsoportunk tagjai fölé nevelkedtem.

Hirtelen magasan a föld fölé emeltek, és az univerzumban találtam magam. Térden álltam, mert Jézus Urunk szenvedéséről elmélkedtem. Hirtelen minden nyitva állt előttem.

Jézus Urunk ekkor ezt mondta és megmutatta nekem: „Nézd az én szent keresztemet, amelyen az Emberfia meghalt az egész emberiségért. Tudod, hogy ez az egyetemes kereszt?”

„Azt akarom, hogy keletről nyugatra és északról délre menj, és az egész emberiséget hozzám gyűjtsd. Hagyd őket Szent Keresztem alatt, és mondd meg nekik, hogy térjenek meg, és könyörögjenek irgalmamért.”

"Ez az utolsó könyörgésem, hogy ments meg mindenkit, mielőtt belemerülsz a legmélyebb sötétségbe, ahol nincs visszatérés."

„Szent Keresztem egyetemes és a leghatalmasabb. Semmi sem áll Szent Keresztem felett, és bármi legyen is, nincs üdvösség Szent Keresztem nélkül. Egy pillanat alatt megbocsátok neked és meggyógyítalak, ha őszintén kérsz tőlem.”

„Valentina, ne félj megszólalni, és mindenkihez eljuttatni Szent Szavamat, amennyire csak tudod. Meg akarom menteni a világot egyetemes és hatalmas keresztemmel.”

"Áldalak benneteket, és legyetek békében."

A mi Urunk Jézus látomásban megmutatta nekem:

Most valahol a világegyetemben voltam, ahol a mi Urunk Jézus állt mellettem. A föld felett, közvetlenül a közepén ott állt a hatalmas Szent Kereszt, csupa fény. Olyan gyönyörűnek és erőteljesnek tűnt a láthatáron állva. Univerzális, és a közepén, a földgömb fölött áll. A keresztről arany fénysugarak lőttek mindenfelé a föld felé.

A föld olyan szépnek és olyan színesnek tűnt. Tisztán láttam az óceánokat, olyan hatalmasakat, és a vizet, a legragyogóbb kéket. Láttam a föld zölddel borított részeit. Olyan élőnek tűnt az egész.

Isten Teremtése iránti ámulattal azt mondtam: „Ó, a Föld bolygó olyan gyönyörű, és értékelnünk kell, és hálát kell adnunk érte Istennek.”

Ez az egyetemes kereszt, amelyen Urunk mindannyiunkért meghalt, hogy mindannyiunkat megváltson. Azt is látja, hogy a Föld bolygón rettenetes veszélyben élünk, mindenféle csúnya történés ér bennünket. Mindannyiunkat meg akar menteni, mert nagyon szeret minket.

Köszönöm, Uram Jézus. Könyörülj mindnyájunkon.

[Lásd a weboldalt: https://valentina-sydneyseer.com.au/4-june-2022/ ]

Üzenet Valentina Sydney Seernek – 2022. június 5

Pünkösdvasárnap

A mai szentmisén a Katolikus Oktatási Hivatal új tagjai voltak jelen.

Az Úr Jézus azt mondta: „Sok hiba van a katolikus iskolákban folyó katolikus oktatásban. Nem úgy tanítják a gyerekeket az igazi szent katolikus hitre, ahogy kellene. A valódi tanítás nagy részét kivágták, így a gyerekeket nem tanítják megfelelően.”

Urunk azt akarja, hogy imádkozzunk ezért. A gyülekezetben tévedéseket tanítanak, ezért a mi Urunk szentségtörést szenvedett és minden módon megsértődik, a gyülekezetben és a szentáldozásban.

Az úrvacsorai szertartás alatt, amikor szentáldozást vettünk, Urunk megnyilvánult, minden fehérben. Végigjárta a templomot és az emberek között. Egy gyönyörű angyal hatalmas arany szárnyakkal volt Vele.

Urunknak nincs más választása, mint megáldani minket és megnyilvánulni, mert a szentáldozás az Ő szent teste.

Szomorú volt, és kesergett nekem: „Újra bűnbánat nélkül jönnek fogadni Engem! Annyira szentségtörést okoznak Engem.”

Ez rendkívül fájdalmas Urunk számára.

Aztán az úrvacsoraosztás után láthattam, hogy a Szent Lelkek az oltárhoz jönnek. A legtöbbjüket, miután az oltárhoz közelednek, többé nem látom őket. Elveszi őket a mi Urunk.

Mivel ma pünkösd ünnepe van, sok lélek ment a mennybe. Néhányan azonban lemaradtak. Láthattam egy hölgyet, egy lelket. Annyira zavartnak tűnt, és folyamatosan fordult, mintha elveszett volna. Fekete fátylat viselt a fején. Folyamatosan körülnézett, és úgy tűnt, pánikban van, mert lemaradt.

Olyan szomorú voltam miatta.

Azt mondtam: „Uram, felajánlom neked ezt a hölgyet. Nem tudom, mit csinált az életében.

A fekete azt jelenti, hogy a bűn még mindig rajta van.

A szentmise alatt néhány lelket a mennybe visznek, de a többit otthagyják, és ez a hölgy is közéjük tartozott. Akiket hátrahagytak, azt látom, hogy visszamennek a Szent Tabernákulumba imádkozni.

Uram, könyörülj a szent lelkeken.

[Lásd a weboldalt: https://valentina-sydneyseer.com.au/5-june-2022/ ]


Üzenet Valentina Sydney Seernek – 2022. június 19

Úrnapja

Ma a szentmise elején meglepődtem, hogy nem volt körmenet Úrnapján.

A szentmise alatt Jézus Urunk így szólt hozzám: „Nagyon-nagyon csalódott vagyok ma ebben a templomban. Közönséges módon ünneplik az Úrnapját. Többet vártam, mivel ez a katedrális és a nagymise. Sokkal mélyebb tiszteletnek kell lennie irántam. Ez nemcsak itt van így, hanem sok más gyülekezetben is. Egyre kevesebb tiszteletet adnak Nekem. Egyre kevésbé vagyok fontos számukra a gyülekezetekben.”

„Imádkozzatok az egyházakért, és imádkozzatok a papságért, a püspökökért és a papokért. Eljönnek az idők, amikor egyre kevesebb jelentőséget tulajdonítanak Nekem. Nem értik, milyen szent és milyen fontos vagyok.”

Urunk nagyon ideges és szomorú volt ma, mivel a szentmisét nem a legnagyobb ünnepélyességgel tartották. Szerintük nem szükséges.

Uram, könyörülj a papságon.

Az úrvacsoraosztás után a padban térdelve újra megláttam Urunkat. Először is gyönyörű képként jelent meg, egész fehérben. De aztán megjelent előtte egy megfeszített Úr, majd megjelent, csak az Ő Teste. Urunk megmutatta nekem, hogy az Ő Teste, amelyet felajánl, drága Szent Test, és az Ő vére drága vér, és mindez egyben van.

Urunk mindig a szentáldozás után nyilvánul meg. Néztem a mi Urunkat, olyan gyönyörű, fehér ruhában, amint átsétált a templomon, elhaladva az emberek között, és miközben ezt tette, megáldott mindenkit. Szereti az embereket; Mindenkit szeret. Testét és Vérét megosztja az emberekkel, megbocsát nekik, amikor hozzá jönnek, és őszintén megbánják és megvallják bűneiket.

Nagyon hálát adtam Urunknak. Azt mondtam: „Uram, milyen gyönyörű vagy. Milyen kecses vagy. Milyen szerető vagy. Megbocsátasz nekünk, és bőven vagy bűnösök közöttünk, mert kicsinyek vagyunk.”

[Lásd a weboldalt: https://valentina-sydneyseer.com.au/19-june-2022/ ]


Üzenet Valentina Sydney Seernek – 2022. június 21

Háború Ukrajnában

Ma kora reggel, öt óra körül, amikor a Szent Lelkekért szenvedtem, eljött az Úr Jézus.

Azt mondta: „Valentina gyermekem, ma azt akarom, hogy jöjj velem, hogy megmutassam és felfedhessem az ukrajnai háborúval kapcsolatos dolgokat.”

Hirtelen a mi Urunk Jézus és én a földön találtuk magunkat Ukrajna egyik legnyomorultabb és legromlottabb területén. Bármerre néztünk, ahogy sétáltunk, nagyon lehangoló volt, az épületek és a táj teljes pusztulásával. A mi Urunk Jézus nagyon szomorú volt. Ahogy sétáltunk, Ő különböző irányokba mutatott. Aztán ahogy mozgatta a kezét, egy földalatti terület nyílt meg. Sok embert láttam, amint föld alatti menedékekben rejtőzködnek, és rettegtek attól, hogy megölik őket. Sok idős embert láttam, néhány gyereket és fiatalabb anyát. Mindannyian összebújva, félelemben éltek.

Urunk így kesergett: „Olyan sokan haltak meg szükségtelenül! Tudod, nem engedtem meg ezt a háborút. Tudom, hogy sokan még mindig Engem hibáztatnak ezért.”

Hozzám fordulva megismételte: „Nem engedtem meg ezt a háborút. Az egész egy gonosz ember gonosz cselekedete volt. Mindent birtokolni akar, mert olyan dolgokra mohó, amelyek nem tartoznak rá. Brutálisan ártatlan embereket és kisgyerekeket öl meg.”

Ahogy tovább sétáltunk, mindenhol friss vértócsákat láttunk magunk körül a földön. Vérfoltok borították a földet, és néhol beszivárgott a koszba, egyesülve vele.

Az Úr Jézus azt mondta: „Valentina, azt akarom, hogy itt legyél velem, hogy megvigasztalhasd Szentséges Szívemet, amely annyira gyászol azért, amit itt látok, és a szenvedéseidért, amit megengedek, ennek egy része az, hogy segíts Szent Lelkek, akik ebben a háborúban halnak meg.”

„Kérlek, imádkozz az itteni emberekért, és kérj mindenkit, hogy imádkozzon. Ha részt vesznek és meghallgatják Könyörgésemet, akkor is meg tudom állni. Az orosz vezető a környező országok megszállását is tervezi. Győztes akar lenni. De mindannyiotok imája megállíthatja ezt. Az ima a legerősebb fegyver minden rossz ellen. Terjessze üzenetemet, és légy bátor. Mindig veled vagyok, hogy megvédjelek."

Köszönöm, Uram, Jézusom, irgalmazz Ukrajna népének.

Azt mondta: "Nem sokan imádkoznak Ukrajna népéért."

[Lásd a weboldalt: https://valentina-sydneyseer.com.au/21-june-2022/ ]

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése