2022. június 22., szerda

Isten szemével

2022.06.07.

1.

Olvastam: Maria Valtorta Füzet (1943): Jézus mondja a Szentlélekről: Ha a Fiú előtt minden térdnek meg kell hajolnia, akkor a Vigasztaló előtt minden léleknek (szellemnek) meg kell hajolnia, mert a Lélek ad életet az emberi léleknek.

Kép: Fény.

Kép: Lefelé nézek, a mellkasom magasságában körkörös erők köröznek vastag kötegekben, koncentrikus körök formájában.

Olvastam: Maria Valtorta Füzet (1943): Jézus mondja a Szentlélekről: Ő az, Aki a mindenséget teremtette, Aki oktatta Isten első szolgáit, Aki az Atyát a Parancsok adására ösztönözte, Aki megvilágosította a Prófétákat, Aki Máriával megfoganta a Megváltót, Aki Jézust a keresztre tette, Aki a kegyelem csodajeleit műveli.

Érzés: Akkor mindent Ő művel a szeretet által.

Kép: A Szeretet olyan arany fény-erő, amely mindenbe behatol, és ott változásokat tesz.

Jézus: Azért van olyan érzésed, hogy mindent a Szentlélek szeretete művel, mert egyetlen Isten van, és Benne három személy. A Szentlélek nem más, mint az Atya és a Fiú Lelke. Az Atyától és a Fiútól származik. Ezért, a Szentlélek minden gondolata, érzése és tette benne gyökerezik a Fiúban és az Atyában. A sok kegyelem, ami a szeretet fénye által beléd hatol, tulajdonképpen a Szentlélek műve.

2.

Olvastam: Maria Valtorta Füzet (1943): Jézus: „A Szentlélek Fehér Tűz, amely elviselhetetlen az emberi látásnak és az emberi természetnek, magában összpontosítja az Atyát és a Fiút, és a Szentháromság szépségének felfoghatatlan és nézhetetlen Drágaköve. Szilárdan áll az Ég mélységeiben, és Magához vonzza (Magába szívja) azokat, akik a lélek szerint tudnak élni a küzdő Egyházban.

Kép: Arany fény.

Hangom: Uram, és pont Pünkösdkor akartad, hogy olvassak a Szentlélekről, mely több, mint csodálatos.

Kép: Jézus lefelé néz.

Kép: A lelkemben építkeznek, díszítőelemeket is raknak.

Jézus: Drága kislányom, nem véletlen, hogy Pünkösdkor nyitottad ki a Valtorta könyvet. Benne volt a terveimben, hogy általa egészen közel kerülj a harmadik Isteni Személyhez. Az igaz, hogy egy testben élő ember sem láthatja a Szentlélek világító fehér tüzét, de ha nem is látja, érzi a vonzását. A Szentlélek kegyelmeivel kiépíti a lelkedet, és te emberi szereteteddel, tiszta szándékaiddal egyre jobban gyarapítod magadban a díszítőelemeket.

3.

Kép: Irgalmas Jézus.

Hang: Szívem eszköztára vagy.

Jézus: Az Én Szívem tele van kegyelemeszközökkel, például te is az egyik kegyelemeszközöm vagy. De nem csak 1-2 kegyelemmel töltöm meg a lelkedet, hanem nagyon sokkal. Így aztán eszköztáram vagy.

4.

A szentmisén a „Szent vagy, szent vagy”-kor leborultam.

Kép: Rózsaszín rózsák vettek körül.

Jézus: A külső és a belső tiszteletadásod teljesen egyensúlyba került előttem. Míg a homlokod a földet érintette, a szeretet és alázat annyira elkapott, hogy az öröm teljesen beborított. Ó, milyen jó látnom egyesekben, ahogy a szentáldozásra várnak, hogy mélyen vágyakoznak a Velem való egyesülésre.

5.

Pünkösdhétfőn, a szentmisén, Máriaremetén:

a)

Szentáldozás után:

Kép: Jézus a kereszten borzasztóan szenved, mintha én is ott lennék személyesen a Kálvárián.

Kép: Jézus arca a torinoi lepelről.

Jézus: A szentáldozás után nemcsak a szokásos hálával gondoltál a kínszenvedésemre, hanem a 2000 évvel ezelőtti szenvedésemet élhetted át. Ezzel sok hitetlen lelket megmentettél.

b)

A mise végén, amikor a papok vonultak ki, eszembe jutott, hogy az Úr mondta korábban, hogy lesznek sokan, akik Őt meg fogják tagadni. Kértem az Urat, a mi papjaink között senki sem tagadja meg Őt.

Kép: Jézus balra fordulva.

Kép: Jézus arca a torinoi lepelről.

Jézus: Egész szívvel arra vágyakozol kislányom, hogy papjaim meg ne tagadjanak a végső időkben.

6.

Azon gondolkodtam, hogy a jövőre és az antikrisztusi korra nézve milyen feladatok várnak rá.

Kép: Sokak előtt beszélek Istenről.

Jézus: A jövőre vonatkozólag terveim vannak veled.  A Nagyfigyelmeztetés után sokan megtérnek, de nem ismernek Engem. Vágyódnak arra, hogy halljanak Rólam minél többet. Akkor szónoki képességet adok, köréd gyűlik a tömeg, és te tanítod őket.

7.

Egy templomban megsimogattam egy szent tárgyat, amikor senki sem látta.

Kép: Jézus arca a torinoi lepelről.

Hang: Én láttam.

Jézus: Nem is gondolod kislányom, hogy minden mozdulatodat megfigyelem. Látom, mikor megpuszilod a szentképemet, vagy Édesanyámét, vagy a keresztemet, feszületemet. Most is láttam és éreztem az érintésedet.

8.

Kértem a magzatok imáját értem, hogy el tudjam végezni a hivatalos ügyeimet, és sok mást.

Kép: A magzatok egy kórust alkotva énekelnek. Van egy karnagy is közülük, ki vezényli őket a magzatok közül, kinek kis arany korona van a fején.

Érzés: A karnagy az a magzatocska, akiért én szoktam imádkozni.

Gondolat: Imádkoztam egy alkalommal az általam választott magzatért.

Kép: A magzat az édesanyja méhében, hol fekvő, hol álló helyzetben, arany korona a fején. A magzat háta mögött egy angyal van, piciben.

Jézus: Nagyon bölcs dolog, hogy tartod a kapcsolatot a kis magzatokkal, a küzdő, a szenvedő és a győzedelmes Egyház tagjaival. És mikor kéred, hogy segítsenek valami földi, vagy lelki dolgodban, kórust alkotva, énekelve imádkoznak érted. A te kis magzatocskád vezényli őket. A földi ember számára láthatatlan kis korona ott van a te kis magzatocskádon, és vele van az őrangyala is.

9.

Kép: Egy angyalszárny, volt benne többféle szín is: zöld, rózsaszín, lila. Olyan látszatot keltett, mintha a szárnyat tollak alkották volna.

Kép: Halványrózsaszín, vagy fehér angyalszárny.

Jézus: Hogy van-e az angyaloknak szárnya, vagy nincs, az Égi titok. De egy biztos, hogy láthatóvá válnak a lelketek számára a Mennyben a szentek, az angyalok, és az egész Szentháromság. Többet nem árulok el.

10.

Apukám elhunyt anyukámról beszélt, és feltette a kérdést, vajon milyen beosztást kaphatott a Mennyországban.

Kép: Anyukám fiatal mosolygós arca, piros virágos koszorú van a fején.

Jézus: Nehogy azt hidd, hogy anyukád ott a Mennyben non-stop dicsőít. Azt a feladatot kapta az Atyától, hogy imádkozzon szeretteiért, a bűnösökért és a haldoklókért. Azon kívül, imádkozzon az ősei közül a tisztítóhelyen szenvedőkért.

11.

Az Úr tulajdonságaira gondoltam, és azokon tűnődtem.

Jézus: A kegyelmeimen keresztül és az olvasmányaid segítségével mindenféle tulajdonságomat feltárom előtted.

12.

Azon tűnődtem, érdemes-e ide másolva a Valtorta írásból megjelentetni a gyönyörű gondolatokat a Szentháromságról.

Hang: Hogy érdemes-e? Igen.

Kép: Irgalmas Jézus.

Kép: Arany fény.

Hang: Nagyon lekötelezel ezzel.

Jézus: Nagy örömet okoznál, hogy ha a Valtorta könyvből a legszebb idézeteket a Szentháromságról megjelentetnéd. Hiszen olyan keveset hallottak gyermekeim erről a témáról.

Maria Valtorta: Füzetek (1943)

1943. július 1.

Jézus ezt mondja:

„Nagyon korlátozott értelmi képességeteknek, kezdetleges lelkiségeteknek nem engedtetik meg, hogy megismerje Isten természetét. Azonban, a lelki életet élőknek – az úgynevezett lelki életet élők tömegében – a titok megismerhetőbbé válik. Azoknak, akik szeretik a Fiút, azoknak, akik valóban meg vannak jelölve a Véremmel, a titok nagyobb világossággal (érthetőséggel) mutatkozik meg, mert az Én Vérem Tudás (Tudomány), és az Én megkülönböztető szeretetem Iskola.

Ma, Vérem ünnepén megvilágosítok neked egy titkot. Mondd: „Dicsőség az Atyának, a Fiúnak, a Szentléleknek”, mivel Rólunk akarok neked beszélni. Emberi nehézkességeteknek alakokra van szüksége, hogy gondolni tudjatok az Atyára és a Lélekre, e végtelen szépségű testetlen Lényekre, de Akiket ti emberi érzékszerveitekkel nem tudtok felfogni, olyannyira, hogy nehezen fordultok Hozzájuk gondolatotok egész teljességével, hogy úgy hívjátok segítségül, ahogyan Engem, Akire, mint Isten-Emberre gondoltok. Ezért nem értitek meg még távolról sem a Mi Hármasságunk egyedülálló titkát.

Az Istenre való gondolásban nem szükséges teremtett dolgokkal tenni összehasonlítást. Istent nem lehet összehasonlítani. Ő van. Létében (Lényében) minden benne van. Azonban a létezésnek nincs teste, és az Örök Lénynek nincs teste.

Nézd. Isten Fény (Világosság). Ez az egyetlen dolog, amely még ábrázolhatja Istent anélkül, hogy ellentétben legyen szellemi Lényével. A fény (világosság) van, pedig testetlen. Látod, de nem tudod megérinteni. A fény van.

A Mi Háromságunk fény. Határt nem ismerő fény. Önmaga Forrása, Önmagából élő, Önmagában működő. A világmindenség nem olyan nagy, mint amilyen végtelen Ő (a Háromság). Az Ő lényege (léte) betölti az Egeket, végigfut a teremtett világon (világmindenségen), uralkodik a pokoli barlangokon. Oda nem hatol be – mert akkor véget érne a Pokol – hanem égővörös csillogásával elárasztja azokat, amely oly boldogító az Égben, bátorító (vigasztaló) a földön, rémületet keltő a Pokolban. Bennünk minden hármas. A formák, a hatások, a hatalmak (erők, képességek).

Isten fény (világosság). Messze ható, méltóságteljes (fönséges) és nyugodt fényt az Atya ad. Végtelen kör, ami átfogja (magában foglalja) a teremtett világmindenséget, attól a pillanattól fogva, amelyben kimondta „Legyen világosság” az örökkévalóságig, mivel Isten, Aki öröktől fogva létezik, átfogja a Teremtett Világot, létezésétől fogva (amióta a tér, a világ létezik), és tovább is átfogja mindazt, ami - végső (utolsó) formájában az örökké tartóban, az Utolsó Ítélet után – megmarad a Teremtett Világból. Átfogja majd azokat, akik örökké tartók, Vele együtt, az Égben.

Az Atya örök körén belül van egy második kör, amely az Atyától származik, másként működő, mégsem ellentétesen működő, mert a Lényeg egy. Ez a Fiú. Az Ő fénye vibrálóbb, nemcsak életet ad a testeknek, hanem megadja az Életet a testeknek – amelyek azt (az Életet) elveszítették – Áldozata által. Ez nagy erejű és kellemes sugarak kiáradása, amelyek táplálják a ti emberi valótokat, és oktatják (tanítják) a ti elméteket.

A második körön belül, amelyet az első körök két működője alkot, van egy harmadik kör, amelynek fénye még vibrálóbb és tüzesebb. Ez a Szentlélek. Az Atyának a Fiúval való kapcsolatától létrehozott Szeretet, közvetítő a Kettő között, és a Kettőnek következménye, a csodák csodája.

A Gondolat teremtette a Szót, és a Gondolat és a Szó szereti egymást. A Szeretet a Vigasztaló. Ő működik (munkálkodik) a szellemeteken, a lelketeken, a testeteken. Miután fölszenteli személyetek egész – az Atyától megteremtett és a Fiútól megváltott – templomát (személyeteket), amely meg lett teremtve a Hármas-Egy Isten képmására és hasonlóságára. A Szentlélek krizma a személyetek megteremtésén – amelyet az alkotott – kegyelem, hogy gyümölcsöző legyen a Fiú Áldozata, Tudás és Fény, az Isten Szavának megértéséhez. Szűkebbre szorított Fény, de nem azért, mert korlátozottabb a másik kettőhöz viszonyítva, hanem mert Ő Isten lelkének a lelke, és mert a maga tömörségében (összesűrítettségében) végtelen hatalmú, és ugyanilyen végtelen hatalmú (erős) a hatásaiban.

Ezért mondtam: „Amikor eljön a Vigasztaló, Ő majd megtanít titeket”. Még Én sem – Aki az Atyának „Szó”-vá lett Gondolata vagyok – tudom megértetni veletek a Szentlelket, hogy mennyit tehet egyetlen villanással.

Ha a Fiú előtt minden térdnek meg kell hajolnia, akkor a Vigasztaló előtt minden léleknek (szellemnek) le kell hajolnia, mert a Lélek ad életet a léleknek. Ő a Szeretet, Aki a Mindenséget teremtette, aki oktatta Isten első szolgáit, aki az Atyát a Parancsolatok adására ösztönözte, Aki megvilágosította a Prófétákat, Aki Máriával megfoganta a Megváltót, Aki Engem a Keresztre tett, Aki a kegyelem csodajeleit műveli.

Fehér tűz, elviselhetetlen a látásnak és az emberi természetnek, magában összpontosítja az Atyát és a Fiút, és a mi örök Szépségünk felfoghatatlan és nézhetetlen Drágaköve. Szilárdan áll az Ég mélységében, és Magához vonzza diadalmas Egyházam minden lelkét, és Magába szívja azokat, akik a lélek szerint tudnak élni a küzdő Egyházban.

A Mi Háromságunk, a Mi hármas-egy természetünk egyetlen ragyogásban rögzül, abban a pontban, amelyből származik mindaz, ami van, egy örök létben.

Mondd: „Dicsőség az Atyának, a Fiúnak, a Szentléleknek”.

2022.06.14.

1.

A magzatokkal kapcsolatos élményeim:

- Az egyik alkalommal szentségimádásra mentem, és kértem a magzatokat, legyenek velem.

Kép: A padok azonnal megteltek apró-pici magzatokkal.

Érzés: Szinte „hallottam” az ő lelkük imáját.

Kép: Jézus arca a torinoi lepelről.

- A magzatokra gondoltam.

Kép: Sok magzat a ruhámon, szinte rám tapadtak.

Kép: Irgalmas Jézus.

- A gyermekekre, magzatokra gondoltam.

Kép: Egy szőke kislány mosolyogva ül az ölemben.

Érzés: Mintha az anyukája lennék.

Hang: Lelki anyukám vagy.

- Kép: Előre megyek jobbra fordulva, a magzatocska, akiért imádkozom, előttem megy. Vissza-visszatekint olykor, hogy jövök-e. Mintha mindent pontosan le akarna utánozni rólam.

- Amikor a magyar Szent Korona előtt imádkoztunk egy alkalommal, hívtam a magzatokat is, hogy imádkozzanak velünk.

Kép: Kórus a karmesterrel vannak a Korona jobb oldalán, de felnőtt férfiak és nők alakjában, kik énekelnek és imádkoznak.

- A templomban a szentmisén egy jobboldali mellékoltárnál ültem egy széken.

Kép: A magzatocskák a mellettem lévő székeken ültek.

Kép: A prédikáció után a pap az oltárhoz ment, a magzatok mind az oltárra siettek, beleugrottak a kehelybe, és a Szent Vérben lubickoltak.

Gondolat: Kértem az őrangyalomat, vigye a lombikbabákat mind az Úr oltárára.

Kép: A lombikbabák ott feküdtek a lombikban, az angyal odavitte őket az oltárra, az Úr pedig megfogta a kelyhet, és egy-egy cseppet cseppentett rájuk a Szent Vérből.

Kép: Arany fény.

- Egy szentmise elején:

Kép: A magzatocskák mind odasiettek a szószékre, ráültek a misekönyvre, és betöltötték az egész oltárt is.

Érzés: Az Úr megengedi ezt nekik, sőt örül ennek.

Jézus: Drága kislányom, szeretném, ha minden engesztelőtársad megtudná a te írásaidból, hogy a kis magzatok már a fogantatásuk pillanatában megkapják az Atyától a lelküket. Ezek a lelkek nincsenek bezárva, engedélyt kapnak arra, hogy látomás formájában neked megmutatkozzanak. Különböző méretekben látod a magzatokat. Vannak, akiket a megtermékenyítés utáni pillanatokban látsz, és vannak, akiket később, növekedésük közben. Megengedem a lelkeknek, hogy csecsemőként is láthasd őket, és gyermekként, sőt, felnőttként is. Ezzel azt akarom érzékeltetni, hogy a meg nem született magzat már kész élet. Ezért az abortusz mélyen elítélendő.

2.

Budapesten, az Erzsébet híd budai oldalánál lévő Sisi szobor mellett haladt az utam, amikor szentségimádásra akartam menni a Nagyboldogasszony templomba. Eszembe jutott a film, amit Sisiről néztem, mely arra emlékeztett engem, milyen nehéz élete volt Sisinek.

Hangom: Drága királynőm, gyere velem szentségimádásra, ne szomorkodj itt egyedül. Sajnálom, hogy olyan nehéz életed volt. Neked olyan sok címed volt. De jobb címtelen senkinek lenni és szabadnak.

Kép: A szobor, mintha megelevenedett volna, Sisi örömmel kapta magát, fekete ruhában volt, és velem jött a templomba. Még a ruhája is lobogott.

Jézus: Megkaptad látomásban azt a kegyelmet, hogy Sisit, Erzsébet királynőt úgy láthattad, hogy a tisztítóhelyen van. Arra kérlek, hogy imádkozz érte, és hozz érte áldozatokat, mert vágyódik a szeretetedre és a segítségedre.

3.

Olvastam: Maria Valtorta Füzet (1943): Jézus: „Legyetek olyan tökéletesek, amiyen tökéletes az Én Atyám. Nem adok nektek korlátot az életszentségben. Vezetést adok vezetésetekhez: tagadjátok meg azt, ami rossz. Adok nektek fegyvert, hogy győzhessetek: a Keresztemet. Megadom nektek az orvosságot, ami erősít és meggyógyít: a Véremet. Megadom nektek a tökéletesség eléréséhez szükséges mértéket: Isten mértékét.”

Érzés: Jézus csak segít nekünk az előre haladásban, amit nekünk kell kiharcolni a szabadakaratunk által.

Kép: Mi, mint katonák, sisakkal a fejünkön, karddal a kezünkben, sűrű dzsungelben vágjuk a sok növényt az utunkon. Az Úr mellettünk áll, és csak eszközöket ad a kezünkbe. De Ő helyettünk nem vagdalhatja a növényt az útból. Az Úr egyszer csak azt mondja:

Hang: Ismerek egy rövidebb utat is.

Kép: Az Úr Szívében vannak néhányan.

Jézus: Minden embernek meg kell harcolni a lelke üdvösségéért. Akik a leghitetlenebbek, és nagyon közömbösek, esetleg megátalkodottak, azok még el sem kezdték a harcot a lelkükért. Minél fejlettebb fokon áll egy lélek az életszentség útján, annál rövidebb út áll előtte, hogy elérje az üdvösséget. Vannak a választottjaim közül, akik annyi áldozatot hoztak, annyira tiszta a lelkük, és akkora az Istenszeretet bennük, hogy az út végén járnak, Isten Szívében lakoznak.

4.

Kép: Lefelé mutató két dagadt ujj, hüvelykujj és mutatóujj, majd a teljes jobb kéz, melynek közepén egy nagy fény ragyogott.

Jézus: Mély együttérzést keltettem benned a szenvedéseim iránt. Megkínzott jobb kezemet mutattam és a sebemet, amit a szög okozott, fénnyel borítva.

5.

Hazafelé tartottam Budapesten, és végignéztem az embertömegen, mely mellett elhaladtam.

Gondolat: Budapest egy biznisz város.

Hang: Mi engesztelni jöttünk ide.

Kép: Jézus arca a torinoi lepelről.

Kép: A magyar Korona felső rész a kettős kereszttel.

Jézus: Látom Én is, hogy hömpölyög a tömeg fővárosotok utcáin, de vajon hányan vannak olyanok, akik gondolnak Istenre és magyar hazájukra? A legtöbben önmagukkal és a családjukkal, és a munkájukkal vannak elfoglalva. Itt az ideje, hogy a magyar nép végre térjen meg, és végre engesztelje Istent a temérdek bűnért.

6.

Egy üzenetben az volt írva, hogy mindenkinek 5 órát kell imádkoznia naponta, hogy a Mennyei Atya haragja lecsillapodjon. Az 5 óra imádkozásba nem számít bele a szentmise, a szentségimádás.

Gondolat + Érzés: Én nem bírok több terhet a mostaninál, nem tudok ezen felül teljesíteni, nem tudok naponta 5 órát imádkozni. Szeretetet is akarok gyakorolni másokkal.

Kép: Arany fény.

Hang: Nem is kell. Mindenki annyit vállal, amennyit bír.

Hang: Az ima szeretet nélkül nem ér semmit.

Kép: Arany fény.

Hang: Csak üres szófecsérlés csupán.

Érzés: Ha az Úrra gondolok csodálattal, az is ima.

Hang: Még kedvesebb Előttem ez.

Kép: Fény.

Jézus: Nem győzöm hangoztatni gyermekeim, hogy az imában nem a mennyiség számít. Ha csak mormolod az imát, anélkül, hogy Rám gondolnál, hogy szeretnél Engem, akkor az az ima egy felesleges időpocsékolás. Természetesen, kell a szóbeli ima, mert áldozatvállalást jelent a lelkekért. De kell a szívima is, amikor nagy szeretettel dicsőítesz, áldasz Bennünket, és kifejezed a háládat, amiért élhetsz itt a földön, majd fent a Mennyben. Imának számít, ha elmész a szentmisére, a szentségimádásra, ha Rólam beszélgetsz valakivel, ha vígasztalod a szomorúakat, ha segítesz a gyámoltalanokon. Imának számít neked, hogy mindig ott van a füzeted és tollad, és leírod a kegyelmeket, amikben részesítenek. Sose hallgass olyanokra, akik meghatározzák, hogy mit és mennyit imádkozzál. A te lelked a Szentlélek által világosan lát. Te jól tudod, hogy mennyi imára van szükséged. A Szentlélek világosított meg ebben is.

7.

Gondolat: Kértem az Urat, amikor eljön az idő arra, hogy az Eucharisztiát kell menteni, adjon nekem is bátorságot, hogy én is a mentőcsapat tagja legyek.

Hang: Az Eucharisztia bolondja leszel.

Kép: Arany fény.

Jézus: Az Oltáriszentséggel a szentségimádásokon és a szentáldozások vételekor beleírtam szívedbe az Eucharisztia iránti hűséget, hogy egyike leszel az Én lelkes mentőimnek.

2022.06.21.

1.

Szülővárosomba utaztam, Újvidékre, Vajdaságba, ahol sok nemzetiségű ember él együtt. Arra gondoltam, mind az Úr gyermeke.

Hang: Akarom, hogy kitekintésed legyen a világra.

Kép: Irgalmas Jézus.

Jézus: Jót tesz neked, ha nem vagy mindig otthon. Kell, hogy láss másokat is.

2.

Szülővárosomba utaztam busszal Újvidékre, Vajdaságba. Végignéztem az utastársaimon, kik külföldi egyének voltak. Arra gondoltam, ők is az Úr gyermekei. Imádkoztam értük, és kértem az Urat, ne engedje a lelküket elveszni.

Érzés: Újvidéken az Úr szabadságérzetet adott, de ugyanakkor éreztette velem azt is, hogy Budapesten van nekem feladatom, és ott tudom a legtöbbet tenni az Úrért. A feladataim közé tartozik például az is, hogy, menjek a Koronához imádkozni, és kérjem a magyarok Nagyasszonyát, vigyázzon Magyarország elszakadt területeire is.

Kép: Egy vastag fal van az Ég és Budapest, vagy Magyarország között, amelyet az engesztelők próbálnak áttörni, ledönteni. Mintha ez lenne a küldetésünk.

Jézus: Nagy örömöt okozol Nekem, amikor utazásod ideje sem marad üres. Útitársaid üdvösségéért imádkozol. Mutatom neked, hogy imádságod teljesül, egy sem kárhozik el közülük. Tudom kislányom, hogy Vajdaságban szabadnak érzed magad, és szívesen tartózkodsz ott, de jól látod, hogy Budapesten sok feladat vár rád. Ott van a Korona, amelyhez erősen kötődsz, és ott kell sokat engesztelned, még akkor is, ha ez lemondással jár. Sok-sok honfitársad bekötött szemmel jár, és Isten nélkül éli az életét. Te és az engesztelőtársaid kell, hogy ledöntsék a falat, ami az Ég és a föld között van.

3.

Az utazásomon történt események:

a)

A busszal való utazás során megálltunk egy benzinkúton, és elsiettem a mellékhelységre. Amikor a mosdókhoz mentem, a női részlegen a mellékhelységből előjövet két arab migráns férfi fogott közre, hogy kezet mosson, az egyik jobbról, a másik jobbról. Nagyon megijedtem, és mielőbb elsiettem, hálát adva az Úrnak, hogy nem bántottak. Azonnal imádkozni kezdtem értük.

Kép: Irgalmas Jézus.

Érzés: Az Úr védett engem.

Jézus: Neked nincs félni valód, mert állandóan ott vagyok melletted. Megakadályozhatom, ha bántani akarnak. Igaz, hogy féltél, de azért imádkoztál értük.

b)

Ahogy a buszra siettem Újvidéken, hogy Budapestre utazhassak, egy pénzérmét láttam az úton. Nem vettem fel, hanem kértem az Urat, hogy aki azt megtalálja, vagy továbbadja, azokat mind mentse meg a kárhozattól.

Hang: Nagyon tetszik Nekem ez.

Kép: Jézus balra néz, rálehel a pénzérmére, megjelölte, akinek a kezében lesz, 1-1 csillogó fényt, kegyelmet ad.

Jézus: A heverő pénzt csak azért nem vetted fel, hogy más rátaláljon, és ezáltal az Én áldásomat kapja meg. Ezt a gondolatot a Szívembe zártam, mert annyira tetszett Nekem. Mutattam, hogy az Én kegyelmemet rálehelem erre a pénzre. Aki megtalálja, az Én kegyelmemben részesülhet.

c)

Hazafelé, Budapest felé tartva a buszon volt egy szerb férfi, ki Németországba utazott, és több cigaretta csomagot vitt magával a megengedettnél. A buszsofőrök mondták, a határon elveszik tőle. A szerb férfi engem is kért, hogy átvigyek a határon 1-1 csomaggal, de nem vállaltam. A férfi teljes mértékben megértő volt a döntésemmel kapcsolatban. Kértem az Urat, annak ellenére, hogy a cigaretta káros szenvedély, de mégis anyagi kárt vonz magával, ezt a kárt felajánlottam a lelki üdvéért.

Kép: Irgalmas Jézus.

Jézus: Nagyon bölcsen gondolkoztál a szerb cigarettáival kapcsolatban, hogy nem vállaltad el egy részét. Hiszen minden cigarettaszál a vásárló egészségének árt, de még a lelkének is. A férfinek bizonyára rosszul esett, hogy a drága pénzen vásárolt cigarettákat a vám miatt ki kell dobni, de te kislányom a más veszteségét is felajánlottad a lelkekért. Szeretem benned ezt a gondolkodásmódot.

4.

A testvérem azt mondta, ő a szeráfok között akar lenni a Mennyországban.

Kép: A testvérem és én különböző ruhában vagyunk a Mennyországban.

Hang: Mindketten kedvesek vagytok nekem.

Jézus: Mindkettőtöket, testvéredet és téged nagyon szeretlek, és közel lesztek a Szentháromság trónjához. De azt az fogja eldönteni, hogy életetek végén Istenszeretetetek hová fejlődik. Tehát, nem a mostani pillanat a lényeg, hanem a földi élet befejezése előtti állapot.

5.

Édesapám egy régi ismerőse jött meglátogatni minket odahaza, és az anyai nagyapámról beszélt, és mondta, ő ő milyen nagy ember volt.

Kép: Anyai nagyapám egy kissé meghajolva előttem, idősebb arccal.

Érzés: Ő még a Purgatóriumban van.

Jézus: Azért kaptad ezt az ajándékot, hogy anyai nagyapádat, az ő lelkét láthasd, hogy imádkozz érte, mert még mindig, egy földi bűne miatt a Tisztítóhelyen tartózkodik. Alázattal meghajolt előtted, mert a tisztuló lelkek értelme többet tud, mint a tiétek, és látja, hogy te az életszentség útján magasabban jársz, mint ő, mikor meghalt.

6.

A magyar Koronára gondoltam.

Hang: A Korona őrangyala vagyok.

Jézus: Abban biztos lehetsz, hogy gondoskodunk arról, hogy a Koronát őrangyal őrizze.

7.

A buszon utazva nagyon elálmosodtam.

Kép: Egy angyal, karddal az oldalán.

Jézus: Te látomásban a te őrangyalodat láttad. Mindenhova követ, így a buszon is ott volt.

8.

Olvastam: Maureen Sweeney-Kyle-nak adott Mennyei Atya üzenetekben, melyekben a Mennyei Atya hármas áldásáról szól, és azok kapják meg, akik személyesen mennek el a helyszínre (USA, Egyesült Szívek kápolnájának Mezején a „Maranatha Spring & Shrine”-ban), vagy elküldi oda az őrangyalát, de akkor az áldás egy részét kapja meg az illető.

Olvastam: Amikor az Úr valamilyen kegyelmet, vagy áldást ad valahol, az az egész világra kihat.

Hang: Zseniális ötletem támadt veled.

Kép: Jézus képe a Szent Szívvel.

Kértem az Urat, terjessze ki Magyarországra és az egész világra a hármas áldását, hiszen Nála nincs idő és tér. De mivel nem tudtunk korábban ezekről az üzenetekről és áldásokról, kérjük mi is, mi is szeretnénk benne részesedni.

Hang: Kiterjesztem a kérésedre ezt.

Kép: Irgalmas Jézus.

Hang: Nem mindenki kapja meg ezeket az áldásokat.

Hang: De kérni kell Tőlem ezeket.

Kép: Mennyei Atya kitárt karokkal.

Jézus: Drága kislányom, az a zseniális ötletem támadt veled kapcsolatban, a Mennyei Atya hármas áldását, amit múltkor ismertettem veled, terjeszd el az írásaidban az interneten. Ugyanis, csak az kaphatja meg ezt a titokzatos hármas áldást az Atyától, aki ismeri és kéri.

9.

Kint voltam a természetben. Hívtam a magzatokat, hogy legyenek velem.

Kép: Velem voltak, ahol tartózkodtam, gyermekricsajt csaptak, a maguk módján játszottak.

Jézus: Akárhová utazol, a kis magzatok a te kiválasztottaddal együtt mindenhova elkísérnek. Segítenek neked imádkozni, mert neked mindig eszedbe jut ez a keresztényi feladat.

10.

Sisire gondoltam, és eszembe jutott, hogy a magyarok mennyire szerették őt, mint királynőjüket.

Kép: Sisi arca, fekete volt a ruhája.

Kértem az Urat, könyörüljön Sisin is, a magyarok nagyon szerették őt.

Hang: Szeretem Én őt is, de az Igazság az Igazság marad.

Sisinek mondtam, kísérjen mindenhová, ahová megyek.

Kép: Összecsapta a kezét örömében.

Jézus: Sisi királynő bármilyen szimpatikus volt hajdanában a magyaroknak, itt, a túlvilágon bizony még nincs ünnepelve. A tisztítótűzben szenved. Nagyon boldog, hogy van egy kis magyar leány, aki gondol az ő lelkére. Hálásan köszöni az érte mondott imáidat, és nagyon örül, hogy kommunikálhat veled, és segíthet neked másokért imádkozni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése