Mirjana bizalmas beszámolói

1983. Január 10., hétfő
Amikor a Purgatóriumról kérdeztük, a Boldogságos Szűz ezt mondta:
“A földi élet után különböző szintek vannak, ezek közül a legalsóbbak még a Pokol közelében vannak, és a magasabbak lépcsőzetesen kerülnek egyre közelebb a Mennyországhoz.
Nem Mindenszentekkor, hanem Karácsonykor hagyja el a legnagyobb számú lélek a Tisztítótüzet.
A Purgatóriumban sok olyan lélek van, akik tűzzel imádkoznak Istenhez, de akikre nem gondol egyetlen rokonuk vagy barátjuk sem, akikért nem imádkozik senki már a földön. Isten mások imájából segíti meg őket. Előfordul, hogy Isten megengedi számukra, hogy különböző módon mutatkozzanak meg földi hozzátartozóik számára, hogy emlékeztessék őket a Purgatórium valóságára, és kérjék az igazságos, de jó Istentől imájukat.
Az emberek többsége a Purgatóriumba kerül. Sokan a Pokolba mennek. Csak kevesen jutnak közvetlenül a Mennyországba.”
A tizennyolc hónap alatt, amikor láttam a Gospát, nagy intimitás jött létre közöttünk. Éreztem anyai szeretetét. Feltehettem neki mindenféle kérdést. Ezért megkérdeztem tőle, hogy egy ennyira könyörületes Isten miért küldi a bűnösöket az örökkévalóságra a Pokolba.
“Azok mennek a Pokolba, akik már nem kérnek Istenből. Nincs bűnbánat bennük, csak esküdöznek és káromkodnak. Ők felkészítik a lelküket a Pokolban való életre, és nem is akarják elhagyni azt soha.
(Ez az elutasítás már visszafordíthatatlan választás.)

http://metropolita.hu/2017/11/a-szellemek-a-purgatoriumbol-valok-a-beke-kiralynojenek-tanitasa/