2017. október 4., szerda

Urunk Jézus Krisztus üzenete Anna Terézia által

Kiengesztelődés

2017. 09. 21. Jézus
Gyermekeim! Vérrel verejtékezésem legnagyobb fájdalmát a kiengeszteletlen kapcsolataitok okozták, és okozzák ma is. Mindez a szeretetlenségből fakad, mert képtelenek vagytok megbocsátani egymásnak. Oly korban éltek, ahol az ellenséges erők mesterkedései szét akarnak szakítani minden kapcsolatot, ahol a szeretetnek a legkisebb lángja még pislákol. A sátán meg akar semmisíteni minden emberi kapcsolatot. Ne engedjétek eluralkodni ezt a lelkületet! Hit által győzzétek le a sátán uralmát. Csak, aki Belém kapaszkodik, és követ Engem, az fog megszabadulni a gonosz hatalmától. Tegyétek meg ti az első lépést haragosotok felé, és vállaljátok fel akár a megaláztatást is, csakhogy létrejöjjön a kiengesztelődés közöttetek. Keressétek meg emberi kapcsolataitokban azokat a pontokat, ahol a szeretetlenség békétlenséget okoz, és kérjétek Szentlelkemet, segítsen helyrehozni azt, amit elrontottatok. Béküljetek ki önmagatokkal, hogy könnyebb legyen megbékélni másokkal. Imádkozzatok, és hozzatok jó döntést embertársaitok felé.
2017. 09. 27.
Kedveseim! Hallgassatok az Úr szavára, és ne keményítsétek meg szíveteket, amikor gyakoroljátok a kiengesztelődést. Nehéz a kezdeményezés, mert az ember önérzetes, és nem hajlik az alázatra. Csak Jézus példáját követve indulhatunk el ezen ez úton. A világ szelleme egészen mást diktál. Pedig, ha elfogadnánk a megaláztatással járó gyötrelmeket, amelyeket Jézusnak ajánlunk, akkor sokkal boldogabbak lennénk. Legtöbbször a magunk igazát keressük, pedig Jézusnál van az Igazság. Mi, csak a magunk oldaláról láthatjuk igazunkat, amihez ragaszkodunk. De ott van még a másik fél is, aki szintén ragaszkodik saját álláspontjához. Ezért jó a döntést az Úrra bízni, és hagyni, hogy az Ő akarata érvényesüljön.
2017. 09. 28. Jézus
Gyermekeim! Nagyon várlak benneteket virrasztani. El sem tudjátok képzelni, mekkora öröm számomra, amikor hallgattok szavamra, és elfogadtok Engem. Szerető szívvel hajoljatok Hozzám, és így szemléljétek szenvedésem minden állomását. Nem is tudjátok, milyen kegyetlen gyötrelmeket kellett átélnem. Csak úgy tudjátok kimutatni velem való együttérzéseteket, ha türelemmel elviselitek megpróbáltatásaitokat, és nem zúgolódtok azokon. Kérjétek a türelem lelkét, hogy el tudjátok viselni mindazt a szenvedést, amit nektek okoztak. Alázatos szelídséggel közeledjetek azokhoz, akik rosszat kívántak, és tettek nektek. Ne viszonozzátok ezt nekik, inkább kívánjatok jót azoknak, akik gonoszul bánnak veletek. Azért fontos, hogy közelemben legyetek, mert ez által szemlélhetitek viselkedésemet. Tanuljatok Tőlem, és ha kitartotok Mellettem, és bizalommal vagytok Irántam, akkor szeretetem mindig veletek lesz.
2017. 10. 03.
Kedveseim! A szívből való kiengesztelődést nem könnyű megvalósítani. Kérnünk kell a kegyelmet, hogy a megbocsátás létrejöjjön bennünk. Ha alázattal elfogadjuk gyengeségeinket, és tudomást veszünk arról, hogy képtelenek vagyunk magunktól megbocsátani, és ezt át tudjuk adni Istennek, akkor megszületik bennünk a szív érzése is. E nélkül nem tudunk felnőni arra a kegyelemre, hogy elfogadjuk a másik embert. Nem kell mindenkiben az ellenséget látni azért, mert másként gondolkodik. Akik viszont ellenségként tekintenek ránk, azokat azért kell szeretnünk, mert Jézus szeretetet parancsol irántuk. Ne csak jót kívánjunk nekik, hanem Jézus áldást osztó kegyelmét is hintsük rájuk.
Anna Terézia
http://engesztelok.hu/lelkielet/1262-kiengesztelodes-2

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése