2015. április 13., hétfő

Világosan kell beszélni, mert szóból ért az ember!

Csodálatos,  az ausztrál  miniszterelnök meg merte mondani az igazat.
Ausztráliában megoldották a problémát.  Egész Európa tanulhat belőle!
Mikor az ausztrál kormány a radikális hívőkhöz fordult lehetséges terrorcselekmények  megelőzése végett,  felszólította azokat a muzulmán hívőket,  akik a Sharia törvény szerint akarnak élni, hogy hagyják el a szigetországot.
Howard miniszterelnök felmérgesített több muzulmán ausztráliait a kijelentésével .
 IDÉZET:
"NEM AZ AUSZTRÁLOKNAK,  HANEM A BEVÁNDORLÓKNAK KELL BEILLESZKEDNIÜK!
Fogadjátok el ezt, vagy költözzetek el. Elegem van abból, hogy ez a nemzet  azon töpreng: megsértett-e valakit vagy akár egy kultúrát. A Baliban történt  merénylet után eddig még nem tapasztalt méretekben növekedett meg  az ausztrálok többségének hazafias beállítottsága.
Ez a kultúra férfiak és nők millióinak két évszázadig tartott küzdelmének,  szabadságra törekvő próbálkozásainak és győzelmének az eredménye.  Mi főleg angolul beszélünk. Nem spanyolul, libiaiul, arabul, kínaiul,  japánul, oroszul vagy akármilyen más nyelven.
Azért mondom: ha te része akarsz lenni társadalmunknak, nincs más  lehetőség: tanuld meg a mi nyelvünket.
Az  ausztrálok többsége hisz Istenben. Ez nem egy  szélsőjobboldali  kijelentés, hanem egy tény, mert keresztény férfiak és nők alapították ezt a  nemzetet, keresztény alapokra, melyek dokumentálva vannak. Ezt nyugodtan  mutathatjuk iskoláinkban, a termek falán. Ha Isten képe zavar titeket,   gondolhattok arra, hogy a világ más részén kéne otthont keresni, mert Isten a mi  kultúránknak a része.
Hiteteket tiszteljük minden kérdés nélkül. Az egyetlen dolog, amit mi kérünk tőletek,   az a mi hitünk elismerése, és egy békés, harmonikus együttélés.
Ez az ország a mi hazánk, a mi területünk, és ez a mi életmódunk,  melynek élvezetét nektek is felajánljuk. De ha ti mindig csak panaszkodtok, zászlónkat megtépitek, eskünket, keresztény hitünket megalázzátok,akkor azt tanácsolom, használjátok fel az egyik ausztrál jogot:
 AZ ORSZÁG ELHAGYÁSÁNAK JOGÁT.                    
Ha ti nem vagytok itt boldogok, költözzetek el! Nem köteleztünk mi benneteket,
hogy ide jöjjetek. Fogadjátok el az országot, mely befogadott titeket.” 
 Röviden: LOVE IT, OR LEAVE IT!  Magyarul is lehet: Szeresd vagy szaladj!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése