2015. január 24., szombat

Kinek van haszna a párizsi merényletből?

A nyomozók minden bűntett utáni első kérdésére a párizsi merénylet után a felelet így hangozhatna: Közvetlenül a párizsi szennylappnak, akik 60 ezres példányszámukat több millióra emelték, ráadásul az államtól is kaptak segélyt. Aztán Isten gyalázóinak, akik mocskos, infantilis istengyalázó képeiket többmillió emberhez tudták ezáltal eljuttatni. Ha – ahogy már korábban írtam – ezen képek birtoklását úgy tekintjük, mint a vadállat bélyegét, egycsapásra a világ minden részén többmillió embert tudtak így megjelölni.
Williamson püspök úr január 24-i kommentárjában, jócskán megkésve, foglalkozik a párizsi merénylettel és következményeivel. Cikkét a következő kérdéssel fejezte be:
Kik a háttérből irányítók? Isten ellenségei, akik arra törekszenek, hogy saját istentelen új világrendjüket felállítsák – egy rendőrállamot, ami úgy lesz kialakítva, hogy egyetlen élő lélek se tudjon az örök pokoltól megmenekülni. Nevezzük őket a „globalistáknak”.
     Ezek szerint a Hebdo-támadás az ő művük volt, és csupán egy újabb az általuk szervezettek között, miként a 9/11 New Yorkban vagy a 7/7 Nagy-Britanniában, csak most azzal a szándékkal, hogy a közvéleményt az istengyalázó véleményszabadság védelmezése és a polgárháború felé tereljék? Nagyon valószínű.
     Az mindenesetre biztos, hogy az egész esemény nem úgy zajlott le, ahogy ezt nekünk eladták. Híres példa erre az a háromperces filmkivágás, ami a lövők egyikét mutatja, ahogy placcpatronnal lő egy „mohamedán” rendőrhivatalnokra: vérnyomok nélkül, a fegyver visszaütése nélkül. A [híradóban számtalanszor, de homályosan bemutatott] filmrészlet letakarás nélkül megtekinthető – még – az interneten: http://youtu.be/gobYWXgzWgY
És hol van Isten mind ezen őrület alatt? „Akit meg akar semmisíteni, azt először az őrületbe kergeti”, mondja egy régi közmondás. Imádkozzuk naponta a rózsafüzért arra a győzelemre, amit Isten egyedül Anyja által fog kivívni. A szegény globalistáknak nagy meglepetésére.

http://katolikus-honlap.hu/1501/parizs.htm

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése