2015. január 29., csütörtök

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – ‘The Warning’



Szent Bibliára szinte lehetetlen lesz találni


2015. január 28. szerda, 17:00
Drága szeretett leányom, Engem már a vadonba dobtak, és nyomorúságosan érzem Magam Bánatomban a miatt, ahogyan a Keresztényeket a világban rágalmazzák.  
A Hangom csak olyan, mint egy suttogás a fenevad és azok ordítása közepette, akik megvetnek Engem. Az elégedetlenség eme hangjai meg fognak sokszorozódni, és el fogják fojtani azt az Igét, amely az Életemből származott. Eretnekek, pogányok, hamis látnokok és próféták, árulók és az arany szerelmesei kórusban fognak felkelni, hogy fellázadjanak Ellenem. Azok, akik nyomdokaimat követik, el lesznek nyomva, a Kereszt súlyos terhét fogják rájuk rakni, és nekik egy meredek hegyet kell majd megmászniuk, ha kedves számukra mindaz, amit tanítottam.
Szent Bibliára szinte lehetetlen lesz találni, mielőtt még teljesen eltűnne. Mindent meg fognak kísérelni, csakhogy tagadják Istent, míg csak fel nem cserélik az Igét a sötétség tanaival. Nektek, akik hisztek Bennem, Jézus Krisztusba, semmi olyannak nem szabad megadnotok magatokat, ami nem Tőlem származik. Csak egyedül Én védelmezlek benneteket a veszéllyel szemben, és csak Általam fogjátok megtalálni az Örök Üdvösséget.
Legyetek óvatosak a hamis imákkal szemben, amelyeket bemutathatnak nektek, mert azokat nem a Szentlélek fogja ihletni, és ezeket kerülnötök kell. Itt-ott egy kis szó, egy rövid mondat, vagy annak egyszerű kihagyása, hamisságba fordíthatja az imát. A gonoszság a lélek csendes gyilkosa, és azt nem könnyű felismerni, amikor az Igazságként van álcázva. Itt az ideje, hogy kigyomláljátok kerteteket, és hogy hűségesek maradjatok mindahhoz, amit tanítottam nektek, mert minden más jelentéktelen, és a hitetek elvesztését okozhatja.
A Belém és azon Ígéretemben vetett hitet, hogy újra eljövök Nagy Dicsőségben, nem szabad félretolni a hamis próféták, a varázslók, a pogányok és az eretnekek gerjesztette izgalmak javára. Ellenségeim keményen dolgoznak, hogy megtévesszenek benneteket, és a legtöbbjük tökéletesen tisztában van azzal, hogy Én Ki Vagyok, de ők azt akarják, hogy ti mindenáron utasítsatok el Engem. Nektek olyanoknak kell lennetek, mint a kicsiny és bizakodó gyermekek, amikor hívtok Engem, és Én a Királyságomhoz vezető Úton foglak vezetni benneteket. Én védelmezni fogom közületek mindazokat, akik teljesen megbíznak Szeretetemben és Szent Akaratomban.
Csak így tudok majd oly módon beavatkozni, hogy eltöröljem ellenségeimet és terjesszem az Igazságot, hogy Isten minden gyermeke benépesíthesse az eljövendő új világot.
A bizalom, a hit, a remény és a szeretet fontos szerepet játszik, ha arra az erőre akartok találni, hogy Mellettem maradhassatok. Az Irántam való feltétel nélküli szeretet nagy Kegyelmekben fog részesíteni benneteket a Dicsőséges Királyságomhoz vezető utazásotok során – egy olyan világba, amelynek nem lesz vége.
Szeretett Jézusotok

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése