2014. december 6., szombat

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - 'The Warning'

Üdvösség Anyja: Isten egy természetes rendet teremtett az emberiség számára

2014. december 5. péntek, 21:50
Drága gyermekeim, Isten a világot a maga teljes tökéletességében teremtette meg. Mivel a világ Istentől származik, ezért mindennek megvan a maga pontos és természetes rendje Isten Szent Akaratának megfelelően.
Az emberi törvényeket és a természet törvényeit Az alkotta, Aki minden dolog fölött áll. Éppen ezért minden dolognak meg kell maradnia a célnak megfelelően. Isten egy természetes rendet teremtett az emberiség számára: egy helyet, ahol élhet; élelmet, hogy táplálkozzon, és megadta a szabad akarat ajándékát. Minden, ami természetes, Istentől származik. Isten azért teremtette ezt a rendet, hogy az ember életben tudjon maradni. Amikor az ember felforgatja a világmindenség természetes rendjét – az élelmet, amivel táplálkoztok, az italt, amit isztok, és az emberi nem természetes szaporodását –, akkor Isten minderre nagy büntetéssel fog válaszolni.
Nagyon sokan próbáltak már változtatni a világ rendjén, melyet Isten alkotott az emberiség számára. Szenvedni fognak emiatt, mert Isten el fogja hagyni azokat, akik Teremtése Igazságát hamis helyettesítőkre cserélték fel. Ha az ember továbbra is a saját önző érdekeit fogja szolgálni, Isten hagyni fogja, hogy az ember teljesen lealjasodjon, megengedvén neki, hogy felcserélje mindazt, ami természetes, mindenféle természetellenes dologgal.
A Sátán befolyása az oka annak, hogy az ember megváltoztatta Isten Törvényeit, és ez pusztuláshoz fog vezetni. Mindazt, ami Istentől származik, nem tekintik elég jónak, és az ember meg fogja próbálni megváltoztatni a természet törvényeit, csakhogy azok megfeleljenek bűnös élvezeteinek. Sőt még odáig is el fog menni, hogy megpróbálja tagadni a világmindenség teremtését, hamis dolgokat állítván annak származását illetően. Minden Istennel kezdődött, és minden Istennel végződik. Minden jó dolog véget fog érni, mert az ember dacolva szembeszállt Istennel. Amint a Teremtés Törvényeit meghamisítják, egy nagy büntetésnek lesznek tanúi a Földön. Bár Isten türelmes, de Ő mégsem fogja megengedni az embernek, hogy előírja Neki, miként uralkodjék Királyságában.
Amikor az ember egy ilyen alantas szintre lealjasítja önmagát, és többé már nem tiszteli az életet, az emberi testet, fivéreit, nővéreit vagy Isten Törvényeit, akkor hetekig tartó, nagyszámú erős viharok fognak kitörni. Ezeknek a viharoknak robajai sok nemzetben érezhetőek lesznek. Amikor ennek tanúi lesztek, tudnotok kell, hogy Isten haragja szállt alá, hogy az embert megbüntesse a legnagyobb káromlás bűne miatt, amelyet Isten ellen valaha is elkövetett.
Édesanyátok,
Az Üdvösség Anyja

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése