2014. június 18., szerda

Csináljunk vallást a Szent Koronából

Frissítés: Azt hittük nem kell bizonygatnunk, magyarázkodnunk egyes magukat legnagyobb magyaroknak tartók felé, hogy mi is tiszteljük a Szent Koronát, mi is elismerjük annak felsőbbségét, és mi ismerjük a Szent Korona tant, azt igeneljük és a történeti alkotmányunk alapjának tekintjük. De pont ezen tiszteletünk mondatja velünk, hogy nem engedhetjük meg, hogy egyesek színházi kelléket, bálványt, vallást generáljanak a Szent Koronából, netán mindenféle sugárzó erőket tulajdonítsanak neki. Pont, hogy ez gyalázza meg a Szent Koronát....
Eredeti bejegyzésünk:
Sajnos még mindig vannak olyanok, akiknek nem csak nemzettudatát, de vallását is elég kétes elemek határozzák meg, egy sajátosan értelmezett keresztény, pogány és kitalált elemekkel operáló álhagyományosság révén. Ennek része a Fénykorona szertartás és fogadalomtétel, melyek közül az utóbbi nemcsak Pap Gábor vezényletével, fehér lepelben és maszkban hajtható végre, de otthoni "meditáció" útján is, a honlapról egy férfi vagy női hangot letöltve. Természetesen senkinek nem javasoljuk, hogy ilyen emberek által kreált rítusokban vegyen részt.
Interneten jött velem szembe, egyre több nemzeti jelölte meg, hogy ő bizony ott lesz a veresegyházi szertartáson. Nézzük miről is szól ez az egész. Megszokott jelenség, hogy akiknek nincs vallásuk (hiába vannak megkeresztelkedve, de nem tartják), és egyébként úgy élnek, mint egy ateista, azok kitalálnak mindenféle szertartásokat maguknak.
Mi is konkrétan ez a szertartás? Honlapjuk (katt) ellát minket bőséges információval. Először azt néztem meg, hogy honnan eredeztetik, mert biztos komoly a háttere, ha külön menüpontja van az eredetnek (katt). Abban reménykedtem, hogy legalább Atillától, vagy minimum Szent Istvántól eredhet ez az autentikus szertartás, de sajnos nem voltak ennyire kreatívak papgábristák (mert hogy Pap Gábor van a háttérben). Sajnos egy oklevelet sem találtak, vagy egy rovásírásos vésetet valamilyen piramisnak kikiáltott domb belsejében, amire rá lehetne fogni, hogy az bizony erre az ősi szertartásra utal. Csalódnom kellett: a menüpont csak arról tájékoztat, hogy 1978-ban milyen körülmények között jött haza a Szent Korona, majd így zárul: "A Szent Korona által megszólítottak egy csoportja 1980. december 31-én megtartotta az első fénykorona szertartást. A kezdetekre való visszaemlékezést Pap Gábor előadásában adjuk közre, mivel a későbbi fénykorona szertartások szellemi vezetője is ő volt." Az ősi szertartás 1980-ra vezethető vissza... hmm.
Ne akadjunk fent ilyesmin, olvassunk tovább, főleg a szertartás mikéntjét tartsuk szem előtt (katt). Nettó egyéni ötletelés az egész, megspékelve olyasmivel, hogy átlényegülés, meg hát jézusi idézet. Ha jól értettem a leírásból, akkor kell 16 "kiválasztott", akik a zománcképeket testesítik meg, aztán szólnak majd az egybegyűltekhez egy bizonyos koreográfia szerint, pl. jézusi idézetekkel.
Innentől szószerint idézzük, megéri:
  • A fénykorona teljessé válását – amikor mindegyik szereplő elfoglalta helyét – imacsend követi. Az imacsendet, ami körülbelül 3 perc, a magyar himnusz hangjai szakítják meg.
  • A himnusz után lehet beiktatni a fogadalomtételt.
  • Ezt követi a székely himnusz, a Pap Gábor által írt két versszakkal kiegészítve.
  • Az ének után a misztériumjáték szereplői bevonulásukkal ellentétel sorrendben egyesével kilépnek a fénykorona testéből, s mielőtt maszkjukat leveszik, nemzetünk, az emberiség sorsának jobbrafordulásáért jókívánságaikat mondják el.
Tehát jön a himnusz, majd a fogadalomtétel (erről bővebben később), majd jön a székely himnusz, amibe a "szellemi vezető" csak úgy beleköltött még két versszakot :DDD Majd a fénykoronából kilépnek a kiválasztottak. Ehh. 
Mi is ez a fogadalomtétel? Egy sima, valaki által megszövegezett fogadalomtétel, amit - a lusták számára- meditációban is meg lehet tenni: nem kell elmenni egy ilyen szertartásra, pusztán elég otthon letölteni a gépre a fogadalom felmondott szövegét és átlényegülés után el kell mondani. Zseniális és félelmetes egyben. 2500 Ft-ért merített papíron is megvásárolható a szöveg (katt).
Kérem szépen ez nem más, mint bálványimádás: a Szent Korona abszolútumként, önálló erőként való imádása (ami önmagától is uralkodik, a királytól függetlenül...). Nem idegen ez persze Pap Gábortól, aki szerint a Szent Korona adóvevőként működik, a kereszt egy antenna, a csüngők a földelés ésatöbbi. Szántai Lajos kicsi kerecsene pedig azóta már klasszikussá vált: Mária "kerecsen-kerecsen" megnevezésekkel ringatta kicsi Jézust, akár így is lehetett alapon.

http://deres.tv/content/csinaljunk-vallast-szent-koronabol



SZENT KORONÁBÓL FÉNYKORONA MISZTÉRIUMJÁTÉK
Azzal kezdhetnénk, hogy mik vannak! De pontosabb az a kifejezés, hogy kik vannak? Hát vannak…A jómúltkor igen jó írás jelent meg a SZKR oldalán Pap Gáborról a minden lében kanál áltudósról. Annyira találó volt a véleményezés, hogy ennek éppen ideje volt már, hogy közzétette valaki a valóságot. Sajnos ez a cikk már nem olvasható az oldalon, pedig ezt intő példaként állandóan fönn kéne tartani a Szentkorona Rádió oldalán, hogy mindenki tudja és látva lássa, hogy mennyi szélhámos garázdálkodik Magyarországon, különböző mezekben. Most egy újabb adalék is olvasható a rádió oldalán az elhíresült áltudósról, akinek önhittsége és beképzeltsége igen figyelemre méltó és ez nem vélemény, erről ő maga gondoskodik hogy ezt fölfedezzük az első másodpercben. Minden előadásában úgy állít be elképesztően  zavaros dolgokat, mintha ő valami világrengető újat talált volna föl. Valójában a szemfényvesztők szélhámosságával működik az áltudós, akinek hosszú pályafutása még az előző rendszerben kezdődött és még máig is átível. Nem sokan lehetnek nálunk, akik több előadást tartottak volna, mint ő. Ez is a kisújjában van. Bámulatos színészi képességei vannak – mint egy hipnotizőrnek – amikor ájult közönségét elaltatja nevetséges dajkameséivel. De most nem jellemezni akarjuk az áltudóst, hanem egy újabb alkotására fölhívni a figyelmet. Ha nem olvastuk volna a SZKR oldalán a legújabb húzását, akkor nem is tudtunk volna arról, hogy ilyen alapítvány létezik. Nos, itt az áltudós „közhasznú” alapítványának az oldala, amiben minden benne van, csak olvasni kell. Mellékeljük képként az épületes „fogadalmi” papírt (kutyabőrt?), mint egy középkori búcsúcédulát, amiért sárga csekken lehet majd fizetni. Micsoda aljasság ez a közhasznú alapítványi, állami szélhámosság és csalás. Mi pénzeket lehet ilyen címen lenyúlni….Ezrével vannak ilyen csaló alaptványok nálunk, ami persze az állami bűnözés fogalma alá tartozik. Na még egy elszólás. Ez se semmi. Éppen most olvastunk egy szintén szélhámos álművész múltjával és dolgaival kapcsolatban egy érdekességet, akit nem nevezünk meg, mert az egy külön témát igyényelne, hogy ezeknek a társaságába tartozott hajdanán a hasbeszélő Molnár V. József tudós is. Ez a néhai álművész a Duna-parti „vascipők” világhírű alkotója volt. Most már semmin se csodálkozunk. Érdemes az alábbi oldal rovatait átnézni, hogy komoly fölfedezésekre jussunk. http://emberfiaalapitvany.hu/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése