2014. június 18., szerda

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - 'The Warning'

A világ éhezik Szavam Igazságára



2014. június 17. kedd, 22:23
Mélységesen szeretett leányom, Maradék Hadserem nagy számban gyűlt össze és szétszóródott a világ minden táján. Az Enyéim ismernek Engem és a Szentlélek Ereje által ismertté tettem Magam ezen Üzenetekbe foglaltatott Szavaim Hatalmán keresztül.
Szavam gyorsan fogja Hozzám vonzani azokat, akik a Szentlélekkel áldottak. Ezeknek a lelkeknek nincs kétségük. Szavaimon keresztül a Szentlélek még a legvonakodóbbakat is vonzani fogja és bár talán ők nem biztosak abban, hogy valóban Én, Jézus Krisztus Vagyok az, Aki odahívja őket, hogy válaszoljanak Hívásomra, óvakodva fognak Hozzám jönni. Végül egészen át fognak ölelni Engem. Aztán ott vannak azok is, akik hisznek Bennem, de nem fogadják el, hogy Én hívom őket. Idővel ők is válaszolni fognak Hívásomra. De mi is az Én Hívásom? Ennek egyszerűen igazolnia kellene Engem? Nem, mert erre nincs szükség. Hívásom, az összegyűjtésetek, felkészítésetek miatt van, hogy minden Keresztény segítsen majd Nekem azon igyekezetemben, hogy megmentsem az emberiséget. Szeretett tanítványaimnak köszönhetően sok mindent meg tudok valósítani.
A Küldetésem az, hogy lelkeket mentsek és ezt a szabad emberi akarat felhasználásának segítségével fogom megtenni. Isten Akarata az, hogy életet adjon, és hogy Védelme alá vegye minden gyermekét. Az Isteni Akarat által minden lelket meg lehet menteni, de az Örök Üdvösséghez vezető út alapja a szabad akarat, melyet Isten adott az embernek. Szabad akaratotok által közületek mindenki ki fogja választania jövőjét. Ti nem lesztek arra kényszerítve, hogy elfogadjátok Isten Irgalmát, de meg lesztek kérve arra, hogy kövessetek Engem. Én soha nem fogom megparancsolni, hogy ezt tegyétek, mert ez a ti jogotok – a szabad akaratotok joga -, hogy ti magatok döntsétek el, amit csinálni szeretnétek.
Néhány ember bölcsen fog választani, mert ők tudni fogják, hogy mit ajánlok fel: az Örök Élethez vezető Igazság útját. Néhány ember ostobán fog dönteni és a rossz utat fogja követni. Ők ezt azért fogják megtenni, mert nem sikerült az Igazságot megérteniük, az Isten Szavát. Hagyni fogják, hogy a nagy anyagi vonzás, a kéjelgések és az élvezetek elirányítsák őket Tőlem. Ők nem hisznek a halál utáni életben és nem éreznek bűnbánatot bűneik miatt, melyeket önző vágyaik beteljesüléséért követnek el. Mégis, amikor az Igazságot bemutatják nekik és mások arra ösztönzik őket, hogy hallgassanak Isten Szavára és a Jövőről tett Ígéretemre, meg tudnának változni. A Megtérés Ajándéka által Királyságomban lakhatnának.
Ezért Hívásom azért van, hogy arra bátorítson minden lelket, hogy keresse az Igazságot. Szabad akaratuk által – és ennek saját elhatározásukból kell történnie – meg fogják engedni Nekem, szeretett Jézusuknak, hogy megmentsem őket. Hívok most minden Keresztényt: vegyétek fel fegyverzeteteket, segítsetek Nekem összegyűjteni a szétszóródott és az elveszett lelkeket. Segítségetek által bátorítani tudok minden valláshoz, fajhoz és bőrszínhez tartozó lelket, hogy jöjjenek Hozzám. Ha eléritek őket, Én a Szentlélek nagy Ajándékaival foglak beborítani benneteket, hogy sikerrel járjatok és elhozzátok Nekem az elveszett lelkeket, akikért minden másodpercben epekedem.
Isten Akarata az, hogy mindenkit megmentsen. De az ember – aki úgy dönt, hogy a saját szabad választása által a Karjaimba jön – szabad akarata által, fog az Isten Isteni Akarata beteljesedni úgy, ahogyan annak lennie kell. Menjetek mindnyájan és tanítsátok a Szent Evangéliumok Igazságát. A világ éhezik Szavam Igazságára. Szavamat többé már nem úgy tanítják, ahogyan kellene. Az embereknek meg kell adni az Igazságot – ezért adtam oda az Életem. Az Igazság – Szent Szavam – hozzáférése nélkül, ti nem tudjátok az Örök Üdvösséghez vezető utat választani.
Ezért jövök most, hogy elhozzam az Igazságot nektek. Hogy észhez térítselek benneteket, hogy legyetek felkészülve, készen, és félelem, aggodalom nélkül a szívetekben várjátok a Nagy Napot. Ha elfogadtok Engem és teljesen megbíztok Bennem, békében lesztek.
Jézusotok

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése