2014. március 4., kedd

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - 'The Warning'

A Szeretet le tud győzni minden nyomorúságot, amelyet az emberiségnek el kell szenvednie

2014. március 3. hétfő, 23:37
Drága szeretett leányom, szíved szeretetével gondolj Rám, mert Én az Igazság Könyvén keresztül csakis a Szeretet által értekezem a világgal.
Atyám Parancsára összegyűjtöm az Ő drága gyermekeit, egyként Vele és Benne. A Szeretet az, amely lehetővé teszi ezt az Isteni Beavatkozást. Atyám eltűri a fájdalmat, a haragot, a türelmetlenséget és a csalódottságot, melyet a bűn foltja okozott, ami tönkreteszi minden egyes gyermekének a lelkét.
De éppen az Ő mindnyájatok iránt érzett Szeretete az, amely Isten Fényét égve tartja a Földön. E Fény nélkül csak sötétség lenne, nemcsak a lelkekben, hanem magán a Földön is. Napfény nem létezne. A Nap nem ragyogna, és a Hold sem világítaná be többé az éjszakát. A csillagok eltűnnének. Mégis, Isten Szeretetének köszönhetően, mindezek az Ajándékok a helyükön maradnak. Amikor ez a Szeretet viszonzásra talál, az nagy örömet hoz Atyám számára, mert Ő tudja, hogy amikor a szeretet lelkülete jelen van a lélekben, akkor az képes legyőzni a lélek minden sötétségét.
A Szeretet le tud győzni minden nyomorúságot, amelyet az emberiségnek el kell szenvednie. Az egymás iránti szeretet el fogja pusztítani a gonoszt. Az Isten iránti Szeretet meg fogja semmisíteni a Sátánnak az emberek fölötti hatalmát. Az Isten Parancsaihoz való hűség tökéletessé fogja tenni a lelket, ami viszont meg fogja menteni az emberi nemet a száműzetéstől és az Istentől való elszakadástól.
Amikor az Isten Fénye megmarad a szívetekben, és az egymás iránti szeretet Isten Szereteteként van jelen a szívetekben, akkor minden gonoszságot le lehet, és le is fogtok győzni. Ha szeretitek Istent, akkor mélységes békét fogtok érezni bensőtökben, mert amikor ti megmutatjátok Iránta való szereteteteket, akkor Ő eltölt benneteket Kegyelmeivel. Nektek mindig vigaszt kell találnotok abban a hatalmas Szeretetben, amelyet Isten a Szívében tartogat mindnyájatok iránt. Bárkik is legyetek, bármilyen bánatot okoztatok is Neki, és még az sem számít, hogy bűneitek milyen gonoszak, Ő meg fog nektek bocsátani – mindig. Mindaz, amit tennetek kell, hogy hívjátok Őt, megkérvén Engem, az Ő szeretett Fiát, Jézus Krisztust, hogy a kiengesztelődés érdekében közbenjárjak a nevetekben.
Gyertek Hozzám imáitokkal, és mondjátok: „Jézus, Védelmed alatt vigyél engem Atyámhoz, és hozd el számomra az Örök Üdvösséget.”
Amikor a lelketekben őszinte bűnbánattal jöttök Hozzám, a tietek lesz a Mennyek Országa.
Jézusotok

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése