2014. március 4., kedd

Kate Rotschild és néger "lelki társa"

A világ egyik legbefolyásosabb zsidó család sarja, bizonyos Kate Rotschild kábítószerezésétől és züllött szórakozási szokásaitól hangos a nyugati sajtó. Néhány nappal ezelőtt az egyik londoni klubba nem léphetett be a "hölgy", aki láthatóan erős kémiai befolyás alatt állt. A klub előtt üvöltözött a biztonsági személyzettel, mert éppen aktuális fiúját, a zulu és hottentotta származék, Jay Elektronicát (micsoda név!), aki szintén telítve volt kemikáliákkal nem engedték be "szórakozni". Miután távozni kényszerültek, a néger ösztöneinek engedelmeskedve, elkezdte felfeszíteni a parkolóban lévő autók ajtaját, hogy lopjon valamit, netán elkössön egy autót.
Hídfő.net | Kate Rotschild és néger leki társaAz alábbi kép akár egy budapesti aluljáróban is készülhetett volna. Ki hinné, hogy a világ leggazdagabb zsidóinak a lánya szerepel rajta, ahogy ők mondják: egy alsóbbrendű négerrel?
Korábban is cikkeztek már híres lapok Kate Rotschild különös szokásairól, példának okáért, hogy fűvel-fával csalja az első férjét, Ben Goldsmithet, akinek mellesleg három gyereket szült. Ezt követően elváltak, majd alapított egy lemezkiadót, ami a néger rap "zenére" szakosodott. Egyik legnagyobb terjesztője az anti-kultúrának, melyek dalszövegei a bűnözést és fajkeveredést teszik követendő példának. Kate Rotschild nem igazán népszerű családja körében, hiszen tudjuk mi is, hogyan vélekedik a Talmud a fajkeveredésről. Ennek ellenére végső céljukat a kicsi Kate tevékenysége segíti jelen formájában is. Reméljük sok kis kreol gyereket hoznak össze aktuális élettársával, Rotschild nagypapa örömére.
Balassa Viktor

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése